Deel via

Je kan je hoortoestel deels contactloos veilig laten aanpassen

December 2020
In deze tijden van gedwongen isolatie kunnen we het niet veilig genoeg spelen. Voor mensen met gehoorproblemen kan dat problemen stellen om hun hoorapparatuur bij te stellen. Om het aantal fysieke contacten in het hoorcentrum te beperken, biedt Hoorcentrum Aerts ook tele-audiologie aan. Dit biedt de mogelijkheid om de geluidsinstelling van hoortoestellen op afstand aan te passen.

Hoorcentrum Aerts wil het aantal fysieke contacten beperken beperken en biedt daarom tele-audiologie aan. Dit omvat de mogelijkheid om de geluidsinstelling van hoortoestellen op afstand aan te passen.

horen1 Bekijk hier ons filmpje over tele-audiologie!

Een geluidsverbetering nodig tijdens een specifieke activiteit of in een specifieke situatie? Test het meteen tijdens het contact met uw hoorspecialist. Is uw hoortoestel en/of uw smartphone geschikt voor deze mogelijkheid? Vraag het na bij uw audioloog!

Bekijk hier ons filmpje over tele-audiologie.

 

Veilig hoortoestellen aanpassen kan ook deels contactloos

Het is niet alleen een voordeel bij de veiligheidsmaatregelen van de coronacrisis. Tele-audiologie is altijd een optie bij Hoorcentrum Aerts voor wie niet de tijd of de mogelijkheid heeft om langs te komen in het hoorcentrum. Het biedt een snelle oplossing voor specifieke problemen tijdens het uittesten van uw instelling. Fysieke afspraken zijn uiteraard noodzakelijk aangezien de gehoormeting en de controlemeting van de versterking steeds ter plaatse uitgevoerd worden met de gespecialiseerde apparatuur.

Hoe werkt het?

Dankzij de huidige hoortoesteltechnologie is een verbinding tussen uw hoorspecialist en uw hoortoestellen mogelijk. Via de computer bellen ze u op uw smartphone of tablet. Deze staan via bluetooth in verbinding met de hoortoestellen. Zo kunnen ze rechtstreeks contact maken om de bijregelingen te doen die op dat moment nodig zijn voor u.

Tele-audiologie heeft tal van voordelen

aerts1-1140

Lees ons dossier over horen en gehoorproblemen!

Als je niet meer zo goed hoort, kan dat een grote invloed op je leven hebben. Je mist heel wat belangrijke informatie en dreigt geïsoleerd te raken van je omgeving. Wat kan je hier aan doen en wat zijn je opties? Kom het te weten in dit dossier op SeniorenNet.

 

2 reacties

En dat gratis? Mijn gedacht !
14/12/20 19:43 REAGEER
hubraindrops
welk merk van hoorapparaat
18/01/21 14:22 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels