Deel via

Het team van Seniorennet wenst jullie een prachtig en vooral gezond 2021!

January 2021
Elk jaar wensen we elkaar bij het nieuwe jaar (soms een beetje routineus) een gelukkig nieuwjaar. En we voegen er meestal ook de wens voor een jaar vol gezondheid aan toe. Na het coronajaar 2020 krijgt deze voordien misschien wat 'versleten' klinkende wens een extra betekenis. Het team achter Seniorennet wil dan ook uitdrukkelijker en welgemeend deze wens extra onderstrepen. We schrijven het voor één keer zelfs in hoofdletters: WE WENSEN JULLIE ALLEMAAL EEN GELUKKIG EN GEZOND 2021!

Nee, we gaan niet opnieuw het oude jaar oprakelen. Niet dat we het ooit willen en zullen vergeten, daarvoor is er te veel leed geweest. Het proces van verwerken zal er een van lange adem zijn, maar we moeten vooruit. We hebben geen keuze. Graag had ik jullie allemaal geknuffeld, één voor één. Maar het zal bij een virtuele omhelzing blijven, die daarom niet minder gemeend is.

Ik had een droom...

nieuwjaar3 Ik had een droom... Het was geen nachtmerrie, maar een film met een happy end. Ik droomde van een jaar waarin we weer onbezorgd bij elkaar op bezoek konden. Grootouders kregen opnieuw hun kinderen en kleinkinderen over de vloer, ze kusten mekaar, oma had haar metekind eindelijk weer op de schoot.

"Wat gaan we doen vandaag?" "Oma, ik heb zin in een wafel!" En de hele familie ging naar taverne De Boshoek, wat verderop. Ze hoefden niet te reserveren, en ze werden hartelijk ontvangen. Met een knuffel erbovenop. Ze bespraken meteen de details voor het 50-jarig huwelijksjubileum van opa en oma, enkele weken nadien. Het zou een groot feest worden, met alles erop en eraan.

nieuwjaar2 En in de zomer zouden ze met de hele familie, net als elk jaar behalve dat vermaledijde 2020, naar Spanje vliegen.

Opa zou weer zijn pintjes kunnen drinken bij de wekelijkse wipschieting. Papa keek er al naar uit om op zondag met zijn fietsvrienden de Vlaamse Ardennen te verkennen, en natuurlijk naar de tripel achteraf in het cafeetje langs de Schelde. Mama wilde graag weer haar breicursus met de vriendinnen hernemen.

Zo ging de droom nog een hele tijd verder. Eigenlijk was het helemaal niet spannend. Alleen maar dingen die in het precoronatijdperk doodnormaal waren.

neiwujaar3 Onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Dit wensen we jullie allemaal toe: dat 2021 al bij al een 'saai' jaar wordt. Gewoon eentje waarbij we terug kunnen naar ons leven van weleer. En waarbij we natuurlijk allemaal gezond blijven, dat menen we vanuit het diepst van ons hart... Een gelukkig jaar aan jullie allemaal van het voltallige team van Seniorennet!

Auteur: Stefaan Van Laere

11 reacties

vicescape
Wederkerige wensen voor het ganse team van Seniorennet en heel veel succes toegewenst!

grtjs
Vicescape
4/01/21 11:49 REAGEER
Luvano
Ook van mijnentwege, aan het ganse team van seniorennet, mijn beste wensen voor een vruchtbaar
gelukkig en gezond 2021.
Luvano
4/01/21 13:26 REAGEER
fersiam
Aan het ganse seniorennet team, een voorspoedig en gezond 2021!
Mvg,
Fersiam
4/01/21 14:52 REAGEER
Olijfje
Voor jullie ook een gezond en fijn 2021
Velen hebben die droom , laat ons hopen dat alles vlug terug in orde komt
4/01/21 17:05 REAGEER
Piket
Al wat ik jullie wensen kan voor het nieuwe jaar 2021 , een onbezorgde tijd in liefde en vreugde en boven alles een jaar virusvrij , dit van PIKET.
4/01/21 17:18 REAGEER
Beste wensen voor u Stefaan & het team :-)

4/01/21 18:24 REAGEER
FransN
Ook voor jullie en alle leden een heel ????leuk???? nieuw???? ????jaar????!!!!
4/01/21 18:37 REAGEER
jam
Niets aan toe te voegen.
Aan iedereen veel wel-zijn.
4/01/21 20:19 REAGEER
gaviota
Bedankt voor de wensen.... maar ik mis nog wat anders.... zoals een groot feest voor het 10-jarig bestaan met alle vrijwilligers.... Dat was pas een tijd!!!!!
5/01/21 10:09 REAGEER
GreM
Welgemeende wensen aan het team en alle mensen die positief hebben bijgedragen.
We kunnen eens iets kwijt en dat hoeft niet alleen praten met onze hond of kat, of... te zijn.
Tevens wens ik meer inzicht voor diegenen die dit platform wilden misgebruiken om hun samenzweringstheorieën te spuien!
5/01/21 11:57 REAGEER
Cottenie
Liefst géén "saai" 2021, begrijpelijk tikfoutje uiteraard.
Hoe dan ook welgemeende wederkerige wensen. Een goede gezondheid en weinig zorgen.
Moge deze Coronacrisis HET signaal zijn om, op alle echelons lessen te trekken uit onze alsmaar zwaardere voetafdruk op de planeet, en moge de lasten evenals de lusten meer verdeeld worden onder de mensen en vooral zij die het moeilijk hebben.
Betogingen zonder geweld en vernielingen, kortom een meer empathische en respectvol nieuwe jaar.
6/01/21 14:21 REAGEER

Login Registreer

Stefaan Van Laere

Hoofdredacteur
Hoofdredacteur
Hoofdredacteur van SenNet Magazine Stefaan Van Laere (1963) wilde als kind de Tour de France of toch minstens het wereldkampioenschap veldrijden winnen. Door omstandigheden geheel buiten zijn wil is dat er vooralsnog niet van gekomen. Hij is sinds 1988 actief als beroepsauteur en journalist met een brede waaier aan interesses. Hij schreef intussen meer dan 80 boeken (zowel fictie als non-fictie) voor jeugd en volwassenen en publiceerde artikels in tal van kranten en magazines. Ook heeft hij zijn eigen uitgeverij (Partizaan). Hij is van oordeel dat elk onderwerp interessant genoeg is om over te schrijven en dat leeftijd vooral een getal is. www.stefaanvanlaere.be www.partizaan.befacebook

Meer artikels van Stefaan Van Laere

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels