Deel via

Hoorcentrum Aerts: Vlaams bedrijf met oog voor kwaliteit en service

October 2021
Oprichter Tom Aerts van Hoorcentrum Aerts kreeg al vroeg een passie voor horen. Als tiener had hij een nauw contact met zijn neef en de tante van zijn vader, beiden hebben ze een gehoorverlies. Zij inspireerden hem om audiologie te studeren. Ook zijn vrouw en zoontje dragen hoortoestellen. Met Hoorcentrum Aerts, nog steeds een volledig Vlaams bedrijf, is het zijn missie om de meest kwalitatieve hoorzorg te bieden zoals hij dat ook voor zijn familieleden zou willen. Dagdagelijks leert Tom van zijn familieleden welke verbeteringen nodig zijn voor hoortoestelgebruikers.

Internationale ervaring

Tom Aerts, de CEO van Hoorcentrum Aerts, behaalde in 2001 zijn diploma in de Audiologie en richtte twee jaar later ‘Hoorcentrum Aerts’ op. Hij deed heel wat (internationale) ervaring op inzake hoortoestellen en is bestuurslid van de Europese vereniging van audiciens. Hij groeide op in Herentals, waar logischerwijs dan ook het eerste hoorcentrum werd opgericht/geopend.

Van klein bedrijf tot nummer 1 van de Kempen

Ontdek  waar er een vestiging in uw buurt te vinden is

Met een hart voor de Kempen en voor Vlaanderen breidde Hoorcentrum Aerts stilaan uitDe nieuwe filialen waren aanvankelijk steeds gevestigd in de Kempense regio. Waar het voorheen een klein familiebedrijf was, groeide het hoorcentrum uit tot dé nummer 1 wat betreft hooroplosssingen. Ondertussen, meer dan 17 jaar later, bestaat Hoorcentrum Aerts uit meer dan 25 filialen verspreid over Vlaanderen.

Ontdek waar er een vestiging in uw buurt te vinden is

Missie

De missie en visie blijft steeds behouden. Hoorcentrum Aerts staat voor kwaliteit en service. Om die kwaliteit te kunnen garanderen, scholen de audiologen zich voortdurend bij om de meest recente innovatieve technieken te kunnen aanbieden. "Op die manier werken we steeds met de nieuwste hoortoestellen en de meest vernieuwende apparatuur om de hoortoestellen af te regelen. U heeft bij ons de keuze uit meerdere merken, zodat we een juiste oplossing op maat kunnen voorzien. Met behulp van verificatietechnologie zijn we in staat de hoortoestellen zeer precies af te stellen", klinkt het. Aan de hand van metingen in het oor, wordt nagegaan of hoortoestellen de juiste versterking geven.

Bij het dragen van hoortoestellen is het hiernaast ook zeer belangrijk om de nodige service te bieden. We hanteren uitgebreide openingsuren (avondraadpleging en zaterdagopening) zodat u steeds terecht kan voor al uw vragen rond onderhoud en/of aanpassing van de geluidsinstellingen.

Meten is weten

De service bij Hoorcentrum Aerts is bijzonder uitgebreid. In elk filiaal is een vaste audioloog aanwezig die steeds klaarstaat om informatie te verschaffen, hooranalyses uit te voeren, advies te geven… Meten is weten, er is speciale apparatuur beschikbaar om te weten wat er echt in je oren gebeurt.

Onafhankelijk

Door aandacht te besteden aan de opleiding en innovaties, kan hoorcentrum Aerts de nieuwste technieken en hoortoestellen aanbieden. Belangrijk is hierbij dat Aerts een onafhankelijk verdeler van hoortoestellen is en dus niet van één merk afhangt.

Hier vindt u meer informatie over Hoorcentrum Aerts.

Of bel ons gratis op het nummer 0800 11 117

Op werkdagen tussen 9.00 u. tot 12.30 u. en 13.00 u. tot 17.00 u.   

Dinsdag 13.00 u. tot 17.00 u en 17.30 u. tot 20.30 u.

Zaterdag 9.00 u. tot 13.00 u.

Getuigenis

Tom Aerts: “Klanten zeggen soms: Ik hoor nog goed, maar ik heb echt moeite om te kunnen verstaan in lawaai. Bijvoorbeeld in een restaurant. Ze verstaan de mensen recht voor hen relatief goed maar de andere mensen aan de tafel verstaan ze echt heel moeilijk.
We hebben een aantal van die klanten zeer goed verder kunnen helpen. Bekijk hier de getuigenissen van enkele van onze klanten.

https://www.hoorcentrumaerts.be/over-hoorcentrum-aerts/klantenervaringen/

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels