Deel via

Kies voor een hooroplossing met een proefperiode in eigen omgeving

October 2021
Kiezen voor de juiste hooroplossing is een taak van experten. Om er zeker van zijn dat u het juiste product op uw maat krijgt, kiest u best voor een oplossing met een proefperiode en de nodige begeleiding. Dit stelt u in staat om de hooroplossing in uw eigen omgeving uit te testen zodat u voor de volle 100% tevreden bent over het resultaat.

Een hooroplossing aankopen? Deze keuze is niet altijd eenvoudig. Een oplossing met een vrijblijvende proefperiode biedt een goed overzicht van de voor- en nadelen van de keuze. Dit geeft een duidelijk geheel weer zodat u, samen met uw audioloog, uw omgeving, uw huisarts of andere belangrijke personen, een gegronde beslissing kan nemen.

Proeftraject

meetapparatuurlokalisatieboog In het proeftraject wordt gebruik gemaakt van gespecialiseerde meetapparatuur om uw hoortoestellen af te stellen. Hierbij worden de nodige onderzoeken uitgevoerd om de resultaten in kaart te brengen.

Tijdens de afstelling wordt een klein meetbuisje in uw gehoorgang geplaatst, zodat exact kan geregistreerd worden hoe luid spraak en andere geluiden aan uw trommelvlies worden doorgegeven.

Op die manier wordt uw hooroplossing afgeregeld tot een niveau dat voor u comfortabel is en een reële verbetering betekent.

meetapparatuur Tijdens de proefperiode wordt de geluidsversterking opgebouwd. Zo start de audioloog met een aangenaam verschii zodat u rustig kan wennen aan het nieuwe geluid. Stelselmatig wordt de versterking verder opgebouwd voor een optimaal spraakverstaan.

De audioloog zorgt voor een nauwe opvolging. Als er iets mis is of er wordt een ongemak ervaren, kunt u meteen langskomen om het na te kijken; Er wordt ook elke week opgebeld om te horen hoe uw ervaring is.

aanpassoftwaregeluid-1140

Correcte afstelling

Het proeftraject start met het instellen van de hooroplossingen. De correcte afstelling is dan ook van groot belang. Hier komt gespecialiseerde apparatuur aan te pas.

Een proeftraject is belangrijk, want het stelt u in staat om kan u de nieuwe geluidsbeleving te ervaren in uw vertrouwde omgeving. Het is belangrijk uw hooroplossing tijdens gebruikelijke activiteiten uit te proberen om te zien of er al progressie is.

Verder wordt u volledig ontzorgd van alle administratie en aanvragen rond een voorschrift en mogelijke terugbetaling. Zo heeft u de tijd om je volledig te focussen op een beter gehoor

Bent u tevreden over het resultaat, dan kan het proeftraject worden afgerond met de aankoop van uw hooroplossing.

 

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels