Deel via

Steungrootouder worden. Is het iets voor jou?

September 2013
Grootouders zijn eigenlijk onmisbaar in het leven. Ze zijn de grote steun en toeverlaat van de (jonge) ouders en de allerliefste in de ogen van hun oogappels, de kleinkinderen. Maar door omstandigheden hebben ouderen soms geen kleinkinderen of zien ze die weinig. En er zijn heel wat (alleenstaande) ouders die het zonder opa en oma moeten zien te rooien... Word jij steungrootouder?

Wat zijn steungrootouders?

Steungrootouders zijn mensen die de rol vervullen van opa en/of oma voor een gezin dat zelf geen grootouders heeft voor zijn kinderen. Soms zoeken mensen ook een steungrootouder omdat ze geen of weinig contact hebben met hun eigen ouders.

Je vult je rol zelf in.

Daarom zoekt Veerle steungrootouders.

Veerle is een aanstaande mama en zij is op zoek naar steungrootouders voor haar zoon.
"Ik zoek steungrootouders omdat ik door omstandigheden geen grootouders heb voor mijn kindje en omdat dit me een verrijking lijkt in het leven van alle betrokken partijen!!"

De gezinnen spreken zelf af wat ze verwachten van de grootouders en de grootouders geven zelf ook aan wat voor hun haalbaar is. Zo ontstaat er een unieke band tussen mensen.

Er zijn veel ouderen die nooit kinderen hebben gehad of door omstandigheden geen of heel weinig contact hebben met hun eigen kinderen. Voor deze mensen kan het een verrijking zijn om een steungrootouder te zijn.

Onmisbare grootouders.

Grootouders zijn eigenlijk onmisbaar in ons huidig leven. Ze zijn de grote steun en toeverlaat van vele ouders.
In een hectisch en veeleisend leven van vandaag geven grootouders opvang, advies, ondersteuning en praktische ondersteuning.

In gezinnen waar geen grootouders zijn moeten de kleine kinderen veel vaker naar de crèche. Hier zijn de ouders ook veel vaker overwerkt en gespannen.

Een grootouder kan veel steun bieden aan een ouder die het even niet ziet zitten of gewoon een beetje afleiding nodig heeft van de dagelijkse problemen.

Grootouders

Méér dan af en toe oppas voor de kids.

Voor Veerle is het vinden van een steungrootouder meer dan enkel af en toe een oppas voor de kinderen te hebben:

"Steungrootouders hebben zou me helpen om me meer compleet te voelen als een deel van een geheel ,een deel van een mensenketting... Het zou me ook een dynamischer gevoel geven . Ik wil voor mijn kind een dynamische omgeving scheppen waarin het zich omringd voelt... Het zou enorm veel voor me betekenen en me veel deugd doen als er mensen zijn die met mij bewust dit engagement van steungrootouders willen aangaan..."

Het is het overwegen waard.

Voor steungrootouders kan het vervullen van deze rol veel zingeving betekenen. Het is vrijwilligerswerk dat een diepe impact heeft op zowel de kleinkinderen als hun ouders.

Kinderen kunnen een sterke band krijgen met hun steungrootouder. Wanneer zo een persoon een lange tijd in het leven van het kind is, is het niet veel anders dan een "echte" oma of opa.

Je krijgt er een familie bij.

De betekenis is er niet enkel voor de kleinkinderen, maar ook voor de steungrootouders zelf. Ouderen die zelf weinig familie en netwerk hebben, krijgen er op deze manier een hele familie bij. Op een bepaalde manier kan dit misschien zelfs een warmere familie zijn dan een biologische; alle partijen kiezen immers echt voor deze relatie en beseffen hoe bijzonder het is om elkaar in het leven te hebben.

Bezint eer je begint.

Wie steungrootouder wil worden gaat best niet over één nacht ijs en moet de beslissing weloverwogen nemen. Indien je overweegt om steungrootouder te worden, denk je best even aan de volgende zaken:

  1. Het is een lange verbintenis.
    Een steungrootouder wordt je niet voor heel even. Het gaat vaak om een lange verbintenis. Mensen kunnen zelfs kiezen om voor de rest van hun leven deze rol te blijven vervullen voor elkaar.
    Wil je toch maar voor een korte periode de rol van steungrootouder op je nemen, dan moet je dat dus vanaf het begin duidelijk communiceren.
  2. Welk soort steungrootouder wil en kan je zijn?
    Ook ouderen die niet veel buiten (kunnen) komen kunnen zich aanbieden. Je hoeft niet per se jong, gezond en mobiel te zijn om een steunouder te kunnen zijn. Ook ouderen die niet veel buiten (kunnen) komen kunnen zich aanbieden. Er zijn namelijk ook gezinnen die met plezier op visite willen komen. Zij hebben dan misschien minder praktische ondersteuning nodig.
  3. Stel je verwachtingen op elkaar af.
    Spreek goed af wat je van elkaar verwacht. Het moet een goede match zijn om een succes te worden.

    Veerle: "We zouden leuke dingen samen kunnen doen: eens gaan wandelen, naar de speeltuin gaan, elkaar gezelschap houden...kortom toffe dingen samen doen - de dingen doen die echte grootouders ook met hun kinderen en kleinkinderen doen...We zouden 1 keer per week of 1 keer om de 14 dagen kunnen afspreken..."

Waar kan je terecht?

Er is naar mijn weten nog geen organisatie die bemiddelt tussen gezinnen en steungrootouders. Je moet dus zelf het initiatief nemen en een berichtje plaatsen op een forum of een plaatselijke krant.

Misschien word jij een steungrootouder voor Veerle's kindje?

 
Auteur: Veronika Sjinkarenko

318 reacties

ingrid022
ik ben een alleenstaande mama met een dochtertje van 7j. mijn dochtertje heeft geen grootouders. wij wonen in dilbeek en zijn op zoek naar steungrootouders, mijn mailadres is izitteke@hotmail.com. ingrid
3/11/13 23:11 REAGEER
Daphny
Hallo, ik ben een 25jarige mama van een prachtige dochter van 3j. Mijn ouders zijn gescheiden al van mn 3jaar. Mn vader heb ik sinds 6jaar weer leren kennen maar een band is er niet. En met mn moeder heb ik geen contact omdat ik met de man samen ben waar zijn niet mee akkoord is. Ik heb namelijk wel een kind met die man.. Ik dacht dat ik sterk genoeg was om dit allemaal te accepteren en alles tegelijk te zijn voor mijn dochterlief, maar nu het grootouderfeest is op school, val ik in een diepe put!! Hier had ik mij nog niet op voorbereid. Hoe sterk kan een mens blijven? Nu kom ik tot het besef dat mijn dochter niet alleen mij en haar papa, maar ook grootouders nodig heeft.. Mijn vriend en ik verschillen 17j van leeftijd, hij is er 42. Zijn ouders zijn al 70j waar van zijn vader (dat een prachtmens was) reeds overleden is.
Ja, ik had graag een oma en/of opa gewillen dat mijn dochter haar speciale momenten kan invullen vol met liefde en goedheid..

Groetjes Daphny
7/11/13 09:27 REAGEER
Moeke
Hey, ik ben Ingrid, een jonge grootmoeder. Ik werk nog full-time, maar op vrije momenten werk ik mee aan het brugfigurenproject in de gemeente. Dat is taalondersteunende naschoolse hulp aan kleuters en lagere schoolkinderen. Zo leerde ik de 7-jarige Seli en haar pleegouders kennen. Seli noemt me moeke. Toen onlangs haar (pleeg)oma overleed, vroeg ze of ze me nog moeke mocht blijven noemen en of ik dan voortaan ook haar echte moeke (oma) wilde zijn. Dat was vlug geregeld. Mijn verrassing was groot toen ze op Nieuwjaar plots voor de deur stond met haar mooiste kleertjes aan om haar nieuwjaarsbrief te lezen. Een heel emotionele ervaring die ik iedereen kan aanraden.
Groetjes moeke.
16/01/14 22:03 REAGEER
eddyavanbogaert
Beste Moeke,

Ik ben op zoek naar een grootmoeder voor mijn 4 jaar oud dochter. Waar woont u?

Mvg,
Andrea
16/04/18 17:59 REAGEER
krisje
ben een vrouw van bijna 60, mijn man is 63, wij zijn op zoek naar kleinkind omdat we weinig contact hebben met onze kleinkinderen, van waar ben je?
11/01/19 17:11 REAGEER
wibo
Hallo ik ben een alleenstaande mama met twee dochters 7 en 3.Wij zoeken een lieve oma en opa voor ons gezin. zij jullie nog opzoek naar een kleinkind?
11/10/19 10:14 REAGEER
Desperate2020
Absoluut ..de Sint zou geen beter geschenk kunnen brengen ..wat zou dit kindje of kindjes welkom zijn in ons hart en huis..contacteer ons maar vlug , wij wonen rustig niet ver van Mechelen.
17/11/20 18:37 REAGEER
Linko
hii Krisje.
ben alleenstaande moeder van 2 kids 6 jaar en 1,5 jaar zijn jullie nog opezoek na kleinkinderen laat me weten.
woon in DEN HAAG
9/12/19 13:11 REAGEER
ChiHua
Hoi,
Hebben jullie al een opa en oma gevonden ?
18/10/20 13:43 REAGEER
de Heij
Dag Linko,
bent u nog op zoek naar steungrootouders voor uw twee kinderen ?
laat het ons maar weten !
we wonen in Leidschendam
4/02/23 16:40 REAGEER
AnnG
Hallo, waar wonen jullie ergens? En hebben jullie ondertussen al een oma gevonden?
Grtjs
An
21/08/19 14:52 REAGEER
Desperate2020
Ik woon in de buurt van Mechelen en zou supergelukkig zijn om een
Kleinkind te verwelkomen en opa zou zo graag helpen
Met het huiswerk ....contacteer ons maar vlug ...
17/11/20 18:40 REAGEER
Domibear
Hallo, ik ben Dominique, op een paar weekjes na 50 jaar oud. Wij hebben geen kinderen en dus ook geen kleinkinderen en dat blijft bij mij een pijnlijk punt. Ik heb wel neefjes en nichtjes met kleine kindjes, maar daar zorgen mijn broers en zus - en gelukkig ! - heel graag voor, dus heb ik nooit de kans om mij erover te ontfermen, ook doordat ik niet in de buurt woon. Ik zou dolgraag een steungrootmoeder worden, ik mis die speciale band echt. Indien u of iemand in uw buurt interesse heeft, stuur dan een mailtje naar domibear64@gmail.com. Ik woon in het Mechelse. Groetjes, Domi
30/03/14 12:32 REAGEER
Domibear
Hallo, ik ben Dominique, op enkele weken na 50 jaar. Wij hebben geen kinderen en dus ook geen kleinkinderen. Mijn neven en nichtjes hebben al veel steun en hulp voor hun kindjes dankzij mijn broers en zus. En mede door de geografische afstand zie ik die kindjes ook niet veel. Ik zou dolgraag steungrootouder worden want ik mis die speciale band echt. Indien u interesse heeft, geef mij dan een seintje op mijn email adres : domibear64@gmail.com. Ik woon in het Mechelse. Groetjes, Domibear
30/03/14 12:39 REAGEER
Olivia
Hallo Dominique,

Ik woon vanaf volgende maand in Mechelen. Bent u nog steeds op zoek?
30/06/19 22:54 REAGEER
Desperate2020
Ik ben wel iemand anders maar woon ook in het Mechelse en ben opzoek naar een kleinkind...veel liefde en tijd heb ik in overvloed ..dus contacteer mij aub..ik ben 64 jaar geen kinderen en heel eenzaam dat ik geen kans krijg mijn liefde door te geven ..mijn man zou een super opa zijn ..helpen met huiswerk en ikzelf deel de pannenkoeken en knuffels uit ..
17/11/20 18:34 REAGEER
Desperate2020
Test
17/11/20 19:28 REAGEER
Momof3
Hallo Desperate2020, zijn jullie nog op zoek naar kleinkinderen? Ik heb 3 kindjes (8, 6 en 4jaar) en ze zoude heel graag betrokken grootouders hebben, wij donne self niet ver van Mechelen. Indien jullie nog op zoek zijn mag je steeds contact opnemen met ons..
4/05/21 09:54 REAGEER
Elke
Wij zijn een gezin met 2 kleine kindjes, een zoontje van 4 en een dochtertje van 3 jaar. Van de 4 grootouders zijn er al 3 overleden. We zouden het heel fijn vinden om een soort surrogaat grootouders te vinden voor onze kindjes. Zeker ons zoontje is heel gevoelig daaraan en vraagt regelmatig waarom hij geen oma heeft en de andere kindjes van zijn klas wel. Wij wonen in Oost-Vlaanderen
23/10/14 13:56 REAGEER
ConnyL
Hallo, zijn jullie nog op zoek naar een steun-oma? Zoja, wil ik me graag voorstellen.
Ik ben een vrouw van 51 en heb een groot hart voor kinderen, alles met en voor kinderen doe ik met veel liefde! Werk ook als kinderverzorgster in een kleuterschool.
Ik woon ook in Oost Vlaanderen dus laat maar iets weten bij interesse!

Groetjes, Conny
25/01/17 09:08 REAGEER
Lilih
Dag Conny,
Ik woon in Nazareth en heb twee kindjes, 6,5 en 3,5 jaar. Wij zouden graag een steunoma verwelkomen in ons gezin. Ik las dat u in Oost-Vlaanderen woont, toevallig in de buurt?
Groetjes,
6/09/17 20:47 REAGEER
MaesA
Dag Conny,
Bent u nog steeds zoekende en woont u toevallig in de buurt van Hamme/Waasmunster?
Ik kan maar proberen…
Mvg
24/08/23 20:04 REAGEER
Pattie
Hallo ben Patricia ben 42 jaar en heb geen grootouders meer en mis dat wel ik heb 10 thuishulp gedaan maar door omstandigheden moeten stoppen e maar deed het wel graag maar mis een gesprek met de moe zal ik maar zeggen en een pannenkoek gaan eten misschien is er wel iemand die zich ook een beetje eenzaam voelt en iets mist
4/11/15 22:30 REAGEER
kimmie1
we zoeken voor ons kindje ook een lieve oma/opa en een tante/oom en we hopen echt op lieve en serieuze reactie en je mag me altijd mailen, cormar652009@hotmail.com
15/12/15 09:43 REAGEER
marleenbruynseels
Hallo heb je al gevonden wat je zoek
wij zijn echtpaar van 70en 62 jaar
we wonen op een boerderij met wat dieren en boomgard
het is in de buurt van hoogeveen
31/12/16 12:56 REAGEER
Natascha81
Hallo wij zijn een gezin met 3 kinderen van 10, 8 en bijna 4 jaar. Wij wonen on Leeuwarden. Mijn man zijn moeder woont in Nigeria. Mijn ouders zijn in 2009 en 2012 overleden. Dit was toen mijn kinderen beide keren net rond 1 jaar oud waren. Ik vind het verschrikkelijk dat zij een grootouder moeten missen. En nog erger dat zij daarover ook regelmatig een traan laten. Ze vinden het zo oneerlijk en willen dit ook zo graag. Ons jongste kind is een prachtig meisje Marilyn met het syndroom van Down van bijna 4 jaar. Gelukkig gaat het heel goed met haar. Wij dragen alle zorg voor onze kinderen zelf. Het zou zo fijn zijn om eens wat zorgen te delen, even een goed gesprek te hebben en advies te kunnen vragen. Een knuffeloma en een handige opa om leuke dingen mee te bouwen. Wij houden van het campingleven. En staan op een camping in Hoogersmilde. We houden van plezier maken en gezelligheid. Een borreltje een snackje erbij en gewoon lekker kletsen en af en toe een lolletje. Het leven is al serieus genoeg. Wie zou contact willen hebben om te kijken of er een klik is?
21/01/19 22:53 REAGEER
KimBertin
Hallo, wij zoeken voor onze lieve zoon van vier jaar een lieve oma of opa, tante.. Wij hebben niet echt familie, en wij missen dat toch wel in ons gezin. Serieuze reacties kunnen op : kimbertin@hotmail.com
21/03/16 08:13 REAGEER
marleenbruynseels
Hallo heb je al gevonden wat je zoek
wij zijn man en vrouw van 70 en 62 jaar
we wonen op een boerderij inde buurt van hoogeveen
aaldert en hennie
29/12/16 18:35 REAGEER
Hansdegrooth5
Hallo Marleen,
Zijn jullie nog zoekende?
Groetjes
Hans
hansdegrooth5@live.nl
20/08/19 15:46 REAGEER
Sandraaa
Beste Marleen,
Staan jullie nog open voor bonuskleinkinderen? We wonen in de buurt en hebben behoefte aan een betrokken bonus opa en oma. 3 gezellige meiden onder de 15, huisdieren, buitengebied, actief en creatief.
Ik hoor graag van jullie. aedehaan@hotmail.com
27/02/21 19:11 REAGEER
aimébermijn
Wij zouden graag die lieve opa en oma willen zijn.
Onze kinderen wonen te ver om regelmatig elkaar te zien.
We wonen in Heeg..friesland
13/10/18 18:54 REAGEER
Wilmar
Hallo,

Ik zag U berichtje,bent U al een steun grootouder van iemand?
Wij zouden graag een opa en oma weer in ons gezin krijgen.
Wij zijn een gezin met 2 tieners en missen contact met grootouders.
Graag horen we van U.
Groetjes Fam Mennes.
7/11/18 15:42 REAGEER
Fonsie
ik zou graag een bonusoma/steungrootouder willen zijn.

Ik woon zelf in Oegstgeest
Ik ben 65 jaar, weduwe zonder kinderen.
Ik heb altijd een goede klik met kinderen gehad.

Het zou super zijn als ik voor jullie kinderen een toevoeging aan hun leven
zou kunnen worden. waar wonen jullie? groetjes, Nel
15/11/18 15:08 REAGEER
mariehuygens
Hallo, bent u al Oma van iemand?
Warme groetjes
Cathy
7/12/18 01:16 REAGEER
SandraNieve
hallo,

bent u nog steeds opzoek ?

mvg Sandra
24/09/22 08:21 REAGEER
Fonsie
misschien heeft u mijn reaktie hieronder niet gelezen????
27/11/18 19:42 REAGEER
Natascha81
Hallo wij zijn een gezin met 3 kinderen van 10, 8 en bijna 4 jaar. Wij wonen on Leeuwarden. Mijn man zijn moeder woont in Nigeria. Mijn ouders zijn in 2009 en 2012 overleden. Dit was toen mijn kinderen beide keren net rond 1 jaar oud waren. Ik vind het verschrikkelijk dat zij een grootouder moeten missen. En nog erger dat zij daarover ook regelmatig een traan laten. Ze vinden het zo oneerlijk en willen dit ook zo graag. Ons jongste kind is een prachtig meisje Marilyn met het syndroom van Down van bijna 4 jaar. Gelukkig gaat het heel goed met haar. Wij dragen alle zorg voor onze kinderen zelf. Het zou zo fijn zijn om eens wat zorgen te delen, even een goed gesprek te hebben en advies te kunnen vragen. Een knuffeloma en een handige opa om leuke dingen mee te bouwen. Wij houden van het campingleven. En staan op een camping in Hoogersmilde. We houden van plezier maken en gezelligheid. Een borreltje een snackje erbij en gewoon lekker kletsen en af en toe een lolletje. Het leven is al serieus genoeg. Wie zou contact willen hebben om te kijken of er een klik is?
21/01/19 22:54 REAGEER
aimébermijn
Hallo.
Wij willen graag een lieve opa en opa zijn voor je zoontje.
Wij wonen in Heeg.
Voor verdere info kunt u ons berichten. En zien daar naar uit.
13/10/18 18:56 REAGEER
aimébermijn
Hallo.
Wij willen graag een lieve opa en opa zijn voor je zoontje.
Wij wonen in Heeg.
Voor verdere info kunt u ons berichten. En zien daar naar uit.
13/10/18 18:56 REAGEER
KimBertin
Hallo,

Wij zoeken een lieve oma en opa voor ons gezin. Wij hebben een zoontje van vier, maar niet echt veel familie, en de familie waar we nog contact met hebben wonen niet in de buurt.
Ik heb zelf het grootste deel van mijn jeugd bij mijn meme gewoond, en ik denk daar aan terug met een heel warm gevoel, en ik wil dat onze zoon ook kunnen geven.
Wat ik verwacht van de plusoma of opa? Dat er vooral veel liefde gegeven word aan mijn zoontje, respect en begrip, dat ze iets bijbrengen aan zijn opvoeding, leuke dingen samen doen enz..
Wij willen zelf gewoon ook een heel goed contact hebben, alles staat in teken van respect en liefde voor elkaar..
Wijzelf wonen in Knesselare, dus zou leuk zijn om iemand in de buurt te hebben!

Groetjes, Kim, Jurgen, en Leandro!
21/03/16 08:54 REAGEER
ConnyL
Hallo, zijn jullie nog op zoek naar een steun-oma? Zoja, wil ik me graag voorstellen.
Ik ben een vrouw van 51 en heb een groot hart voor kinderen, alles met en voor kinderen doe ik met veel liefde! Werk ook als kinderverzorgster in een kleuterschool.
Ik woon ook in Oost Vlaanderen dus laat maar iets weten bij interesse!

Groetjes, Conny
25/01/17 09:07 REAGEER
Mars
Hallo,

Ik ben een werkend alleenstaande ouder van drie lieve kinderen 16, 13 (jongens) en een meisje van vijf.

Ik kom oorspronkelijk uit Ireland en heb hier geen familie, mijn kids missen de gezelligheid van een groter familie en vooral mijn dochter mist een oma. Ik woon in Den Haag.

Groetjes marci
25/03/16 18:47 REAGEER
ericvandenwyngaerden
Bent u of kent u een ouderpaar die de wens heeft een kleinkind te hebben,
maar door omstandigheden dit niet heeft?
Wij willen graag een ouderpaar betrekken bij ons leven en ons zoontje van 1,5 jaar.
Door omstandigheden vullen onze ouders niet de rol in die wij zelf graag
zien bij ouders en voor een opa en oma. Wij missen de warmte van
het hebben van betrokken ouders, die met regelmaat langskomen, interesse
tonen in ons zoontje (en in ons), hulp aanbieden en die het leuk vinden
om tijd met ons zoontje door te brengen of op hem te passen. Om samen leuke dingen mee te ondernemen.

Accepteren dat voor ons en voor ons zoontje geen warme banden met (groot)ouders is gegeven, is een mogelijkheid. Mooier vinden wij het als wij en het ouderpaar elkaar kunnen aanvullen in wat wij verlangen. Wij geloven dat het kan en hopen op een mooie reactie.

Wat zou het leuk zijn als vanzelfsprekendheid en eigenheid met elkaar ontstaat...ondanks dat je geen bloedbanden van elkaar bent.

Spreekt dit bericht jullie aan? Dan komen wij graag in contact!
Onze interesse gaat uit naar een ouderpaar en niet naar alleenstaanden
en het liefst in nabije omgeving van Amersfoort, zodat afstand geen belemmering vormt.
11/09/16 23:35 REAGEER
inecijvat-bravenboer
Hallo,
Ik woon samen met mijn dochter van 9 jaar. We hebben helaas bijna geen familie en daarom hebben we de behoefte aan een oma en opa band.
We wonen in Den Haag en zou graag in contact willen komen met mensen die misschien tijd en zin hebben om met ons samen leuke dingen te doen en een oma en opa voor ons willen te zijn.
Hartelijke groeten,
Zara
28/09/16 09:30 REAGEER
betsyvandeven
hallo ik ben een alleenstaande oma en woon in Den Haag. Mijn dochter woont met haar zoontje ver weg en ik zie hen 1x per jaar. Ik wil graag een kleinkind in de buurt. Heb je belangstelling dan laat me weten.
groet Letty
1/11/16 18:05 REAGEER
anniepiens
Hallo Letty, ik weet niet of je inmiddels al voorzien bent. Mocht dat niet zo zijn, mail mij dan op
private464@gmail.com. Ik woon in den haag. En zoek een lieve oma voor mijn zoontjes. Ik mail je graag een foto.
Warme groet, maartje
28/02/17 18:55 REAGEER
mariehuygens
Hallo Oma Letty
Wij willen u graag als Oma voor mijn dochtertje van 7 maanden in ons familie hebben
Groetjes
Cathy
6/12/18 16:15 REAGEER
marcgokelaere
Hallo
Wij zijn een gezin met een zoontje van 8 maanden. Onze ouders vullen helaas niet de rol in die wij hadden gehoopt. Wij zijn dus op zoek naar mensen die deze rol willen invullen. Leeftijd maakt niet uit, een oom of tante is ook welkom. Wij hopen op iemand waar mijn zoontje op kan bouwen, waar hij af en toe iets mee kan doen. Gewoon zoals een familie hoort te zijn. Zelf wonen we in omgeving Gouda. zussen.renr@gmail.com
30/09/16 21:30 REAGEER
jackiethienpont
Mijn man (50 jr) en ik (48) woonachtig in Alphen aan den Rijn zouden graag steun grootouders willen zijn van een leuk jong gezin. Mijn man heeft zelf nooit kinderen gekregen en zelf heb ik uit mijn eerste huwelijk twee volwassen kinderen waar ik helaas, net als met mijn eigen familie geen contact meer mee heb.
Ondanks dat mijn man en ik allebei nog werken, hebben we nog genoeg tijd over om een niet biologische familieband op te bouwen met een jong gezin die dit (net als wij) ook missen. Wij denken aan gezellig op visite gaan of komen, verjaardagen en feestdagen gezamenlijk vieren of zo nu en dan oppassen of logeren.
Wij hebben trouwens wel een klein jong hondje thuis rondlopen voor het geval dit een bezwaar mocht zijn.
Wie weet leren we elkaar spoedig kennen.
Stuur gerust een berichtje als je meer informatie of contact wilt.
tine68@xs4all.nl
20/10/16 15:26 REAGEER
nysgustavus
Hee Goedemorgen,

ik lees net jullie berichtje. Ik ben zelf 47 en mijn man 52. Wij hebben 3 kinderen. Twee tienermeiden en een zoontje van 10. Maar ook wij missen vreselijk familie. Onze kinderen zijn wel niet meer van de glijbaan en de zandbak Maar zouden het heerlijk vinden als iemand bij hen komt kijken als ze aan het paardrijden zijn en dan trots zijn op ze. Mijn zoontje heeft autisme en maakt daardoor niet echt vriendjes. Is gek op spelen en heeft zoveel humor. Hij heeft zoveel te geven. Dus een steun Oom en tante zijn net zo welkom.
We wonen in Nieuw Vennep, en hebben twee honden.

Groetjes
Natasja van Beelen
18/11/16 10:37 REAGEER
geertdaivier
hi goedemorgen wij zijn een jong gezin met drie meiden van 12 en 8 en 2 ook wij hebben geen contact met de fam al jaren niet mijn jongste dochter van 2 heeft nooit een opa en oma gehad weet niet eens wie ze zijn omdat mijn man zn ouders er niet voor voelen om oma en opa te zijn voor de kleine meid wij als ouders hebben daar veel verdriet van onze meiden komen erg veel warme liefde tekort hwij hopen langs deze weg wel een lieve oma en opa te vinden voor onze prinsesjes
19/02/17 10:25 REAGEER
josvdpavert
Welke provincie of stad wonen jullie ?
12/12/17 13:16 REAGEER
gianfrancomazzucco
Beste Tine,

Graag reageer ik op jouw berichtje!
Wij zijn een "jong" gezin! Hoewel wij niet (46 en 55), maar de kinderen wel, 8 en 4 jaar.
Heel graag willen wij een ouder stel ("opa en oma") die ook met onze kinderen optrekken. Precies wat je zegt, verjaardagen en feestdagen e.d.
Door ernstige omstandigheden zijn er geen opa's en oma's in ons gezin en we gunnen dat onze kinderen zo graag.
Zelf heb ik heel warme herinneringen aan mijn opa en oma van vroeger!
Hoop dat jullie onze leeftijd geen bezwaar vinden ;) en hoor graag jullie reactie hierop!
Hartelijke groeten,
Marion en Frank
mgeersen@caiway.net
19/09/17 16:37 REAGEER
eefje53
Hai Marion en Frank,

Hier een berichtje van Evelyn. Jullie hebben blijkbaar ergens in 2017 een berichtje op een site gezet die ik net bezocht heb. Jullie hebben 2 kindjes van destijds 8 en 4 als ik het uit mijn hoofd zeg, dus die zijn dan nu 8 en 12? Hebben jullie al een opa of oma gevonden? En is dat bevallen? Ikzelf ben eigenlijk ook opzoek naar een leuk opa en oma voor onze enige zoon van 9 bijna 10. Wij zijn ook een jong gezin {53 en 51}????. We hebben geen ouders meer en allebei onze broers zijn overleden. Best eenzaam voor onze kleine man dus daarom zouden we zo graag een lieve oma of opa willen vinden. Toen we nog aan het schoolplein stonden, waren wij de ouderen zeg maar, herken je dat?

Ik hoop dat dit adres van jullie nog actief is misschien wil je e.a. met mij/ons delen? Misschien kunnen onze kinderen samen spelen? groetjes Evelyn
14/04/21 20:13 REAGEER
Tine68
Niet meer reageren op deze oproep, is niet meer actief. Ik kon niet meer inloggen, vandaar een nieuw account aangemaakt. met vriendelijke groet Ron en Tine
31/07/19 20:29 REAGEER
betsyvandeven
Ik ben een werkende oma en woon in Den Haag. Mijn eigen kleinkind woont ver weg. Ik zou graag een oma willen zijn voor een kleinkind die zelf geen oma (meer) heeft of nooit heeft gehad.
Ik hoop op een reactie!
groet Letty
1/11/16 18:09 REAGEER
innedecorte
Hallo
Ik heb een zoon van vier en half jaar. Wij hebben geen familie hier en hij is verdrietig dat hij geen oma en opa heeft.
Wij wonen in Ridderkerk ( Bolnes)
Mvg
27/02/17 14:23 REAGEER
anniepiens
Hallo Letty, ik weet niet of je inmiddels al voorzien bent. Mocht dat niet zo zijn, mail mij dan op
private464@gmail.com. Ik woon in den haag. En zoek een lieve oma voor mijn zoontjes. Ik mail je graag een foto.
Warme groet, maartje
28/02/17 19:02 REAGEER
mariehuygens
C. Brune
Hallo Oma Letty
Wij willen u graag als Oma voor mijn dochtertje van 7 maanden in ons familie hebben
Groetjes
Cathy
6/12/18 16:23 REAGEER
Doralyne
Wij zijn een warm gezinnetje met een dochtertje van 10j ,maar door spijtige omstandigheden heb ik geen ouders meer en de ouders van mijn man wonen heel erg ver,zodat lynneke geen grootouders heeft,dus bij kerst zijn wij altijd alleen.want ik heb ook geen zus of broer.Wij zijn dus eigenlijk op zoek naar lieve grootouders,die bv.regelmatig eens binnenspringen of waar wij eens iets fijn kunnen mee doen.Voor mij als mama zou het ook veel betekenen om eens iets bij een mama te kunnen doen,want die heb ik nooit gehad.Wij wonen in zuid limburg(belgie)p.s. Alleenstaande oma's zijn natuurlijk ook van harte welkom,veel liefs Evy
19/12/16 18:57 REAGEER
AnnG
Hebben jullie ondertussen al iemand gevonden? Van waar zijn jullie in Limburg? Je kan reageren op ann.gijbels2@telenet.be
Grtjs
21/08/19 14:58 REAGEER
marleenbruynseels
Wij zij een opa en oma 62en 70 jaar
en we zouden het leuk vinden om nog een kleinkind met ouder(s)in ons gezelschap willen hebben
We wonen op een boerderij met wat dieren en tuin
het is in de buurt van hoogeveen
29/12/16 18:41 REAGEER
marleenbruynseels
Hallo we zijn op zoek naar een leuk kleinkind met zijn ouder(s)
wij zijn een echtpaar van 62-70 jaar
en wonen op een boerderij met wat dieren en moestuin
het is in de buurt van Hoogeveen
ons mail adres
geke3@hotmail.com
30/12/16 10:59 REAGEER
jean-pierreboghe
Hallo lieve mensen,

Wij zijn een gezellig stel zonder kinderen met humor en bijna dertig jaar getrouwd. Dit jaar worden we 60 jaar, dus rede voor een feestje. We zijn gestopt met hard werken en willen graag in contact komen met een warm werkend gezinnetje dat kleinere kinderen heeft, maar geen opa en oma en die missen. Wij wonen in Heerhugowaard.
8/01/17 18:29 REAGEER
kimmie1
we zouden leuk vinden als je ons mailt we zoeken namelijk een oma en opa voor ons kindje annelies_30@hotmail.com
20/01/17 14:57 REAGEER
Marge
Heeft u veel reacties mogen ontvangen
17/06/17 10:52 REAGEER
kimmie
nee valt best wel tegen
25/07/17 10:40 REAGEER
ronnydecorte

Hallo,
Ik woon samen met mijn zoon van 4 jaar. We hebben helaas bijna geen familie en daarom hebben we de behoefte aan een oma en opa band.
We wonen in alkmaar en zou graag in contact willen komen met Jullie
U kunt mij e-mail voor meer contact. t_diba22@yahoo.com
Hartelijke groeten,
8/03/18 20:22 REAGEER
aimébermijn
Wij wonen in Heeg.
En willen graag een opa en oma zijn.
Onze kinderen wonen ver weg. En zien ze te weinig.
13/10/18 18:15 REAGEER
Fonsie
heeft u al oma's/opa's gevonden?
ik heb u een mail gestuurd.
vr. gr. Nel
27/11/18 19:45 REAGEER
ronnydecorte

Hallo,
Ik woon samen met mijn zoonvan 4 jaar. We hebben helaas bijna geen familie en daarom hebben we de behoefte aan een oma en opa band.
We wonen in Alkmaar en zou graag in contact willen komen met mensen die misschien tijd en zin hebben om met ons samen leuke dingen te doen en een oma en opa voor ons willen te zijn.
Hartelijke groeten,
Diba
8/03/18 20:31 REAGEER
Histoire
Dag Diba,
Ik las je advertentie, lekker in de buurt, ik woon in Schagen.
Helaas is er geen opa voor je zoon.
Maar wel een hele leuke oma, die kreatief is en een groot hart voor kinderen heeft, ik ben 63 jaar.
Misschien kunnen we een keer contact hebben met elkaar, om te zien of het klikt.
Met vriendelijke groet, Marg M
27/11/18 10:42 REAGEER
Mamavandana
Goedemorgen , wat fijn om uw bericht hier tegen te komen. Ik ben een alleenstaande moeder van 35 en woon met mijn dochter in Alkmaar. Mijn dochter is een vrolijk meisje en gek op dieren! Wordt in september 9. Wegens omstandigheden helaas veel komen en gaan van dierbare om ons heen. De wens naar een oma of opa om echt in haar hartje te mogen sluiten is groot. Ik zou u nog veel meer willen vertellen over Dana . Mocht u ons willen ontmoeten hoor ik heel graag van u. Mijn email adres is: Maristelacarvalhodana@outlook.com voor nu een mooie zonnige dag gewenst!♡
28/07/19 09:02 REAGEER
Mamavandana
Ps. Mijn bovenstaande berichtje is bedoeld voor Marg wonende in schagen
28/07/19 09:04 REAGEER
Mamavandana
Goede middag ik heb u een poosje geleden een berichtje vestuurd. Geen idee of u deze heeft gelezen. Ik woon met mijn dochter in Alkmaar dat is mooi in de buurt van schagen :). Ik zou graag met u in contact willen komen. Hartelijke groet ons
10/09/19 16:31 REAGEER
mariehuygens
Hallo Diba
Ik en mijn dochtertje graag willen met jullie kontakt hebben. Wij zijn in Den Haag en hebben ook geen/weinig familie.
Warme groeten
Cathy
7/12/18 01:38 REAGEER
Kirs
Ik zou heel graag in contact met jullie willen komen. Mijn mail adres is k.moermans@hotmail.nl
29/03/19 18:47 REAGEER
Zoekeenoma
Is wel lang geleden, maar bent u nog opzoek?
Ik woon in Alkmaar en mijn dochter is 5 jaar
7/09/20 22:02 REAGEER
waltervanhyfte
Wij zijn op zoek naar een lieve oma en of opa om leuke dingen mee te doen. Onze kinderen zijn 12 ,10 en 4 jaar oud. Mijn moeder is afgelopen jaar overleden en ik mis het heel erg om ergens gezellig even op visite te gaan en samen leuke dingen te doen. Wij wonen in de omgeving van Den bosch.
10/01/17 13:23 REAGEER
kimmie1
als je tante en oom zoekt mag je ons wel mailen annelies_30@hotmail.com
20/01/17 14:45 REAGEER
martinesouffriau
Wij zijn een echtpaar van rond de 60 en wonen ook in de buurt van den Bosch. Het zou misschien wel klikken. Groet
18/02/17 22:44 REAGEER
kimmie1
als je wil mag je ons mailen Annelies_30@hotmail.com
11/05/17 09:03 REAGEER
family
Hallo,

Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 7.5 jaar en 6 jaar uit Gelderland en zouden heel graag willen kijken of er wellicht een klik is. We zien graag een berichtje terug en vertellen dan graag meer.

Groet van ons.
19/06/18 19:05 REAGEER
Fonsie
heeft u al reakties?
ik ben een weduwe van 65 , zonder kinderen. maar heb wel een goede klik met kinderen.
laat me wat horen..... gr. Nel
27/11/18 19:48 REAGEER
Kirs
Bent u al bonus oma?
29/03/19 18:48 REAGEER
lauradurnez
Hallo ik ben een alleenstaande moeder van 28 met een dochtertje van nu nog 3 en ik ben echt en familie mens maar heb geen moeder of zussen of vader en vader van het kind ook Niet in beeld iemand waar ik terecht kan voor liefde aandacht raad enz met me kleine meid ik zou graag willen dat ze een oma en of een oma en opa heeft waar ze de aandacht en warmte van krijgt ode dat we met ze allen wat gezelligs gaan doenik woon in omgeving eindhoven en u kunt me mailen op chayla_22@hotmail.com hoor jet graag gr
16/01/17 00:44 REAGEER
josianegillissen
Hoi Chayla, ik ben een 47 jaar jonge vrouw die graag heel graag kleinkinderen zou willen hebben maar helaas ben ik kinderloos en zoek daarom een kleinkind om mijn liefde aan te kunnen geven ik woon zelf in limburg Geleen misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen, ik werk zelf natuurlijk nog maar de weekenden zijn altijd voor mijzelf ben getrouwd en ben inmiddels 15 jaar samen met mijn partner. dus ben je nog steeds zoekende kun je me natuurlijk altijd een mailtje sturen, biancaenron@telfort.nl, vandaag is het 02-10-18
2/10/18 20:14 REAGEER
ConnyL
Ik ben een vrouw van 51 jaar en met een groot hart voor kinderen. Alles met en voor kinderen doe ik met veel liefde en plezier. Zou heel graag een lieve oma zijn voor iemand die zijn/ haar oma moet missen. Ik woon in België, nl in Oost Vlaanderen maar afstand is geen probleem!
Bij interesse mag je mij een maitje sturen: connylarousselle@gmail.com
25/01/17 09:03 REAGEER
Laurent
Ik ben een alleenstaande mama met 3 kids,waarvan 2 grote en een peutermeisje van 3 jaar..
Helaas hebben we met ons gezinnetje veel ellende meegemaakt en een groot deel van ons netwerk verloren,terwijl wij zo,n behoefte hebben ondertussen naar liefde,aandacht,een luisterend oor of gewoon om gezellige dingen te doen..Welke lieve oma,opa,tante of liefdevol mens voelt zich geroepen eens op visite te komen..handig is uiteraard in Zuid Limburg waar wij woonachtig zijn..
28/01/17 22:34 REAGEER
josianegillissen
Hoi S, graag reageer ik op je advertentie omdat ik het gemis van kinderen heb en dus ook het gemis van kleinkinderen ik woon zelf ook in het zuiden van limburg misschien als je nog niet voorzien bent van een oma dan wie weet ben 47 en dus helaas kinderloos heb vele hobby,s en werk heb ik natuurlijk nog wil je meer weten mag je gerust contact met me opnemen nou hopelijk tot gauw
2/10/18 20:23 REAGEER
dannydebruycker
Het lijkt me leuk om een soort tante te kunnen zijn voor een kindje dat daar behoefte aan heeft. Liefst omgeving Alphen aan den Rijn/Gouda/Leiden. Als je interesse hebt, hoor ik het graag.
4/02/17 19:09 REAGEER
mariehuygens
Hallo,
Voor mijn dochtertje ben ik opzoek naar een lieve Oma/tante omdat mijne er niet meer zijn. Bent u al oma van iemand? Groetjes Cathy
7/12/18 00:31 REAGEER
ritadubois
Als werkende alleenstaande moeder zoek ik voor mijn zoontje van 4 jaar steungrootouders. Zij zouden een zeer welkome aanvulling zijn op ons leven. De vader van mijn kind is volledig uit beeld en met familie hebben we nauwelijks / geen contact. We wonen in Amersfoort. Lijkt het u leuk om eens kennis met ons te maken, dan verneem ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
Lotte
14/02/17 13:14 REAGEER
ritadubois
P.S. ik ben zelf 42 jaar en mijn mailadres is: opaenomagezocht@gmail.com
14/02/17 13:32 REAGEER
walterdewilde
Wij, gezin met twee meiden van 4 en 7, zoeken opa- oma of oom-tante in of in de nabijheid van Reeuwijk. Door afstand- geografisch, maar ook qua familieband- spelen de oma's en opa van beide kanten een zeer kleine rol in ons leven. Het zou fijn zijn om dit gemis een positieve wending te geven. Wij zoeken een echtpaar, of alleenstaand persoon, die met de meiden af en toe wat wil ondernemen, zou kunnen oppassen na schooltijd, maar ook eens komt kijken bij sport- of schoolactiviteiten. Van onze kant kunnen wij hen een stukje uitbreiding van hun netwerk bieden en deel laten uitmaken van het gezin. Graag reacties naar studerendsteffie@yahoo.com.
19/02/17 16:02 REAGEER
Sandra
Hallo iedereen. Mijn naam is Sandra en mijn echtgenoot noemt Frank. Wij hebben een dochtertje Louize van 2 jaar en 6 maand. Samen wonen wij in Dworp. Onze ouders zijn er niet meer en ons Loesje (Louize) heeft dus geen grootouders. Wij zijn op zoek naar een lieve oma en of opa die haar naar school kan brengen zij wil niet eten op school en ook niet in de opvang daarom zoeken wij iemand hier in de buurt zodat zij niet om 7 uur naar de opvang moet en heel de dag zonder eten verder moet. Ook iemand die eens naar opa en oma dag wil gaan kijken.
Zou jij dit willen doen? Mail dan naar sandra.vanbellinghen@telenet.be
Alvast bedankt Sandra, Frank en Louize
10/03/17 12:11 REAGEER
etiennedhondt
We zoeken voor ons kindje een oma/opa en tante en oom, we vinden het heel belangrijk dat het klikt, en dat het van twee kanten komt, en dat je ontzettend gek op kinderen bent, en misschien kunnen we ook wel iets voor elkaar betekenen, en afstand maakt ons niks uit, we hopen echt op hele lieve reactie.

Mail annelies_30@hotmail.com
14/03/17 10:33 REAGEER
vries
Wij zijn een gezin in Nijmegen. We hebben twee kinderen: een jongen van 3 1/2 jaar en een meisje van net 1 jaar. De kinderen hebben één oma, maar die woont in Noord Europa. (De moeder van de kinderen komt ook uit Noord Europa.) We zouden er nog wel een opa en/of oma bij willen. Onze verwachtingen zijn niet hoog: een wekelijks of tweewekelijks bezoekje over en weer. Liefst in de buurt. Uiteraard is een klik belangrijk.
19/04/17 17:43 REAGEER
Flipje
Hallo familie uit Nijmegen,
Indien jullie nog niemand hebben gevonden, kunnen wij misschien eens wat nader contact leggen. Wij wonen in de Betuwe, zo'n half uurtje van Nijmegen. Wij zijn vijftigers en wonen landelijk, tussen de dieren. Zelf hebben wij geen kinderen. Wij zouden eventueel een steun- opa en oma kunnen zijn. Laten we eventueel eerst wat mailen of Appen om het een beetje af te tasten en zoeken naar de klik.
Conny en Marc (multideal@online.nl is ons privé mailadres)
6/05/17 22:17 REAGEER
vries
We staan weer open voor een opa en/of oma!

De mensen die hier eerder op onze oproep reageerden (Conny en Marc, zie andere reactie) zijn vrij plotseling afgehaakt. Zij vonden het leeftijdsverschil met de ouders te klein. (Zij zijn begin vijftig en hadden de verwachting dat wij rond de 25 zouden zijn. Helaas voor hen zijn we wat ouder.)

---

Niet hiermee gerelateerd, maar wel interessant voor alle mensen die hier reageren: als het goed is start er deze zomer een speciale website, om steunopa's en bonusoma's te koppelen aan kleinkinderen. Wij hebben hier niks mee te maken, maar we wachten wel vol spanning af hoe dat zich gaat ontwikkelen. Het adres is: bonusoma.nl
7/06/17 11:15 REAGEER
Innetest
Bedankt voor je tip, wij waren ook te "oud" voor hun helaas. We gaan de site in de gaten houden .

Groet Saskia uit deventer
16/06/17 21:10 REAGEER
Kevin9
Hallo Saskia,
Mijn naan is Esperanca,woonachtig in Deventer. Ik woon samen met mijn kinderen een zoon van 9 en een dochter van 7. Mijn familie woont in Belgie. Mijn kinderen zullen het fijn vinden om een om a of opa in de buurt te hebben voor leuke dingen doen,liefde en aandacht geven. Zelf werk ik in een gehandicaptenzorg. Graag komen we in contact met jou.
We horen van jou of je er behoefte aan heeft.
Hartelijke groet
28/12/21 00:26 REAGEER
Marge
Dat zou mooi zijn, wij houden het in de gaten, wat mij opvalt is dat er weinig gezinnen reageren uit de regio Alkmaar
17/06/17 10:45 REAGEER
jules.vanderstappen07
Dag familie Goedebuure,
Hebben jullie nog een oma nodig? Ik woon in Tiel. Ik heb een kleinzoon in Nijmegen maar die mag ik niet zien.
Ben heel benieuwd naar jullie reactie.
Hartelijke groet,
Tineke
3/01/18 03:57 REAGEER
kimmie1
je mag ons wel mailen, we wonen half uur van Tiel vandaan annelies_30@hotmail.com
17/04/18 11:46 REAGEER
family
Hallo Tineke,

Wij zijn een gezin uit de buurt en hebben twee kinderen. Wellicht kunnen we contact leggen? Dat zou erg leuk zijn.

Groetjes.
19/06/18 19:08 REAGEER
Kirs
bent u al voor zien?
29/03/19 20:04 REAGEER
Tammy
Beste Tineke,

Zoekt u nog toevallig een kleinkind? Ik woon 26 minuten van Tiel. Hoewel ik niet een van de jongste kinderen ben, zie ik het wle zitten. Ook het berichtje op sbs6 sprak me aan! Als u interesse heeft, kunt u me mailen op tamcao@live.nl

Groetjes,
Tam
26/11/19 00:05 REAGEER
Innetest
Hallo steun opa's en/of oma's

Wij zijn een gezin uit Deventer en sinds het overlijden van de opa en oma van onze drie meiden (6,7 en 14) en het geen contact hebben met de andere opa en oma merken wij dat het een groot gemis is bij onze Kids. Graag zouden wij in contact komen met opa's en/of oma's die een rol in het leven van onze Kids wil vervullen. Ze hebben nog 1 oom maar verder geen familie. Mocht het u aanspreken en willen kijken of er een klik in tussen u en ons gezin dan zouden wij het erg leuk vinden om iets van u te horen.

Wie weet groeit hier iets moois uit.
Groet saskia
31/05/17 22:09 REAGEER
hannenfred
Saskia, je mag mij mailen.
22bertine@gmail.com

Groetjes, Bertine
5/07/17 16:42 REAGEER
Innetest
Hallo bertine ,

Bedankt voor je reactie. We kregen er geen bericht van vandaar onze late reactie. Ik heb je een mail gestuurd.

Groetjes Saskia
15/07/17 23:43 REAGEER
hannenfred
Hallo Saskia, Je bericht spreekt mij erg aan. Het lijkt ons leuk om opa & oma te zijn. Wij lopen tegen de 60, hebben twee ( ongetrouwde ) zoon van 20 en 18 en 2 honden. Dus dit even in het kort. Momenteel wonen we in Kampen, maar we komen uit Twente en denken er over om mogelijk terug te verhuizen naar Twente. Zelf vinden wij Deventer niet ver weg maar we weten niet hoe jullie tegenover deze afstand staan ?? We hopen op een reactie, groeten, Bertine
30/06/17 13:56 REAGEER
rolineredmond
Goede avond Bertine,

Is er inmiddels contact gelegd tussen jullie? Ik zou anders graag eens nader kennis maken met u. Wij zijn een gezin uit Biddinghuizen en ik las dat u uit Kampen kwam. Mocht u nog intresse hebben in een ander gezin kunt u mij mailen op volgend email adres:Sharonpottinga24@hotmail.com
Hopelijk lees ik iets van u.
18/12/17 23:04 REAGEER
frankgoethals
Hallo lieve oma's en opa's,

Ik ben een alleenstaande moeder (37) met een zoontje van 3 jaar oud. Het contact met mijn eigen ouders verloopt moeizaam.
Graag zou ik in contact willen komen met lieve mensen die een oma of opa voor mijn zoontje zouden willen zijn en een waardevol contact met hem zouden willen onderhouden. Ondanks dat mijn zoontje op de voorgrond staat zou ik het zelf ook fijn vinden om af en toe een luistert oor te hebben. Met de rest van mijn familie heb ik geen tot weinig contact en ik heb ook geen broers of zussen. Wij wonen in s-Heerenberg ongeveer een half uurtje van Arnhem af.
Een beetje afstand verschil vind ik niet zo erg. Een klik moet er wel zijn, want dat is het belangrijkste.
Mocht er interesse zijn dan kunt u mij mailen op het emailadres jdr19802014@outlook.com

groetjes Janine

2/07/17 21:16 REAGEER
elsvandorpe
Hallo we zijn jong gezinnetje met prachtige lieve zoons van 3 jaar en 8 maanden. We zijn op zoek naar lieve oma- opa die in de buurt van Leiden woont.
21/07/17 09:38 REAGEER
lilianeschoeters
Hebben jullie al contact gelegd met een opa en oma of zijn jullie nog zoekende?
Wij hebben ook een oproep geplaatst.
Opa en oma uit delft
Ik hoor graag van jullie
Je kan me mailen mirjam.colijn@gmail.com
16/01/18 18:33 REAGEER
Fonsie
al even geleden uw oproep. bent u al voorzien.? ik ben weduwe van 65, en woon in Oegstgeest; dus om de hoek. dus als jullie nog zoekende zijn.... ik heb een warm hart voor kinderen.
gr. Nel
27/11/18 19:54 REAGEER
kimmie
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.

Mocht je interesse hebben kan je ons mailen annelies_30@hotmail.com
Familie.
25/07/17 10:50 REAGEER
aimébermijn
Hallo.
Wij wonen nabij Sneek.
ank.f@live.nl
Je mag in berichten voor verdere uitwisselingen.
13/10/18 19:09 REAGEER
stoeterij37
Ik ben een alleenstaande werkende vrouw. Mijn dochter en kleinzoontje wonen erg ver weg. Ik wil graag (steun)oma zijn voor een klein jongetje of meisje. Maximaal 2 kindjes, in Den Haag (eind LvMeerdervoort). Het lijkt mij zo leuk voor te lezen, naar de speeltuin te gaan, op te passen, gewoon oma zijn!
2/08/17 18:28 REAGEER
mariehuygens
Hallo,
Ik ben ook opzoek naar een lieve Oma voor mijn dochtertje, helaas mijne zijn er niet meer. Wij wonen by u in de buurt. Graag hoor ik het van u
Warme groeten
Cathy
7/12/18 01:50 REAGEER
rudigerdemul
Daag, ik ben Josje, een alleen staande oma. Ik werk nog en kan daarom géén oppasoma zijn. Wel zou ik heel graag een oma-rol willen vervullen in het leven van kinderen die geen opa&oma hebben. Ik houd van kinderen. In mijn leven heb ik heel veel mooie dingen meegemaakt maar ik ken ook dieptepunten en door al die ervaringen, denk ik dat ik kinderen / jonge mensen best wat te bieden heb. Wel vind ik het belangrijk om eerst met de ouders kennis te maken en proberen op 1 lijn te komen en later pas de kinderen erbij te betrekken, dit om teleurstelling bij kinderen te voorkomen. Ik woon in 't Oosten van het land, dus graag reacties uit Drenthe, Twente en de achterhoek. Ik ben erg benieuwd naar ( positieve ) reacties. Mailen naar : 1959Josje@gmail.com
4/08/17 22:04 REAGEER
gianfrancomazzucco
Goedemiddag!
Wij zijn een jong gezin met een zoon van 8 en een dochtertje van 4. Wat we allemaal heel erg missen in ons leven is een opa en oma voor onze kinderen.
Door ernstige omstandigheden zijn er geen opa's en oma's in ons leven en dat vinden we spijtig voor onze kids. Ikzelf heb heel warme herinneringen aan mijn opa en oma van vroeger en gun dat onze zoon en dochter ook zo!
Wij wonen in Aalsmeer en hopen op een positieve reactie, zodat we kunnen gaan ontdekken of het klikt en de verwachtingen op één lijn mogelijk komen?!
Zou mijn grootste wens zijn voor 2017 :)
Warme groet,
Marion
mgeersen@caiway.net
19/09/17 16:23 REAGEER
arthurlazega
Beste Marion, mijn herinnering aan mijn opa is een stuk fundament in mijn leven geworden. jammergenoeg is hij gestorven toen ik negen jaar oud was. nu ben ik 68 jaar en wil zo graag een leuke oma voor kinderen zijn. door omstandigheden zijn die er niet meer. omdat ik via dit medium niet te veel over de oorzaken wil uitwijden zou ik het geweldig vinden mij een keer aan jullie voor te stellen. omdat ik deel uitmaak van de LHTB wereld moet je daar wel open voor staan.

mijn email is mjmtermeer@gmail.com
kijk uit naar je reactie
groetjes Marion
11/10/17 18:38 REAGEER
kimmie1
oom/tante/oma/opa
Hoi wij zijn een jong stel en we hebben een kindje en helaas hebben wij geen familie maar ook geen vrienden waar we op terug kunnen vallen, en daarom hopen we dat het op deze manier iemand te vinden, die het gezellig vind om op bezoek te komen, en gezellig met de kindjes speelt, en dat we elkaar op die manier veel beterde gaan leren kennen. Verjaardagen en de feestdagen gezellig bij elkaar kunnen wezen.heb je interesse dan zouden we het heel leuk vinden mag je ons mailen, annelies_30@hotmail.com
20/09/17 09:48 REAGEER
vankucharles
Hoi, wij hebben een soortgelijke situatie.
Wij hebben ook geen familie om op terug te vallen.
Dit missen wij zelf erg, maar helemaal voor ons zoontje van 4.
Uit welke omgeving komen jullie als ik vragen mag?
11/10/17 10:01 REAGEER
kimmie1
stuur mij mij een email annelies_30@hotmail.com
15/10/17 19:01 REAGEER
manuel
Jongen van bijna twee wonende te Hemiksem (Antwerpen) is op zoek naar nieuwe grootouders. Ik ben een zeer actieve jongen die graag buiten speelt. Ik heb een zuiders temperament. Mijn voorouders zijn aan de ene kant van Spaanse origine en Franse origine aan de andere kant. Ik brabbel enorm graag en ben ook verlegen bij mensen die ik niet ken.

Ik ben klein van gestalte en een licht gewichtje maar als het moet ben ik zeer sterk. Het liefst speel ik buiten in de tuin. Haal uiteraard ook kattekwaad uit zoals het moet bij een jongen van twee.

Ik ben op zoek naar nieuwe grootouders liefst iemand die gepensioneerd is en uiteraard getrouwd is, bij deze zoek ik eigenlijk een gepensioneerd koppel die af en toe wat tijd voor mij vrij kan maken. Waarmee ik toffe en creatieve dingen mee kan doen. Omdat ik enorm graag buiten ben hou ik ook van weg gaan naar de winkel, een uitstapje en uiteraard naar de zoo gaan.
5/10/17 18:14 REAGEER
hildedevenyns
Goedendag,

Wij zijn voor onze dochter van 6 jaar op zoek naar een bonus opa en/of oma. Helaas hebben we geen opa's en oma's meer en we merken dat het een waar gemis is. Het zou zo fijn zijn om betrokken grootouders te hebben die eens mee gaan naar een paardrijwedstrijd, waar we op de koffie kunnen komen, of heb een keertje mee kunnen nemen naar de dierentuin...kortom mensen die echt oog hebben voor onze prachtige dochter. Ze is heel erg lief, gevoelig en slim.
We wonen in Hoevelaken, nabij Amersfoort.
Mijn e-mail adres is: kelly_schijvens@hotmail.com

Hopelijk tot gauw!
27/10/17 09:26 REAGEER
hildedevenyns
Goedendag,

Wij zijn voor onze dochter van 6 jaar op zoek naar een bonus opa en/of oma. Helaas hebben we geen opa's en oma's meer en we merken dat het een waar gemis is. Het zou zo fijn zijn om betrokken grootouders te hebben die eens mee gaan naar een paardrijwedstrijd, waar we op de koffie kunnen komen, of heb een keertje mee kunnen nemen naar de dierentuin...kortom mensen die echt oog hebben voor onze prachtige dochter. Ze is heel erg lief, gevoelig en slim.
We wonen in Hoevelaken, nabij Amersfoort.
Mijn e-mail adres is: kelly_schijvens@hotmail.com

Hopelijk tot gauw!
27/10/17 09:27 REAGEER
Legro
Lieve opa en oma,missen heel erg het contact met kleinkinderen.Wat hebben wij te bieden???heel veel tijd,liefde en aandacht.We zijn gepensioneerd,63 en 66 jaar oud.woonachtig in de omgeving Zwolle..Spreekt het je aan dan kun je reageren w.kalma@icloud.com
31/10/17 19:54 REAGEER
Kirs
ik heb u een email gestuurd
29/03/19 19:40 REAGEER
rudigerdemul
A.u.b. ATTENTIE : Ik ben enkele keren benadert door ( 2 ?? ) verschillende mensen/ verschillende e-mail adressen , eindigend op @gmail.com , die mij een kind aanbieden ( zonder ouders). Een echtpaar dat mij privé wil helpen en iemand die een groot kind zonder ouders aanbied. Ze hebben namen uit India of Pakistan. Ik weet niet of hier een organisatie achter zit of WAT ze willen en of ze bv. geld willen voor adoptie ...... A.u.b. attentie hiervoor ! Groeten, Josje
2/11/17 13:29 REAGEER
vries
Wat raar, zeg. Hopelijk wordt deze site niet voor mensenhandel gebruikt...
5/11/17 16:33 REAGEER
dancuvel
Hallo!
Alleenstaande mama met een zoon van 5,5 zoekt (vooral) opa of oom in Friesland!
Wij wonen in Leeuwarden en mijn zoon mist een mannelijk persoon in zijn leven. Het liefst iemand die met hem wil gaan vissen of model bouwen of iets anders.
Hij houdt van natuur, techniek en is erg energiek. Het zou zo fijn zijn als er een opa of oom was die hem geduldig dingen zou kunnen leren. Een bijbehorende oma of tante is natuurlijk geen bezwaar! :D
Bij serieuze interesse graag contact via gurdahsmsn@hotmail.com
11/11/17 09:06 REAGEER
vechter
Hallo contact (inforhope11965@gmail.com) als u geïnteresseerd bent in adoptie van kinderen, hebben mijn man en ik van hieruit een 18 maanden oude baby privé geadopteerd. Bedankt

Nathalia
12/01/18 05:15 REAGEER
dancuvel
Hallo!
Alleenstaande mama met een zoon van 5,5 zoekt (vooral) opa of oom in Friesland!
Wij wonen in Leeuwarden en mijn zoon mist een mannelijk persoon in zijn leven. Het liefst iemand die met hem wil gaan vissen of model bouwen of iets anders.
Hij houdt van natuur, techniek en is erg energiek. Het zou zo fijn zijn als er een opa of oom was die hem geduldig dingen zou kunnen leren. Een bijbehorende oma of tante is natuurlijk geen bezwaar! :D
Bij serieuze interesse graag contact via gurdahsmsn@hotmail.com
11/11/17 10:53 REAGEER
aimébermijn
Hallo.
Wij wonen nabij Sneek.
Voor verdere uitwisseling kunt u ons bereiken op anke.f@live.nl
We zien uit naar je beeichtje
13/10/18 19:18 REAGEER
oscargielens
Hallo,

Graag komen wij in contact met lieve, ondernemende mensen liefst omgeving Gelderland.
Wij zijn een gezin met twee kinderen (bijna 7 en 5.5 jaar) en helaas hebben zij geen opa's en oma's. Daarnaast hebben wij verder ook weinig familie. Dat is een enorm gemis.
Welke mensen kennen dit gemis en zouden ook willen kijken of er wellicht een klik is? Wij ontvangen dan heel graag een berichtje.

Groetjes van ons.
11/11/17 20:25 REAGEER
josvdpavert
Mag ik vragen waar in Gelderland ?
17/12/17 12:10 REAGEER
kimmie1
oom/tante/oma/opa
Hoi wij zijn een jong stel en we hebben een kindje en helaas hebben wij geen familie maar ook geen vrienden waar we op terug kunnen vallen, en daarom hopen we dat het op deze manier iemand te vinden, die het gezellig vind om op bezoek te komen, en gezellig met de kindjes speelt, en dat we elkaar op die manier veel beterde gaan leren kennen. Verjaardagen en de feestdagen gezellig bij elkaar kunnen wezen.heb je interesse dan zouden we het heel leuk vinden mag je ons mailen, annelies_30@hotmail.com
13/11/17 09:59 REAGEER
lilianeschoeters
Waar wonen jullie?Groetjes Mirjam
16/01/18 17:08 REAGEER
lilianeschoeters
Leuk stel 63 en 54 jaar wonend in delft wil heel graag opa en oma rol op zich nemen voor 1 of 2 jonge kinderen.we hebben helaas zelf geen kinderen.
We vinden het heerlijk om met kinderen om te gaan en op te passen.
De afgelopen 2,5jaar pasten we op een babytje van tienermoeder.
We zoeken een gezin of alleenstaande puder met 1 of 2 jonge kinderen zonder grootouders.
Liefst in de buurt van delft
Mailen kan, mirjam.colijn@gmail.com
En wie weet vinden we elkaar en klikt het.dat is het belangrijkste

2/12/17 14:29 REAGEER
clapie
Hallo! Wij zijn 63 en 67 en zijn 3 maanden geleden vanuit de randstad naar Drenthe (Havelte) verhuisd. Wij hebben een zoon van 22 jaar die in de Randstad is blijven wonen omdat hij daar studeert Nu we niet meer werken hebben we tijd om oma en opa te zijn voor kinderen die dat zelf niet hebben. We hebben een lieve grote hond, 2 poezen en een heerlijke tuin. Bovendien wonen vlakbij het bos en bij de heide. Veel speelmogelijkheden dus! We zijn allebei nog hartstikke fit en kunnen dus nog gezellig met kinderen op pad. En... deze opa bakt de lekkerste pannenkoeken van de hele wereld. Heb je vragen, laat het ons weten!
5/12/17 21:40 REAGEER
etiennedhondt
je mag ons mailen annelies_30@hotmail.com
6/12/17 15:01 REAGEER
VMAX
Hallo, zou ik een mailadres van u mogen? Hartelijke groet, Monique
3/04/18 20:40 REAGEER
vankucharles
Goedemiddag,

Wij zijn klein maar hecht gezin uit Roosendaal (Brabant) met een zoontje van net 5 jaar.
Helaas hebben wij weinig familie en dus ook geen opa en oma voor hem.
Dit is een groot gemis, zeker nu hij op het school zit en zijn klasgenootjes ziet met hun opa’s en oma’s.
Ook mijn man en ik missen het contact en hopen op een goede klik.
Ik hoop dat we op deze manier in contact kunnen komen met lieve ondernemende mensen die ons lieve, slimme en grappige jongetje wat extra aandacht willen geven.
12/12/17 11:57 REAGEER
jb255000
Hallo,

Wij zijn een samengesteld gezin woonachtig in Eindhoven. Ik heb een dochter van 3 jaar oud, een zoon van 2 jaar oud en een stiefdochter van 9 jaar oud (die 50% bij ons woont). Helaas hebben de kinderen geen opa's en/ of oma's meer en zouden wij het erg leuk en fijn vinden om een (bonus) opa en oma te hebben voor de kinderen.

Het zou voor ons erg waardevol zijn als ze met een opa en oma op pad kunnen gaan om leuke dingen te doen, te knutselen en te bouwen, wellicht kunnen logeren en samen verjaardagen en eventueel feestdagen samen te vieren.

Wij zouden graag in contact komen met lieve mensen die zelf geen (klein-) kinderen hebben die graag wat liefde aan onze kinderen zouden willen geven. Het liefst wel wat ervaring in omgang met jonge kinderen.

Bij interesse kan u mailen naar joeri_d@hotmail.com
13/12/17 20:52 REAGEER
natacha
Hallo,

Ik ben een Chinese moeder woon. in Antwerpen. Ik heb een newboren baby, een jongen van een maand oud. Omdat grootouders in China ver weg zijn, zou ik graag een steungrootouder hier willen vinden om voor hem te zorgen, zijn liefde voor zijn oudsten. Mijn man en ik werken 6 dagen per week, dus we hebben een grootouder nodig die hem in het weekend vergezelt.

We hopen van harte dat je geniet van je kleinkinderen. Als je kunt, neem dan contact met mij op.

Email: natachaliu@yahoo.com
16/12/17 07:44 REAGEER
Els78
Hoi... we zijn een gezin met een bijna 11jarige zoon. Mijn man zijn ouders zijn reeds geruime tijd overleden, mijn vader ook ondertussen en mijn mama woont niet in de buurt.
Kweet niet of hier goed aan doe, ik wil eigenlijk gewoon iemand die mijn zoon wat aandacht kan geven, eens een match wilt komen zien, een fan word van hem, eens een onverwacht tasje koffie drinken, wat ouderraad kunnen vragen, 1 of 2 borden meer aan tafel in weekend of op feestdagen, een gezelschapspel met hem kan spelen, ... de gewone simpele dingen in het leven, zonder verplichting, gewoon omdat het leuk en gezellig is.
27/12/17 00:37 REAGEER
Els78
U mag me gerust mailen op elsv78@outlook.com

Els
27/12/17 01:13 REAGEER
josvdpavert
Waar wonen jullie ?
28/12/17 20:38 REAGEER
Els78
Regio Mechelen
28/12/17 23:12 REAGEER
kimmie1
je mag ons wel mailen we zoeken ook nog een oma en opa voor ons kindje. annelies_30@hotmail.com
2/01/18 15:43 REAGEER
They
Hallo R Thijssen,

Klopt het dat u/jullie opzoek bent/zijn naar een gezinnetje om een rol in de vorm van oma/opa, oom/tante te vervullen?
graag komen wij in contact met lieve en warme mensen die een soortgelijke rol willen vervullen. Wij wonen in Nijmegen en zijn op het volgende adres te bereiken:
daja.noukie@hotmail.com
3/06/18 19:25 REAGEER
josvdpavert
O jammer, dat is echt te ver weg van Arnhem.
1/01/18 17:06 REAGEER
Els78
Inderdaad, jammer :)
Hopelijk vinden jullie gauw een gezinneke.
Bedankt voor uw reactie toch.
2/01/18 13:15 REAGEER
lauwenssennet
Hallo lieve lezers die op zoek zijn naar een Opa & Oma voor hun kind.

Mijn vriend (65, Hollander en gepensioneerd) en ik (60, Indische maar nog werkzaam) willen graag een Opa en Oma zijn voor uw kind. Het liefst zo jong mogelijk, mag ook een baby'tje zijn. We willen graag een band opbouwen zodat er ook een soort familieband kan ontstaan van jong naar tiener naar....?
Indien mogelijk voor af en toe een lang weekend, eens in de ong 4 wkn, van vrijdag's tm zondag's avond. Misschien ook 1x in de 2-3 weken een dagje in de week of tijdens vakantietijd een paar dagen...Is ook bespreekbaar.
Daar ik natuurlijk nog werk moeten we alles (dgn voor in de week)van te voren bespreken. Vrijdag's ben ik standaard thuis...We staan er met grootouderlijke armen open voor.
Verder wonen we in de zomermaanden van ong maart tm oktober in een Chalet op een park in Lunteren. Aan het bos in een zeer bos- en heiderijke omgeving. Het park heeft een kindvriendelijke zwembad en een speelplaats. In de zomermaanden wordt er ook voor de kinderen activiteiten gehouden. Zelf wandelen we veel (gaan er er op uit e.d.) In de wintermaanden wonen we in Haarlem.
Ophalen en/of thuisbrengen is niet bezwaarlijk, misschien ook in overleg.
We zijn wel in het bezit van 2 lieve, kindvriendelijke katten.

Helaas zijn we voor oppas wel pas beschikbaar per ong eind maart/april 2018 (ivm verhuizing, als deze doorgaat) maar we kunnen wel eerder kennismaken en misschien wel bespreekbaar om ook eerder op te passen?

Lijkt het je/jullie leuk om met ons kennis te maken?
Laat het ons dan weten, we zijn nieuwsgierig en erg benieuwd.

We zijn bereikbaar via: jjas270724@hotmail.com
3/01/18 17:30 REAGEER
VMAX
Waar wonen jullie?
3/04/18 20:47 REAGEER
Olivia
Hallo, wij wonen in Mechelen. Zoeken jullie nog een kleinkind?
1/07/19 01:12 REAGEER
ninieanneabeille
Hallo! Mijn naam is Anastasiia.
Ik zoek grootouders voor mijn kleine 1,5 jaar oude zoontje. De ouders van mijn man hebben 2 kleinkinderen van eerste huwelijk maar zij hadden niet mij en onze zoon geaccepteerd. Dus mijn zoon heeft geen grootouders in Nederland. Ik kom uit Rusland, ik spreek Russisch, Engels en een beetje Turks. Ik leer Nederlands. Ik wil graag goed opgeleide grootouders vinden, want het onderwijs is zeer belangrijk voor mij.

E-mail: ilovecafedelmar@gmail.com
6/01/18 21:35 REAGEER
Reigertje
hoi Anastasiia, waar woon je? Wij wonen in Amsterdam. Waar wonen jullie/
5/02/18 18:48 REAGEER
Reigertje
wij, man en vrouw. zijn ook goed opgeleid.
5/02/18 19:00 REAGEER
vechter
Hallo contact (inforhope11965@gmail.com) als u geïnteresseerd bent in adoptie van kinderen, hebben mijn man en ik van hieruit een 18 maanden oude baby privé geadopteerd. Bedankt

Nathalia
12/01/18 05:09 REAGEER
eddyvancappel
Hoi wij zijn op zoek naar een oma/opa.
De moeder van mijn man is er helaas niet meer en de vader heeft eigenlijk nooit tijd.
Mijn vader heeft een eigen bedrijf en ook die zien we zelden, mijn moeder tjjaaa daar kan ik niet al te veel over zeggen maar snap niet waarom onze ouders geen tijd voor onze kinderen (j 14 m 12 j 5 j 4) hebben of willen.
Ik was vroeger elke zondag hij mijn oma en als je niet kwam vond mijn oma dat niet leuk.
Wil zo graag dat mijn kids weten wat een opa/oma is.
Wij wonen in de buurt van hoorn en zijn een samengesteld gezin.
U kunt mij mailen op irmgardvandiepen@hotmail.com
13/01/18 10:05 REAGEER
lilianeschoeters
We doen nogmaals een oproep.lieve opa en oma in delft willen graag contact leggen met gezin met jonge kinderen die zelf geen of weinig contact hebben met eigen opa en oma
Het liefst in de omgeving van delft omdat we zo graag spontaan willen afspreken en het voor de kinderen zo fijn is om zomaar langs te kunnen komen
We vinden het heerlijk om leuke dingen te ondernemen,te knutselen, spelletjes met elkaar doen,voorlezen. Gewoon heerlijk met de kids genieten
We zijn 63 en 54 jaar en hebben ervaring met oppassen op jonge kinderen, helaas hebben we zelf geen kinderen.
Wie wil met ons een vertrouwensband opbouwen voor lange tijd?
De klik is belangerijk.
Contact via mirjam.colijn@gmail.com
15/01/18 13:59 REAGEER
Innetest
Hallo,

Graag komen wij in contact met wat oudere lieve mensen liefst omgeving Overijssel / Gelderland.
Wij zijn een gezin met 3 kinderen (7 jaar, 8 jaar en 15 jaar) en helaas hebben zij geen opa's en oma's. Daarnaast hebben wij verder ook geen familie op 1 oom na die het vaak te druk heeft met zijn werk en in Brabant woont. Dat is een enorm gemis.
Welke mensen voelen zich aangesproken en willen een "familie" band aangaan met ons gezin en kijken of er wellicht een klik is? Wij ontvangen dan heel graag een reactie.

mail adres is fam.koning@outlook.com

groetjes en hoop tot snel!
16/01/18 16:04 REAGEER
kimmie1
Hoi.

Wij zijn een jong gezin met een lief kindje van 2 jaar, en we zouden voor onze lieve zoontje graag een lieve oma/opa willen. We hopen dat het op deze manier gaat lukken, afstand maakt ons echt niet uit als het maar van twee kanten komt. Wij wonen in Brabant. Veder zou het leuk zijn om met de feestdagen bij elkaar te zijn, en met zijn verjaardag. En als het goed klikt dat hij een keer mag logeren of een dagje mag komen. Zo iets moet gewoon vanzelf gaan. We vinden wel belangrijk dat er respect is naar allebei de kanten. We hopen op leuke reactie. En tante/ooms mogen ook reageren.

annelies_30@hotmail.com
17/01/18 14:52 REAGEER
We zijn een gezin met een lief en vrolijk meisje van bijna 1 jaar. We zijn voor haar op zoek naar een bonus opa en oma omdat de hare in Italie wonen. Het zou zo leuk zijn! We wonen in Zuidlaren, Drenthe.

Lvanaalst1982@gmail.com
18/01/18 14:37 REAGEER
Hiho
Bestaat deze nog? Ik zie m niet
26/06/18 18:24 REAGEER
francienvereecken
Hoi, Wij zijn twee oma's en hebben kort geleden ons enigst kind verloren. Hij had geen kinderen, dus wij hebben geen kleinkinderen. Samen met onze hond wonen wij in een klein dorpje op het oost groninger platteland. Wij hebben nog maar weinig familie, die te ver weg wonen om veel mee te delen. Het zou ons leuk lijken om weer meer jongere mensen om ons heen te hebben om leuke dingen mee te doen. Je kunt mailen op christje62@hotmail.com
21/11/18 09:59 REAGEER
Innetest
Wij hebben op Facebook een besloten groep aangemaakt onder de naam " op zoek naar een opa en oma " misschien dat het zoeken naar de juiste klik via die weg makkelijker wil gaan . En meer mensen de weg weten te vinden..omdat het een onderwerp is die niet veel te vinden is op internet. Maar waarvan wij denken dat van beide kanten de vraag groot is maar onbekend.
19/01/18 10:23 REAGEER
lilianeschoeters
Is de groep al actief ik kan hem niet vinden nog op facebook groet mirjam
20/01/18 10:17 REAGEER
lilianeschoeters
Goed idee wij worden graag lid
Mirjam.colijn@gmail.com
19/01/18 18:04 REAGEER
Helgake
Hallo,
Ik heb een enorme kinderwens, maar geen relatie en heel weinig familie. Ik wil graag alleenstaande mama worden, en het zou fijn zijn mocht ik steungrootouders vinden voor mijn kindje, waarmee het klikt. Ik woon in België, regio brussels rand. Je mag mij altijd mailen op Helga.tips@gmail.com voor een eerste contact. Groetjes, Helga
22/01/18 21:08 REAGEER
josvdpavert
https://www.facebook.com/Opa-en-Oma-gezocht-in-Gelderland-395681540869567/?ref=bookmarks
23/01/18 11:15 REAGEER
ghislainetaghon
Wij zijn op zoek naar een lieve opa en oma voor onze actieve kinderen van 7 en 11. Onze kinderen missen een lieve opa en oma. Wij wonen in amsterdam en zijn 43 en 49.
5/02/18 10:38 REAGEER
Fonsie
al reakties ontvangen? ik ben weduwe van 65 jaar en wil graag oma zijn.
misschien is er een klik?
vr. gr. Nel
27/11/18 20:15 REAGEER
lezeres
Wij, echtpaar van 49 (opa) en 59 (oma) jaar willen graag steun (groot)ouders worden van een jong gezinnetje met liefst nog hele jonge kindjes (i.v.m. hechting en een band opbouwen) en in de omgeving van Sneek (Friesland). Dit om regelmatig en spontaan bij elkaar langs te kunnen gaan. Mijn man heeft zelf geen kinderen en ik heb uit mijn eerste huwelijk 2 getrouwde kinderen (en 5 kleinkinderen) waar ik tot mijn grote verdriet geen contact mee heb. Wij zijn christen en zouden het fijn vinden als dit ook het geval is bij jullie. Ook hebben we 3 katten en een lieve labrador. We hopen op fijne reacties en op deze manier het gemis in elkaars leven te kunnen aanvullen.
4/03/18 20:05 REAGEER
Kirs
kunt u mij een mailtje sturen?
k.moermans@hotmail.nl
29/03/19 19:31 REAGEER
kimmie1
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.

annelies_30@hotmail.com
10/04/18 12:09 REAGEER
marcelvanhaute
Wij zijn voor onze kinderen opzoek naar een lieve opa en/of oma. Wij hebben 3 dochters, de oudste is 10 jaar, de middelste 7 jaar en de kleinste is 4 maanden. Ze hebben wel een opa en oma maar die wonen ver weg, zijn altijd aan het werk of gaan voor een half jaar naar het buitenland. Het lijkt ons fijn als er een opa en oma is die de kinderen echt aandacht geeft en af en toe eens iets leuks gaat doen. De meiden vinden het leuk om eropuit te gaan maar gewoon een spelletje thuis is ook erg leuk. En de kleinste vindt het natuurlijk al heerlijk om gewoon geknuffeld te worden.
Wij wonen in Borne (Overijssel), het handigst zou zijn als de opa of oma vlakbij woont maar we vinden het niet erg om te reizen.
Hopelijk krijgen we een reactie en kunnen we iets voor elkaar betekenen.
Ons e-mail adres is p_masselink@hotmail.com

15/04/18 18:15 REAGEER
hildedegroote
Hallo,

ik ben een alleenstaande mama van 2 lieve jongens wonende te Kampenhout
De oudste Devino (11jr) is in co-ouderschap en de jongste Jasper (5jr) heb ik voltijds.
Aangezien de grootouders het niet zien zitten om af en toe eens op Jasper te letten tijdens de educatieve verlof of vakantie ben ik op zoek naar een lieve oma en/of opa die af en toe leuke dingen met hun wilt doen.
Ze zijn beiden heel leergierig en spelen graag buiten. Samen hun verjaardag vieren, kerstmis, pasen zou superleuk zijn.
We kijken er naar uit om plusgrootouders te vinden en hopen dat we reactie mogen verwachten.
Mijn email is hilde.degroote72@gmail.com
13/05/18 19:08 REAGEER
jozefdaenen
Ik alleenstaande moeder, Marokkaanse afkomst, van een zoon van 9 jaar(co-ouderschap), woonachtig in Nieuw-Vennep.
Weinig contact met eigen ouders. Zoek contact met een lieve opa en oma voor mijn zoontje. Wij missen echt een familieband in ons leven.
We willen graag leuke dingen samen ondernemen, feestdagen vieren en misschien samen op vakantie gaan( zuid-frankrijk en Turkije zou heerlijk zijn:).
We zijn opzoek naar warme en lieve mensen.
13/05/18 21:32 REAGEER
jozefdaenen
Wij zijn te bereiken op opaenomagezocht@hotmail.com
13/05/18 21:54 REAGEER
gretamatthys
liefe oma uit oldenzaal zoek liefe kleinkinderen om gezellige dingen me te gaan doen heb zelf geen kleinkinderen lijk me leuk anderen een oma te gaan geven ik woon in oldenzaal maar vervoer is aan wezig heb auto me email is moniekje22@live.nl
31/05/18 19:08 REAGEER
rundumwohl
Lieve oma en opa,
2/06/18 17:03 REAGEER
rundumwohl
Lieve oma's en opa's,
2/06/18 17:14 REAGEER
rundumwohl
Lieve oma en opa,
2/06/18 17:17 REAGEER
rundumwohl
Lieve oma's en opa's,
2/06/18 17:18 REAGEER
rundumwohl
Lieve oma' en opa'
2/06/18 17:29 REAGEER
rundumwohl
apsikora@ziggo.nl wij zijn op zoek naar LIEVE opa of/en oma. Wij hebben 3 kinderen 13,5, 3manden. Wij komen uit buitenland Polen. Wij zijn hier allen,geen familie. De opa en oma ze zijn overleden. Wij willen graag grootouders hebben voor onze kinderen. Ze missen hem erg. Wij wonnen in Voorhout.
Gr.Anett
2/06/18 17:41 REAGEER
family
Hallo,

Graag komen wij in contact met lieve, ondernemende mensen liefst omgeving Gelderland.
Wij zijn een gezin met twee kinderen (bijna 7 en 5.5 jaar) en helaas hebben zij geen opa's en oma's. Daarnaast hebben wij verder ook weinig familie. Dat is een enorm gemis.
Welke mensen kennen dit gemis en zouden ook willen kijken of er wellicht een klik is? Wij ontvangen dan heel graag een berichtje.

Groetjes van ons.
19/06/18 21:29 REAGEER
Kirs
goedendag,
helaas hebben wij ook weinig familie.
mijn dochters zijn dezelfde leeftijd als u kinderen. daar naast heb ik nog een zoontje van 10 maanden.
wellicht kunt u contact met mij opnemen?
k.moermans@hotmail.nl
29/03/19 19:29 REAGEER
Gelderlanders
Hallo,
hebben jullie al een opa en oma gevonden ?
Zo nee, dan willen wij graag kijken of er een klik is.
directshare@gmail.com
23/03/21 20:54 REAGEER
Hiho
Dag lieve mensen
Ik ben een warme vrouw van 57 en zou graag een (steun)oma zijn. Uiteraard moet dit groeien en hoop eerst op een fijne vriendschap met jou mama en eventueel papa. Ik wil een hoop over mezelf vertellen maar dat doe ik graag via de mail en wellicht kunnen we elkaar een keer ontmoeten. Het zou fijn zijn als je ook ergens in het midden van het land woont. Ik woon vlak bij Utrecht.
Hartelijke groet van Monique
monithie@yahoo.com
26/06/18 17:45 REAGEER
Kirs
goedendag, bent u al voorzien? wij wonen bij arnhem
29/03/19 19:27 REAGEER
Gelderlanders
Zijn jullie nog steeds op zoek ?
22/05/21 19:26 REAGEER
marleenbruynseels
Dag lieve mensen
We zin een echtpaar van in de zestig
en zouden graag een opa en oma willen zijn
we wonen op een boerderij
dus wel kindertjes die graag buiten willen zijn en met dieren om willen gaan
het is in Drenthe
Hartelijk groeten Hennie
abpolman7@gmail.com
7/07/18 12:08 REAGEER
yoke
Mijn wens zou zijn om een kind gelukkig te maken met mijn rol als steungrootouder .
Ik ben 59 jaar en woonachtig te Willebroek .
Mijn bedoeling zou zijn om sporadisch eens op te passen , leuke zaken met kind te doen (ook eventueel in bijzijn ouder) , samen verjaardag vieren , enz

Indien u zich aangesproken voelt , reageer dan vrijblijvend op mijn zoekertje
10/08/18 11:31 REAGEER
Dobbie
Hallo Yoke,
Wij zijn twee mama’s met een zoon van 8 maand op zoek naar een bonusoma en/of -opa. Wij wonen in Burcht. Moest je graag willen kennismaken, hoor ik het graag op dobbie.marcelis@icloud.com.
Groetjes!
31/10/21 22:22 REAGEER
kimmie1
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.

annelies_30@hotmail.com
10/08/18 17:20 REAGEER
kimmie1
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen!!. We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.

annelies_30@hotmail.com
10/08/18 17:20 REAGEER
Fonsie
heb je al iemand gevonden?
ik kan oma zijn . ben 65 en woon in oegstgeest. waar komen jullie vandaan?
gr. Nel
15/11/18 15:33 REAGEER
jordongold
Ik ben vrouw van 58 jaar en zou graag een oma willen zijn voor kleine kinderen bij mij in de buurt. Ik woon in Schagen. email marijtjew@gmail.com
31/08/18 14:34 REAGEER
christinecappelle
Ik ben een alleenstaande moeder en heb drie dochters van 14,6 en 9 maandjes. Mijn moeder is enkele jaren terug overleden waardoor mijn twee jongste helemaal geen oma hebben gehad. Ik gun het ze wel omdat het belangrijk is en fijn is om een oma opa te hebben. Het zijn gezellige spontane meiden die zeker weten graag een band willen opbouwen met een lieve opa oma. Wij wonen in Brabant. Bent u een lieve oma opa die kleinkinderen mist stuurt u dan een berichtje ? Misschien kunnen we veel voor elkaar betekenen? Jcvg@hotmail.nl
16/09/18 00:45 REAGEER
Fonsie
ik woon omgeving Leiden, maar oma op iets grotere afstand kan toch ook? ik ben weduwe 65 jaar, geen kinderen.
gr. Nel
15/11/18 15:34 REAGEER
josianegillissen
Ik helaas kinderloos, zoek via deze weg een bonus kleinkind ben 47 jaar jong goedlachs vrouw, nooit slechte zin, woon in het zuiden des lands Limburg. Maar het gemis van een kleinkind is voor mij groot dus vandaar mijn oproep hier, doe graag knutselen ga graag naar de film noem maar op wat,mocht je meer willen weten kun je natuurlijk contact met me opzoeken.Mijn mail adres is biancaenron@telfort.nl
2/10/18 21:26 REAGEER
vanzien
Lieve allemaal

Wij , een gezin met 4 kindjes , een zoon van bijna 12, dochter van 10 en tweeling dametjes van net 6 en heel acties zoeken een steun opa en oma / oom/tante.
Mijn ouders zijn maar een paar weken per jaar in nederland en de andere oma heeft geen tijd/ zin om iets met onze kindjes te doen. We zoeken iemand die het leuk vind om eens bij voetbal of turnen te komen kijken. Ze gewoon eens mee te nemen naar het bos of strand, de kinderen vooral de jongsten vinden alles leuk.
We merken dat ze soms gewoon wat extra aandacht willen en dat kunnen wij ze toch niet altijd geven. Een opa en oma is toch veel specialer , maar helaas zit dit er nu niet in . Gewoon Een x logeren zouden ze geweldig vinden en dan echt niet alle 4 tegelijk. Gezellig op verjaardagen komen alles is te bespreken.
Leest u dit en lijkt u het leuk om ons gezin te versterken dan horen we graag van u. We zijn woonachtig in het Westland. Email: peggykian@gmail.com
6/10/18 12:31 REAGEER
Fonsie
hallo , ik ben weduwe, 65 jaar.kinderloos , dus ook geen kleinkinderen omgeving Leiden. mijn interesse hebben jullie. laat maar wat horen. gr. Nel
15/11/18 15:37 REAGEER
mariehuygens
Hallo Oma Nel
Ben u al voorzien? Wilt u Oma van mijn dochtertje worden?
Warme groetjes
Cathy
7/12/18 00:44 REAGEER
aimébermijn
Wij zouden graag steun opa en oma willen zijn.
Onze kinderen wonen te ver en daarom zien we hen niet zo veel.
Wij wonen in Friesland Sneek.
Je kan ons mailen op anke.f@live.nl
We zien naar je berichtje uit.
13/10/18 19:35 REAGEER
jozefdaenen
Wij zijn nog steeds opzoek naar grootouders, gezinnen, tantes in omgeving van Amsterdam, Haarlemmermmeer en Haarlem.

We hopen gauw lieve mensen te ontmoeten
18/10/18 17:21 REAGEER
Fonsie
ik ben weduwe , 65 jaar, woon omgeving Leiden.
niet zo ver van Haarlem en Amsterdam
gr. Nel
27/11/18 20:25 REAGEER
Wilmar
Hallo,

Wij zijn een jog gezin uit Drenthe,vader moeder en 2 tiener zonen.
Wij missen door omstandigheden grootouders om ons heen,vooral de gezelligheid een praatje maken.
Of een oom en tante zou ook welkom zijn.
Gezelligheid met verjaardagen en feestdagen.

We hopen gauw lieve mensen te ontmoeten.
7/11/18 16:06 REAGEER
rudigerdemul
Hallo fam. Mennes, waar wonen jullie ??
Mag ik jullie mailadres dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Groeten, J
9/11/18 18:27 REAGEER
basted62
Goedemorgen,
Ik woon in Den Haag in een ruime woning met tuin en logeerkamer.
Ben 71 jaar en heb 3 volwassen kinderen 2 volwassen kleinkinderen en 2 oude kleine hondjes.
Ik zou het heel fijn vinden om weer jonge kleinkinderen in huis te hebben om leuke dingen mee te doen ik ben vaak alleen ,vroeger was ik ook veel met mijn kinderen/kleinkinderen in de weer.
dus als je een oma zoekt hoop ik dat ik aan jullie leven iets toe kan voegen wat ik mis en bij jullie ontbreekt astridinnemeee319@hotmail.com misschien tot snel met vriendelijke groet Astrid.
9/11/18 11:55 REAGEER
mariehuygens
hallo
13/12/18 00:07 REAGEER
mariehuygens
Hallo, uw email adres klopt niet!(astridinnemeee319@hotmail.com)
Wij wonen ook in Den Haag.
groetjes
13/12/18 00:11 REAGEER
Fonsie
ik ben Nel, weduwe, 65 jaar , geen kinderen. ik woon omgeving Leiden. ik wil graag "oma" zijn voor 1 of meerdere kinderen.wil leuke dingen met ze kunnen doen, verjaardagen vieren, eventueel eens logeren, etc. etc.
ik rijd auto dus iets verder weg is geen probleem.
ik hoop op reakties
gr. Nel
15/11/18 15:57 REAGEER
mariehuygens
hallo, heeft u al kleinkinderen?
groetjes
13/12/18 00:08 REAGEER
LiesbetTimperman
Hallo. Wij zijn een gezin uit West-Vlaandere en zoeken lieve en warme plusgrootouders om leuke dingen te doen met onze 2 kinderen van 4 en 7 jaar. Onze eigen ouders voelen zich jammer genoeg te oud. De natuur verkennen, samen bakken en af en toe een logeerpartijtje vinden onze kids top. Voelt u zich geroepen om onze oogappels te leren kennen? Laat gerust iets weten. Wij kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.
16/11/18 06:58 REAGEER
willyclareboudt
Hallo ik ben marja
Ik ben alleen en ben 61 jaar ik zou heel graag oma willen zijn
1 of meerdere kinderen geen probleem Hoe meer hoe gezelliger.
Om leuke dingen te doen en feestjes vieren met ze.
Ik heb zelf 2 kleinkinderen maar Door omstandigheden zie ik ze niet
Dus heeft iemand interesse ik woon in amsterdam
Ik hoop op reactie
Groetjes oma marja

16/11/18 23:30 REAGEER
Tammy
Beste Oma Marja,

Ik zelf heb door omstandigheden niet zo’n goeie band met mijn opa en oma’s. Hierdoor heb ik het gevoel van een oma altijd al gemist. Ik ben niet de jongste persoon die u kan krijgen, maar hoop dat u mij een kans kan geven. Ik woon in Utrecht.

Groetjes,
Tam
26/11/19 00:09 REAGEER
Tammy
mailen kan ook via tamcao@live.nl
26/11/19 00:09 REAGEER
poesewoese
Hallo wij zijn nikie en Ronald 33 en 34 jaar, we hebben 2 x een tweeling!
2 meisjes van 4 jaar en 2 jongens van 4 maanden.. Helaas is hun allerliefste oma in juli overleden, veel te vroeg! De meiden missen haar heel erg en de jongens kennen een liefdevolle oma hebben niet.
Wij gunnen onze kindjes, zoals wij van vroeger goede herinneringen hebben aan onze oma en opa, ook zo,n band met een oma en/of opa. Ze hebben nu nog een oma, die ze eigenlijk weinig zien en niet echt een oma oma is. Wij wonen in Nijmegen, en zouden het geweldig vinden als we een sterke band kunnen opbouwen met elkaar!
Mijn email is nikie1985@hotmail.com

Liefs van ons
23/11/18 22:22 REAGEER
georgeswattez
hallo wij zijn moeder en vader van 33 en 40 jaar,wij zijn op zoek naar een leuke oma en opa voor onze dochters van 7 en 12 en nog een baby onderweg,we willen graag een opa en oma voor onze dochters zo dat ze ook opgroeien met de liefde en plezier van een opa en oma te hebben,we wonen in venray,zoekt u een leuk en gezellig gezin dan horen we graag van jullie.
groetjes ilona
26/11/18 16:48 REAGEER
josvdpavert
Hallo, waar wonen jullie ?
28/11/18 07:11 REAGEER
georgeswattez
in venray en jullie?
4/12/18 19:47 REAGEER
mariehuygens
Hallo lieve Oma's en Opa's
Ik en mijn dochtertje van 7 maanden zijn opzoek naar een lieve Oma en Opa. Wij wonen in Den Haag maar Tot 25_30 km reizen vind ik geen probleem.
Fijne kerstdagen
Cathy
6/12/18 16:31 REAGEER
walterdeconinck
Hoi
10/12/18 16:38 REAGEER
walterdeconinck
Hoi allemaal ik ben een jongen van 14 en ik woon in de omgeving zeeland mijn hobby's zijn voetballen en spelletjes spelen. Ik heb ook nog 3 broertjes van 10j,7j,3 en een zusje van 2 jaar oud
10/12/18 16:48 REAGEER
kimmie1
Hoi oma/opa, tante/oom.

Wij zijn vrolijke en sportieve mensen, we hebben 1 lief kindje, alleen we missen een lieve oma/opa, of tante/oom, we zouden het leuk vinden als het op deze manier mag lukken, zelf vinden we het fijn om soms een weekendje weg te gaan, veder doen we graag fietsen en wandelen, maar thuis zitten daar hebben we ook geen problemen mee, we vinden het heel belangrijk dat het klikt en dat het echt van twee kanten komt, wat we precies zoeken, gezellig bij elkaar op bezoek, met de verjaardagen, feestdagen, als je elkaar goed kent en het klikt. Misschien kan de kleine een dagje of een nachtje kan komen logeren.
Het zou fijn wezen als je in omgeving, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, of Utrecht komt. Stel dat je wat veder weg komt en het klikt dan maakt de afstand zeker niks uit.

Als je interesse hebt mag je ons altijd even mailen cormar652009@hotmail.com
Misschien zitten we binnen kort gezellig bij elkaar kennis te maken.
1/01/19 16:55 REAGEER
lovelyke
Ikzelf ben een mama van 39 jaar met 5 kinderen tussen 18 en 2 jaar.
Ik woon in Vlaams Brabant België en heb door omstandigheden geen familie meer.
Graag wil ik dan ook een ouder koppel leren kennen die de taak van ouder / grootouder op zich wil nemen. Enkel serieuze mensen die het wel kunnen waarderen om een dochter te hebben die openhartig, loyaal en oprecht is.
Meer informatie en kennismaking via email.
pkpeeters@hotmail.com
14/01/19 19:59 REAGEER
FamilieDenaert
Hallo lieve oma/opa , tante/nonkel
Wij zijn een groot jong gezin , door omstandigheden hebben we beide geen contact met onze familie’s
We zoeken een lieve oma/opa en of tante/nonkel voor onze 5(b)engels
Ze zijn 14jaar , 12jaar , 8jaar(bijna) , 4jaar en 2maand .
We missen echt een familie die ervoor ons zijn , mee opstap gaan naar speeltuin , dierenpark ...
Grootoudersfeest ... schoolfeest ...we missen om wekelijks of 2wekelijks op zondag een oma en of opa te bezoeken .
We willen meer liefde in ons gezinnetje
Wij wonen in Olen ( provincie Antwerpen )
Mailen mag naar
Hoefkens.kim0391@gmail.com
Tot hoors lieve oma/ opa tante/nonkel
2/02/19 20:06 REAGEER
IMEM
Ik ben een alleenstaande mama met een tweeling van 4 jaar en een zoontje van 5 jaar. Vermits ik een nakomertje ben zijn mijn ouders gestorven alsook nonkels en tantes. De papa en ik zijn uit elkaar en gezien zijn Braziliaanse afkomst is er van zijn kant ook geen familie. Wij zoeken een lieve oma/opa, tante/nonkel omdat het alle 3 heel blije bengels zijn en het als alleenstaande mama en voor hen echt een gemis is een deeltje familie te hebben. Wij wonen op een hoeve in Bever (postcode 1547) . Stuur gerust een mailtje en wij kijken er alvast naar uit u te ontmoeten :)
18/02/19 09:57 REAGEER
kimmie1
Hoi wij zijn een vrolijke gezin met kindje, wij zoeken een oma/opa/ tante voor ons kindje, we wonen in omgeving van Brabant, we zouden het gezellig vinden om met de feestdagen/verjaardagen gezellig bij elkaar te zijn, maar ook voor tussen door zijn oma/opa altijd welkom. We vinden het belangrijk dat we elkaar in de waarde laten en elkaar accepteren, ook dat we het kindje nemen zoals het kindje is.

Heb je toch nog interesse stuur ons een email, en misschien zitten we binnen kort wel gezellig bij elkaar kennis te maken met koffie/thee.

annelies_30@hotmail.com
17/03/19 16:16 REAGEER
samantha002
Hallo contact (asngweh@gmail.com) als u geïnteresseerd bent in de adoptie van kinderen, mijn man en ik hebben van hieruit privé geadopteerd. Bedankt

Samantha
19/03/19 11:29 REAGEER
Kirs
goedendag,
ik ben voor mijn kinderen van 7 jaar 5 jaar en 10 maanden op zoek naar steun grootouders. zelf zijn wij 26 en 27. ik zou het zo fijn vinden als er mensen zijn die oprecht naar ze om kijken. die aandacht voor ze hebben en leuke dingen met ons wilt doen.
helaas hebben ze heel weinig familie en de familie die ze hebben zijn druk en zien wij af en toe op verjaardagen. zelf heb ik geen familie en ik weet wat voor een gemis het is. zou het zo graag anders willen voor mijn kinderen want het zijn zulke lieve gevoelige kinderen. wij wonen in gelderland vlakbij arnhem.
ik hoor het graag! mijn mail adres is k.moermans@hotmail.nl
29/03/19 19:22 REAGEER
CorenJannie
Hallo,

Wij zoeken een kind om opa en oma voor te zijn. omgeving Soest
3/04/19 17:17 REAGEER
kimmie1
We zijn een jong gezin met een kindje, bij ons is het helaas geval dat onze familie niet wilt, daarom hopen we op deze manier dat we een lieve om/opa/tante mogen vinden, we zouden het gezellig vinden om met de feestdagen bij elkaar te wezen, de verjaardagen, misschien ook wel eens met zijn alle dagjes weg te gaan. Als het goed klikt en jullie willen een keer oppassen dan mag dat altijd. Of dat ons kindje nachtje komt logeren. We vinden het belangrijk dat het van twee kanten komt, en dat er respect is naar elkaar toe. We hopen dan omgeving Brabant, Nijmegen, Gelderland, Utrecht mag ook.

Heb je interesse stuur ons dan een een email annelies_30@hotmail.com
29/04/19 14:58 REAGEER
hartediefje
Hallo allemaal. Wij zijn 2 mama’s van 2 lieve kindjes en woonachtig in Vlaams Brabant. Een zoontje van bijna 3 en een meisje van 6.Ze missen door omstandigheden de warmte van een veilige, hechte, stabiele en gezonde band met een mannelijke grootouderfiguur. Deze band zou ook beschermend moeten zijn en tegengewicht moeten geven voor de beschadigende effecten van een afgedwongen omgangsrecht, in onze dochter haar ontwikkeling. Ze dragen hier een enorme rugzak met zich mee. Wij willen hen graag laten beleven dat het ook anders kan. We zoeken eerder naar een matuur iemand, die ook wat achtergrond heeft inzake ontwikkelingsbelemmeringen en die samen met ons wil werken aan een mooie toekomst voor onze kinderen. Een lieve oma (ze moet kunnen delen met een andere lieve oma ☺️), mag er ook altijd bij ????.
2/05/19 13:16 REAGEER
Olivia
Hallo, volgende maand wordt Olivia geboren en mijn vriend en ik zoeken een lieve opa & oma in de buurt van Mechelen. Yannick werkt als kok savonds en in het weekend en ik moet waarschijnlijk ook snel weer gaan werken. Dus ik zoek een opa en oma die het leuk vinden een band op te bouwen en een belangrijke rol te hebben in het leven van onze dochter. Ik hoor graag van u!
30/06/19 22:37 REAGEER
AnnG
Zijn jullie nog op zoek naar een oma en opa voor Olivia? Jullie mogen altijd een berichtje sturen op ann.gijbels2@telenet.be
8/09/19 14:37 REAGEER
wibo
Dag Ann ben je nog opzoek naar een gezinnetje? Ik ben een alleenstaande mama van 2 dochters 7 en 3 en wij zijn opzoek naar lieve steun grootouders. wij wonen in Kontich.
11/10/19 11:10 REAGEER
Alme
Hello.
Ik ben mama van 2 kinderen.een klein zoon van 2 manden en een dochter van 12 jaar.ik zoek naar een liefe oma opa.wij wonen in waalre.
Groet
Mary
30/07/19 10:45 REAGEER
Carla en John
Is er nog een gezin in de buurt van Langedijk dat opzoek is naar een Oma en Opa, mail ons en wie weet is er een klik! Tot mails
30/07/19 11:58 REAGEER
Zoekeenoma
Bent u nog opzoek naar een kleinkind?
Heb een dochter van 5 jaar en wil heel graag een oma hebben die af en toe komt meespelen, voorlezen etc. Ik woon in Alkmaar
7/09/20 21:48 REAGEER
Eli53
Hallo,

Ik ben een alleenstaande vrouw van 53 jaar. Ik woon in Antwerpen (Deurne). Ik heb zelf 3 volwassen kinderen maar geen kleinkinderen. Dus zoek ik een gezin(netje) dat geen oma heeft. Mail me en wie weet... zou tof zijn toch?
Groetjes, Eli (elifinca@hotmail.com)
14/08/19 02:58 REAGEER
Halyline3204
Hallo

Ik ben sinds kort (ongewild) alleenstaande mama van een dochter van 4 jaar oud en momenteel in verwachting. De vader van mijn dochter en ik zijn uit elkaar. Mijn nieuwe vriend waarvan ik een kind verwacht is nog niet klaar voor om papa te zijn en zijn afstand genomen heeft. Zelf heb ik geen familie. De opa van mijn kind van 4 jaar, ziet haar wanneer ze naar haar vader moet (om de 14 dagen). Ik zoek een oma en/of opa met een warme hart die zich geroepen voelt om deel te maken van mijn gezinnetje.We wonen in Herselt. Indien interesse mail me gerust (newlife2be@live.nl). Groetjes
10/09/19 17:41 REAGEER
Gwenie
Goeiedag, ik kom hier eens mijn geluk beproeven. Ik ben alleenstaande mama van een dochter van 5 en er is ook een baby op komst. Wij wonen in het Antwerpse en ik zou heel graag grootouderfiguren in het leven van mijn kinderen hebben. Dit voor de warmte en gezelligheid, maar ook wel voor praktische ondersteuning die normalieter met de glimlach door eigen familie zou gegeven worden. Indien je/jullie in deze rol ziet, contacteer me gerust via email op gwen.schoeters@gmail.com. Groetjes
11/09/19 23:26 REAGEER
Melli
Hallo! Wij zijn een half jaar geleden naar Merelbeke verhuist voor een betere toekomst samen en rust in het gezin. In verband met teveel weerstand van schoonfamilie bezwijkt ons huwelijk. Helaas mocht de verhuizing niet baten. Schoonfamilie blijft mij haten en wenst dat ons zoontje er nooit was geweest. Mijn ouders zijn wel hartstikke trots op onze kinderen (zoontje 13maanden en dochter 7jaar) maar wonen (5 uren) te ver weg. Per 9 maart verlaat mijn man de woning (staat te koop) en wij moeten maar kijken waar we heen gaan. Mijn dochter zit hier op school en ben ondertussen hard op zoek naar een woning in de buurt. Mijn vertrouwen in de mens is een deuk opgelopen maar dat wil ik niet op de kinderen projecteren. Wie wil graag op mijn kinderen passen terwijl ik naar het werk ga?
13/10/19 16:30 REAGEER
Nitu
Zelf was ik ook al een tijdje op zoek naar een steun kleinkind, maar merkte dat dat best moeilijk is sinds ik, na een relatie van bijna 15 jaar weer alleenstaand opa ben.
Mijn zoon is met zijn gezin een aantal jaren geleden geëmigreerd naar een ander land en daarmee is ook het contact met mijn kleinkind waar ik wekelijks mee om ging, vrijwel helemaal verdwenen. En waar je als opa en oma vaak nog welkom bent, ben je dat ineens een stuk minder als oma uit je leven verdwijnt en je alleen achter blijft. Want als je alleen bent, vinden mensen je vaak gelijk weer een stuk "enger". Dus zelf heb ik inmiddels wel een beetje de moed opgegeven om ooit nog een steungezin te vinden in de regio Amsterdam, maar het blijft wel een mooi idee dat mensen elkaar op die manier helpen.
21/10/19 12:59 REAGEER
kimmie1
We zoeken voor ons kindje een oma/opa/tante/oom

Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen! We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.


4/11/19 10:02 REAGEER
kimmie1
Voor onze lieve kindje, zoeken wij een tante/oom en opa/opa, onze familie hebben er helaas geen tijd voor, en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden die het echt met veel plezier doet, en misschien we ook wel iets voor elkaar betekenen! We zien graag jullie reactie tegemoet.
Familie.

annelies_30@hotmail.com
4/11/19 10:03 REAGEER
Tammy
Hallo!

Ik ben Tam en ik ben 17 jaar en ik zit in VWO 6.
Door omstandigheden waar ik eventueel later meer op in wil gaan, heb ik niet zo’n goede band met mijn opa en oma’s aan beide kanten. Verder zijn mijn ouders weinig thuis en daardoor is onze band ook niet echt goed. Hierdoor heb ik altijd al een persoon of personen gemist die een steunende rol konden geven. Hier heb ik hedendaags nog steeds last van en hoop eigenlijk een surrogaat opa/ en- of oma te vinden. Graag hoop ik van iemand te horen! Ik woon in provincie Utrecht tamcao@live.nl
6/11/19 21:53 REAGEER
mibibi
Wij zijn Mia en TONI, 61-65 j.
Op zoek om een hechte band op te bouwen met een jong gezin ,,met liefst twee kindjes,,uit de omgeving 9160
LOKEREN
30/11/19 19:14 REAGEER
erikgovaerts
Beste Mia en Toni,

Hebben jullie nog interesse of hebben jullie al iemand gevonden ondertussen ?
Wij verwachten ons baby'tje half oktober, en zijn nog op zoek naar grootouders.
Kan je een berichtje laten op erik.govaerts@telenet.be of jullie interesse hebben aub ?

Alvast bedankt,

Erik & Karen
17/07/20 23:54 REAGEER
Linko
hii ik ben alleenstaande moeder van 2 kinderen van 6 jaar en 1,5 woon in Den Haag
ik ben een zuid sudanse maar woon lang in NL mijn moeder is een tijdje terug na Afrika en ze wil niet meer terug komen , ik voel me eenzaam met me kids allen en me kinderen hebben oma nodig is er iemand omgeving Den Haag en graag ons wens wil vervullen
mawienadut4@gmail.com
9/12/19 11:54 REAGEER
LeenHeylen
Helaas is mijn mama jong overleden, mijn vader heeft een nieuwe vriendin. Ze doen zeker hun best als oma en opa maar aangezien ze een druk leven hebben en ik alleenstaande mama ben van twee jonge dochters ( 3 jaar en 4 maanden) zou een extra warme steun zeer welkom zijn.
Voor mij is het belangrijk dat dit rustig kan groeien met het uiten van duidelijke verwachtingen naar elkaar. Ik heb twee schatjes van dochters en wat hulp als ze een ziek worden of eens op zondag een bezoekje brengen, samen naar de dierentuin, eens een avondje komen babysitten,... zoek dus niet enkel een babysit maar ook gewoon het fijne gezelschap omdat het samen gezellig vertoeven is. Ik woon in Herselt, tegen Aarschot. Het is een band die zal groeien maar als het klikt zou dit reuze fijn zijn, mijn mailadres is heylenleen@hotmail.com
10/12/19 13:18 REAGEER
LeenHeylen
Helaas is mijn mama jong overleden, mijn vader heeft een nieuwe vriendin. Ze doen zeker hun best als oma en opa maar aangezien ze een druk leven hebben en ik alleenstaande mama ben van twee jonge dochters ( 3 jaar en 4 maanden) zou een extra warme steun zeer welkom zijn.
Voor mij is het belangrijk dat dit rustig kan groeien met het uiten van duidelijke verwachtingen naar elkaar. Ik heb twee schatjes van dochters en wat hulp als ze eens ziek worden of eens op zondag een bezoekje brengen, samen naar de dierentuin, eens een avondje komen babysitten,... zoek dus niet enkel een babysit maar ook gewoon samen gezellig genieten

Leen Heylen
0478286921
10/12/19 13:48 REAGEER
titoe
Hallo
Ik ben een alleenstaande mama, met 3 kindjes, 8 en 4 jaar en een baby van 1 maand. Omdat ik met de 'vroege' sta, zoek ik een lieve dame om voor de kindjes te zorgen tussen 6 uur en 8 uur half 9. Ze worden nadien door een vriendin naar school/opvang gebracht. Of als de persoon dit wilt doen, mag dit ook. Ik zoek personen die alleen zijn of vaak alleen, zonder familie of kleinkinderen. Zodat er ook een band ontstaat en we op elkaar kunnen rekenen. Als er een boodschap moet gedaan worden, een uitstap,...Maar ook bv de nieuwjaarsbrief of samen verjaardagen vieren. Mijn eigen vader is gestorven tijdens men jeugd en mijn moeder zit in een home. Ik zelf woon in Limburg/Lummen/Meldert. Lijkt het u wat neem dan gerust contact op als u nog vragen moest hebben. Krabbedijke@gmail.com
mvg
marij
22/12/19 12:32 REAGEER
Anastasia
Hallo

mijn man en ik willen onze piepkleine familie graag uitbreiden met een tweede paar grootouders. Ons kindje noemt Felix en is nu 1jaar en 6 maanden oud. Het is een actief baasje. We zouden het plezant vinden moest er iemand zich geroepen voelen om deel te worden van ons gezinnentje. We wonen in Oeselgem. U kunt me contacteren op: anastasiabatyr23@gmail.com.

Alvast hartelijk dank!

gezinnetje Verbeeck
13/01/20 15:21 REAGEER
2boefjes
Lieve oma en opa gezocht.

Mijn naam is Linda moeder van 2 kleine boefjes.
Zoontje van 4 en een dochter van 2.
Helaas geen moeder meer.
Mijn kindjes hebben 1 opa.
Zou heel erg graag een lieve oma en opa willen vinden voor mijn kinderen. Zodat zij de liefde kunnen krijgen die ze verdienen. Samen leuke dingen doen, een wandeling maken, samen fietsen of gewoon gezellig op de koffie komen.
Ben al langere tijd bezig met dit idee. Daarom hoop ik ook oprecht hier lieve mensen tegen te komen die het hart op de juiste plaats hebben. En dit dan ook echt willen.
Mocht u mijn berichtje lezen en het u aanspreken.
Laat dan een berichtje achter.
Liefst wel in de omgeving zodat afstand geen belemmering gaat zijn.
Wij wonen in omgeving den bosch.

Linda.vanden.bighelaar@gmail.com

3/02/20 22:38 REAGEER
kimmie1
Hoi wij zijn een jong stel en we hebben een kindje en helaas hebben wij geen familie maar ook geen vrienden waar we op terug kunnen vallen, en daarom hopen we dat het op deze manier iemand te vinden, die het gezellig vindt. Om op bezoek te komen, en gezellig met de kindjes speelt, en dat we elkaar op die manier veel beterde gaan leren kennen. Verjaardagen en de feestdagen gezellig bij elkaar kunnen. We vinden het fijn als het van twee kanten komt.
Liefs familie

annelies_30@hotmail.com
4/03/20 12:48 REAGEER
Eri123
Ik woon in Gent, ben 55 jaar, heb geen kleinkinderen.
Ik wil graag steunoma worden.

Eri
0496020054

14/09/20 23:23 REAGEER
cvankeym
Hallo Eri,

Had jij al reactie gekregen? Anders maak ik heel graag eens kennis. Hier zijn er twee kleinkinderen waarvan geen van de biologische grootouders betrokken zijn. mvg, Caroline
16/04/21 11:14 REAGEER
Eri123
Hallo,

Ik ben van Oost-Vlaanderen. En jij?

Groet,
Eri




Groet,
Eri
31/10/21 23:26 REAGEER
jeroen en tamara
Hallo Eri Wij zijn van Beernem wij hebben 2 dochtertjes van 8 jaar en 4 jaar . Als je graag kennis wil maken met ons of, nog geen reactie gekregen hebt .Horen we het graag van je .
Vriendelijke grt Jeroen Tamara
6/11/22 09:11 REAGEER
ChiHua
Hallo,
Ik ben een vrouw van 59 en op zoek om voor kinderen een steun oma te zijn.
Ik heb een hond dus moeten wel dierenvrienden zijn.
Graag kom ik in gesprek met mensen uit de buurt van Delft, Den haag , rijswijk eo.
Misschien kunnen we iets betekenen voor elkaar.
18/10/20 14:04 REAGEER
kimmie1
oom/tante/oma/opa gezocht
Hoi wij zijn een jong stel en we hebben een kindje en helaas hebben wij geen familie maar ook geen vrienden waar we op terug kunnen vallen, en daarom hopen we dat het op deze manier iemand te vinden, die het gezellig vindt. Om op bezoek te komen, en gezellig met de kindjes speelt, en dat we elkaar op die manier veel beterde gaan leren kennen. Verjaardagen en de feestdagen gezellig bij elkaar kunnen. We vinden het fijn als het van twee kanten komt.
Liefs familie

Email annelies_30@hotmail.com
24/11/20 14:39 REAGEER
theo64
Hallo
ik ben op zoek naar iemand die een bonus Opa zoekt
ik ben een man van 64 jaar zeer actief sta nog 4 avonden per week trainen te geven voetbal voor de jeugd van 7/15jaar dan doe ik 2 ochtende per week ouderen mensen ophalen en naar de zorgboerderij brengen ook heb ik een half jaar een pleegkind van 15 in huis gehad omdat er nergens anders plek was heb heel veel met kinderen op vind alles een uitdaging hou van voetballen wandelen fietsen zwemmen een keertje dierentuin en spelletjes wel graag in de buurt van Helmond-Deurne Roermond Weert
graag hoop ik op reacties natuurlijk
13/02/21 13:29 REAGEER
Sharon88
Beste Theo,

U heeft mij twee berichtjes gestuurd echter krijg ik de melding dat het bericht niet aankomt. Uw mail adres kan dus wel verzenden maar niet ontvangen. Heeft u nog een ander mail adres?
28/05/21 21:08 REAGEER
theo64
o jee zie het nu pas
jazeker heb ik een ander email
tvoermans@onsbrabantnet.nl
of theo.voermans@hotmail.com
dank voor de reactie en kijken of hij nu wel aankomt
m.v.g. Theo
30/05/21 15:06 REAGEER
Gelderlanders
Wij, beiden bijna 60, zouden graag wederom onze liefde geven aan (bonus)kleinkinderen.
Zijn er ouders die voor hun kinderen een opa en oma zoeken ?
Omdat we nog genoeg speelgoed en kleren hebben van onze vorige bonuskleinkinderen,
zijn we het liefst op zoek naar 2 meisjes tot ongeveer 6/8 jaar.
Regio Huissen/Arnhem/Dieren/Zevenaar
21/03/21 18:49 REAGEER
Gelderlanders
Aanvulling: Directshare@gmail.com
21/03/21 18:53 REAGEER
Savanne
Hallo, ik ben een alleenstaande mama met een zoontje van 5. Hij mist het heel erg om een oma en/of opa in de buurt te hebben. Ik ben op zoek naar iemand die het ook fijn vind om een kind dat ietsje meer te kunnen geven, hem wijsheid mee te geven, dingen samen te doen, gewoon eens binnen kunnen springen en dat soort dingen. Ik woon in regio Gent-Evergem.
Je kan me bereiken op lukatook@skynet.be
3/05/21 20:16 REAGEER
Sharon88
Hoi potentiële lieve opa en oma,

Wij, papa en mama van 2 lieve kleine mannetjes van 4 sn bijna 3 zijn op zoek naar een bonus opa en oma. We hebben 2 betrokken oma's, waarvan er 1 ver weg woont en de andere helaas ernstig ziek is. De 2 opa's (beide ouders zijn gescheiden) zijn helaas nauwelijks betrokken.

We zijn op zoek naar een warm stel die oprecht veel van kinderen houden en een rol willen spelen in hun leven. Af en toe eens samen dagjes weg, fietsen, oppassen, op verjaardagen komen, geïnteresseerd is in hun leventje en ontwikkeling. Ook een samen met het hele gezin wat doen is ook leuk.

Wij wonen in Asten. Dus in de regio Helmond, Eindhoven zou de voorkeur hebben.

Warme groet,

Onno en Sharon
Sharonachten@hotmail.com
22/05/21 22:55 REAGEER
Mamalies
Beste
We zijn gezin met twee kinderen. Twee jongetjes eentje van drie en eentje van negen jaar. We zijn onze ouders al heel lang verloren en missen het toch wel. We zijn van Sint-truiden ( limburg België) regio Hasselt, Tongeren , Bilzen is ook zeer welkom. We zoeken vooral vriendschap en we geven zelf ook veel terug aan mensen die goed voor ons zijn. Hopelijk reageert echt iemand we gaan zo dankbaar zijn
13/06/21 15:12 REAGEER
loubas
Hey Mamalies
Hebben jullie al iemand gevonden wij zijn een koppel van 56 en 58 j en geen kinderen
Dit is iets wat we toch wel missen in ons leven
Wij zijn van Lanaken tegen Bilzen
jean.paul.minten@telenet.be
24/04/22 06:42 REAGEER
cyn2021
Hallo
Waarschijnlijk een totaal andere oproep dan de rest maar mijn hart bloed als ik zie hoe mijn vriend hunkert naar warme lieve ouders die naar hem zouden opkijken.
Van kleins af hebben ze nooit hem aanvaard voor wie hij is en heeft twee schatten van kinderen maar aan zijn kant mist hij een extra paar ouders/grootouders voor de kinderen.
Hij heeft een dochter van 13 en zoon van 9 jaar.
Door scheiding ziet hij ze ook niet zo frequent. Wie mist een zoon in hun leven en mss heb je geen kinderen aan uzelf.. Hij 40 heeft een groot hart en bovendien krijg je nog liefde van 2 lieve kleinkinderen.
reageren kan via cynthia.happyfeet@gmail.com
Liefs xxx
13/07/21 22:16 REAGEER
Caro Flo
Hallo!

Ik ben Caro, een alleenstaande mama met 2 kleine spoken.

Zoon van 6 en dochter van bijna 3.

Mijn ouders kunnen wegens medische redenen mij weinig helpen.

De paternale grootouders van mijn zoon helpen me ivm hun kleinzoon en ook soms met zijn halfzusje.

Mijn dochter begint nu dikwijls te zeggen dat ze mee wilt naar de grootouders van haar grote broer maar dat gaat nt zomaar.

Contact met de paternale grootouders van mijn dochter is er helemaal niet. Met de vader enkel rechtzaak na rechtzaak wat heel veel stress met zich meebrengt en deze voelt zij spijtig genoeg ook.

Daarom zoek ik een lieve oma&opa die er voor haar willen zijn. Haar 100% aandacht kunnen geven -wat ik spijtig genoeg nooit kan. Mijn kids zijn 13 op de 14 dagen bij mij, grootouders die voor haar klaarstaan en aanwezig kunnen zijn in haar leven.

Ook voor mij zou het aangenaam zijn om een echte vriendschap te kunnen uitbouwen en klaar te staan wanneer oma&opa ons nodig hebben. Wij denken in lange termijn en ze kunnen op ons rekenen.
En natuurlijk kan ik als mama nog steeds tips&tricks gebruiken van oma&opa die toch al wat meer levenservaring hebben dan mezelf. :-)

We wonen regio tongeren hoeselt riemst ( België)
Alvast bedankt in naam van mijn kleine Miss om dat lege gaatje op te vullen.
karolien@flora.insure
3/08/21 21:54 REAGEER
loubas
hey Caro

Nog op zoek naar pleeggrootouders
Wij zijn van lanaken
22/04/22 07:06 REAGEER
Abuela
Dag Karolien, ben je nog zoekende?
3/05/22 04:46 REAGEER
Abuela
Dag Caro Flo, ben je nog zoekende? Wij zijn een koppel van in de 50, wij wonen in Piringen bij Tongeren en hebben ook een pleegdochter van 13 jaar. Wij willen heel graag bonus grootouders zijn en onze pleegdochter wil eigenlijk wel een “brusje of vriendinnetje” ????
We kunnen wel eens afspreken om kennis te maken als je wil? Mijn gsm nr. 0470/643032.
4/06/22 10:09 REAGEER
Ikenmezelf
Hey Abuela,
Ik weet niet hoe oud dit berichtje is maar ikzelf 52 en dochter van 12 ben ook op zoek naar een lieve vetrokken familie voor mijn dochter om tradities en herinneringen te delen en maken. Mag ik je op dat nummer contacteren? Grts
20/12/22 00:38 REAGEER
jipenjanneke
Hallo beste oma, opa, bobonneke, bompa, Marreine, bonnie, welke naam je ook maar kiezen wil :-)
Ik ben een alleenstaande moeder van een (métisse)dochtertje van 8 jaar. Noortje.
Omdat ze bijzonder getalenteerd is voor ballet en in 2 selectieploegen zit, heeft ze 9,5 uur ballet per week. Ze is 8 en mag samen dansen met kinderen van 11 en 12 jaar. Ze wonnen 2 keer goud.
Dat is dan begonnen met 1 les per week toen ze 4 was... Voor mij als alleenstaande ouder en maar (zieke) grootouders aan mijn kant, is het bijna een onmogelijke zaak geworden om het nog voor elkaar te krijgen om werken en ballet op elkaar te kunnen afstellen. Ik werk in BXL en woon in Geraardsbergen. Noortje heeft ballet in Oosterzele. Mijn hart bloedt maar ik ga haar moeten zeggen dat er een selectiegroep moet vallen. Ze wil dat niet absoluut niet. Maar wat kan ik doen?
Ze danst zo goed dat ze aan de audities van het Koninklijk Ballet Van Vlaanderens lagere school zou kunnen meedoen. Daarom zou het zo'n verlichting kunnen zijn mocht je het zien zitten een rit in de week bvb te kunnen overnemen en het zou heel leuk zijn om er grootouder(s) bij te kunnen krijgen. Het is voor haar een gemis dat warme, veilige van een grootouder te moeten missen. Het zou voor ons een grote meerwaarde kunnen betekenen. Voor jullie wellicht ook?!
Ik wil ook even duidelijk stellen dat ik geen puch-mama ben. Ik wil dat ze minder danst, maar het is haar droom en ze heeft zoveel talent...
Wij wachten vol ongeduld af of er een balletopa of -oma is, of gewoon fijne grootouders in spé die contact willen met een bijzonder meisje en haar mama. Tot hoors en ziens? Groetjes
19/08/21 16:13 REAGEER
chantal22
Wij zoeken voor onze kindjes een lieve bonus oma en opa. Wij vinden het heel spannend om zo oproepje te plaatsen. En dat je met de feestdagen en met de verjaardag gezellig bij elkaar kan en mag zijn. Wij zouden genieten als we zien dat oma en opa genieten, maar ook onze kindjes als jullie komen of wij komen gezellig op bezoek. En als de klik er is en ze kennen je goed dan mag in goed overleg zeker de kindjes komen logeren, en we zijn echt geen moeilijk gezin.

En misschien vinden we via deze weg een lieve oma/opa voor onze kindjes.

annelies1123@hotmail.com

7/10/21 10:55 REAGEER
Luisaaa96
lieve bonus opa's en oma's,

ik ben een alleenstaande mama van een 1 jarige meisje. ik heb heel goed contact met mijn eigen ouders, maar die woont in Friesland en ikzelf woon in Antwerpen. ikzelf ben altijd met 2 opas en omas opgegroeid en ben daar nog altijd dankbaar voor en ik zou dat ook voor mijn kleine meisje willen, daarom dat ik nog opzoek ben naar een bonus grootouder(s) je mag me altijd mailen voor vragen of extra info op: l.f_kooistra@hotmail.com

alvast bedankt
14/11/21 19:03 REAGEER
Kleine c
Ik wil hierbij warme mensen oproepen regio West Vlaanderen.
Ik heb een zoontje van 6 jaar, een zeer lief kind die de kers op de taart is van 23 jaar liefdesrelatie maar door een zware strijd de papa nog niet mocht leren kennen .
Kleine c beleefde de voorbij 4 jaar zware oorlogsjaren waardoor hij zelfs op zijn leeftijd de levenslust verloor. Ook mij als mama moest hij missen. Het verhaal is schreiend en vooral staat kleine c te veel alleen en vecht ik met hem tegen de eenzaamheid. Kleine c heeft geen grootouders, geen Peter... Ik weet dat er mensen zijn die zo graag grootouders willen zijn maar de natuur het anders besliste. Ik weet dat mensen een roeping als Peter voelen maar het kind om het ermee gelukkig te maken niet vinden... Ik zoek een klik tussen die twee: mensen die liefde aan mijn kind willen geven en er ook veel willen krijgen want kleine c mist vooral mensen die hij graag mag zien. Ik als mama zette mijn kind ter wereld met de hoop dat zoveel mogelijk mensen van hem zouden houden...een droom waar u misschien aan wil meewerken.
Interesse in het pakkend verhaal ? Sms 0474 11 28 38 of carine.clement.b@outlook.be.
Kleine c is bang van nieuwe mensen want hij is bang om gekwetst te worden. Zijn woorden zijn " mama, neen, ik wil alleen maar mooie mensen leren kennen...mensen die liefde willen geven en mij geen pijn meer doen" . Ik zoek dus mensen die bij zijn dat hij bestaat...kleine c was mijn mooiste geschenk...misschien voor u ook ?
14/12/21 02:27 REAGEER
Isabel1
Hallo,

Ik ben Isabel. Samen met mijn vriend hebben wij een dochter van 3jaar en nog een kindje onderweg. Onze dochter heeft al meerdere lieve oma's en opa's. Jammer genoeg wonen die ver weg. We zijn op zoek naar dichtbijwonende lieve mensen die ons gezin willen leren kennen.
Wij wonen in Gent.
Groetjes,
Isabel
15/12/21 21:34 REAGEER
Allix
Hallo,

Mijn naam is Zehra ik ben 3 jaar en ik heb nog een zusje van 1 jaar. Mijn mama is de liefste van de wereld en ze zorgt supergoed voor ons, maar we zijn nog niet zo lang in België en dus kennen we niet zo veel mensen. Mijn mama werkt heel hard maar soms zijn we ziek of is de kinderopvang gesloten of hebben we last van quarantaine omdat vriendjes, mijn juf of anderen geveld zijn door corona… Hierdoor heeft mijn mama het moeilijk om te gaan werken want dan moet ze voor ons zorgen. Wij zoeken dus grootouders die ons een handje kunnen helpen. Wij wonen in Gruitrode. Wil jij mijn steunoma of opa worden?

Zehra
17/12/21 09:28 REAGEER
loubas
hallo Zehra
Wij zijn een koppel van 56 en 58j
zijn jullie nog op zoek naar steungrootouders
groetjes jean-paul en karine

PS wij wonen in lanaken
22/04/22 07:01 REAGEER
JJYY
Hallo, hebben jullie al een gezin gevonden ? Grtjs xx
16/06/22 10:16 REAGEER
Fraja
Ouderpaar 60+ wil graag als steungrootouders iets betekenen voor een kleinkindje (liefs tussen 1 en 3 jaar) en een band opbouwen met zijn/haar ouder(s).
Liefst in de regio Hasselt.
Peter.thomas999@gmail.com
29/12/21 12:10 REAGEER
JJYY
Ik heb gemaild ????
16/06/22 10:17 REAGEER
gvdb
Hebben jullie inmiddels al contact gehad? Wij wonen in Tienen, ik weet niet of dat dichtbij is want Hasselt gaat wel. Wij zoeken ook nog een leuke opa/oma voor onze 2 kindjes van 4 en 1 jaar
19/11/23 22:15 REAGEER
Zonneke 1967
Hallo, ik ben een alleenstaande vrouw uit Oost-Vlaanderen (Belgie) van 54j. In mijn hart en huis is zeker nog plaats om te delen in vreugde, vriendschap en veel liefde voor jullie kids. Je mag me altijd contacteren via miekevl10@gmail.com. Hopelijk tot snel. Groetjes
3/01/22 15:49 REAGEER
carolinesteven
hallo,wij zijn een 2ouder gezin met een dochtertje van 2,5 jaar dat bijna naar school gaat,wij zijn op zoek naar een oma of opa om op onze dochter te passen als wij eens weg willen gaan,of als ik tijdens mijn stage met een late shift sta,of onze dochter wil opvangen als ze ziek is en niet naar school kan gaan,en wij moete gaan werken!er zijn nog wel grootouders hier aanwezig,maar de ouders van mijn partner wonen op een uur rijden van ons,en mijn vader is 3 jaar gedele alleen komen te staan,en wil nog profiteren van zijn leven en op reis gaan enzo.wij wonen in nijlen(belgie)je kan me steeds contacteren via chilly_eyes@hotmail.com
11/01/22 18:20 REAGEER
chantal22
We zoeken voor onze kindjes een wens oma en opa/ tante/oom. We zouden het leuk vinden als het op deze manier een oma en opa mogen vinden waarmee het klikt en waarmee je samen een mooie band mee op kan bouwen. Denk daarbij aan dagje naar de dierentuin, bij elkaar op de koffie komen. Met de verjaardagen. En als ze je goed kennen mogen ze een dagje komen spelen en op ten duur bij jullie logeren. Allemaal in goed overleg.
We wonen in Nederland
annelies1123@hotmail.com

Spreek je het aan. En wil je graag kennismaken. Reageer dan gezellig.
17/05/22 10:21 REAGEER
peter536
Bent u op zoek naar een zakelijke lening? persoonlijke lening, huislening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz... Of is u om welke reden dan ook een lening geweigerd door een bank of een financiële instelling. Wij zijn particuliere kredietverstrekkers die leningen verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2% rente. indien geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op via (kaiserpeter536@gmail.com) en ontvang vandaag nog uw lening
Groeten,
Kaiser Klaus Peter investeringsteam
17/06/22 09:09 REAGEER
Rober
3% Snelle leningen gegarandeerd

ROBERTO LOAN COMPANY (met meer dan 35 jaar ervaring) is een kredietverleningsorganisatie die financiële diensten biedt met flexibiliteit die uw dagelijkse bank niet kan bieden. De bedragen van de hoofdlening variëren van $ 3000 tot $ 25.000.000,00 USD tot de eerste Timers die afhankelijk zijn van het verloop van de lening. Met een maximale / maximale looptijd van 1 tot 35 jaar. Als je geïnteresseerd bent in een van de volgende dingen, neem dan contact op via (robertokennety@gmail.com) voor onmiddellijke registratie

Bedrijfsnaam: Roberto Kenneth
Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
WhatsApp: +1 (917) 477-2377
23/07/22 17:41 REAGEER
Emma_Bam
Hi, mijn naam is Emma.
Mama van een prachtige zoon van 2,5 jaar en 14 weken zwanger van een dochter. Ik ben alleenstaande mama en BAM met heel mijn hart!
Afgelopen donderdag is mijn mannetje voor de allereerste keer naar school geweest en dit is toch een echte meilpaal! Zelf heb ik geen ouders (ook een heel moeilijke jeugd gehad), maar nu mis ik toch wel grootouders voor mijn kind(eren).
Heel graag zou ik in contact komen met mensen die het zien zitten om af te spreken, samen een taartje te (gaan) eten, eens naar de speeltuin gaan, gaan zwemmen, ... Maar ook met mij leuke dingen te doen die je normaal met je eigen ouders doen zoals bv, op zoek gaan naar een geboortekaartje voor mijn toekomstige dochter, eens gaan shoppen, smsjes of bellen, ....
Wij wonen in Heusden-Zolder (Limburg) en zou het heel fijn vinden als je niet te ver van hier woont.
MVG
Emma
4/09/22 13:24 REAGEER
Emma_Bam
Hi, mijn naam is Emma.
Mama van een prachtige zoon van 2,5 jaar en 14 weken zwanger van een dochter. Ik ben alleenstaande mama en BAM met heel mijn hart!
Afgelopen donderdag is mijn mannetje voor de allereerste keer naar school geweest en dit is toch een echte meilpaal! Zelf heb ik geen ouders (ook een heel moeilijke jeugd gehad), maar nu mis ik toch wel grootouders voor mijn kind(eren).
Heel graag zou ik in contact komen met mensen die het zien zitten om af te spreken, samen een taartje te (gaan) eten, eens naar de speeltuin gaan, gaan zwemmen, ... Maar ook met mij leuke dingen te doen die je normaal met je eigen ouders doen zoals bv, op zoek gaan naar een geboortekaartje voor mijn toekomstige dochter, eens gaan shoppen, smsjes of bellen, ....
Wij wonen in Heusden-Zolder (Limburg) en zou het heel fijn vinden als je niet te ver van hier woont.
Je mag reageren op: emma2022@outlook.be
MVG
Emma
4/09/22 13:26 REAGEER
Hans1940
Hallo mijn naam is Hans ik ben een weduwnaar van 82 jaar zonder kinderen en niet veel familie meer helaas.
Ik zie dat als een groot gemis dat ik geen kinderen heb of andere familieleden waar ik contact mee heb.
Helaas ben ik niet meer zo mobiel door mijn gezondheid maar ik zou het erg leuk vinden als er iemand is die het leuk lijkt om familieband met mij op te bouwen.
Ik woon zelf in Groningen.
veel liefs Hans
14/09/22 22:58 REAGEER
jeroen en tamara
Goeiedag wij zijn een jong gezin met 2 lieve dochters van 8 jaar en 4 jaar vorig jaar zijn we onze 2 grootouders verloren .De andere opa woont in Spanje. Onze kinderen missen zo een opa en/of oma om samen te knutselen en naar het speeltuin te gaan ... Hopelijk vinden we langs deze weg om in contact te komen Wij wonen in Beernem regio Brugge lieve groeten
21/09/22 18:26 REAGEER
Elkev
Hallo,
Wij zijn een gezin van 4 en wonen in Leuven.
We hebben 2 kindjes: een dochtertje van bijna 4 en een zoontje van 1.5. Er loopt ook nog een vrolijk hondje rond bij ons in huis.
We werken allebei voltijds en hebben helaas geen steun van onze familie. Dit is een groot gemis, zowel voor de kindjes als voor ons. Na jaren twijfel, plaats ik hier een berichtje, omdat we echt graag een warme steun-oma en/of opa willen zoeken voor onze kindjes. Iemand waar ze heel af en toe eens mogen gaan spelen, waar ze hun nieuwjaarsbrief mogen voorlezen, iemand die eens met hen naar de speeltuin gaat, iemand die ons kan helpen wanneer ze eens ziek zijn.
Het zou zoveel voor ons en de kindjes kunnen betekenen.

Heb jij ook dit gemis en wil je graag eens afspreken?
Veel warme groetjes,
P en E
6/11/22 13:20 REAGEER
MiVP
Dag Elke,
ik zie vandaag pas je berichtje. Misschien heb je ondertussen al iemand gevonden....
Zoniet kunnen we eens kennis te maken (ik ben zelf 60 met steun-oma wens, en woon in Kessel-Lo) ?
Vriendelijke groeten,
M
4/09/23 13:53 REAGEER
SPeeters
Beste

Voor het VRT-programma De Wonderjaren, een programma over opvoeden met Siska Schoeters, zijn we op zoek naar 'steun'- of 'vervanggrootouders'. Ben je een gezin met een steun-of vervanggrootouder(s) of ben je zelf een steun-of vervanggrootouder en heb je interesse om jouw verhaal te vertellen, stuur dan een mailtje naar stefanie.peeters@rosesareblue.tv. Dan nemen we contact op voor een kennismakingsgesprek.

Alvast bedankt.

Vriendelijke groeten, Stefanie
8/12/22 18:46 REAGEER
Ikenmezelf
Hallo, ik ben een 52 jarige moeder van een 12 jarige dochter en beiden verstoken van enige familieband. Wij zijn op zoek naar grootouders die nog jong van geest zijn en zelf ook smachten naar familie om bezoekjes te brengen en feestjes en tradities met elkaar te delen. Fijne herinneringen te maken en een hechte band uit te bouwen. Wij zijn wonende regio Hasselt, Belgisch Limburg en wij zoeken liefst iemand in de buurt zodat we mekaar regelmatig kunnen ontmoeten.
Grts
20/12/22 00:28 REAGEER
Ikenmezelf
Wegens eenzaamheid tijdens feestdagen en verjaardagsfeestjes, geen familie noch vrienden rondom ons...zijn wij zoekende naar ouder koppel (pensioenleeftijd) zonder kinderen die graag een grootoudertaak voor hun rekening willen nemen voor mijn dochter van 12. Zij heeft familie, zoals de meeste dit ervaren, nooit gekend. Ikzelf ben 52 jaar, dus zelf grootouderleeftijd. Andere optie is jong gezin met kinderen die zoeken naar een jonge lieve oma en tante, waarvoor wij kunnen klaarstaan en leuke dingen mee kunnen ondernemen. Liefst in de onmiddellijke omgeving midden limburg België. Contact 0473 91.90.61
25/12/22 14:26 REAGEER
Tientje
hallo, ik ben Clementine, 69 jaar en sinds 3 maanden weduwe. Ik heb altijd de wens gehad om oma te worden, maar helaas hebben mijn kinderen geen kinderen. Dertien jaar geleden heb ik al een kleinzoon gevonden, vanaf de zwangerschap ben ik in zijn leven gekomen, maar nu zou ik dolgraag nog een kleindochter vinden waar ik ook mijn liefde en aandacht aan kan geven. Het liefst nog klein zodat ik een goede band kan opbouwen. Zelf woon ik in Zoetermeer en daar ik geen auto rijd zou het fijn zijn als ik iemand zou vinden in Zoetermeer zelf. Ik hoop leuke reacties te krijgen.
4/02/23 22:43 REAGEER
Oma beschikbaar
Hallo, ik ben een vrouw van 56 jaar en mijn kinderen ,in zelfstandig. Ik zou heel graag een lieve oma willen worden van een baby/klein kindje. Gezelligheid, warm hart, voorlezen etc. Ik woon in Den Haag en zoek graag in mij omgeving, dat is wel zo fijn.
4/06/23 17:01 REAGEER
Bebon
Hallo, ik ben een alleenstaande dame van 65 jaar en zou graag een lieve bebon of oma zijn. Ik woon in de omgeving van Aalst. Ben wel nog werkzaam maar mis toch om oma te zijn. Geef gerust een seintje.
28/07/23 13:44 REAGEER
Tiffany
Lieve Oma en Opa gezocht - Regio Zuid Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar een lieve Oma en/of Opa die een warm grootoudernest willen bieden aan onze twee kleine kindjes van 3 en 1 jaar.

Mensen met een warm hart die er naar uitkijken om samen een pannenkoekje te gaan eten, de kindjes eens te gaan ophalen op school of de opvang, gaan spelen in de speeltuin, verjaardagen samen te vieren en die leuke knutselwerkjes willen ontvangen.

Ben je woonachtig in Zuid Oost-Vlaanderen en spreekt dit zoekertje je aan?
Geef dan gerust een seintje: tiffanydecatelle@hotmail.com
31/10/23 09:29 REAGEER
gvdb
Wens oma/opa gezocht - Regio Vlaams Brabant (Tienen)

Wij zijn opzoek naar een wens oma/opa die onze kindjes van 5 jaar en bijna 2 jaar oud zijn een oma/opa kunnen bieden.

Wij zijn getrouwd (ik ben 25 jaar oud en mijn man wat ouder), kindjes van net 5 jaar en bijna 2 jaar oud en hebben een lieve hond.

Wij zelf hebben geen contact met alletwee de kanten en hebben helemaal geen familie. Wij zijn van Nederland maar wonen sinds 1,5 jaar in België.

Onze kindjes missen wel een oma/opa en wat mensen om ons heen zoals: iets leuks gaan doen/koffie komen drinken/knuffelen/gewoon zomaar binnenlopen/app-contact/verjaardagvieren/feestdagen/enzovoort..

Wij kijken er enorm naar uit!

Als je dit aanspreekt, stuur gerust een reactie of een email: geertjebolwerk@hotmail.com
19/11/23 22:28 REAGEER
Shaunasvb
Hallo mijn dochter van 13 heeft het moeilijk en een luisterend oor van een lieve oma zou haar super deigd doen. Wij hebben niet meer veel familie en door haar hooggevoeligheid heeft ze het momenteel moeilijk. Ben jij diegene die we zoeken rond alsemberg ? Geef gerust een seintje
20/02/24 22:18 REAGEER
Nettie
Hallo Opa.s en Oma.s

Ik zoek voor mijn kinderen. Van 11 en 13 leuke lieve grootouders in de regio drenthe
Een oma Die het misschien leuk vind om met mijn praatgrage dochter van 13 lekker te kwebbelen en een opa om met mijn zoon van 11 mannendingen te doen bv te klussen.

Vooral mijn zoon heeft veel behoeft aan een (bonus) Opa ookal is het over mannen dingen praten ????

1/03/24 22:20 REAGEER

Login Registreer

Veronika Sjinkarenko

Psychologe
Psychologe
Psychologe Veronika Sjinkarenko
Zij biedt gedragstherapeutische en oplossingsgerichte behandelingen aan: to-the-point en kortlopend. Ze komt aan huis in de regio van Brasschaat. Daarnaast doet ze ook online behandelingen.

Meer artikels van Veronika Sjinkarenko

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels