Deel via

Betere benen met compressiekousen: zo help je preventief je gezondheid

February 2023
Zware benen… We hebben er allemaal wel eens last van. Een kwaaltje waar een simpele remedie voor bestaat: steunkousen, of ook wel compressiekousen genoemd. Met zijn nieuw assortiment aan compressiekousen toont Veritas dat medische voordelen en stijl hand in hand kunnen gaan. Maar wat zijn nu juist die voordelen van compressiekousen voor je gezondheid?

Wie denkt dat compressiekousen enkel voor mensen met medische aandoeningen zijn weggelegd, heeft het mis. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat die tijd achter ons ligt en dat ze best door jong én oud gedragen worden. Vooral omdat tegenwoordig de zitcultuur sterk ingebakken is.  En daar worden onze benen niet bepaald fit van. Geen idee wat een compressiekous nu precies doet? Lees dan zeker verder. (Tip: onderaan dit artikel wacht een mooie actie)

Sanyleg compressiekous Sanyleg compressiekous Compressiekousen geven extra druk bij de onderbenen en stimuleren zo de bloedcirculatie. Het bloed wordt naar boven geduwd, waardoor je benen een flinke energieboost krijgen. En dat leidt tot een betere afvoer van vocht, afvalstoffen en bloed uit de benen. Op die manier voorkom je lastige kwaaltjes zoals spataders.

Voordelen van kop tot teen

Of je nu wandelt of graag een potje golft: de druk die deze kousen uitoefenen op je benen, vermindert spiervermoeidheid. Ideaal als je vaak last hebt van krampen. 

 

Sanyleg compressiepanty Sanyleg compressiepantyOok voor wie regelmatig op reis vertrekt met de wagen of het vliegtuig, zijn compressiekousen een goed idee. Wie ze op een vlucht namelijk niet draagt, zou tot tien keer zoveel kans hebben op een trombose. Naast medische redenen zorgen de kousen tijdens een vlucht ook voor meer comfort. Zo geeft 45% aan minder opgezwollen benen te hebben na het landen. Ook wanneer je een lange autorit maakt of een staand beroep hebt, doen ze veel voor je doorbloeding.

Beste beentje voor met Veritas

Dat compressiekousen een oplossing bieden voor bepaalde problemen, is nu wel duidelijk. Met hun compressiekousen – en panty's van Sanyleg brengt Veritas een assortiment op de markt die gezien mogen worden en bovendien een stuk voordeliger zijn qua prijs dan bij je apotheek. De ambitie? Van compressiekousen de gezondste trend van 2023 maken.

Speciale lanceringskorting

Speciaal voor de lezers van Seniorennet biedt Veritas een eenmalige lanceringskorting aan van maar liefst -20% op het ganse Sanyleg-assortiment. Voeg de code SANYLEGVOORDEEL* toe aan je online winkelmandje in de webshop of print onderstaande bon met barcode af en ga naar je Veritas in de buurt.

Download je kortingsbon!

Voorwaarden

*Geldig van 06/02 t.e.m. 31/03/2023 of tot einde voorraad online met de code: SANYLEGVOORDEEL.  Geldig op 1 artikel van Sanyleg naar keuze. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

 

 

1 reactie

Bouke
ik vind geen kortingscode, deze van de barcode wordt niet aanvaard
6/02/23 10:59 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels