Deel via

De beste apps om een reis te plannen

August 2023
Wil je ook op reis? Je kan dan naar een reisbureau gaan, of je vakantie vanuit je luie zetel plannen. Deze handige apps kunnen je hierbij van nut zijn.

Vanuit je luie zetel

Wil je binnenkort een reis plannen? Lees dan zeker verder om de beste apps te ontdekken die jouw vakantie nog beter kunnen maken!

Tripadvisor

Tripadvisor - ontdek je omgeving op vakantie

In deze app kan je aanbevelingen vinden van andere reizigers. Van restaurants, musea, bezienswaardigheden tot accommodaties.

Je kan hier alle pareltjes ontdekken van de plaats waar jij op reis bent. Geef je bestemming in en filter eventueel naar type uitje of prijsklasse en ontdek de leukste plekjes.

 

 

 

 

AroundMe - ontdek je omgeving op vakantieAroundMe

Ook op de AroundMe app kan je leuke plekjes vinden. De app geeft namelijk suggesties op basis van je locatie, en dus van dingen die bij jou in de buurt zijn op dat moment.

Niet alleen om de leukste restaurantjes en activiteiten te vinden is dit handig, maar ook voor meer praktische dingen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een plek waar je cash geld kan afhalen, of naar een apotheek? AroundMe geeft weer waar ergens je dit kan vinden in jouw buurt.

 

 

reizen2-1140

 

Google maps - verplaatsing op vakantie Google Maps

Met Google Maps kan je eenvoudig overal de weg vinden. Navigeer naar de bestemming waar je heen wilt en kies welk vervoermiddel je wilt gebruiken: te voet, fiets, auto, openbaar vervoer.

Ook vind je hier op de kaart reviews van restaurants, hotels, enz.

 

 

 

 

Moovit - openbaar vervoer op vakantieMoovit

Met deze app heb je in een handomdraai een overzicht van alle openbaar vervoer dat in de buurt is. Je ziet zowel de vertrektijden als de prijzen en de vertrektijden worden real-time aangepast.

De app geeft ook aan wanneer je uit moet stappen van bijvoorbeeld een bus of tram om op je gewenste bestemming aan te komen.

 

 

 

 

Toiletfinder - vindt altijd en overal en toilet op vakantieToiletFinder

Loop je ergens rond en moet je dringend naar het toilet? Met ToiletFinder kan je gemakkelijk toiletten bij jou in de buurt terugvinden.

Gebruikers kunnen aangeven waar je naar het toilet kan gaan en of dit toilet gratis is. Ook kan je zien of het toilet rolstoeltoegankelijk is.

 

 

 

reizen3-1140

Google translate - spreek de juiste taal op vakantieGoogle translate

Met Google translate kan je zowel door te typen, een spraakbericht in te spreken of met je camera tekst vertalen. Versta je bijvoorbeeld de menukaart niet, of wil je lezen wat er in een museum op een bordje staat? Richt je camera op de tekst en Google translate vertaalt het voor jou.

Leer meer over Google translate in dit artikel

 

 

 

 

Valuta+ op vakantieValuta+

Als je in een land op vakantie bent waar ze met een andere munteenheid betalen, kan het wel eens van pas komen om bedragen om te rekenen naar Euro. Met Valuta+ kan je dit gemakkelijk doen.

Je geeft gewoon het bedrag in en de app berekent hoeveel dit is in Euro.

 

 

 

 

Hier downloaden

Alle apps kan je downloaden via de Appstore (iPhone) of de Google Play Store (Android).

Auteur: BEEGO

2 reacties

johnny bg
wat mij betreft bent u een zeer goede (wat mij betreft: de beste) reisgids te vernoemen: LONELY PLANET!
21/08/23 19:59 REAGEER
ludoajin
Beste Johnny bg
Zoals zovele anderen plaats je een slordig bericht: je bent vergeten het woord "vergeten" achter het woord "reisgids" in je bericht te zetten
22/08/23 16:48 REAGEER

Login Registreer

BEEGO

Slimme studenten
Slimme studenten
Om ervoor te zorgen dat iedereen digitaal mee is, stuurt BEEGO IT-studenten aan huis om mensen te assisteren in de digitale wereld. Dit kan gaan van uitleg geven over smartphones tot complexe computerproblemen oplossen maar ook de installatie van bijvoorbeeld een nieuwe printer. Kijk snel op www.beego.be en ontdek of BEEGO in uw regio actief is. Meer info op 078 485 400 of www.beego.be.

Meer artikels van BEEGO

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels