Deel via

Een gezellige avond ontspannen?

Karaktervol, eigentijds en functioneel zijn de sleutelwoorden die Momentum in Jette het best beschrijven. Zij ontwerpen unieke zitmeubelen van een hoogwaardige kwaliteit. Bij het ontwerp staan ergonomie en comfort steeds centraal. Perfect voor een gezellige tv-avond of een relaxnamiddag. Maak kennis met hun relaxfauteuil en nog zoveel meer!

Westport aanbevolen relaxfauteuil door Momentum Jette

/96/WonenenInterieur/Zetel3.jpgMet de nazomerzon achter ons gingen we op zoek naar de ideale relaxfauteuil voor de lange winteravonden. Momentum Jette is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in interieurs. In onze drie winkels vind je collecties van onder meer Henders & Hazel, Xooon en KARE design.

Door de fraaie vormgeving van de relaxfauteuil Westport van Henders & Hazel kan je deze in meerdere woonstijlen plaatsen. De relaxfauteuil kan naar eigen wens en smaak samengesteld worden. Je hebt de keuze uit zowat alle stof- en ledersoorten uit de H&H collectie. Een leuk detail is dat de rug en armleuning in een accentkleur van hetzelfde materiaal kan. De rug- en voetsteun zijn onafhankelijk van elkaar verstelbaar door middel van het tweemotorige systeem.

De zithoogte en zitdiepte van de relaxfauteuil kan je volledig op jouw maat afstemmen!Je kan de stoel gemakkelijk bedienen met de draadloze afstandsbediening, die je weer kan opbergen in het zakje aan de zijkant van de relaxfauteuil. De relaxfauteuil Westport is uitgevoerd met een kunststof poot en in stof Leopard. Je kan bovendien de zithoogte en de zitdiepte in verschillende maten kiezen. Kortom, perfect voor het bekijken van je favoriete tv-programma of om even de ogen te sluiten. Klik hier voor meer productinformatie.

/96/WonenenInterieur/Zetel2.jpg                                                                    /96/WonenenInterieur/Zetel1.jpg

Optimaal slaapcomfort voor senioren

Het kan bij Momentum Jette! Momentum Jette kiest Elsach bedden, omwille van hun ergonomie, comfort en kwaliteit. Vroeg of laat wil je immers een bed dat niet alleen slapen, maar ook opstaan gemakkelijker maakt.

The ideale match is de elektrische boxspring van Belgische makelij, verkrijgbaar in drie maten (140 - 160 - 180 cm). Het bed heeft een hoogte van 23 cm en is voorzien van bonnellveren en een 7-zone matras. De hoogte van het bed kan elektrisch in hoogte versteld worden, wat opstaan of verzorging gemakkelijk maakt. Bovendien kan je kiezen uit een enkele of een duomatras. De hoes is volledig afneembaar.

/96/WonenenInterieur/Bed1.jpg                      /96/WonenenInterieur/Bed2.jpg

Overtuig jezelf en kom langs in onze winkel! Daar krijg je vrijblijvend meer informatie over onze producten. Neem zeker ook eens een kijkje op onze website: www.momentumjette.be.

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels