SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

 • Hoe raak je je winterkilo’s kwijt?

  De lente staat voor de deur. De winterjassen en dikke truien verdwijnen weer in de kast en maken plaats voor een frissere outfit. Het is vaak op dit moment dat we beseffen dat we in de winter toch echt wel wat kilootjes zijn aangekomen. Niets zo fijn als op die donkere dagen stevige winterkost eten en in de zetel kruipen met wat lekkers. Maar misschien ben je die extra kilo’s nu wel liever kwijt dan rijk. We geven je hier vijf tips om weer in vorm te komen!

 • Zijdezachte lippen? Tips tegen schrale lippen in de winter

  Koning Winter heeft ons land nog niet verlaten, en daar lijdt onze huid onder. Ook onze lippen krijgen het zwaar te verduren door de winterkou. Hoe komt dat? Wat kan je ertegen doen? En wat moet je vooral niet doen? Enkele tips om je lippen lekker zacht te houden, ook in de winter.

 • 5 tips hoe de natuur je mooier kan maken

  Het is soms ongelofelijk wat voor chemische producten mensen allemaal gebruiken om mooier te zijn. Minder rimpels of afslanken zijn de populairste redenen hiervoor. De natuur heeft echter veel dingen al lang voorzien en een aantal pas ontdekte eigenschappen maken het leven aangenamer.

Sweex Virtual Reality-Bril Zwart

Bevestig uw smartphone in deze virtual reality-bril en ga helemaal op in een film- of gamewereld. Verstelbare lenzen en ergonomisch gevormde kussentjes garanderen een perfecte pasvorm en een indrukwekkende gebruikerservaring. Bestellen kan hier.
 • Wat kan je doen tegen contacteczeem?

  Heb je regelmatig jeuk, rode bultjes en een schilferige huid? Dan heb je mogelijk last van eczeem. Er bestaan verschillende soorten eczeem, maar een van de meest voorkomende soorten is ‘contacteczeem’. Contacteczeem ontstaat, zoals de naam al doet vermoeden, nadat je huid in contact is geweest met een bepaalde stof. Hoe kan je die vervelende klachten verlichten? Kan je contacteczeem ook vermijden? Lees het hier!

 • Zomerse make-up tips voor de rijpere huid!

  Gaan veel zon en warmte wel samen met make-up? Ja, dat gaat prima samen. Elk seizoen vraagt echter om een andere benadering voor het aanbrengen van make-up. In de zomer heb je het voordeel dat de zon je al een mooi basiskleurtje geeft. Een nadeel is dat make-up door de warmte sneller uitloopt en vlekkerig kan worden. Daarom krijg je hier enkele zomerse make-up tips voor de rijpe huid.

 • Wat kan ik doen tegen ouderdomsvlekken?

  Ouderdomsvlekken of pigmentvlekken (hyperpigmentatie) hebben een grote invloed op de aanblik van de huid. Steeds meer mensen hebben hier last van, mede door de toenemende vergrijzing. Wat zijn ouderdomsvlekken? Hoe kun je ze voorkomen? En heb je eenmaal ouderdomsvlekken, is er dan nog wat aan te doen? We geven hier een antwoord op deze vragen.

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie