SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste je je oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op 26 oktober om 18.30 uur of 28 oktober om 14.00 uur. Schrijf je snel in via www.residentie-surleau.be.
 • Zijdezachte lippen? Tips tegen schrale lippen in de winter

  Koning Winter heeft ons land nog niet verlaten, en daar lijdt onze huid onder. Ook onze lippen krijgen het zwaar te verduren door de winterkou. Hoe komt dat? Wat kan je ertegen doen? En wat moet je vooral niet doen? Enkele tips om je lippen lekker zacht te houden, ook in de winter.

 • 5 tips hoe de natuur je mooier kan maken

  Het is soms ongelofelijk wat voor chemische producten mensen allemaal gebruiken om mooier te zijn. Minder rimpels of afslanken zijn de populairste redenen hiervoor. De natuur heeft echter veel dingen al lang voorzien en een aantal pas ontdekte eigenschappen maken het leven aangenamer.

 • Hoe krijg je zweetvoeten? Tips om ze te voorkomen!

  Het mooie zomerweer is jammer genoeg alweer voorbij. Spoedig stoppen we onze voeten weer weg in dikke sokken en dichte schoenen. Daarom tijd voor een onderwerp waar een luchtje aanhangt; zweetvoeten! Het is een kwaal waar veel mensen last van hebben; en niet alleen de mensen die zelf zweetvoeten hebben, maar ook hun omgeving. Reden te meer om eens te kijken hoe zweetvoeten ontstaan en vooral ook hoe je ze kunt voorkomen!

Last-minute fietsreis naar Lanzarote! Waar wacht je nog op?!

Heeft de fietsmicrobe je gebeten? Wat denk je ervan om op 11 november nog heerlijk te gaan fietsen op het wondermooie eiland Lanzarote? Acht dagen het prachtige landschap verkennen onder de sympathieke vleugels van een Vlaamse fietsbegeleider en verblijven in een 4-sterrenhotel in ALL-IN-formule, lijkt dat je wel wat? Neem snel een kijkje! Inschrijven kan nog tot 30 oktober.
 • Zomerse make-up tips voor de rijpere huid!

  Gaan veel zon en warmte wel samen met make-up? Ja, dat gaat prima samen. Elk seizoen vraagt echter om een andere benadering voor het aanbrengen van make-up. In de zomer heb je het voordeel dat de zon je al een mooi basiskleurtje geeft. Een nadeel is dat make-up door de warmte sneller uitloopt en vlekkerig kan worden. Daarom krijg je hier enkele zomerse make-up tips voor de rijpe huid.

 • Wat kan ik doen tegen ouderdomsvlekken?

  Ouderdomsvlekken of pigmentvlekken (hyperpigmentatie) hebben een grote invloed op de aanblik van de huid. Steeds meer mensen hebben hier last van, mede door de toenemende vergrijzing. Wat zijn ouderdomsvlekken? Hoe kun je ze voorkomen? En heb je eenmaal ouderdomsvlekken, is er dan nog wat aan te doen? We geven hier een antwoord op deze vragen.

 • Kunsthuid uit flesje trekt rimpels strak

  Elixers voor de eeuwige jeugd? Wondermiddelen tegen het ouder worden? Eeuwenlang zijn mensen al op zoek naar manieren om het verouderingsproces te stoppen, maar zonder succes. Ouder worden hoort er nu eenmaal bij. De huid onthult vaak als eerste de tekenen van het ouder worden; fijne lijntjes, rimpels, wallen … Er zijn talloze anti-rimpelcrèmes die deze tekenen proberen te verminderen. Maar wat als je nu eens een kunsthuid op je gezicht kon smeren die rimpels camoufleert?

Voorkom en genees blessures met TENEX!

Heb je ook regelmatig last van blessures aan de pols, elleboog, schouder of knie? Dan kan het Tenex-bandje jou zeker helpen. Dit bandje absorbeert de schokken en vibraties wanneer je elleboog, pols, schouder, enkel, knie of bovenbeen aan hevige schokken onderworpen worden. Bovendien neemt het zo de voornaamste oorzaak van blessures voor een groot deel weg. Koop nu jouw Tenex-bandje op onze webshop!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.