SenNetRedactie

Terug veilig de trap op dankzij een traplift van thyssenkrupp

Onderzoek toont aan dat 1 op 4 senioren moeite heeft met traplopen. De angst om te vallen of te moeten verhuizen groeit. Dankzij thyssenkrupp hoeft dat niet meer. De trapliften passen op elke trap, dus ook op die van u. Uit nostalgie naar de ‘goede oude tijd’, biedt thyssenkrupp nu 25.000 Belgische frank korting* op een Flow Swing traplift. Interesse? Bel gratis 0800 26 100 of klik hier.*€620

Investeer in betaalbare business flats met bewezen bezetting

In de haven van Zeebrugge, naast méér dan 140 bedrijven, liggen de business flats van Holiday Suites. Dankzij de groeiende vraag naar betaalbare overnachtingen voor buitenlandse contacten, bent u op deze strategische locatie zeker van een bewezen bezetting. U kunt nog instappen in business flats met verhuurservice, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw opbrengst. Vanaf € 132.500. Meer informatie.

  • Video: ‘Oud wijf’ geeft al rappend huishoudtips aan jongeren

    Voordat je in aanvalsmodus gaat: Liliane Simons (67), beter bekend als MC Lily, ken je misschien nog van haar 'Rap van de diversiteit' in Belgium's Got Talent eerder dit jaar. Nu is het ‘oud wijf’, zoals ze zichzelf noemt, helemaal terug. Met haar grappige raps wil ze de jeugd ‘de gouden raad van Tante Kaat’ bijbrengen met de hulp van een Antwerps bedrijf.

Salvatore Adamo – Si vous saviez

Salvatore Adamo komt op zaterdag 15 juni naar Stadsschouwburg Antwerpen en op zaterdag 12 oktober naar Capitole Gent. Geniet mee van de zachtaardige, hoffelijke & sympathieke zanger met een ongelooflijke passie voor zijn muziek. Soms verrassend met liedjes als ‘Nu’, heel poëtisch in ‘Tes chaînes’, ontroerend met ‘Racines’ of vermakelijk in ‘Si vous saviez’ ... Bestel nu jouw tickets op ticketkopen.eu.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.