SenNetRedactie

Oproep: Doe jij mee met Tournée Minérale en wil je je ervaringen delen?

Op 1 februari start de derde editie van Tournée Minérale, een initiatief van De DrugLijn en Stichting tegen Kanker. Ze dagen iedereen uit om één maand lang geen druppel alcohol te drinken. Ga jij de uitdaging aan en wil je graag voor SeniorenNet verslag uitbrengen van je alcoholvrije maand? Laat het ons weten!

  • Video: ‘Oud wijf’ geeft al rappend huishoudtips aan jongeren

    Voordat je in aanvalsmodus gaat: Liliane Simons (67), beter bekend als MC Lily, ken je misschien nog van haar 'Rap van de diversiteit' in Belgium's Got Talent eerder dit jaar. Nu is het ‘oud wijf’, zoals ze zichzelf noemt, helemaal terug. Met haar grappige raps wil ze de jeugd ‘de gouden raad van Tante Kaat’ bijbrengen met de hulp van een Antwerps bedrijf.

Nieuw op SeniorenNet: UiTtips met allerhande activiteiten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om vandaag, morgen, volgende maand te doen? Vanaf nu kan je op SeniorenNet snuisteren tussen duizenden UiTtips in Vlaanderen. Je vindt er concerten, theatervoorstellingen, beurzen, workshops en nog veel meer: voor ieder wat wils! Bovenaan de pagina vind je handige sneltoetsen ‘culturele uitjes’, ‘met de kleinkinderen’, ‘culinair’, ‘gezondheid’ en ‘fotografie & video’. Ontdek alle activiteiten hier!

Thuis blijven wonen en een extra bovenop uw pensioen?

Wilt u zorgeloos genieten van de toekomst in uw eigen thuis? Dat kan! Wanneer u verkoopt op lijfrente kan u, zolang u wil, blijven wonen in uw eigen vertrouwde woon- en leefomgeving. Daarbovenop geniet u van een mooi startkapitaal en een maandelijks extra en onbelast inkomen. Leefrente biedt u een discrete en persoonlijke service en begeleidt u in alle vertrouwen doorheen het ganse verkoopproces. Meer weten?

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.

Momenteel ingeschreven

316.340

Volgende nieuwsbrief

Laatste artikels