SenNetRedactie

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • Vlaams ondernemersbloed: SymPaté

  Ambachtelijke paté-terrines, dat is de passie van Dirk De Spiegeleire, zaakvoerder van SymPaté. De liefde voor goede charcuterie gaat al vier generaties terug, waardoor hij als geen ander weet wat traditie en kwaliteit is. Naar een klassieke paté volgens de authentieke bereidingswijze is het vandaag zoeken in de winkelrekken. Hier wil SymPaté een antwoord op geven!

 • Bij welke aandelen is het risico op verlies het kleinst?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

 • Vlaams ondernemersbloed: Balls & Glory

  Volgende maand is het al 5 jaar geleden dat de jonge tv-chef Wim Ballieu zijn heerlijk Vlaams restaurantconcept Balls en Glory uit de grond stampte. Ondertussen kan je smullen van zijn handgedraaide gevulde gehaktballen in Gent, Brussel, Antwerpen, Leuven én Eindhoven, maar zijn droom rijkt veel verder.

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld wanneer je onderweg bent

Vertrek je binnenkort op vakantie met de auto? Dan is deze koelbox voor jou een must-have! De thermo-elektrische koelbox heeft een capaciteit van 21 liter en koelt tot 15 graden beneden kamertemperatuur. Bovendien is dit eenvoudig schoon te maken en heeft de koelbox een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en zelfs boten past. Koop nu jouw koelbox op onze webshop en vertrek gerust op vakantie!
 • Trump ontketent handelsoorlog

  De nieuwe president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, laat er geen gras over groeien. Hij zit amper een week op z’n presidentsstoel, maar hij zette al heel wat verkiezingsbeloften om in daden. Hij schreef al enkele belangrijke ‘executive orders’ uit. Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, analyseert de mogelijke gevolgen.

 • Vlaams ondernemersbloed: Ik blijf mobiel

  Wie wil er niet zo lang mogelijk zelfstandig mobiel blijven? Als het niet meer zo vlot lukt om je met de fiets of de auto te verplaatsen, is een scootmobiel een interessant alternatief. Maar de overstap is niet evident. Deskundige begeleiding en vertrouwen blijven daarbij heel belangrijk. Zaakvoerders Kristien Clarysse en Filip Van Bel spelen daar met hun bedrijf ‘Ik blijf mobiel’ op in.

 • De markt dumpt Trump

  Het was een grote verrassing voor veel beleggers: Trump won de verkiezingen en de koersen gingen niet met procentpunten tegelijk omlaag, maar juist omhoog. De dollar sterkte aan, obligaties lieten het afweten en aandelen werden gretig gekocht. De Trump-rally, waar ook Donald Trump erg trots op was, zwakt nu wat af, merkt Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen. Vooral de aandelen die goed kunnen profiteren van het nieuwe beleid zwakken af.

Herleef de jaren '60 met deze Retro Jukebox!

Heb jij ook soms nostalgie naar de flowerpower van de jaren ‘60? Dan kan deze Retro Tafelradio Jukebox jou vast terugbrengen naar die tumultueuze tijden. De ingebouwde speakers zorgen voor een goed geluid en de lampjes voor extra sfeer. Bovendien zijn het cd-compartiment en de radio netjes weggewerkt achter het authentieke design. Koop nu jouw Retro Tafelradio Jukebox op onze webshop.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.