SenNetRedactie

Bepaal zelf wat u wilt horen met de ReSound LiNX 3D!

Bedien binnenkort uw nieuwe hoortoestellen met uw eigen iPhone 8. Start voor eind december een proef met de ReSound LiNX 3D en doe mee aan onze eindejaarsactie. Beantwoord 2 wedstrijdvragen en maak een afspraak in een Amplifon hoorcentrum in uw buurt. Schrijf u nu in en maak kans om een gloednieuwe iPhone 8 te winnen!

 • Is Bitcoin een bubbel?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

 • Wat moet ik doen als de koers daalt van aandelen die ik bezit?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

 • Vlaams ondernemersbloed: SymPaté

  Ambachtelijke paté-terrines, dat is de passie van Dirk De Spiegeleire, zaakvoerder van SymPaté. De liefde voor goede charcuterie gaat al vier generaties terug, waardoor hij als geen ander weet wat traditie en kwaliteit is. Naar een klassieke paté volgens de authentieke bereidingswijze is het vandaag zoeken in de winkelrekken. Hier wil SymPaté een antwoord op geven!

Investeer mee in luxe hotelsuites in de haven van Zeebrugge.

Wanneer u investeert in ibis Styles Zeebrugge, kiest u voor inflatiebestendig vastgoed met groeipotentieel. Geniet van direct rendement, professionele uitbating en een bewezen bezettingsgraad van 83,27%, dankzij vaste contracten met de haven. Bovendien hoeft u geen 2e verblijfstaks te betalen, zodat u minder kosten maakt en profiteert van een hoger rendement. Klik hier voor meer informatie.

 • Vlaams ondernemersbloed: ProVita

  Gezond leven is ook gelukkig leven. Dat is het motto van Nancy Lamont, de zaakvoerster van ProVita. Al 28 jaar lang helpt zij mensen om een gezonde levensstijl vol te houden. Daarvoor richt ze zich niet enkel op gezonde voeding, maar wil ze ook de oorzaak van de ongezonde gewoontes aanpakken.

 • Trump ontketent handelsoorlog

  De nieuwe president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, laat er geen gras over groeien. Hij zit amper een week op z’n presidentsstoel, maar hij zette al heel wat verkiezingsbeloften om in daden. Hij schreef al enkele belangrijke ‘executive orders’ uit. Nico Pantelis, financieel expert van Slim in Fondsen, analyseert de mogelijke gevolgen.

Hoteldeal: 3 dagen aan de kust van Noordwijk incl. diner

Met zijn prachtige ligging aan de boulevard en het strand is het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel het perfecte hotel om te vertoeven. In de bossen en duinen rond Noordwijk liggen vele wandel- en fietsroutes op jou te wachten. Het hotel heeft bovendien een ontspanningscentrum met binnenzwembad. Reserveer jouw verblijf incl. ontbijt en een diner met maar liefst 50% korting! Meer info en boeken?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie