SenNetRedactie

Oproep: Heb jij op latere leeftijd een bedrijf gestart?

Voor een bijzonder dossier op SeniorenNet zijn wij op zoek naar mensen die op latere leeftijd zijn begonnen met ondernemen. Heb jij na je 50ste de stap gezet om je eigen bedrijf te starten? Wat waren jouw drijfveren? Ondervind je voor- of nadelen van je leeftijd? Hoe ben je te werk gegaan? Heb je bijvoorbeeld hulp gezocht bij organisaties zoals UNIZO? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Deel het hier.

 • Vlaams ondernemersbloed: Cycl’Inn

  In de VS is er een nieuwe trend in fitnessland: zogenaamde ‘fitness boutiques’ schieten er als paddenstoelen uit de grond. In tegenstelling tot gewone fitnesszaken, worden er slechts 1 of 2 sporten aangeboden. Die kan je beoefenen in groep onder begeleiding van een ervaren instructeur. Cycl’Inn biedt hierop een Vlaams antwoord. Zij willen de eerste fitness boutique van Vlaanderen worden.

 • Hoe verhoog je de waarde van je huis?

  Ben jij van plan je huis binnenkort vaarwel te zeggen omdat je elders je droomwoning hebt gevonden? Een huis verkopen kan veel tijd en moeite kosten: naast de administratieve rompslomp, zal je moeten afwachten hoe goed je huis in de markt ligt en hoe snel de verkoop rond zal zijn. Gelukkig kan je je woning aantrekkelijker te maken voor (potentiële) kopers, zonder dat het je een fortuin kost!

 • Een huis kopen? 5 misverstanden opgehelderd

  Denk jij eraan om nog een huis te kopen? Om er zelf te gaan wonen, als tweede verblijf of als investeringsproject bijvoorbeeld? Dat kan voortaan makkelijk en veilig via Biddit, het online biedingsplatform van de notarissen. Ontdek er hier meer over! Notaris.be helpt alvast 5 belangrijke misverstanden over een huis kopen uit de wereld.

Oproep: Deel jij je woning met iemand anders?

Deel jij ook je woning met een of meerdere vrienden of onbekenden? Hoe voel je je daarbij? Waarom heb je beslist om zo te gaan wonen? Voor een bijzonder dossier van SeniorenNet zijn wij op zoek naar mensen die hun ervaringen willen delen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Deel het hier.

 • VFB Happening: hét event voor spaarders en beleggers!

  Op zaterdag 24 maart staan de deuren van Kinepolis Antwerpen open voor de Happening van VFB. Het grootste niet-commerciële evenement voor spaarders en beleggers stevent weer af op meer dan 1.000 bezoekers. Een hele dag kan je er voordrachten en workshops volgen om beter te leren beleggen in aandelen. Schrijf je nog snel in voor een dag vol waardevolle beleggerstips!

 • Vlaams ondernemersbloed: KnowledgeFlow

  Als je als klant een vraag stelt in een winkel, bv. over een bepaald product, dan verwacht je snel een duidelijk antwoord. Maar het is natuurlijk erg moeilijk om als werknemer op alle mogelijke vragen meteen een pasklaar antwoord te hebben. Dankzij KnowledgeFlow wordt kennis op een gebruiksvriendelijke manier verzameld, waardoor de werknemers niet fervent hoeven te gaan googelen om je verder te helpen.

 • 5 misverstanden over successieplanning opgehelderd

  Nadenken over wat met je vermogen gebeurt na je overlijden is niet meteen de leukste bezigheid. Toch is het belangrijk om er ten minste even bij stil te staan. Het kan je familieleden immers heel wat toekomstige discussies besparen. Notaris.be helpt alvast enkele misverstanden over successieplanning uit de wereld en zet de krachtlijnen van de hervorming van het erfrecht op een rijtje.

Oproep: De zoektocht naar een nieuwe partner: jouw ervaringen

Ben jij na een relatiebreuk of na het verlies van je partner op zoek gegaan naar een nieuwe relatie? Hoe heb je dat aangepakt? Misschien ben je nog op zoek? Vind je het moeilijker om een partner te vinden nu je meer levenservaring hebt dan vroeger, of is dat net een pluspunt? Of heb je helemaal geen zin meer om van nul af aan te beginnen met iemand nieuw? Voor een bijzonder dossier op SeniorenNet zijn wij op zoek naar jouw ervaringen. Deel ze hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.