SenNetRedactie

Moeiteloos op weg met de elektrische fiets

Vind jij het ook leuk om met meewind in de rug te fietsen? Op een elektrische fiets krijg je continu dat gevoel. Naast comfort, zijn ook de milieuvriendelijkheid en snelheid (tot 25 km/u) redenen om voor een elektrische fiets te kiezen. Alleen is zo’n fiets vaak duur in aankoop. Daarom biedt Lidl nu een budgetvriendelijke e-bike aan! Met een bereik van 140 km worden ook lange afstanden kinderspel. Meer info?

 • Een gezond lunchslaatje? Dat kweekt Romain Roquette tegen de muur

  Een gezonde, smaakvolle en betaalbare lunch. Het lijkt wel een onmogelijke combinatie te zijn. Te midden van hippe fastfoodketens en hamburgerzaken biedt salad bar Romain Roquette net dat tikkeltje meer aan de klanten. En ze willen nog een stapje verder gaan: met een bijzondere verticale kweekplek voor salade in de bar zelf. Snelle salades, vers van de muur en met een minieme ecologische voetafdruk.

Goesting om een écht Antwerps icoon beter te leren kennen?

Ontdek in de Stadsbrouwerij alles over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Zet je lippen aan een De Koninck, Wild Jo en Tripel d’Anvers. Ga lekker shoppen of eten bij de verschillende smaakmakers op de site van de brouwerij. Klinkt als een goed gevulde en leuke daguitstap die zéker de moeite waard is, niet? Meer info.
 • Je huis voor een prikje verkopen aan je kind. Een goed idee?

  Misschien denk je eraan om je huis te verkopen en te verhuizen naar een meer aangepaste woning. Je kinderen zijn al even het huis uit, en je merkt steeds meer dat je woning te groot geworden is. Die lege kamers vangen alleen maar stof, en wie mag dat stof opruimen?! Als een van je kinderen interesse heeft om je huis over te kopen, doe je er dan goed aan om een klein prijsje te vragen? Notaris.be licht toe.

 • Gent is op 29 september hoofdstad van beleggend Vlaanderen!

  De vakantie is, althans voor de meesten onder ons, achter de rug, maar daarna gaat het pijlsnel richting de Dag van de Tips van VFB. Het tweede grootste beleggerscongres gaat dit jaar door op zaterdag 29 september en wel in het prachtige congrescentrum ICC te Gent. Wie op zoek is naar een schat aan beleggingsideeën, zakt op die dag dus maar beter af naar Gent!

 • Het nieuwe erfrecht is een feit! Wat betekent dat voor jouw erfenis?

  Sinds 1 september is het nieuwe erfrecht van kracht. De basisprincipes van het erfrecht werden tegen het licht gehouden en aangepast aan onze huidige maatschappij en gezinssituaties. Die hervorming is belangrijk voor ieder van ons, want je wilt vast weten wat er na je overlijden gebeurt met je vermogen. Notaris.be vat de drie voornaamste pijlers van de hervorming samen.

De Fab Four zijn terug: met korting naar The Beatles Revival

Bij een legendarische groep van wereldniveau als The Beatles hoort een even legendarische tribute band. The Beatles Revival is bijna een volledige kopie van de echte Beatles: hun look is perfect en ze klinken net zo authentiek als de echte Fab Four. Niet te missen dus! Dankzij SenNet en Neos kan jij extra voordelig naar het concert op 3 juni in Capitole Gent. Meer info en inschrijven?

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.