SenNetRedactie

Profiteer van bewezen bezetting op de dijk van Blankenberge

Waar wordt een vakantieverblijf beter verhuurd dan op de Zeedijk? Deze toplocatie zorgt ervoor dat Holiday Suites net dat stapje voor heeft op andere vastgoedinvesteringen. Kies voor een suite met zeezicht of zuidgericht terras en profiteer direct van het bewezen rendement. Bovendien geniet u van de zorgeloze uitbating van Holiday Suites, u hoeft zelf niets te doen. Al vanaf €139.000. Meer info.

 • Storm op de beurs? Maak je beleggingsportefeuille sterk genoeg

  September en oktober staan bekend als de stormmaanden, zowel op de beurs als meteorologisch. De parallellen tussen de orkanen die jaarlijks de zuidkust van Amerika teisteren en beursstormen zijn opmerkelijk. Sven Sterckx, voorzitter van de Vlaamse Federatie van Beleggers, houdt af en toe wel van het tumult op de beurzen. Zijn tip: maak je portefeuille orkaanbestendig, want in Miami verkopen ze hun huis toch ook niet als er een storm aankomt?!

 • Movember: laat je snor staan! 5 tips voor gezonde gezichtsbeharing

  Sinds 2003 daagt de Movember Foundation alle mannen ter wereld uit om in november hun snor te laten staan. Met die actie willen ze aandacht vragen voor teelbalkanker, prostaatkanker en de gezondheid van mannen in het algemeen. Maar hoe verzorg je die snorren en baarden het beste? Jeroen Janssens, trotse baarddrager en ondernemer, weet raad.

 • ‘Niet zorgvuldig, niet redelijk, slecht gemotiveerd en discriminerend’

  Dat vinden de advocaten van Tiberghien van de taks op effectenrekeningen. Toch is het gebeurd. Op 30 september namen de banken de laatste ‘foto’ van je effectenrekening(en) en zal bepaald worden of en hoeveel taks je moet betalen. Het tarief is vastgesteld op 0,15% vanaf een waarde van 500.000 euro. Zoals met zoveel andere belastingen gebeurde, vreest iedereen dat het tarief snel fors verhoogd zal worden. Jan Reyns van VFB sprak met de advocaten die een sterk dossier tegen deze taks hebben opgemaakt.

Trek in groep naar Oostende: midweek 'Wat als we straks 100 worden?'

Zin om met een leuke groep naar Oostende te trekken? Een strandwandeling en uitwaaien op de zeedijk mogen zeker niet ontbreken, maar er staan nog heel wat pareltjes op het programma, zoals boeiende lezingen, muzikaal entertainment en heerlijk eten. Je verblijft 5 dagen in alle comfort in volpension in Vayamundo Oostende. Ook jij kan erbij zijn van 1 tot en met 5 april! Meer info en inschrijven?
 • Erven voor erfgenamen in de zijlijn voordeliger vanaf september

  Save the date: 1 september 2018. Dat op die dag enkele belangrijke wetswijzigingen van kracht worden voor het Belgisch erfrecht, dat wist je vast al. Maar ook de Vlaamse erfbelasting ondergaat dan een modernisering. Kristof Reynders van VFB vat samen wat deze hervorming betekent voor erfgenamen in rechte lijn en in de zijlijn.

 • Vlaams ondernemersbloed: Soiltek

  Soiltek is het eerste Belgische bedrijf dat stalen schroefpalen als fundering zonder beton plaatst bij kleine bouwprojecten. Een terras, veranda, tuinhuis of bijgebouw plaatsen? De dag van vandaag wordt er erg veel bijgebouwd in Vlaanderen. Hierbij zijn schroefpalen een praktisch, betaalbaar en milieuvriendelijk alternatief voor betonnen funderingen.

 • Bespaar op je woonlening dankzij deze tips!

  Voor de meeste mensen is een woning de grootste aankoop die ze ooit zullen doen. Toch lijkt onderhandelen over je woonlening minder vanzelfsprekend dan onderhandelen op de wekelijkse buurtmarkt. Het loont wel de moeite, want zonder te veel moeite te moeten doen, kan je duizenden euro’s besparen op je hypotheek. Topcompare zet de gouden tips op een rijtje.

Met ‘Tree’ neemt zangeres Wendy Nazaré afscheid van haar oma

Krijgen de MIA-gelauwerde Angèle en Axelle Red straks het gezelschap van de Belgische Wendy Nazaré? Het zou kunnen, want muziekkenners voorspellen haar alvast een mooie toekomst. Met haar nieuwe single ‘Tree’ verwijst de Belgische Wendy naar de levensboom. 'In de videoclip zie je mijn dochtertje, maar ook mijn oma die vorig jaar is overleden.' De videoclip kan je hier bekijken.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.