SenNetRedactie

Ontspannen in je eigen verblijf aan de kust met Miramar II.

Bij de appartementen van Miramar II ligt de zeedijk aan je voeten en is het centrum van Blankenberge binnen handbereik. Voor een investering vanaf € 199.500 kan je thuiskomen aan zee, en tegelijkertijd bouwen aan je toekomst. De bijzondere ligging, het overvloedige licht en het zonnige terras aan de voorzijde geven je het allerbeste van een verblijf aan de kust. Klik voor meer informatie.  

 • Carrièreswitch op latere leeftijd: medisch secretaresse

  Een carrièreswitch op latere leeftijd? Waarom niet?! Zit je niet meer lekker in je vel in je huidige functie? Waarom zou je je tijd tot je pensioen uitzitten, als je ook actief kunt zijn in een job die je wel aanspreekt en waarin je iets kunt betekenen voor anderen. Het is immers belangrijk om genoeg voldoening uit je werk te halen. Als er één sector is waarin je echt iets voor mensen kunt betekenen, dan is het wel de zorg.

 • Vlaams ondernemersbloed: GreenPulse

  Bart Tommelein heeft gelijk: zowel particulieren als bedrijven kunnen hun verantwoordelijkheid opnemen om het klimaat te helpen. Het Vlaamse GreenPulse helpt daarbij in binnen- en buitenland door aan particulieren de mogelijkheid te bieden mee te investeren in een groots zonnepaneelproject. Zo kunnen zij genieten van een eerlijk en stabiel rendement als valabel alternatief voor het spaarboekje.

 • Vlaams ondernemersbloed: PIET Moodshop

  In de Sint-PIETersnieuwstraat in Gent trekt de vrolijke etalage van PIET Moodshop veel nieuwsgierige blikken. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, kan Christophe Verbeke je ongetwijfeld verderhelpen. Hij biedt namelijk in het prachtige historische pand designgeschenken aan, met geluk als onschadelijke bijwerking. Om nog meer mensen gelukkig te kunnen maken, wil hij een tweede winkel openen in Gent.

Dringend nood aan thuishulp?

Organisator Dringende Thuiszorg van CM regelt voor jou hulp op maat in samenwerking met de thuiszorgpartners. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren. Meer info: www.cm.be/dringendethuiszorg.

 • Bij welke aandelen is het risico op verlies het kleinst?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

 • Vlaams ondernemersbloed: Balls & Glory

  Volgende maand is het al 5 jaar geleden dat de jonge tv-chef Wim Ballieu zijn heerlijk Vlaams restaurantconcept Balls en Glory uit de grond stampte. Ondertussen kan je smullen van zijn handgedraaide gevulde gehaktballen in Gent, Brussel, Antwerpen, Leuven én Eindhoven, maar zijn droom rijkt veel verder.

 • Ruil ik mijn euro’s beter in tegen andere munten?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?

Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat. Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Ontdek hier snel het aanbod.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie