SenNetRedactie

Slim investeren in business flats met bewezen opbrengst

Wilt u zorgeloos genieten van de opbrengst van uw vastgoed, zonder de problemen van klassieke verhuur? Kies dan voor het gemak én het hoge opbrengstpotentieel van business flats in de haven van Zeebrugge. Door de steeds groeiende vraag naar betaalbare overnachtingen voor buitenlandse contacten, kan Holiday Suites Zeebrugge het hele jaar door uw business flat voor u verhuren. Meer informatie.

 • Je huis voor een prikje verkopen aan je kind. Een goed idee?

  Misschien denk je eraan om je huis te verkopen en te verhuizen naar een meer aangepaste woning. Je kinderen zijn al even het huis uit, en je merkt steeds meer dat je woning te groot geworden is. Die lege kamers vangen alleen maar stof, en wie mag dat stof opruimen?! Als een van je kinderen interesse heeft om je huis over te kopen, doe je er dan goed aan om een klein prijsje te vragen? Notaris.be licht toe.

 • Gent is op 29 september hoofdstad van beleggend Vlaanderen!

  De vakantie is, althans voor de meesten onder ons, achter de rug, maar daarna gaat het pijlsnel richting de Dag van de Tips van VFB. Het tweede grootste beleggerscongres gaat dit jaar door op zaterdag 29 september en wel in het prachtige congrescentrum ICC te Gent. Wie op zoek is naar een schat aan beleggingsideeën, zakt op die dag dus maar beter af naar Gent!

 • Het nieuwe erfrecht is een feit! Wat betekent dat voor jouw erfenis?

  Sinds 1 september is het nieuwe erfrecht van kracht. De basisprincipes van het erfrecht werden tegen het licht gehouden en aangepast aan onze huidige maatschappij en gezinssituaties. Die hervorming is belangrijk voor ieder van ons, want je wilt vast weten wat er na je overlijden gebeurt met je vermogen. Notaris.be vat de drie voornaamste pijlers van de hervorming samen.

Fikse korting: Beleef een ontspannende namiddag met Helmut Lotti!

Helmut Lotti is helemaal terug van weggeweest. Beleef de hoogdagen van Helmut Lotti opnieuw tijdens een ontspannende namiddag: een traktatie voor de oren! Op zaterdag 29 december staat hij om 14u30 in het Ethias Theater in Hasselt. Wil je er graag bij zijn? Bestel nu je tickets met een fikse korting voor alle SeniorenNetters! Meer info en inschrijven onderaan dit artikel.
 • Maak op tijd korte metten met je verliesposten!

  Het is perfect menselijk om moeilijk fouten toe te kunnen geven. Als je een slecht aandeel niet verkoopt, is dat een beetje hetzelfde als de weg niet willen vragen als je verkeerd gereden bent. Dat zegt Sam Hollander van Beursloper, die die les liever zelf ook veel eerder had geleerd. Niemand verkoopt graag een aandeel met verlies, maar het is wel noodzakelijk om dat snel te doen zodat je verlies de pan niet uit rijst.

 • Vlaams ondernemersbloed: Cycl’Inn

  In de VS is er een nieuwe trend in fitnessland: zogenaamde ‘fitness boutiques’ schieten er als paddenstoelen uit de grond. In tegenstelling tot gewone fitnesszaken, worden er slechts 1 of 2 sporten aangeboden. Die kan je beoefenen in groep onder begeleiding van een ervaren instructeur. Cycl’Inn biedt hierop een Vlaams antwoord. Zij willen de eerste fitness boutique van Vlaanderen worden.

 • Hoe verhoog je de waarde van je huis?

  Ben jij van plan je huis binnenkort vaarwel te zeggen omdat je elders je droomwoning hebt gevonden? Een huis verkopen kan veel tijd en moeite kosten: naast de administratieve rompslomp, zal je moeten afwachten hoe goed je huis in de markt ligt en hoe snel de verkoop rond zal zijn. Gelukkig kan je je woning aantrekkelijker te maken voor (potentiële) kopers, zonder dat het je een fortuin kost!

Hansi Hinterseer viert Kerstmis op 9 december

De populaire charmezanger Hansi Hinterseer en zijn Tiroler Echo und Chor vieren Kerstmis al erg vroeg dit jaar. Op zondag 9 december brengt Hansi de gezelligheid en de winterse warmte van de Tiroolse bergen mee naar het Hasseltse Ethias Theater. Laat je onderdompelen in een uniek concert, dat bestaat uit de mooiste kerstliederen, gebracht in een winters decor met prachtige videoprojecties en ijzersterke muzikanten. De laatste tickets bestel je nu op www.ticketkopen.eu

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.