Warm én zuinig: waarom Aterno goed is voor je verbruik

Er letterlijk én figuurlijk warmpjes bijzitten, wie wil dat nu niet? Hoewel elektriciteit en verwarming steeds duurder worden, heeft Aterno dé oplossing om het lekker warm te hebben zonder dat er een koude wind doorheen je rekeningen waait. Dankzij hun accumulatorsteen verwarm je namelijk de hele dag door zonder dat je constant elektriciteit verbruikt. Download de gratis gids en lees er alles over!

 • 5 misverstanden over successieplanning opgehelderd

  Nadenken over wat met je vermogen gebeurt na je overlijden is niet meteen de leukste bezigheid. Toch is het belangrijk om er ten minste even bij stil te staan. Het kan je familieleden immers heel wat toekomstige discussies besparen. Notaris.be helpt alvast enkele misverstanden over successieplanning uit de wereld en zet de krachtlijnen van de hervorming van het erfrecht op een rijtje.

 • Dé beleggingstips van 'de man die zijn volk leerde beleggen'

  In 1958, 60 jaar geleden, kocht Roland Van der Elst (82) zijn eerste aandeel: Union Minière. De veel minder lucratieve voorganger van Umicore, ook berucht als Union Misère. Dat was dus geen succes. 60 jaar ervaring betekent ook 60 jaar veranderingen op de beurs meemaken. Geen wonder dat Roland een beleggingsgoeroe genoemd wordt, of zelfs 'de man die zijn volk leerde beleggen'. Jan Reyns van VFB vroeg hem naar zijn beste beleggingslessen.

 • Vlaams ondernemersbloed: Epihunter

  De Limburgse start-up Epihunter lanceert een oplossing om verborgen aanvallen van epilepsie te detecteren bij lagereschoolkinderen en jongeren. Op vraag van zijn zoon Daan, die zelf aan absence-epilepsie lijdt, ontwikkelde Tim Buckinx een app die verbonden is met een EEG-hoofdband, zodat er een lampje gaat branden wanneer zijn hersenen even een pauze nemen.

Investeer in vastgoed met 100% verhuurgarantie.

Bent u op zoek naar een vastgoedinvestering met gegarandeerde huurinkomsten? Kies dan voor vastgoed met de diensten van een verhuurkantoor en profiteer direct, zelfs bij leegstand. Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren om klassieke huurdersproblemen zoals onderhoud en administratie. U kunt al investeren in vastgoed met verhuurgarantie vanaf €144.500. Klik hier voor meer informatie.

 • Vlaams ondernemersbloed: Bakker Boris

  Wie dit tv-seizoen zijn krant of tv niet heeft dicht gelaten, heeft ongetwijfeld iets over Bake Off Vlaanderen gezien. Je weet wel, het Britse concept waarin tien van ’s lands beste amateurbakkers het tegen elkaar opnemen in een wekelijkse afvalrace. Een van de publiekslievelingen begint nu een eigen zaak: Bakker Boris!

 • Carrièreswitch op latere leeftijd: medisch secretaresse

  Een carrièreswitch op latere leeftijd? Waarom niet?! Zit je niet meer lekker in je vel in je huidige functie? Waarom zou je je tijd tot je pensioen uitzitten, als je ook actief kunt zijn in een job die je wel aanspreekt en waarin je iets kunt betekenen voor anderen. Het is immers belangrijk om genoeg voldoening uit je werk te halen. Als er één sector is waarin je echt iets voor mensen kunt betekenen, dan is het wel de zorg.

 • Vlaams ondernemersbloed: GreenPulse

  Bart Tommelein heeft gelijk: zowel particulieren als bedrijven kunnen hun verantwoordelijkheid opnemen om het klimaat te helpen. Het Vlaamse GreenPulse helpt daarbij in binnen- en buitenland door aan particulieren de mogelijkheid te bieden mee te investeren in een groots zonnepaneelproject. Zo kunnen zij genieten van een eerlijk en stabiel rendement als valabel alternatief voor het spaarboekje.

Exclusief vastgoed in Oostduinkerke

Woon omringd door de beste service, in een privépark. Beukenhof ligt op een droomlocatie vlakbij het strand. Winkels en terrasjes liggen om de hoek, maar eens in het uitgestrekte privédomein, komen de bewoners in een oase van rust. Moderne assistentiewoningen met mooie terrassen, een privérestaurant én een wellness met sauna en binnenzwembad maken van Beukenhof uw ideale thuis. Meer informatie.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.