SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste je je oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op 26 oktober om 18.30 uur of 28 oktober om 14.00 uur. Schrijf je snel in via www.residentie-surleau.be.
 • Wat maakt kurkuma een superfood?

  Dat kurkuma goed is voor de gezondheid, dat heeft inmiddels iedereen al wel eens gehoord. Maar hoe gezond is het gele kruid nu eigenlijk? Uit ontelbaar veel onderzoeken is al gebleken dat de gezondheidseffecten als natuurlijke ontstekingsremmer op zijn minst veelbelovend genoemd mogen worden. Maar hoeveel kurkuma heb je precies nodig om van die effecten te kunnen profiteren? Lees er hier meer over.

 • 10 redenen waarom kurkuma goed voor je is

  Kurkuma is een kruid met uitzonderlijk heilzame eigenschappen. Als krachtige antioxidant beschermt het vooral tegen ontstekingen. Die kunnen overal in je lichaam voorkomen en spelen een belangrijke rol bij vele ziektes en aandoeningen. Je hebt vast al van kurkuma gehoord in de apotheek of natuurwinkel. Misschien gebruik je het vaak in de keuken? Helaas doet het kruid niet meer dan je eten een vrolijke kleur en lekkere smaak geven. Om van de heilzame werking te kunnen genieten, is die concentratie te laag en denk je beter aan voedingssupplementen.

 • Erfgoedinzicht, schatkamer van Oost- en West-Vlaams erfgoed

  Op zoek naar inspiratie voor een cultureel dagje uit met je gezin, familie of vrienden tijdens de vakantie? Benieuwd hoe je toch kunstwerken te zien krijgt die in de museumdepots opgeslagen liggen? Geïnteresseerd in informatie over het erfgoed in je buurt? Je ontdekt het allemaal op erfgoedinzicht.be!

Last-minute fietsreis naar Lanzarote! Waar wacht je nog op?!

Heeft de fietsmicrobe je gebeten? Wat denk je ervan om op 11 november nog heerlijk te gaan fietsen op het wondermooie eiland Lanzarote? Acht dagen het prachtige landschap verkennen onder de sympathieke vleugels van een Vlaamse fietsbegeleider en verblijven in een 4-sterrenhotel in ALL-IN-formule, lijkt dat je wel wat? Neem snel een kijkje! Inschrijven kan nog tot 30 oktober.
 • Gebruikerstest CurcuDyn® voor soepele gewrichten: hoge tevredenheid!

  In november schonk Metagenics in samenwerking met SeniorenNet 2000 proefverpakkingen CurcuDyn® weg, een voedingssupplement op basis van een goed opneembare kurkumavorm, gember, vitamine C en D ter ondersteuning van de gewrichten. Om te peilen naar de klantentevredenheid werd aansluitend op deze actie een korte tevredenheidsenquête uitgestuurd. Ontdek hier de resultaten!

 • Nu er nog premies zijn: isoleer die spouwmuur of buitengevel!

  Isolatiepremies worden steeds verder afgebouwd. Je neemt dus het best het zekere voor het onzekere: snel nog de spouwmuur of buitengevel isoleren terwijl het nog extra voordelig kan. Perfect geïsoleerde spouwmuren verhogen niet enkel de waarde van je woning, ze verlagen ook aanzienlijk je stookkosten. Wist je trouwens dat je ook een oude of vervallen buitengevel mooi kunt renoveren door te isoleren langs buiten in combinatie met een gloednieuwe gevelafwerking?

 • Je spaargeld spreiden en laten groeien

  België is een land van spaarders: in december van 2015 stond bijna 262 miljard euro op spaarrekeningen geparkeerd. De fondsenmarkt vertegenwoordigde einde derde trimester 2015 bijna 143 miljard euro. Beleggingsfondsen zijn in vergelijking met spaarboekjes dus minder populair, maar ze gaan er wel jaar na jaar op vooruit. Voor steeds meer Belgen zijn de lage rentes op spaarboekjes een aanleiding om een deel van hun centen naar de beurs te brengen.

Voorkom en genees blessures met TENEX!

Heb je ook regelmatig last van blessures aan de pols, elleboog, schouder of knie? Dan kan het Tenex-bandje jou zeker helpen. Dit bandje absorbeert de schokken en vibraties wanneer je elleboog, pols, schouder, enkel, knie of bovenbeen aan hevige schokken onderworpen worden. Bovendien neemt het zo de voornaamste oorzaak van blessures voor een groot deel weg. Koop nu jouw Tenex-bandje op onze webshop!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.