SenNetRedactie

Fiscaal sparen: is dat ook mogelijk tijdens het pensioen?

Langetermijnsparen is veruit de belangrijkste belastingvermindering waarvan je nog kan genieten tijdens je pensioen als je dan nog belastingen betaalt. Combineer pensioensparen met langetermijnsparen. Beide zorgen niet alleen voor een aanvullend vermogen maar bieden tegelijk fiscaal voordeel tot 30% op de stortingen. Klik hier voor meer info.

 • Vrijwilligerswerk in Antwerpen? Vind de match van je leven.

  Denk je soms ook: vrijwilligerswerk, leuk maar … Daar heb ik niet genoeg tijd voor. Of dat sluit niet aan bij mijn interesses. Wel, als vrijwilliger kan je meer doen dan je denkt. En ook als je niet heel veel tijd hebt, kan je toch het verschil maken. Van hulp in een bakkerij over journalist tot heuse riksjabestuurder. In Antwerpen zoeken we ze. Kijk op de website en vind de match van jouw leven.

 • Investeer in vastgoed met jaarlijkse opbrengsten van €6000

  Vastgoed vind je in alle maten en kleuren. Een buitenverblijf, een huis voor de kinderen, studentenkoten, de lijst is eindeloos. Je kan kiezen voor een vorm waarvan je zelf gebruik maakt, voor verhuur, of voor het beste van beide werelden. Je kan ook kiezen voor een permanent verhuurd appartement, waarbij je zelfs geen moeite moet doen als huisbaas. Wat is dan voor jou de beste optie?

 • Koude winter, zuinig warm in huis

  De herfst staat alweer voor de deur (en dus de winter ook). Dat betekent dat de koude eraan komt – dat het donker begint te worden merken we zelfs nu al. En alzo groeit het verlangen naar warmte en gezelligheid in huis. Een warmte waarvan je jezelf kan verzekeren dankzij Aterno, die bovendien nog zuinig is ook.

Maak de gratis Loua-trui voor je oogappel

Heb je hier ook zin in? Voeg je dan bij de andere Sewista’s van Fibre Mood! Met deze miniversie van een oversized trui steelt jouw ‘benjamin’ binnenkort nog meer de show. Met een even opvallende als eenvoudige steek is dit projectje in geen tijd klaar. Laat jouw versie zien op Fibremood.com en inspireer er mama’s en oma’s mee. Download hier het patroon, helemaal gratis!

 • Uw huis blijft uw thuis dankzij een veilige trap

  Waar denkt u aan als u aan ‘thuis’ denkt? Is het de gezellige kachel waar u zich tijdens de winter bij kan verwarmen? De rozenstruiken die u in de zomer verzorgt? Of zijn het uw vrienden in de buurt? De slager om de hoek? Uw maandelijkse afspraak bij de hobbyclub? Zou u ook zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen? U bent niet alleen. Gelukkig is dat perfect mogelijk met enkele kleine aanpassingen.

 • Investeren in assistentiewoningen: meer dan financieel rendabel

  Investeren in vastgoed blijft rendabel, aangezien de investering zichzelf praktisch terugbetaalt via de ontvangen huur. Het is extra voordelig wanneer er garantie op verhuring is, zoals door een grote vraag naar assistentiewoningen voor ouderen. Daarnaast is investeren in assistentiewoningen slim voor de eigen toekomst, aangezien het woonzekerheid in een aangepaste omgeving biedt.

 • Uitzonderlijk: zeezicht aan de prijs van 10 jaar geleden.

  Een eigen vakantieverblijf met zicht op zee is een droom van veel Belgen. Jammer genoeg was dat tot voor kort voor velen niet mogelijk. De prijzen van een vakantieverblijf met zicht op zee rijzen al enkele jaren de pan uit. Dankzij het nieuwste project van Holiday Suites kan dit terug in Blankenberge. Bijkomend: je appartement wordt verhuurd als je er zelf niet bent. Zo krijg je nog een extra opbrengst uit je vakantieverblijf.

Oproep: Wat is jouw favoriete website of blog?

Naar welke websites of blogs surf jij regelmatig? Waarom vind je dat zo’n leuke website(s)? Kortom, waar laat jij je inspireren? Zijn er bepaalde onderwerpen die je op SeniorenNet onderbelicht vindt, maar die op andere websites wel aan bod komen? We zijn benieuwd naar jullie favoriete website of blog. Vertel er ons hier over of stuur een mailtje naar de redactie!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.