SenNetRedactie

Dringend nood aan thuishulp?

Organisator Dringende Thuiszorg van CM regelt voor jou hulp op maat in samenwerking met de thuiszorgpartners. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren. Meer info: www.cm.be/dringendethuiszorg.

 • Checklist erkende assistentiewoning: waarop moet je letten?

  Denk je eraan om een assistentiewoning te kopen, voor jezelf, voor een familielid of om te verhuren? Een slimme zet! Want dan krijg je heel wat fiscale voordelen en een duurzaam rendement. Toch moet je een aantal dingen grondig checken voor je je handtekening zet. Want niet elke serviceflat is een erkende assistentiewoning. En ze bieden niet allemaal dezelfde comfortdiensten aan. Volg daarom deze checklist en maak de juiste keuze.

 • Hoe vermijd je dat je armer wordt door te sparen?

  De inflatie daalt lichtjes maar blijft aan de hoge kant. Dat betekent dat het leven duur is en dat je euro’s minder waard worden. Door de lage rente op de spaarboekjes krijgen je spaarcenten ondertussen ook niet de kans om te groeien. Hoe zit dat nu en, belangrijker, wat kan je in zo’n economische situatie doen?

 • Met een waterverzachter zeg je vaarwel tegen kalk!

  Het drinkwater in België bevat op veel plaatsen erg veel kalk. Hard water veroorzaakt vervelende problemen zoals kalkaanslag, lekkende kranen en elektrische huishoudapparaten die het laten afweten. Ook kan het bij bepaalde mensen problemen met de gezondheid teweegbrengen. Als je dat wilt voorkomen, kan je een waterverzachter installeren.

Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?

Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat. Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Ontdek hier snel het aanbod.

 • Het is zonneklaar dat je energiefactuur naar beneden kan

  De ene stijging van de energiefactuur is nog niet verteerd of een nieuwe zit er al aan te komen. Aan dit ritme nemen de stroom- en verwarmingskosten een steeds grotere hap uit het gezinsbudget. Gelukkig vormen zonnepanelen een aantrekkelijke investering waarmee we volop gratis schone energie kunnen halen uit de zon. Vooral nu de groenestroomcertificaten zijn afgeschaft, kunnen zonnepanelen laten zien wat ze echt waard zijn, op basis van eerlijke cijfers en een bewezen rendement. Tijd om ook panelen op jouw dak te leggen?

 • Vijf redenen waarom een assistentiewoning ook iets voor jou is

  ‘Een assistentiewoning is voor oude mensen’, hoor je weleens. Niets is minder waar. De flats zijn er voor actievelingen vanaf 65 jaar: medioren en senioren die perfect zelfstandig kunnen wonen en het zich al makkelijker maken voor de toekomst. In een assistentiewoning profiteer je van comfortservices zoals een klusjesdienst of kapper aan huis. En je doet een beroep op de zorgdiensten als dat nodig is. Ontdek vijf redenen waarom een assistentiewoning zeker iets voor jou is.

 • Vocht in huis? Daar komt nattigheid van!

  Vaak horen of lezen we verhalen van huizen en zelfs hele gebouwen die ten prooi vallen aan opstijgend of insijpelend vocht. Die verhalen kunnen ook kloppen, want vocht vormt nu eenmaal een grote bedreiging voor de stabiliteit van een gebouw, dus ook voor de veiligheid en de gezondheid van alle bewoners. Wanneer het vochtprobleem niet tijdig wordt aangepakt, ligt een haalbare oplossing steeds verder af. Vocht detecteren en bestrijden is dus zeker geen overbodige luxe.

Geniet nu van een uitzonderlijke korting op groepsreis naar Californië en Hawaii!

Speciaal voor het Vakantiesalon biedt reisleider Eddy een geweldige korting aan op de 17-daagse groepsreis naar Californië en Hawaii met vertrek op 19 mei 2018! Wie zich tussen 15 januari en 1 maart inschrijft voor deze reis, ofwel via de website, ofwel op het Vakantiesalon, profiteert van een korting van maar liefst 886 euro! Meer info en boeken op deze pagina. Bezoek Organizacion Royal 2007 op het Vakantiesalon Antwerpen in hal 4 op stand 4415!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie