Ontdek de sleutels tot het succes van beleggingsvastgoed.

Wilt u uw geld goed laten opbrengen met een vastgoedinvestering, maar kunt u geen keuze maken uit de talloze mogelijkheden? Vier jaar geleden kochten een 90-tal mensen kamers in Hotel Mercure Oostende. Zij genieten momenteel van € 7242,08 opbrengst per jaar. Heeft u interesse in een investering in hotelvastgoed? Instappen in soortgelijke Mercure-projecten kan nog! Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • 55-plussers drinken het meeste alcohol, maar zijn ook het kwetsbaarst!

  Vanaf 1 februari dagen VAD/De DrugLijn en Stichting tegen Kanker alle Belgen uit om een maand lang geen alcohol te drinken. Ben jij de uitdaging ook aangegaan? Goed bezig! Maar wist je dat alcoholgebruik op latere leeftijd hogere risico’s inhoudt? Dat slaapmutsje elke avond is minder onschuldig dan je dacht. Bovendien neemt het aantal problematische drinkers bij 55-plussers toe. Hoog tijd om je alcoholgebruik onder de loep te nemen ...

 • Hoge cholesterol: wat houdt dat in?

  Een hoge cholesterol vergroot het risico op hart- en vaatziekten. Het is dus zeker geen overbodige luxe om je cholesterolwaarden te kennen en om er, als dat nodig is, iets aan te doen. Apotheker Piet Sollie gaat dieper in op wat cholesterol nu eigenlijk is, hoe het werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je cholesterol laag blijft. Meer bewegen en gezonder eten horen bij de eerste stap, maar ook bepaalde voedingssupplementen kunnen een handje helpen.

 • Gezond én lekker eten met diabetes, zo kan het ook!

  Meer dan 1 miljoen Belgen lijden aan diabetes of lopen het risico op korte termijn diabetes te ontwikkelen. Leven met diabetes is niet altijd makkelijk. Zo is het belangrijk het voedingspatroon, de medicatie en de fysieke activiteit op elkaar af te stemmen, zodat je de bloedsuikerwaarde onder controle kan houden. De diëtiste van ‘DiaBETER aan zee’ geeft enkele praktische tips om gezond én lekker te eten.

Exclusief vastgoed in Oostduinkerke

Woon omringd door de beste service, in een privépark. Beukenhof ligt op een droomlocatie vlakbij het strand. Winkels en terrasjes liggen om de hoek, maar eens in het uitgestrekte privédomein, komen de bewoners in een oase van rust. Moderne assistentiewoningen met mooie terrassen, een privérestaurant én een wellness met sauna en binnenzwembad maken van Beukenhof uw ideale thuis. Meer informatie.

 • De Alzheimer Code: mensen met dementie tellen mee!

  Steeds meer mensen krijgen te maken met alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook al wordt de aandoening beschouwd als hét gezondheidsprobleem van deze eeuw, er heerst nog steeds veel onduidelijkheid rond. De Alzheimer Code is een hartverwarmend project dat van half september tot eind november in heel Vlaanderen en Brussel dementie bespreekbaar wil maken. Want mensen met dementie tellen mee!

 • Kan je je lever een handje helpen met zuiverende kruidenpreparaten?

  Al duizenden jaren is de mens zich ervan bewust dat bepaalde planten en kruiden een positieve invloed hebben op de gezondheid. Hoewel de reguliere geneeskunde steeds vooruitgang blijft boeken, reiken vele mensen daarnaast terug naar alternatieve geneeswijzen zoals kruidengeneeskunde. Apothekeres Claudia Bollekens van Sollie Apothekers licht toe welke kruiden een positief effect hebben op de werking van je lever.

 • Ondervoeding: als eten een lastig karwei wordt

  ‘Je moet je bord leegeten!’ Het is een zin die je vast al honderden keren hebt uitgesproken tegen je kinderen en kleinkinderen. Hoe zullen ze anders groot en sterk worden? Maar ook voor ouderen is het van cruciaal belang om voldoende te eten. Een keertje een maaltijd overslaan is toch niet zo erg? Wel, uit onderzoek blijkt dat heel wat 70-plussers het risico lopen op ondervoeding of er al mee kampen. Vaak is men zich hier niet van bewust.

Zuinig, veilig & comfortabel: Aterno verwarming

Zuinig verwarmen zonder te besparen op je comfort? Ja hoor, het kan. Met Aterno geniet je elke dag van een warme thuis zonder je zorgen te maken over veiligheid, verbruik of onderhoud. Handig én aangenaam dus. Dit dankzij hun unieke accumulatorsteen die rustig verder verwarmt, ook nadat de elektriciteitstoevoer is uitgeschakeld. Meer weten? Download dan nu de gratis gids!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.