SenNetRedactie

Bepaal zelf wat u wilt horen met de ReSound LiNX 3D!

Bedien binnenkort uw nieuwe hoortoestellen met uw eigen iPhone 8. Start voor eind december een proef met de ReSound LiNX 3D en doe mee aan onze eindejaarsactie. Beantwoord 2 wedstrijdvragen en maak een afspraak in een Amplifon hoorcentrum in uw buurt. Schrijf u nu in en maak kans om een gloednieuwe iPhone 8 te winnen!

 • Strijd tegen hart- en vaatziekten: de nr. 1 doodsoorzaak

  Meer dan 17 miljoen mensen overlijden jaarlijks door hart- en vaatziekten. Gebrek aan beweging, slechte eetgewoonten en roken zijn bij 80% van de patiënten de oorzaak van de ziekte. Ook in ons land blijven hart- en vaatziekten de belangrijkste doodsoorzaak. Uit een Brits onderzoek blijkt dat er nood is aan een bewustmakingscampagne.

 • Anorexia, niet enkel een tienerziekte

  Een eetstoornis wordt gezien als een ziekte waarmee vooral tienermeisjes te kampen hebben. Maar er zijn ook oudere vrouwen die ermee worstelen. Volgens een recent Brits onderzoek zou zo’n 3 procent van de vrouwen rond de leeftijd van 40-50 jaar lijden aan een eetstoornis. Zo’n stoornis is een ernstige psychiatrische ziekte die zowel lichamelijke, psychische als sociale gevolgen kan hebben. Anorexia nervosa is wellicht de bekendste vorm.

 • Hoge bloeddruk? Deze plantaardige extracten kunnen helpen

  Als je ouder wordt, worden ook je aders minder soepel. Daardoor moet je hart harder pompen om het bloed te laten circuleren in je lichaam. Zo'n verhoogde bloeddruk kan de kans op hart- en vaatziekten vergroten. Apotheker Piet Sollie somt enkele factoren op die aderveroudering versnellen en de bloeddruk kunnen verhogen. In de wetenschappelijke literatuur vond hij twee plantaardige extracten die helpen de bloeddruk op peil te houden.

Investeer mee in luxe hotelsuites in de haven van Zeebrugge.

Wanneer u investeert in ibis Styles Zeebrugge, kiest u voor inflatiebestendig vastgoed met groeipotentieel. Geniet van direct rendement, professionele uitbating en een bewezen bezettingsgraad van 83,27%, dankzij vaste contracten met de haven. Bovendien hoeft u geen 2e verblijfstaks te betalen, zodat u minder kosten maakt en profiteert van een hoger rendement. Klik hier voor meer informatie.

 • De fut eruit? Tijd om je energie terug te vinden!

  Vermoeid? Geen energie? Futloos? Platte batterij? Zoveel omschrijvingen en evenveel oorzaken. Naarmate je ouder wordt, merk je dat inspanningen waar je vroeger geen moeite mee had plots veel lastiger worden. Apotheker Piet Sollie dook opnieuw in de wetenschappelijke literatuur op zoek naar een oplossing en stuitte op het co-enzym Q10.

 • Paddenstoelen voor meer weerstand?

  In de westerse geneeskunde is men steeds op zoek naar nieuwe geneesmiddelen en producten die de gezondheid kunnen verbeteren. Zo werden al een heleboel kruiden en insecten onderzocht die in alle uithoeken van de wereld al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt worden. Onderzoekers vonden talloze interessante planten en dieren in het regenwoud van het Amazonegebied, maar ook in Azië, Afrika, Noord-Amerika en zelfs in West-Europa. Apotheker Piet Sollie richt in dit artikel zijn aandacht op paddenstoelen.

 • De 10 meestgestelde vragen over diabetes

  Diabetes is een chronische aandoening die gekenmerkt wordt door een te hoog suikergehalte in het bloed. Hoewel diabetes steeds vaker voorkomt, leven er heel wat misverstanden over de aandoening. De Diabetes Liga zet de voornaamste vragen en misverstanden op een rij.

Hoteldeal: 3 dagen aan de kust van Noordwijk incl. diner

Met zijn prachtige ligging aan de boulevard en het strand is het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel het perfecte hotel om te vertoeven. In de bossen en duinen rond Noordwijk liggen vele wandel- en fietsroutes op jou te wachten. Het hotel heeft bovendien een ontspanningscentrum met binnenzwembad. Reserveer jouw verblijf incl. ontbijt en een diner met maar liefst 50% korting! Meer info en boeken?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie