SenNetRedactie

Investeer mee in vastgoed op de Zeedijk van Blankenberge

U kunt nu mee profiteren van vakantieverblijven pal op de Zeedijk van Blankenberge. Deze verblijven met zeezicht worden het hele jaar voor u verhuurd, zodat u zorgeloos kunt genieten van het bewezen rendement. Dankzij de volledige renovatie van dit unieke project van Holiday Suites, kunt u investeren aan de prijs van een vastgoedinvestering in het centrum! Al vanaf €139.000. Meer info.

 • Trends voor in de tuin

  Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken en ben je benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen? Maak in dit artikel kennis met diverse trends voor in de tuin. Laat je inspireren, zodat het genieten van het buitenleven kan beginnen!

 • Hoeveel meer energie verbruik je in de kerstperiode?

  Gezellig samen genieten van een uitgebreid diner en daarna lekker lang natafelen of kerstfilms kijken. De kerstperiode is voor de meeste mensen een leuke tijd waarin familie en vrienden centraal staan. Maar het is ook een tijd waarin je energierekening records breekt. Hoeveel energie verbruiken we meer? Wat zijn de echte energievreters? En vooral: hoe kun je voorkomen dat je factuur de pan uitswingt?

Reclame doorspoelen of wegklikken? Zit je meer voor je tv of je pc?

Hoe zit het met jullie mediagebruik? Dat onderzoeken studenten van de Arteveldehogeschool. ‘50-plussers zijn minder actief op het internet en sociale media.’ Klopt dat? Je surft nu toch ook op het internet. Welke media gebruik je het vaakst en waarvoor? Hoe communiceer je met vrienden en familie? Wat vind je van reclame? Vul de enquête in en geef je mening.

 • Nieuwste Trend: Verwerk hippe nostalgie in je woning.

  Retro, vintage, nostalgie... het is helemaal in. Je kan er je interieur meer kleur en authenticiteit mee geven. Interieurarchitect Stefan Martens van ontwerpbureau IDFou vertelt je wat er hip en trendy is, waar je spulletjes op de kop kan tikken en wat de addertjes onder het gras zijn. Je interieur een hedendaagse look en feel geven kan wel eens veel goedkoper zijn dan je dacht. Of heb je net alle oude troep weggedaan?

 • 2014: een nieuw begin, een nieuwe keuken. 10 tips voor je droomkeuken.

  Wordt 2014 het jaar van jouw nieuwe keuken? Misschien zijn er tijdens het feestgedruis weer een aantal dingen in de keuken aan het licht gekomen die je over de streep trekken om van 2014 het jaar van de keukenverbouwing te maken. Of dacht je er al lang over maar wil je nu keukentoestellen vervangen, meer werkruimte in de keuken creëren, meer comfort, meer gezelligheid,... In dit artikel van interieurarchitect Stefan Martens kom je er alles over te weten.

 • Onroerend goed als investering - deel 3

  Welke veranderingen moet je doen om zo lang mogelijk in je huis te blijven wonen? Dit keer bespreekt SenNet Interieurarchitect en -specialist Stefan Martens wat daarbij allemaal komt kijken. Er moet een plan komen. Je krijgt een top 10 van woningaanpassingen om zo lang mogelijk zelfstandig in je huis te kunnen blijven wonen. Ondertussen blijft je onroerend goed dan ook een investering.

Koop voordelig tickets voor One Night of Elvis

Vrijdag 7 juni kan je in de Antwerpse Stadsschouwburg gaan kijken naar ‘One Night of Elvis’ met Lee Memphis King, Europa’s meest succesvolle Elvis Presley tribute artiest. Alle grote Elvis-hits passeren de revue: ‘Blue Suede Shoes’, ‘Love Me Tender, ‘Jailhouse Rock’, maar ook ‘Are You Lonesome Tonight?’ en uiteraard ’Suspicious Minds’. Dankzij SeniorenNet kan jij extra voordelig tickets boeken! Gebruik code 'seniorennet'!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.