SenNetRedactie

Profiteer van bewezen bezetting op de dijk van Blankenberge

Waar wordt een vakantieverblijf beter verhuurd dan op de Zeedijk? Deze toplocatie zorgt ervoor dat Holiday Suites net dat stapje voor heeft op andere vastgoedinvesteringen. Kies voor een suite met zeezicht of zuidgericht terras en profiteer direct van het bewezen rendement. Bovendien geniet u van de zorgeloze uitbating van Holiday Suites, u hoeft zelf niets te doen. Al vanaf €139.000. Meer info.

 • Je kan iets doen tegen de grootste gevaren in huis!

  Dagelijks worden in ons land levens verwoest door de grootste gevaren in huis: brand, koolmonoxide en gasexplosies. Neem daarbij ook nog het risico op overstroming bij extreem weer en je vraagt je af hoe je nog op beide oren kan slapen ’s nachts. Toch kan je je eenvoudig hiertegen beschermen.

 • Een gezellige avond ontspannen?

  Karaktervol, eigentijds en functioneel zijn de sleutelwoorden die Momentum in Jette het best beschrijven. Zij ontwerpen unieke zitmeubelen van een hoogwaardige kwaliteit. Bij het ontwerp staan ergonomie en comfort steeds centraal. Perfect voor een gezellige tv-avond of een relaxnamiddag. Maak kennis met hun relaxfauteuil en nog zoveel meer!

Trek in groep naar Oostende: midweek 'Wat als we straks 100 worden?'

Zin om met een leuke groep naar Oostende te trekken? Een strandwandeling en uitwaaien op de zeedijk mogen zeker niet ontbreken, maar er staan nog heel wat pareltjes op het programma, zoals boeiende lezingen, muzikaal entertainment en heerlijk eten. Je verblijft 5 dagen in alle comfort in volpension in Vayamundo Oostende. Ook jij kan erbij zijn van 1 tot en met 5 april! Meer info en inschrijven?
 • Zo kan je onroerend renderen als investeren, deel 2.

  Hoe kan je als 50-plusser je huis meer voor jezelf inrichten nu je kids het huis uit zijn? Durf te dromen! En denk aan jouw huis voor de toekomst, waarin jij de centrale rol speelt. In het vorige artikel heeft SenNet interieurarchitect en -specialist Stefan Martens het groter kader geschetst van wat investeren in onroerend goed kan betekenen en mogelijke valkuilen aangehaald. Dit keer inspireert hij je met concrete voorbeelden voor je woning.

 • Is onroerend goed (nog steeds) een goede investering?

  In deze splinternieuwe rubriek krijg je van interieurarchitect Stefan Martens (1966) elke maand een artikel over Interieur en wonen. Stefan Martens realiseert samen met Luc Dehertefelt van meubelbedrijf Alkas interieurprojecten, verbouwingen en totaalinrichtingen van A tot Z. In zijn eerste artikel onderzoekt hij of en hoe investeren in onroerend goed loont (voor de 50-plusser) en heeft hij een fors pak praktische adviezen.

Met ‘Tree’ neemt zangeres Wendy Nazaré afscheid van haar oma

Krijgen de MIA-gelauwerde Angèle en Axelle Red straks het gezelschap van de Belgische Wendy Nazaré? Het zou kunnen, want muziekkenners voorspellen haar alvast een mooie toekomst. Met haar nieuwe single ‘Tree’ verwijst de Belgische Wendy naar de levensboom. 'In de videoclip zie je mijn dochtertje, maar ook mijn oma die vorig jaar is overleden.' De videoclip kan je hier bekijken.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.