SenNetRedactie

Langer thuis wonen dankzij de Wit-Gele Kruis zorgcentrale!

Dankzij het personenalarm van het Wit-Gele Kruis kom je in geval van nood met één druk op de knop in contact met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Niet noodzakelijk om mantelzorgers aan te duiden / Ook als je niet in zorg bent bij het Wit-Gele Kruis / Ongeacht bij welk ziekenfonds je bent aangesloten / Voor- en nazorg op maat van jouw behoeften. Meer info via www.witgelekruis.be

 • Een gezellige avond ontspannen?

  Karaktervol, eigentijds en functioneel zijn de sleutelwoorden die Momentum in Jette het best beschrijven. Zij ontwerpen unieke zitmeubelen van een hoogwaardige kwaliteit. Bij het ontwerp staan ergonomie en comfort steeds centraal. Perfect voor een gezellige tv-avond of een relaxnamiddag. Maak kennis met hun relaxfauteuil en nog zoveel meer!

 • Kies een andere kleur in je interieur

  Een kamer in een andere kleur schilderen; er is geen eenvoudiger ingreep die een wereld van verschil kan maken in je leefomgeving. Maar meteen zit je met een massa vragen: welke kleur ga je kiezen? Er zijn er duizenden. Schilder je alles in dezelfde kleur? Welke combinaties zijn mooi? Wat gaat het effect zijn? Ga je spijt hebben, …? Interieurarchitect Stefan Martens heeft op al je vragen een antwoord.

Slim investeren in business flats met bewezen opbrengst

Wilt u zorgeloos genieten van de opbrengst van uw vastgoed, zonder de problemen van klassieke verhuur? Kies dan voor het gemak én het hoge opbrengstpotentieel van business flats in de haven van Zeebrugge. Door de steeds groeiende vraag naar betaalbare overnachtingen voor buitenlandse contacten, kan Holiday Suites Zeebrugge het hele jaar door uw business flat voor u verhuren. Meer informatie.

 • Is onroerend goed (nog steeds) een goede investering?

  In deze splinternieuwe rubriek krijg je van interieurarchitect Stefan Martens (1966) elke maand een artikel over Interieur en wonen. Stefan Martens realiseert samen met Luc Dehertefelt van meubelbedrijf Alkas interieurprojecten, verbouwingen en totaalinrichtingen van A tot Z. In zijn eerste artikel onderzoekt hij of en hoe investeren in onroerend goed loont (voor de 50-plusser) en heeft hij een fors pak praktische adviezen.

 • 5 tips voor de mooiste badkamer

  Is de badkamer jouw minst belangrijke kamer in het huis? Met een paar kleine ingrepen maak je er je eigen wellnessruimte van om heerlijk te ontspannen! Met deze badkamertips van onze binnenhuisarchitecte Ann De Weerdt kan je van je dagelijkse verzorging een fijn ritueel maken of je nieuwe droombadkamer inrichten.

Hoe woont de 50-plusser in Vlaanderen?

Bewoners delen niet alleen hun woning, maar ook hun plezierige en eerder nare ervaringen met SeniorenNet in ‘Onder één dak’, een boeiende reeks over alternatieve woonvormen. Kangoeroewonen, boemerangwonen, co-wonen, satellietwonen en veel meer komen aan bod in de openhartige interviews. Lees er alles over in het dossier ‘Onder één dak’.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.