SenNetRedactie

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • Nationale Bank optimistisch: iedereen gaat er financieel op vooruit

  Als je het tv- of radionieuws aanzet, hoor je doorgaans het ene negatieve nieuwsbericht na het andere: geweld, rampen, politieke schandalen, fraude en meer van dat moois. Voor positieve boodschappen lijkt er amper plaats te zijn. Toch werden we dezer dagen allemaal ‘verblijd’ door positief nieuws van Jan Smets, gouverneur van de Nationale Bank van België (NBB). Onze columnist Jan Schils wacht voorzichtig af.

 • Samenleving heeft behoefte aan respect voor vrije meningsuiting

  Volgens onze columnist Jan Schils wordt het stilaan tijd dat we ontwikkelingen en problemen in onze Belgische en Europese maatschappij bij naam en toenaam durven te noemen zonder uitgescholden te worden voor racist, fascist, xenofoob, haatzaaier en meer van dat lelijks. Daarbij gaat het zowel om kleine onbelangrijk lijkende zaken, die evenwel een grote impact kunnen hebben, als om politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en gebeurtenissen.

 • Assistentiewoning kopen? Denk aan rolstoeltoegankelijkheid

  Iedereen kan op een bepaald moment in zijn of haar leven minder mobiel zijn, maar het zou jammer zijn dat je daardoor niet meer overal kan gaan waar je wilt. Daarom is integrale toegankelijkheid van een publieke ruimte zo’n belangrijk aandachtspunt, zeker bij assistentiewoningen. Iedereen zou deze ruimte op een gelijkwaardige en onafhankelijke manier moeten kunnen bereiken, betreden, gebruiken en begrijpen.

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld wanneer je onderweg bent

Vertrek je binnenkort op vakantie met de auto? Dan is deze koelbox voor jou een must-have! De thermo-elektrische koelbox heeft een capaciteit van 21 liter en koelt tot 15 graden beneden kamertemperatuur. Bovendien is dit eenvoudig schoon te maken en heeft de koelbox een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en zelfs boten past. Koop nu jouw koelbox op onze webshop en vertrek gerust op vakantie!
 • Investeren in een assistentieflat: waar moet je op letten?

  Met het oog op de vergrijzing schieten overal in Vlaanderen assistentieflats uit de grond. Zowel voor wie een veilige woonst zoekt om rustig ouder te worden, als voor wie op zoek is naar een goede investering, is het interessant om te overwegen zo’n flat aan te kopen. Maar waar moet je nu allemaal op letten? Zijn er valkuilen waar je liever niet intrapt?

 • Massa langdurig zieken spekt uitkering met zwartwerk

  Het sociale zekerheidssysteem in België, dat dagelijks honderdduizenden mensen moet bijstaan, staat onder hevige druk. Door een explosieve stijging van het aantal langdurig zieken, waarvan 1 op de 3 in het zwart ‘bijklust’, dreigt het systeem zelfs kopje onder te gaan. Van een effectieve aanpak om de misbruiken tegen te gaan, is er volgens onze columnist Jan Schils geen sprake.

 • Profileringsdrang en geruzie politici kosten burgers en bedrijven veel geld

  Een voor de bevolking goed werkend en begrijpelijk belastingsysteem moet eerlijk en rechtvaardig, efficiënt en eenvoudig zijn. Zonder enige twijfel is vrijwel iedereen het daarover eens, maar de overheid in dit land (zowel federaal als gewestelijk) denkt daar kennelijk anders over, ongeacht wie politiek aan de macht is, zo meent onze columnist Jan Schils.

Herleef de jaren '60 met deze Retro Jukebox!

Heb jij ook soms nostalgie naar de flowerpower van de jaren ‘60? Dan kan deze Retro Tafelradio Jukebox jou vast terugbrengen naar die tumultueuze tijden. De ingebouwde speakers zorgen voor een goed geluid en de lampjes voor extra sfeer. Bovendien zijn het cd-compartiment en de radio netjes weggewerkt achter het authentieke design. Koop nu jouw Retro Tafelradio Jukebox op onze webshop.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.