Hou je van fietsen en reizen? Tijd voor een fietsvakantie!

Heb je zin om binnenkort te vertrekken op een onbezorgde fietsvakantie op het betoverende eiland Mallorca? De fietsreizen van Eddy van Organización Royal 2007 zijn tot in de puntjes AF en exclusief voor senioren. Geniet van de perfecte afwisseling tussen panoramische, culturele en culinaire hoogstandjes in een kleine, toffe compagnie! Meer info en boeken?
 • De beiaard in de Lage Landen: een muzikale Vlaamse traditie

  Overal ter wereld worden regelmatig klokken geluid: om de tijd aan te duiden, om te waarschuwen voor gevaar, om andere signalen te geven ... Een beiaardspel zoals je nog vaak hoort weerklinken in onze Vlaamse steden, zal je echter niet snel elders horen. Rond 1500 begonnen beiaardiers hier muziek te maken op de klokken, een traditie die voornamelijk in de Lage Landen geconcentreerd is.

 • Vakantiefoto's en familiekiekjes stapelen zich op, wat nu?

  Waar moet je heen met alle foto’s op je computer, smartphone of camera? Meestal heb je overal wel wat foto’s staan, die bovendien heel wat geheugen van je toestellen in beslag nemen. En wat als je computer crasht of je je smartphone kwijtspeelt? Ben je dan al je dierbare foto’s van de kleinkinderen kwijt? Lars van BEEGO bespreekt een aantal mogelijkheden om je fotobibliotheek te organiseren, elk met zijn voor- en nadelen.

 • Mobiel betalen: het einde van cash geld in zicht?

  Heb jij nog veel cash geld op zak? Bij heel wat handelaars kan je al betalen met je smartphone, waardoor je je portemonnee gewoon thuis kunt laten. België hinkt wat achterop in vergelijking met onze buurlanden, maar stilaan wordt mobiel betalen ook hier populairder. Annelies van BEEGO licht de belangrijkste methodes toe om mobiel te betalen. Hebben we binnenkort dan echt geen cash geld meer nodig?

Hoteldeal: Brabantse gezelligheid nabij Breda incl. diner

Midden in het gezellige centrum van Etten-Leur vind je Vincents Bed & Bistro. Het hotel staat volledig in het teken van de kunst van Vincent van Gogh. Etten-Leur heeft een uigebreid winkelaanbod met vele gezellige restaurantjes vlakbij. Ook Breda ligt op slechts 20 minuten rijden. Reserveer jouw 3-daags verblijf incl. ontbijt, 3-gangendiner en meer met maar liefst 31% korting! Meer info en boeken?

 • Vlaanderen en Nederland werken samen aan slimme groei in grensregio

  In het kader van Interreg Vlaanderen-Nederland werken alle Vlaamse provincies samen met de Nederlandse provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg voor een slimme, duurzame en inclusieve groei in de grensregio. Interreg subsidieert grensoverschrijdende projecten gericht op innovatie, vergroening en een beter benutting van het arbeidspotentieel. Ontdek hier meer over enkele van die projecten.

 • Belgen verklikken elkaar vooral door afgunst bij inspectie

  De Belgen hebben elkaar in 2016 meer dan ooit verklikt bij de overheid of de politie. In het eerste kwartaal van dit jaar zijn deze praktijken op spectaculaire wijze voortgezet. Zo liepen er bij het Meldpunt voor Eerlijke Concurrentie van de federale regering al 3476 meldingen binnen, ofwel gemiddeld 50 per dag. Dat is bijna de helft van alle meldingen in 2016, toen dat aantal ‘nog maar’ 30 klachten per dag bedroeg.

 • Een job voor elke Belg en zachte landingsbanen: veelbelovend?

  Nu de regering-Michel op het punt staat om van haar vakantie te gaan genieten, doen sommige bewindslieden naar goede gewoonte nog een poging om bij de publieke opinie in de gunst te komen met meer of minder realistische beloften en plannen. Alsof de kiezer een dergelijk manoeuvre niet doorheeft. Onze columnist Jan Schils heeft er alvast niet veel vertrouwen in.

Dankzij de BrilClip verlies je nooit meer jouw bril!

Ook steeds op zoek naar je leesbril of zonnebril? Vanaf vandaag niet meer. Met een BrilClip heb je je bril altijd direct bij de hand. Het brilclipje werkt met een paar kleine magneetjes die de clip op zijn plaats houden. In een paar seconden heb je dat eenvoudig aangebracht en verwijderd. Vergeet die lelijke koordjes rond je bril, maar kies voor deze moderne en onopvallende oplossing. Bovendien is dit geschikt voor elk type bril. Koop vanaf nu jouw BrilClip op onze webshop! Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.