SenNetRedactie

Dringend nood aan thuishulp?

Organisator Dringende Thuiszorg van CM regelt voor jou hulp op maat in samenwerking met de thuiszorgpartners. Zo kan jij uitrusten, want beter worden is belangrijker dan organiseren. Meer info: www.cm.be/dringendethuiszorg.

 • Wees op je hoede voor sociale hackers

  De meeste computergebruikers zijn vooral bezorgd over virussen en hackers. Antivirussoftware kan al een boel kopzorgen besparen, maar de meeste hackers gaan erg subtiel te werk. Ze misbruiken de zwakheden van de mens: vertrouwen, goedgelovigheid en angst. Daarom wordt het dan ook ‘sociaal hacken’ genoemd. Walid van BEEGO bespreekt de meest voorkomende vorm, ‘phishing’, en wat je kan doen om jezelf te beschermen.

 • Internet. Voor velen een zegen, voor anderen een vloek

  Tegenwoordig gebruikt zowat iedereen het internet. Niet enkel om op Seniorennet te surfen, maar ook om te leven en te werken in de moderne wereld. Volgens de Verenigde Naties is toegang tot het internet dan ook een basisbehoefte geworden. Iedereen heeft er recht op, net zoals het recht op een woonst, om kinderen op de wereld te zetten of asiel aan te vragen. BEEGO, een Antwerpse start-up, wil helpen om ook de 'digital immigrants' het internet op te krijgen!

 • Versleten kleren worden bloembak dankzij Wootex

  Heb je je ooit al eens afgevraagd waar je naar de vuilnisbak verwezen oude kleren uiteindelijk terechtkomen? Sinds kort bestaat de kans dat ze verwerkt worden tot Wootex, een vernieuwende, duurzame kunststof waarmee allerhande producten gemaakt worden. Zo krijgen je oude kleren misschien wel een nieuw leven als plank, picknicktafel of bloembak!

Droomt u al lang van een (tweede) thuis in Knokke?

Villa Duinenwater maakt uw droom waar. De residentie ligt in een prachtig groendomein en biedt een ruime keuze aan appartementen. Eén, twee of drie slaapkamers, een extra badkamer... U kiest de thuis die bij u past, met een afwerking op uw maat. Alle appartementen beschikken over riante terrassen of tuinen. Ontdek hier snel het aanbod.

 • Stroomuitval komende winter?

  De regering vreest dat er deze winter een stroomtekort zal zijn dat niet opgevangen kan worden. Daardoor zullen verbruikers mogelijk tijdelijk zonder stroom gezet worden door nieuwe afschakelplannen. Zolang een onderzoek van de Europese Commissie naar illegale staatssteun loopt, mag ons land geen contracten afsluiten om gascentrales stand-by te houden bij een energietekort.

 • Terrorisme, cybercrime en mensenhandel beheersen misdaadcijfers

  Uit de nieuwste criminaliteitscijfers over het jaar 2016 wordt tevreden geconcludeerd dat België de misdaad steeds effectiever weet te bestrijden. Dat optimisme is gebaseerd op een daling van de algemene misdaadcijfers met 5,1 procent. Volgens onze columnist Jan Schils zijn die vreugdekreten toch ietwat misplaatst en moet rekening gehouden worden met een forse stijging van bepaalde misdrijven.

 • Nationale Bank optimistisch: iedereen gaat er financieel op vooruit

  Als je het tv- of radionieuws aanzet, hoor je doorgaans het ene negatieve nieuwsbericht na het andere: geweld, rampen, politieke schandalen, fraude en meer van dat moois. Voor positieve boodschappen lijkt er amper plaats te zijn. Toch werden we dezer dagen allemaal ‘verblijd’ door positief nieuws van Jan Smets, gouverneur van de Nationale Bank van België (NBB). Onze columnist Jan Schils wacht voorzichtig af.

Geniet nu van een uitzonderlijke korting op groepsreis naar Californië en Hawaii!

Speciaal voor het Vakantiesalon biedt reisleider Eddy een geweldige korting aan op de 17-daagse groepsreis naar Californië en Hawaii met vertrek op 19 mei 2018! Wie zich tussen 15 januari en 1 maart inschrijft voor deze reis, ofwel via de website, ofwel op het Vakantiesalon, profiteert van een korting van maar liefst 886 euro! Meer info en boeken op deze pagina. Bezoek Organizacion Royal 2007 op het Vakantiesalon Antwerpen in hal 4 op stand 4415!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie