SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste je je oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op 26 oktober om 18.30 uur of 28 oktober om 14.00 uur. Schrijf je snel in via www.residentie-surleau.be.
 • Belgen verklikken elkaar vooral door afgunst bij inspectie

  De Belgen hebben elkaar in 2016 meer dan ooit verklikt bij de overheid of de politie. In het eerste kwartaal van dit jaar zijn deze praktijken op spectaculaire wijze voortgezet. Zo liepen er bij het Meldpunt voor Eerlijke Concurrentie van de federale regering al 3476 meldingen binnen, ofwel gemiddeld 50 per dag. Dat is bijna de helft van alle meldingen in 2016, toen dat aantal ‘nog maar’ 30 klachten per dag bedroeg.

 • Een job voor elke Belg en zachte landingsbanen: veelbelovend?

  Nu de regering-Michel op het punt staat om van haar vakantie te gaan genieten, doen sommige bewindslieden naar goede gewoonte nog een poging om bij de publieke opinie in de gunst te komen met meer of minder realistische beloften en plannen. Alsof de kiezer een dergelijk manoeuvre niet doorheeft. Onze columnist Jan Schils heeft er alvast niet veel vertrouwen in.

 • Stroomuitval komende winter?

  De regering vreest dat er deze winter een stroomtekort zal zijn dat niet opgevangen kan worden. Daardoor zullen verbruikers mogelijk tijdelijk zonder stroom gezet worden door nieuwe afschakelplannen. Zolang een onderzoek van de Europese Commissie naar illegale staatssteun loopt, mag ons land geen contracten afsluiten om gascentrales stand-by te houden bij een energietekort.

Last-minute fietsreis naar Lanzarote! Waar wacht je nog op?!

Heeft de fietsmicrobe je gebeten? Wat denk je ervan om op 11 november nog heerlijk te gaan fietsen op het wondermooie eiland Lanzarote? Acht dagen het prachtige landschap verkennen onder de sympathieke vleugels van een Vlaamse fietsbegeleider en verblijven in een 4-sterrenhotel in ALL-IN-formule, lijkt dat je wel wat? Neem snel een kijkje! Inschrijven kan nog tot 30 oktober.
 • Dierenbeulen in labo’s gaan hun gang, politici kijken andere kant op

  Organisaties over de hele wereld vechten al vele tientallen jaren tegen dierenmishandeling. Ze boeken aantoonbare successen voor het dierenwelzijn, maar vaak blijft hun moedige inzet om dierenleed te verminderen of volledig uit te bannen dikwijls niet meer dan een druppel op een gloeiende plaat, stelt onze columnist Jan Schils vast. Zo wordt geschat dat er jaarlijks nog zo’n 60 tot 100 miljoen dieren gruwelijk misbruikt worden voor experimenten. Ook ons land is niet heilig.

 • Waarom zou je investeren in erkende assistentiewoningen?

  Wie investeert, wil dat vooral op een zorgzame manier doen. Dat wil zeggen dat wie vandaag een belegging overweegt, dat wil doen met behoud van kapitaal, verhoogd met een correct en stabiel rendement in de nabije toekomst en met volle rechtszekerheid. Waarom zou ook jij overgaan tot de aankoop van een erkende assistentiewoning? Vastgoeddocent Yoeri Note legt uit waarom hij investeren in assistentiewoningen als zorgzaam en toekomstgericht kwalificeert.

 • Montenegro bijna NAVO-lidstaat

  Montenegro mag zichzelf bijna lid van de NAVO noemen. Het kleine Balkanland heeft daarvoor al een hele weg afgelegd, van onafhankelijkheid van Joegoslavië tot een mogelijke sabotage door Rusland. Theo Lansloot overloopt de woelige geschiedenis.

Voorkom en genees blessures met TENEX!

Heb je ook regelmatig last van blessures aan de pols, elleboog, schouder of knie? Dan kan het Tenex-bandje jou zeker helpen. Dit bandje absorbeert de schokken en vibraties wanneer je elleboog, pols, schouder, enkel, knie of bovenbeen aan hevige schokken onderworpen worden. Bovendien neemt het zo de voornaamste oorzaak van blessures voor een groot deel weg. Koop nu jouw Tenex-bandje op onze webshop!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.