SenNetRedactie

Profiteer van bewezen bezetting op de dijk van Blankenberge

Waar wordt een vakantieverblijf beter verhuurd dan op de Zeedijk? Deze toplocatie zorgt ervoor dat Holiday Suites net dat stapje voor heeft op andere vastgoedinvesteringen. Kies voor een suite met zeezicht of zuidgericht terras en profiteer direct van het bewezen rendement. Bovendien geniet u van de zorgeloze uitbating van Holiday Suites, u hoeft zelf niets te doen. Al vanaf €139.000. Meer info.

 • Koopjesjagen voor gevorderden: 8 tips voor je koopjesjacht!

  De komende maand wagen een heleboel koopjesjagers zich opnieuw de straat op om de beste soldenkoopjes te scoren. Voordat je als een kip zonder kop spullen in je winkelmandje legt die je eigenlijk niet echt nodig hebt – het was wel -50% hé! -, lees je het best even deze tips. Zo haal je het meeste uit de wintersolden en vermijd je onnodige aankopen.

 • Je pensioen: sociaal engageren of bijklussen? Het kan allebei

  Eindelijk is het zover: je pensioen. Tijd voor de kleinkinderen, om te reizen of om gewoon uitgebreid te gaan lunchen met vrienden. Maar het is ook de ideale kans om eens iemand te helpen en je sociaal te engageren. Je verdient er een centje mee bij én je voelt je er gelukkiger door.

 • Wij doen het licht uit voor een beter klimaat! Jij ook?

  Ieder jaar wordt op de laatste zaterdag van maart wereldwijd aandacht gevraagd voor de gevolgen van de klimaatopwarming. Het WWF roept iedereen op om op 24 maart deel te nemen aan Earth Hour en tussen 20u30 en 21u30 alle lichten te doven en elektrische apparaten uit te schakelen. Miljoenen mensen gaan dat alvast doen, en ook wij doen mee met deze symbolische actie door de startpagina van SeniorenNet zwart te maken! Gaat bij jou thuis ook het licht uit?

Trek in groep naar Oostende: midweek 'Wat als we straks 100 worden?'

Zin om met een leuke groep naar Oostende te trekken? Een strandwandeling en uitwaaien op de zeedijk mogen zeker niet ontbreken, maar er staan nog heel wat pareltjes op het programma, zoals boeiende lezingen, muzikaal entertainment en heerlijk eten. Je verblijft 5 dagen in alle comfort in volpension in Vayamundo Oostende. Ook jij kan erbij zijn van 1 tot en met 5 april! Meer info en inschrijven?
 • 7 tips voor wellness in huis. Heerlijk thuis cocoonen!

  Tijdens de winter verstoppen we ons maar wat graag voor de kou, het liefste in onze sofa onder een zacht dekentje met een lekkere kom soep in de hand. Waarom zou je niet nog een tikkeltje verder gaan om volop te genieten thuis? Deze 7 leuke tips brengen alvast een vleugje wellness in je huis!

 • Nieuwste rage is tekenen in de lucht

  Voor deze Sinterklaas- en kerstperiode is er een nieuwe rage op komst die waarschijnlijk nooit meer zal weggaan. Je hebt ongetwijfeld al van de 3D-printer gehoord, maar kende je de 3D-pen al? Het kost een fractie van de prijs van zo’n printer en is bovendien voor jong en oud gemakkelijk toegankelijk. Ontdek wat het is en wat het zo aantrekkelijk maakt.

 • 10 originele cadeau-ideeën

  Met de eindejaarsperiode die steeds dichterbij komt, gaan veel mensen op zoek naar het perfecte cadeautje voor vrienden en familie, of gewoon om zichzelf eens lekker te verwennen! Hier vind je alvast tien leuke ideetjes om te geven, of om op je eigen verlanglijstje te zetten. Voor ieders budget een passend geschenkje! Ontdek ze snel!

Met ‘Tree’ neemt zangeres Wendy Nazaré afscheid van haar oma

Krijgen de MIA-gelauwerde Angèle en Axelle Red straks het gezelschap van de Belgische Wendy Nazaré? Het zou kunnen, want muziekkenners voorspellen haar alvast een mooie toekomst. Met haar nieuwe single ‘Tree’ verwijst de Belgische Wendy naar de levensboom. 'In de videoclip zie je mijn dochtertje, maar ook mijn oma die vorig jaar is overleden.' De videoclip kan je hier bekijken.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.