Wij doen het licht uit voor een beter klimaat! Jij ook?

Ieder jaar wordt op de laatste zaterdag van maart wereldwijd aandacht gevraagd voor de gevolgen van de klimaatopwarming. Het WWF roept iedereen op om op 24 maart deel te nemen aan Earth Hour en tussen 20u30 en 21u30 alle lichten te doven en elektrische apparaten uit te schakelen. Miljoenen mensen gaan dat alvast doen, en ook wij doen mee met deze symbolische actie door de startpagina van SeniorenNet zwart te maken! Gaat bij jou thuis ook het licht uit?
 • 10 last-minute geschenkideetjes!

  Dit weekend is het cadeautjestijd! Weet je nog altijd niet wat je je familie en vrienden zal geven? Of heb je het al zo lang uitgesteld? Misschien vind je wel precies wat je zoekt in dit leuke lijstje. Zo kom je niet als enige met lege handen te staan!

 • Wat ligt er onder jouw kerstboom? 10 cadeautips!

  Cadeautjes zoeken; het is vaak een hele klus. Wat koop je na al die jaren nog voor je partner? Wat geef je aan je kinderen die eigenlijk al alles lijken te hebben? Misschien kan dit lijstje je een hele hoop gepieker besparen en zie je iets dat bij hen past! Of wie weet zit er wel een leuk cadeautje voor jezelf bij. Neem snel een kijkje!

 • 7 tips voor wellness in huis. Heerlijk thuis cocoonen!

  Tijdens de winter verstoppen we ons maar wat graag voor de kou, het liefste in onze sofa onder een zacht dekentje met een lekkere kom soep in de hand. Waarom zou je niet nog een tikkeltje verder gaan om volop te genieten thuis? Deze 7 leuke tips brengen alvast een vleugje wellness in je huis!

Hou je van fietsen en reizen? Tijd voor een fietsvakantie!

Heb je zin om binnenkort te vertrekken op een onbezorgde fietsvakantie op het betoverende eiland Mallorca? De fietsreizen van Eddy van Organización Royal 2007 zijn tot in de puntjes AF en exclusief voor senioren. Geniet van de perfecte afwisseling tussen panoramische, culturele en culinaire hoogstandjes in een kleine, toffe compagnie! Meer info en boeken?
 • Hoe blijf je als ouder of grootouder uit de discussie?

  Als ouder of grootouder geconfronteerd worden met een echtscheiding van je kind of kleinkind is niet niets. Het drukt je, het vreet aan je, het doet zeer en geeft verdriet; maar wat kan je doen? Erkend bemiddelaar Eric De Corte geeft je in dit artikel een reeks tips om voorzichtig aanvaardbare boodschappen over te brengen en vooral uit de discussies te blijven.

 • Wat als je je kleinkinderen niet meer mag zien?

  Ook als grootouder ervaar je aan den lijve wat de scheiding van je kind met zich meebrengt. Een scheiding vertroebelt vaak de relatie met je kind en ex-schoonkind, en dat straalt vaak af op de relatie met je kleinkinderen. Als het echt niet anders kan, kan je als grootouder naar de rechter stappen om een bezoekrecht af te dwingen. Dat is echter vaak een tweesnijdend zwaard. Erkend bemiddelaar Eric De Corte geeft tekst en uitleg bij enkele alternatieven.

 • Lekker en gezond: eet onkruid!

  Onkruid vergaat niet, zeggen ze. Maar wist je dat veel van die stugge gewassen eetbaar, en misschien zelfs lekker zijn? Je kan er stamppot van maken, ze verwerken in soep, pesto, een omelet, quiche, pizza en nog veel meer! Toverlevenaar Hugo Tresinie vertelt je welke van die vervelende onkruiden perfect eetbaar zijn.

Hoteldeal: Brabantse gezelligheid nabij Breda incl. diner

Midden in het gezellige centrum van Etten-Leur vind je Vincents Bed & Bistro. Het hotel staat volledig in het teken van de kunst van Vincent van Gogh. Etten-Leur heeft een uigebreid winkelaanbod met vele gezellige restaurantjes vlakbij. Ook Breda ligt op slechts 20 minuten rijden. Reserveer jouw 3-daags verblijf incl. ontbijt, 3-gangendiner en meer met maar liefst 31% korting! Meer info en boeken?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.