SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

 • Zijn deze levende nachtmerries echt of verzonnen?

  We worden allemaal wel eens badend in het zweet wakker in het midden van de nacht na een enge droom. Gelukkig weten we dat er niet echt een monster achter ons aan zit, of dat onze tanden niet echt allemaal ineens uitvallen. Het was maar een droom. Maar wat als sommige enge dromen werkelijkheid lijken te worden? In sommige culturen worden de gruwelijkste verhalen bijvoorbeeld als waarheid aangenomen. Laat vooral je slaap niet door deze mysterieuze ‘levende nachtmerries’ die Carl Bries hier omschrijft ...

 • Bezitten kristallen schedels bijzondere krachten?

  Ook al werden er al meer dan een eeuw geleden kristallen schedels ontdekt, er is nog niet veel over bekend. Ze zijn al even mysterieus als glanzend. Zijn het authentieke schedels van de Maya’s of een ander oud volk? Bezitten ze dan magische krachten en kunnen we er de toekomst in zien of onze gezondheid uit aflezen? Of is heel deze hype bedrog en werden alle schedels gefabriceerd door enkele kunstenaars uit de voorbije twee eeuwen? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Het mysterie van de Mary Celeste & de Bermudadriehoek

  Dat de woelige wateren van de oceanen mysterieuze geheimen herbergen, is al gebleken uit ontelbare verhalen. Verdwenen schepen, vliegtuigen en zelfs hele bemanningen die in rook lijken te zijn opgegaan. Spookachtig of een eerder logische verklaring? Carl Bries neemt deze mysteries met jou onder de loep.

Sweex Virtual Reality-Bril Zwart

Bevestig uw smartphone in deze virtual reality-bril en ga helemaal op in een film- of gamewereld. Verstelbare lenzen en ergonomisch gevormde kussentjes garanderen een perfecte pasvorm en een indrukwekkende gebruikerservaring. Bestellen kan hier.
 • Was het de kolonel met de dolk in de keuken?

  Soms horen we wel eens iets in het nieuws over een moord. Zulke gebeurtenissen hebben telkens een waas van mysterie rondom zich. Vele moordzaken worden opgelost, maar sommigen blijven vraagtekens oproepen. Wat is er gebeurd? Waarom moesten de slachtoffers eraan? En de grootste vraag van allen: wie heeft het gedaan? Carl Bries neemt enkele bizarre moordzaken met je onder de loep.

 • Wie ontrafelt het geheimzinnige spionageverhaal?

  Mysterieverhalen prikkelen bij heel wat mensen een nieuwsgierige snaar. Maar als er in een mysterie nog een geheimzinniger mysterie verscholen zit, dan is onze mysteriekenner Carl Bries er als de kippen bij om er het fijne van te weten te komen. Hoe kwam Leo Schidlof uit 'Het Heilige Bloed en de Heilige Graal' aan die levensgevaarlijke documenten, bijvoorbeeld. Carl neemt het met jou onder de loep.

 • Deze spookpoppen jagen je de kast op!

  Poppen: de beste speelkameraadjes van kinderen. Net daarom kregen ze in Hollywood het lugubere idee om die kindervrienden om te toveren tot helse duivels. Denk maar aan de films rond de bezeten pop Chucky en de filmsaga The Puppetmaster. Stuk voor stuk poppen die je niet tegen het lijf wilt lopen, maar gelukkig komen ze enkel voor in films. In het echt bestaan zulke poppen niet. Of toch?

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie