SenNetRedactie

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • Het paasmysterie: waar komen de haas en de gekleurde eieren vandaan?

  Ieder jaar wordt op Pasen de verrijzenis van Christus herdacht. Elke christen kent het verhaal van de Verlosser die na een ware marteling gekruisigd werd en terug opstond uit de dood. Waar komen nu dan onder andere de paashaas en de gekleurde eieren vandaan? In welke context moeten we die tot het paasfeest rekenen? Is het een aloude traditie die gemengd werd met het christelijke gebeuren, zoals ook met Kerstmis gebeurd is? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Hoe curieus is de cryptozoölogie?

  Sinds mensenheugenis gaan er talloze verhalen de ronde over mysterieuze dieren. Meestal gaan ze over gigantische monsters die je uit de weg moet gaan als je leven je lief is. Sommige mensen zijn toch moedig (of dom?) genoeg om op zoek te gaan naar die fabeldieren en hebben er zelfs al eens eentje vastgelegd op film of foto. Maar bewijzen dat ze echt zijn of niet, dat heeft tot nu toe niemand gekund. Carl Bries neemt het mysterie van de cryptozoölogie met je onder de loep.

 • Is dit de man van je dromen?

  ‘De meeste dromen zijn bedrog’ zingen we luidkeels mee met Marco Borsato, maar wat als je in je dromen geregeld het gezicht te zien krijgt van een man die je nooit eerder ontmoet hebt? Nog vreemder wordt het als nog duizenden anderen diezelfde man in hun dromen zien opduiken. Helpt die man hen moeilijke keuzes te maken? Is het God? Of is het misschien een uit de hand gelopen test? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld wanneer je onderweg bent

Vertrek je binnenkort op vakantie met de auto? Dan is deze koelbox voor jou een must-have! De thermo-elektrische koelbox heeft een capaciteit van 21 liter en koelt tot 15 graden beneden kamertemperatuur. Bovendien is dit eenvoudig schoon te maken en heeft de koelbox een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en zelfs boten past. Koop nu jouw koelbox op onze webshop en vertrek gerust op vakantie!
 • IJzige Zuidpoolmysteries

  Antarctica is het zevende continent dat onze planeet rijk is, maar hier wonen geen mensen. Naast sneeuw en ijs valt er niet veel te zien. Weinig mysterie, toch? Alleen interessant voor wetenschappers, juist? Tweemaal fout. In de loop van de geschiedenis zijn er al heel wat raadsels en mysteries ontstaan rond Antarctica. Carl Bries zet ze hier eventjes op een rijtje.

 • Verzwegen technologie

  Moderne technologie staat niet stil. We zijn nog maar pas gewoon geraakt aan iets en daar staat het volgende nieuwigheidje al te wachten. Baanbrekende ideeën hebben, is echter niet altijd zonder gevaar. Sommige uitvindingen worden bewust verzwegen, andere kosten je zelfs je kop. Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Vliegt de Spookkaros nog steeds rond boven Horst?

  Enkele eeuwen geleden waren de inwoners van Horst getuige van een heel vreemd verschijnsel. Boven het kasteel vloog namelijk een zwarte koets rond die getrokken werd door zes zwarte paarden: de Spookkaros. Heel angstaanjagend zou je denken, ware het niet dat de koets bestuurd werd door hun overleden kasteelheer. Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

Herleef de jaren '60 met deze Retro Jukebox!

Heb jij ook soms nostalgie naar de flowerpower van de jaren ‘60? Dan kan deze Retro Tafelradio Jukebox jou vast terugbrengen naar die tumultueuze tijden. De ingebouwde speakers zorgen voor een goed geluid en de lampjes voor extra sfeer. Bovendien zijn het cd-compartiment en de radio netjes weggewerkt achter het authentieke design. Koop nu jouw Retro Tafelradio Jukebox op onze webshop.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.