SenNetRedactie

Profiteer van bewezen bezetting op de dijk van Blankenberge

Waar wordt een vakantieverblijf beter verhuurd dan op de Zeedijk? Deze toplocatie zorgt ervoor dat Holiday Suites net dat stapje voor heeft op andere vastgoedinvesteringen. Kies voor een suite met zeezicht of zuidgericht terras en profiteer direct van het bewezen rendement. Bovendien geniet u van de zorgeloze uitbating van Holiday Suites, u hoeft zelf niets te doen. Al vanaf €139.000. Meer info.

 • Graancirkels: het werk van aliens of grappenmakers?

  Graancirkels spreken al tientallen jaren tot de verbeelding. Volgens de een zijn ze het werk van vervalsers, volgens de ander het bewijs van buitenaardse activiteit. Al in de jaren 1970 waren er landbouwers die in lokale kranten verschenen omdat hun velden waren verwoest met bijzondere tekeningen. Waren er toen al ‘grappenmaaiers’ aan het werk of is er toch meer aan de hand? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

 • Vergeten gebruiken vanonder het stof gehaald

  Elk land ter wereld heeft een bijzondere folklore: oude gebruiken die min of meer in ere worden gehouden, maar waarvan de oorsprong in sommige gevallen niet meer heel duidelijk is. Waarom ‘planten’ we bijvoorbeeld een meiboom? Ooit gehoord van een paasvuur? En waarom gooien we al die muntjes in fonteinen? Carl Bries neemt enkele van die oude gebruiken onder de loep.

 • Verdachte sterfgevallen in het dierenrijk

  De laatste jaren spelen er zich soms erg vreemde zaken af in het dierenrijk. Volgens sommigen wijzen die op het foute gedrag van de mens, anderen linken ze aan een straf van God en het Einde der Tijden. Gaan we stilaan naar een wereld zonder bijen? Zijn bepaalde organismen die insecten belagen ook gevaarlijk voor de mens? Carl Bries neemt die mysteries met jou onder de loep.

Trek in groep naar Oostende: midweek 'Wat als we straks 100 worden?'

Zin om met een leuke groep naar Oostende te trekken? Een strandwandeling en uitwaaien op de zeedijk mogen zeker niet ontbreken, maar er staan nog heel wat pareltjes op het programma, zoals boeiende lezingen, muzikaal entertainment en heerlijk eten. Je verblijft 5 dagen in alle comfort in volpension in Vayamundo Oostende. Ook jij kan erbij zijn van 1 tot en met 5 april! Meer info en inschrijven?
 • Een snoepje of ik schiet! Waar komt Halloween vandaan?

  Op 31 oktober, de avond voor Allerheiligen, vieren miljoenen mensen Halloween. Het is een traditie die voornamelijk Amerikaans is getint, maar die sinds enkele jaren ook tot bij ons is doorgedrongen. Kinderen verkleed als monsters, heks of spook, bellen aan elke deur aan om dan de beroemde woorden ‘trick or treat’ uit te spreken, hopend op een handvol snoepjes. Carl Bries is op zoek gegaan naar de oorsprong van deze griezelige feestdag.

 • Duistere geheimen van wereldvermaarde merken

  Vele grote (merk)namen teren op hun succesvolle bezigheden en een ijzersterke reputatie. Merken als Disney, Apple en zo veel anderen doen bij ieder van ons denken aan grootsheid en succes. Zij hebben zich in het verleden bewezen als een huis van vertrouwen, iets waar je niet aan moet twijfelen. Maar ook zij dragen geheimen met zich mee. En die zijn niet altijd even fraai … Carl Bries neemt enkele van die geheimen onder de loep.

 • Enge eenzaten en verdachte complottheorieën

  Mensen maken soms de raarste dingen mee, daar kan je vast van meespreken? Vreemd genoeg lijken sommigen gelijkaardige dingen te vertellen, waardoor er legendes ontstaan over bijvoorbeeld verdachte personen. Mysteries, complottheorieën, je kan het zo gek niet bedenken. Carl Bries neemt enkele beruchte en zeer geheimzinnige personages onder de loep.

Met ‘Tree’ neemt zangeres Wendy Nazaré afscheid van haar oma

Krijgen de MIA-gelauwerde Angèle en Axelle Red straks het gezelschap van de Belgische Wendy Nazaré? Het zou kunnen, want muziekkenners voorspellen haar alvast een mooie toekomst. Met haar nieuwe single ‘Tree’ verwijst de Belgische Wendy naar de levensboom. 'In de videoclip zie je mijn dochtertje, maar ook mijn oma die vorig jaar is overleden.' De videoclip kan je hier bekijken.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.