SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste je je oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op 26 oktober om 18.30 uur of 28 oktober om 14.00 uur. Schrijf je snel in via www.residentie-surleau.be.
 • Het mysterie van de Mary Celeste & de Bermudadriehoek

  Dat de woelige wateren van de oceanen mysterieuze geheimen herbergen, is al gebleken uit ontelbare verhalen. Verdwenen schepen, vliegtuigen en zelfs hele bemanningen die in rook lijken te zijn opgegaan. Spookachtig of een eerder logische verklaring? Carl Bries neemt deze mysteries met jou onder de loep.

 • WO II: Verdachte verdwijningen, verloren schatten en onzinkbare katten

  De Tweede Wereldoorlog is een gebeurtenis die we, net zoals zijn voorganger, het liefste zouden willen, maar nooit kunnen, vergeten. De gruwel kostte miljoenen mensen het leven en de wederopbouw, zowel materieel als mentaal, zou jaren vergen. Te midden van de Holocaust, de doodsangst en het wapengekletter vonden ook enkele zeer geheimzinnige zaken plaats. Carl Bries neemt deze mysteries met jou onder de loep.

 • Het paasmysterie: waar komen de haas en de gekleurde eieren vandaan?

  Ieder jaar wordt op Pasen de verrijzenis van Christus herdacht. Elke christen kent het verhaal van de Verlosser die na een ware marteling gekruisigd werd en terug opstond uit de dood. Waar komen nu dan onder andere de paashaas en de gekleurde eieren vandaan? In welke context moeten we die tot het paasfeest rekenen? Is het een aloude traditie die gemengd werd met het christelijke gebeuren, zoals ook met Kerstmis gebeurd is? Carl Bries neemt dit mysterie met jou onder de loep.

Zorgeloos en veilig investeren in parkings aan de kust.

Naast hotelkamers worden tegenwoordig ook parkings verkocht in bestaande kusthotels. Investeer mee in parkeergarages en profiteer van de vele voordelen, zoals een betaalbare instapprijs en lage onderhoudskosten. Dankzij de topligging van dit hotel vlakbij een wereldhaven, bent u zeker van een hoog bezettingspotentieel van de parking, het hele jaar door. Interesse? Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • Deze spookpoppen jagen je de kast op!

  Poppen: de beste speelkameraadjes van kinderen. Net daarom kregen ze in Hollywood het lugubere idee om die kindervrienden om te toveren tot helse duivels. Denk maar aan de films rond de bezeten pop Chucky en de filmsaga The Puppetmaster. Stuk voor stuk poppen die je niet tegen het lijf wilt lopen, maar gelukkig komen ze enkel voor in films. In het echt bestaan zulke poppen niet. Of toch?

 • Vergeten parel: de Zoo van Gent

  Mysteriekenner Carl Bries schrijft deze week niet zozeer over een groot mysterie, maar wel over een stukje Belgische geschiedenis dat grotendeels vergeten is: de Zoo van Gent. Bijna 200 jaar geleden werd deze oase van rust gecreëerd in de Gentse binnenstad, maar jammer genoeg bezweek de dierentuin onder de concurrentie en moest hij al snel weer de deuren sluiten.

 • IJzige Zuidpoolmysteries

  Antarctica is het zevende continent dat onze planeet rijk is, maar hier wonen geen mensen. Naast sneeuw en ijs valt er niet veel te zien. Weinig mysterie, toch? Alleen interessant voor wetenschappers, juist? Tweemaal fout. In de loop van de geschiedenis zijn er al heel wat raadsels en mysteries ontstaan rond Antarctica. Carl Bries zet ze hier eventjes op een rijtje.

Extra veilig in het verkeer. Wat als ze 's avonds niet meer thuis zouden komen?

Donker? Regen? Sneeuw? Laagstaande zon? Met het Clear Vision-scherm verbeter je je zicht in het donker, bij slecht weer en bij felle zon. Onmisbaar voor elke chauffeur. Zowel 's avonds, 's nachts als bij volle zon een verbetering van de veiligheid. Laat je geliefde 's avonds veilig terug thuis komen! Meer info & bestellen, klik hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.