SenNetRedactie

Langer thuis wonen dankzij de Wit-Gele Kruis zorgcentrale!

Dankzij het personenalarm van het Wit-Gele Kruis kom je in geval van nood met één druk op de knop in contact met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Niet noodzakelijk om mantelzorgers aan te duiden / Ook als je niet in zorg bent bij het Wit-Gele Kruis / Ongeacht bij welk ziekenfonds je bent aangesloten / Voor- en nazorg op maat van jouw behoeften. Meer info via www.witgelekruis.be

 • Verdachte sterfgevallen in het dierenrijk

  De laatste jaren spelen er zich soms erg vreemde zaken af in het dierenrijk. Volgens sommigen wijzen die op het foute gedrag van de mens, anderen linken ze aan een straf van God en het Einde der Tijden. Gaan we stilaan naar een wereld zonder bijen? Zijn bepaalde organismen die insecten belagen ook gevaarlijk voor de mens? Carl Bries neemt die mysteries met jou onder de loep.

 • Welke duistere geheimen schuilen in de krochten van het heelal?

  Heb jij je al afgevraagd wat er zich allemaal afspeelt in de ruimte? Vast wel, de hele mensheid doet dat al sinds het begin der tijden. Wonen daar goden? Kunnen die mysterieuze witte stippen de toekomst voorspellen? Tegenwoordig willen we alles van zo dichtbij mogelijk gaan onderzoeken. Astronauten zouden er al de vreemdste dingen hebben gezien. Maar wat? Dat wordt geheim gehouden. Carl Bries neemt deze mysteries met jou onder de loep.

 • Op deze spookplaatsen gebeuren onverklaarbare dingen ...

  Soms gebeurt er iets waar niemand een logische verklaring voor heeft. Carl Bries neemt drie mysterieuze plekken onder de loep die griezeliger zijn dan enge Hollywoodfilms. Hele dorpen die verdwijnen en honden die zichzelf te pletter springen. Spookplaatsen bestaan toch niet? Moeten deze verhalen toch eenvoudig uit te leggen zijn of is er iets bovennatuurlijks aan de hand?

Slim investeren in business flats met bewezen opbrengst

Wilt u zorgeloos genieten van de opbrengst van uw vastgoed, zonder de problemen van klassieke verhuur? Kies dan voor het gemak én het hoge opbrengstpotentieel van business flats in de haven van Zeebrugge. Door de steeds groeiende vraag naar betaalbare overnachtingen voor buitenlandse contacten, kan Holiday Suites Zeebrugge het hele jaar door uw business flat voor u verhuren. Meer informatie.

 • Enge eenzaten en verdachte complottheorieën

  Mensen maken soms de raarste dingen mee, daar kan je vast van meespreken? Vreemd genoeg lijken sommigen gelijkaardige dingen te vertellen, waardoor er legendes ontstaan over bijvoorbeeld verdachte personen. Mysteries, complottheorieën, je kan het zo gek niet bedenken. Carl Bries neemt enkele beruchte en zeer geheimzinnige personages onder de loep.

 • Spookt het ook in jouw huis?

  In ieders dorp staat wel een eng huis waar spoken zouden ronddolen. Meestal gaat het om verhalen die verteld worden om nieuwsgierigen weg te houden van bepaalde plaatsen, of om ervoor te zorgen dat kinderen braaf zijn, ‘anders komt de boze man hen halen’. Ze dienen dus als afschrikmiddel en moeten niet te serieus genomen worden. Wat met verhalen die niet om die redenen verteld worden? Carl Bries neemt er enkele onder de loep.

 • Zijn deze levende nachtmerries echt of verzonnen?

  We worden allemaal wel eens badend in het zweet wakker in het midden van de nacht na een enge droom. Gelukkig weten we dat er niet echt een monster achter ons aan zit, of dat onze tanden niet echt allemaal ineens uitvallen. Het was maar een droom. Maar wat als sommige enge dromen werkelijkheid lijken te worden? In sommige culturen worden de gruwelijkste verhalen bijvoorbeeld als waarheid aangenomen. Laat vooral je slaap niet door deze mysterieuze ‘levende nachtmerries’ die Carl Bries hier omschrijft ...

Hoe woont de 50-plusser in Vlaanderen?

Bewoners delen niet alleen hun woning, maar ook hun plezierige en eerder nare ervaringen met SeniorenNet in ‘Onder één dak’, een boeiende reeks over alternatieve woonvormen. Kangoeroewonen, boemerangwonen, co-wonen, satellietwonen en veel meer komen aan bod in de openhartige interviews. Lees er alles over in het dossier ‘Onder één dak’.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.