SenNetRedactie

Terug veilig de trap op dankzij een traplift van thyssenkrupp

Onderzoek toont aan dat 1 op 4 senioren moeite heeft met traplopen. De angst om te vallen of te moeten verhuizen groeit. Dankzij thyssenkrupp hoeft dat niet meer. De trapliften passen op elke trap, dus ook op die van u. Uit nostalgie naar de ‘goede oude tijd’, biedt thyssenkrupp nu 25.000 Belgische frank korting* op een Flow Swing traplift. Interesse? Bel gratis 0800 26 100 of klik hier.*€620

 • Groots afscheidsconcert ultieme ‘Latin lover’ Julio Iglesias

  Julio Iglesias, één van de meest invloedrijke performers en ook de bestverkopende Spaanse artiest in de muziekgeschiedenis, staat dit jaar maar liefst 50 jaar op de planken. De ondertussen 75-jarige ultieme ‘Latin lover’ viert dat met een heuse wereldtournee, die hem op 8 juni 2019 ook naar het Antwerps Sportpaleis brengt. Dit wordt zijn laatste grote wereldtournee, dus als je nog één keer wil komen genieten van deze rasartiest en zijn wereldhits, grijp dan nu je kans!

Investeer in betaalbare business flats met bewezen bezetting

In de haven van Zeebrugge, naast méér dan 140 bedrijven, liggen de business flats van Holiday Suites. Dankzij de groeiende vraag naar betaalbare overnachtingen voor buitenlandse contacten, bent u op deze strategische locatie zeker van een bewezen bezetting. U kunt nog instappen in business flats met verhuurservice, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw opbrengst. Vanaf € 132.500. Meer informatie.

 • Laatste kleppers vervolledigen de affiche van Het Schlagerfestival 2019

  Na de aankondiging van blikvanger André Hazes en de komst van De Romeo’s, Laura Lynn, Vader Abraham, Yves Segers, Willy Sommers, John Terra, Luc Steeno en Lindsay, voegen de organisatoren van Het Schlagerfestival Hasselt nog drie straffe namen toe aan hun affiche. Tekenen present: Wim Soutaer, zijn Soulbrother-collega Charles Van Domburg en gastheer-presentator Kürt Rogiers.

 • De Romeo’s scoren met kerstoorwurm: ’t Is Kerstmis

  ‘Hallelujah’, want er is eindelijk uitbreiding op het traditionele kerstrepertoire. ‘Jingle Bells’ en ‘We Wish You A Merry Christmas’ worden deze kerstperiode netjes afgelost door “’t Is Kerstmis’, de eerste Nederlandstalige, officiële kerstsingle van De Romeo’s. ‘Voor mij is dit de mooiste en gezelligste tijd van het jaar’, zegt Davy Gilles.

 • I will always love you! Fenomenale Whitney Houston-tribute in Antwerpen

  Op zaterdag 26 oktober 2019 staat de Nederlandse superster Glennis Grace in de Lotto Arena in Antwerpen met een fenomenaal eerbetoon aan haar idool en grote voorbeeld Whitney Houston. Glennis Grace blies tijdens ‘America’s Got Talent’ iedereen omver met haar indrukwekkende versie van de Whitney-classic ‘Run To You’. Nu brengt ze met ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ tijdloze pareltjes en onvervalste wereldhits van deze legendarische artieste.

Salvatore Adamo – Si vous saviez

Salvatore Adamo komt op zaterdag 15 juni naar Stadsschouwburg Antwerpen en op zaterdag 12 oktober naar Capitole Gent. Geniet mee van de zachtaardige, hoffelijke & sympathieke zanger met een ongelooflijke passie voor zijn muziek. Soms verrassend met liedjes als ‘Nu’, heel poëtisch in ‘Tes chaînes’, ontroerend met ‘Racines’ of vermakelijk in ‘Si vous saviez’ ... Bestel nu jouw tickets op ticketkopen.eu.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.