SenNetRedactie

Oproep: Doe jij mee met Tournée Minérale en wil je je ervaringen delen?

Op 1 februari start de derde editie van Tournée Minérale, een initiatief van De DrugLijn en Stichting tegen Kanker. Ze dagen iedereen uit om één maand lang geen druppel alcohol te drinken. Ga jij de uitdaging aan en wil je graag voor SeniorenNet verslag uitbrengen van je alcoholvrije maand? Laat het ons weten!

 • Wat te doen met de kleinkinderen in de kerstvakantie?

  Ah, kerstvakantie... De tijd om te veel kroketten te eten, ongeduldig de pakjes onder de kerstboom te betasten en veel te laat op te blijven met oudjaar. Nog wat tijd over tussen al het feestgedruis? Pik dan de kleinkinderen eens op en trek eropuit voor een leuk uitstapje. Vlieg geeft een overzicht van de leukste activiteiten voor kinderen!

 • Christophe Deborsu debuteert in majestueuze opera ‘Nabucco’

  Op 21 december 2018 brengt Music Hall Classics Verdi’s meest opgevoerde opera ‘Nabucco’ op de planken. Een opvallende en verrassende rol is weggelegd voor journalist en tv-gezicht Christophe Deborsu, die in deze majestueuze arenaversie naast een internationaal gerenommeerde cast zal staan. Deborsu neemt in deze ode aan de stille film de rol van flamboyante, manipulatieve regisseur op zich. ‘Gelukkig voor het publiek zing ik niet in deze opera’, lacht hij.

 • Vlaamse rockmuzikant ontwikkelt onderwaterloopband voor honden

  De Dendermondse Nikolas Van der Veken heeft in de gloriejaren van zijn punkrockband Janez Detd. op heel wat grote festivals gestaan en verschillende awards gewonnen. Nu heeft hij met zijn bedrijf Fitnessking een uniek revalidatietoestel voor honden ontwikkeld: de ‘Aqua Runner’. Hij mengt zich daarmee in de booming business van de fitness, fysiotherapie en revalidatietraining voor (huis)dieren.

Nieuw op SeniorenNet: UiTtips met allerhande activiteiten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om vandaag, morgen, volgende maand te doen? Vanaf nu kan je op SeniorenNet snuisteren tussen duizenden UiTtips in Vlaanderen. Je vindt er concerten, theatervoorstellingen, beurzen, workshops en nog veel meer: voor ieder wat wils! Bovenaan de pagina vind je handige sneltoetsen ‘culturele uitjes’, ‘met de kleinkinderen’, ‘culinair’, ‘gezondheid’ en ‘fotografie & video’. Ontdek alle activiteiten hier!

 • Helmut Lotti geeft Peter Koelewijn een ‘Peer’

  Begin oktober stelde Peter Koelewijn zijn autobiografie ‘Peer' voor. Pinkpop-organisator Jan Smeets, en oprichter van ‘Peter & zijn Rockets fanclub’, gaf het eerste ‘Peer’-exemplaar aan Koelewijn. Ook Boudewijn De Groot, George Kooymans (Golden Earring), zijn originele Rockets én onze Helmut Lotti waren van de partij. Lotti trotseerde speciaal voor Koelewijn de file om hem ook een Vlaamse ‘Peer’ aan te reiken.

 • Ode aan het alledaagse leven in dansvoorstelling 'Le Temps Perdu'

  Gelauwerd choreografe Isabelle Beernaert keert in haar nieuwe dansvoorstelling 'Le Temps Perdu' terug naar de essentie. In 'Le Temps Perdu' brengt ze een ode aan het alledaagse leven en laat ze door de ogen van vier koppels de rijkdom van het kleine, het 'vanzelfsprekende' zien. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal en komen tot uiting in de danstechniek en puurheid van de bewegingen.

Thuis blijven wonen en een extra bovenop uw pensioen?

Wilt u zorgeloos genieten van de toekomst in uw eigen thuis? Dat kan! Wanneer u verkoopt op lijfrente kan u, zolang u wil, blijven wonen in uw eigen vertrouwde woon- en leefomgeving. Daarbovenop geniet u van een mooi startkapitaal en een maandelijks extra en onbelast inkomen. Leefrente biedt u een discrete en persoonlijke service en begeleidt u in alle vertrouwen doorheen het ganse verkoopproces. Meer weten?

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.