SenNetRedactie

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • Canadees-Belgische superster Lara Fabian lanceert nieuwe cd

  Het hing al een tijdje in de lucht, maar het is nu pas officieel: Lara Fabian brengt op 6 oktober een nieuwe cd uit, ‘Camouflage’. Het wordt opnieuw een Engelstalig album, dat voorafgegaan wordt door de single ‘Growing Wings’, die volgende week (4 augustus) al verschijnt. Op de dag van de single-release kunnen de fans Lara’s nieuwe cd beginnen voorbestellen via iTunes, Amazon …

 • Topchefs over hun favoriete gerecht en muziek!

  Op Lekker Klassiek, het gloednieuwe festival van Studio 100 en De Schorre, kan je aan de foodstands heerlijke gerechten bestellen op culinair hoogstaand niveau. Daar zorgen de topchefs van kookzender njam! voor, die bovendien ook zelf aanwezig zullen zijn op 26 augustus in De Schorre. Chefs Jan Buytaert en Dominique Persoone werden alvast aan de tand gevoeld over klassieke muziek én lekker eten.

 • Semino Rossi deelt nieuwe succes-cd, ‘Ein Teil von mir’.

  Op z’n 55ste behoort Semino Rossi tot het ultieme kransje van populaire mannelijke schlagersterren die de voorbije 15 jaar een paar miljoenen albums hebben verkocht. Semino heeft z’n stempel gedrukt op de muziekwereld met 5 albums die allemaal goed waren voor een nummer 1-plaats in de Oostenrijkse charts en een top 3-notering in de Duitse en Zwitserse hitlijsten. Nu brengt hij een nieuwe cd uit!

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld wanneer je onderweg bent

Vertrek je binnenkort op vakantie met de auto? Dan is deze koelbox voor jou een must-have! De thermo-elektrische koelbox heeft een capaciteit van 21 liter en koelt tot 15 graden beneden kamertemperatuur. Bovendien is dit eenvoudig schoon te maken en heeft de koelbox een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en zelfs boten past. Koop nu jouw koelbox op onze webshop en vertrek gerust op vakantie!
 • Return to Sender: The Elvis Concert 2018 ook in ons land!

  ‘Return to Sender’ zong een shakende Elvis Presley in 1962 in de film Girls! Girls! Girls! Met minstens evenveel vuur en overtuiging brengt de Amerikaan Dwight Icenhower dezer dagen zijn versie op het podium. Dwight had een zoon kunnen zijn van The King en dan praten we niet alleen over z’n uitstraling, maar vooral over z’n unieke stemgeluid. Op algemeen verzoek keert hij volgend jaar met 'The Elvis Concert 2018 - featuring his original musicians' terug naar ons land!

 • ‘Mademoiselle chante’ Patricia Kaas op 17 september in Oostende!

  Na 13 jaar bracht het Franse icoon Patricia Kaas eind vorig jaar een nieuwe cd uit. ‘Patricia Kaas’ is geen triestig album geworden, maar eerder melodramatisch. Ze zingt over ‘de vechtende vrouw’ die zelfstandig rechtop blijft staan, ondanks de tegenslagen. Op zondag 17 september komt ze met haar liveband en haar herkenbare, warme, rauwe stem, naar het Kursaal van Oostende en jij kan er nog bij zijn!

 • Nieuw museum prentkunst in Antwerpen

  Liefhebbers van de grafische kunst kunnen sinds deze maand hun hart ophalen in het nieuwe Museum De Reede in Antwerpen. De stad boogt op een lange traditie die teruggaat tot de 16de eeuw. Niet alleen kunstenaars als Pieter Bruegel de Oude en zijn afstammelingen bewijzen dat, maar ook drukkers als Christoffel Plantijn en Jan Moretus. Met hun prenten konden kunstenaars een boodschap overbrengen, vaak met een maatschappijkritische ondertoon.

Herleef de jaren '60 met deze Retro Jukebox!

Heb jij ook soms nostalgie naar de flowerpower van de jaren ‘60? Dan kan deze Retro Tafelradio Jukebox jou vast terugbrengen naar die tumultueuze tijden. De ingebouwde speakers zorgen voor een goed geluid en de lampjes voor extra sfeer. Bovendien zijn het cd-compartiment en de radio netjes weggewerkt achter het authentieke design. Koop nu jouw Retro Tafelradio Jukebox op onze webshop.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.