SenNetRedactie

Hoe woont de 50-plusser in Vlaanderen?

Bewoners delen niet alleen hun woning, maar ook hun plezierige en eerder nare ervaringen met SeniorenNet in ‘Onder één dak’, een boeiende reeks over alternatieve woonvormen. Kangoeroewonen, boemerangwonen, co-wonen, satellietwonen en veel meer komen aan bod in de openhartige interviews. Lees er alles over in het dossier ‘Onder één dak’.

 • Helmut Lotti geeft Peter Koelewijn een ‘Peer’

  Begin oktober stelde Peter Koelewijn zijn autobiografie ‘Peer' voor. Pinkpop-organisator Jan Smeets, en oprichter van ‘Peter & zijn Rockets fanclub’, gaf het eerste ‘Peer’-exemplaar aan Koelewijn. Ook Boudewijn De Groot, George Kooymans (Golden Earring), zijn originele Rockets én onze Helmut Lotti waren van de partij. Lotti trotseerde speciaal voor Koelewijn de file om hem ook een Vlaamse ‘Peer’ aan te reiken.

 • Ode aan het alledaagse leven in dansvoorstelling 'Le Temps Perdu'

  Gelauwerd choreografe Isabelle Beernaert keert in haar nieuwe dansvoorstelling 'Le Temps Perdu' terug naar de essentie. In 'Le Temps Perdu' brengt ze een ode aan het alledaagse leven en laat ze door de ogen van vier koppels de rijkdom van het kleine, het 'vanzelfsprekende' zien. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal en komen tot uiting in de danstechniek en puurheid van de bewegingen.

Stefan Mross komt met het ‘Weihnachtsfest’ naar Hasselt

Kerstmis op zijn Oostenrijks, zoals je het kent van televisie. Wijbrand van der Sande strikte ‘Immer Wieder Sonntags’-presentator Stefan Mross, Melanie Payer, Stimmen Der Berge en Zillertal Pur die een exclusieve demonstratie geven van het bekende ‘Zillertal Anklöpfen. Tickets voor het ‘Weihnachtsfest der Volksmusik’, zaterdag 22 december - Ethias Theater Hasselt, bestel je op www.ticketkopen.eu.
 • Kate Ryan: Europese tournee, ‘80 Was Machtig’ en een nieuwe single!

  Kate Ryan is terug van weggeweest! Vorige maand is ze gestart aan haar nieuwe Europese tournee, goed voor 13 optredens. Op 17 november staat Kate op het podium in het Noorse Oslo en daarna begint ze aan de voorbereidingen voor haar ‘80 Was Machtig’-concert, dat op 16 februari plaatsvindt in het Kursaal van Oostende. De fans van de Kempense mogen al beginnen te watertanden, want in september pakt ze uit met nieuwe muziek!

 • Leive Vloms: gratis schlagerfeest in Leuven!

  Het schlager- en ambiancefeest Leive Vloms vindt op vrijdag 3 augustus voor de tweede keer plaats op de iconische Leuvense Oude Markt. Er wordt een massa passanten verwacht voor de optredens van Sam Gooris, sfeerschepper Sergio en levende legende Willy Sommers. Samen met de New Bis Band, brengen ze hun grootste hits en meezingers. Het festival is gratis, maar de organisatoren hopen € 3 per bezoeker in te zamelen voor het MS-onderzoek.

SenNet Magazine zoekt dichters!

Elke week prijkt er in SenNet Magazine een gedicht van een van onze lezers. Echte pareltjes die herkenning en ontroering teweegbrengen. Een ding is zeker: er schuilt heel wat talent in de SeniorenNetter. Ben jij ook creatief met taal? Laat ons meegenieten! Stuur jouw gedicht naar redactie@sennetmagazine.be en wie weet lees je het wel in één van de volgende edities van SenNet Magazine! Lees hier de vorige inzendingen.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.