SenNetRedactie

Loopt u risico op osteoporose?

Osteoporose is steeds makkelijker op te sporen en te behandelen. Maar bij 60-plussers wordt deze stille ziekte nog onvoldoende gediagnosticeerd en behandeld. Met een tijdige opsporing en behandeling zorgt u voor het behoud van uw zelfredzaamheid en bewegingsvrijheid, ook op hogere leeftijd. Doe de test!

 • Micha Marah met doedelzakspelers op het dak van het Sportpaleis!

  Zangeres Micha Marah klom vorige week samen met enkele doedelzakspelers dapper het dak van het Sportpaleis op om op te warmen voor Music Show Scotland. In november maken zij samen Antwerpen onveilig met een indrukwekkende ‘indoor pipeshow’. Daarvoor moest onze Vlaamse ster natuurlijk de muzikanten ontmoeten én de locatie van bovenaf keuren.

 • De Romeo’s vieren 15-jarig bestaan met exclusieve theatertournee!

  15 jaar geleden speelden Chris Van Tongelen en Davy Gilles mee in de theatermusical Romeo & Julia. Daar begon backstage het idee van De Romeo’s te rijpen. Hun vriend was meteen enthousiast om mee te doen. Het was het begin van een onwaarschijnlijk Romeo’s-avontuur, dat in een stroomversnelling raakte toen het trio in het Nederlands begon te zingen. Met drie unieke theaterconcerten vieren De Romeo’s binnenkort hun 15-jarig bestaan!

Duinenzee De Panne biedt uitzicht op zoveel meer

In deze nieuwe assistentiewoningen op het strand van De Panne, tussen 't Vissersdorp en het natuurreservaat, komt u pas echt op adem. Het comfort is uitzonderlijk en het panorama verrast elke dag opnieuw. Een unieke locatie én een buitenkans voor investeerders dankzij de ervaren verhuurservice en het fiscaal gunsttarief van 12% btw. De vraag aan de Belgische kust is groot: wat is uw antwoord?

 • Soullegende Dionne Warwick komt naar Kursaal Oostende!

  Zeven jaar geleden stond de vijfvoudige Grammy Award-winnares Dionne Warwick in een uitverkocht Hasselts Ethias Theater, waar ze met haar liveband een weergaloos concert gaf. Donderdag 27 september 2018 keert Warwick terug naar ons land en speelt ze in het Oostendse Kursaal. De 77-jarige soullegende doet nog steeds harten smelten met hits als ‘I Say a Little Prayer’, ‘Heartbreaker’ en ‘I'll Never Love This Way Again’.

 • Lichtgevende paaseieren rapen bij Bilzen Mysteries!

  De origineelste paaseierenraap van het land vind je dit jaar in Bilzen. Op zondag 1 april kunnen kinderen vanaf zonsondergang zoeken naar lichtgevende paaseieren in het sprookjesachtige decor van de Landcommanderij Alden Biesen. Het gaat om een initiatief van de topattractie Bilzen Mysteries dat die avond de poorten van de kasteeltuinen uitzonderlijk opent voor de kleinsten en hun familie.

 • Umberto Tozzi: ‘En zeggen dat ik eerst voetballer wou worden!’

  Het is al meer dan 40 jaar geleden dat Umberto Tozzi ‘Ti Amo’ uitbracht. Je weet wel: die Italiaanse tegelplakker waar menig verliefd koppeltje elkaar diep in de ogen keek in de jaren tachtig. Volgende week is de man die verantwoordelijk is voor zoveel liefde, de blikvanger op Het Schlagerfestival in Hasselt! Als kind wou hij voetballer worden, maar gelukkig is hij een andere weg ingeslaan!

Klassieke muziek en culinaire hoogstandjes: hét recept voor een heerlijk dagje uit!

Op 25 augustus is De Schorre in Boom opnieuw het decor van Lekker Klassiek. Deze tweede editie belooft net als vorig jaar een hoogdag te worden voor liefhebbers van klassieke muziek en heerlijk eten. Geniet van het werk van topmuzikanten, verzameld door niemand minder dan Jef Neve, én proef van heerlijke gerechten van de topchefs van njam!.Bestel nu al je tickets en geniet van het speciale aanbod voor SeniorenNetters!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.