Darmkanker treft ieder jaar groot aantal Belgen

Maart is Internationale Darmkankermaand. Darmkanker komt erg veel voor in ons land, maar heel wat mensen weten er niet genoeg over. Wat weet jij over darmkanker? Vul deze korte enquête in van de KU Leuven en help het onderzoek naar darmkanker. Het is poepsimpel!

 • Nieuwe musical 'Magdalena' vertelt schrijnend, waargebeurd verhaal

  ‘30.000 vrouwen wasten hun zonden weg in kloosters. Dit is hun waargebeurd verhaal.’ Na het succes van hun eerste productie ‘The Wave’ in 2016, presenteert het jonge productiehuis The Singing Factory met ‘Magdalena’ in maart 2018 opnieuw een niet-alledaagse musicalproductie. De musical belicht het verhaal drie meisjes die onder het schrikbewind van kloosterzusters in Ierland moesten leven.

 • Niet te missen Béjart-totaalspektakel!

  Na het enorme succes van de 'IXde Symfonie' in Vorst Nationaal in januari 2017, slaan Béjart Ballet Lausanne en Music Hall opnieuw de handen in elkaar. In mei keren ze terug naar Vorst Nationaal met de imposante jubileumproductie 't M et variations... - Boléro. Hiermee brengen ze een ultiem eerbetoon aan Maurice Béjart.

 • Frans Bauer brengt hulde aan Eddy Wally tijdens Tour de Frans

  De Nederlandse charmezanger Frans Bauer komt dit voorjaar naar ons land met zijn nieuwe theatertournee ‘Tour de Frans’. Naast zijn grootste hits, zal hij ook een Eddy Wally-medley spelen! Voor Frans is Eddy één van de grootste artiesten die het levenslied heeft gekend, en zijn muziek wordt zowel in Vlaanderen als in Nederland nog altijd gesmaakt.

10-daagse rondreis door 2 pareltjes van de Middellandse Zee!

Heb je zin om eropuit te trekken met een groep reislustige 50-plussers? Deze 10-daagse rondreis brengt je door Mallorca en Menorca, twee paradijsjes met prachtige zandstranden, indrukwekkende natuurgebieden en een uiterst interessante cultuur. Denk daarnaast ook aan het subtropische klimaat, en je weet dat je goed zit voor een ontspannende reis. Eerste vertrek: 15 mei. Meer info en boeken?
 • Rob de Nijs viert 76e verjaardag met concert in Koningin Elisabethzaal

  Rob de Nijs, het icoon van de Nederlandse muziek, heeft er een traditie van gemaakt om met z’n trouwe fans één keer per jaar zijn muzikale verjaardag te vieren. Na doortochten en uitverkochte verjaardagsconcerten in de Stadsschouwburg Antwerpen en de Lotto Arena, viert Rob op zaterdag 22 december 2018 zijn 76ste verjaardag in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal.

 • Nog snel een onvergetelijk spektakel meepikken dit jaar?

  Deze maand kan je in Vorst Nationaal nog genieten van de majestueuze arenaversie van Franco Dragone's 'Aida', én van hét ultieme kerstverhaal en familiespektakel 'De Notenkraker', in een oogverblindende mise-en-scène van diezelfde wereldvermaarde Belgisch-Italiaanse spektakelregisseur. Perfect om nog wat cultuur op te snuiven dit jaar!

Hoteldeal: Verblijf nabij Heidelberg o.b.v. halfpension

Verblijf 4, 6 of 8 dagen in Hotel Zum Weissen Lamm, in de bergen nabij Heidelberg. Iedere ochtend geniet je hier van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds van een heerlijk 3-gangendiner. De binnenstad van Heidelberg prijkt op de Werelderfgoedlijst van Unesco, en is uiteraard een bezoek waard. Reserveer jouw verblijf o.b.v. halfpension met maar liefst 27% korting! Meer info en boeken?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.