SenNetRedactie

Veilig op het internet: geef oplichters geen kans!

Slimme criminelen proberen alles om online geld uit je zakken te kloppen. Heb je je laten vangen? Dat geld zie je waarschijnlijk nooit meer terug. Tenzij met de KBC-internetverzekering! Ben je het slachtoffer geworden van bedrog via het internet? KBC betaalt je het geld terug dat je verloren bent. Ook voor cyberpesten, reputatieschade, virussen en phishing heeft KBC slimme oplossingen. Meer weten?
 • Kate Ryan: Europese tournee, ‘80 Was Machtig’ en een nieuwe single!

  Kate Ryan is terug van weggeweest! Vorige maand is ze gestart aan haar nieuwe Europese tournee, goed voor 13 optredens. Op 17 november staat Kate op het podium in het Noorse Oslo en daarna begint ze aan de voorbereidingen voor haar ‘80 Was Machtig’-concert, dat op 16 februari plaatsvindt in het Kursaal van Oostende. De fans van de Kempense mogen al beginnen te watertanden, want in september pakt ze uit met nieuwe muziek!

 • Leive Vloms: gratis schlagerfeest in Leuven!

  Het schlager- en ambiancefeest Leive Vloms vindt op vrijdag 3 augustus voor de tweede keer plaats op de iconische Leuvense Oude Markt. Er wordt een massa passanten verwacht voor de optredens van Sam Gooris, sfeerschepper Sergio en levende legende Willy Sommers. Samen met de New Bis Band, brengen ze hun grootste hits en meezingers. Het festival is gratis, maar de organisatoren hopen € 3 per bezoeker in te zamelen voor het MS-onderzoek.

Laat je geheugen je in de steek? Geef het een boost met Ginkgo biloba!

Als je een jaartje ouder wordt, komt het al eens vaker voor dat je iets vergeet of dat je moeite hebt om je te concentreren. Cogniton® Focus is een voedingssupplement op basis van o.a. Ginkgo biloba, fosfatidylserine en vitamine D, dat het geheugen en de concentratie ondersteunt. Cogniton® Focus is verkrijgbaar bij de apotheek. Actie: bespaar nu tot € 20 met een maxipack! Meer info?

 • Sportjournalist Ruben Van Gucht toont BMX-trucs in het Sportpaleis

  Vorig jaar zagen honderdduizenden kijkers in het programma ‘Voor de Ronde’ hoe sportanker Ruben Van Gucht, samen met tientallen wielertoeristen en ex-renners, zijn eigen Ronde van Vlaanderen fietste. De sportieve, populaire Van Gucht houdt van een stevige (sportieve) uitdaging, en daarom ruilt hij voor Nitro Circus Live zijn koersfiets in voor een BMX. Op 9 december toont hij zijn trucs in het Sportpaleis!

 • Micha Marah met doedelzakspelers op het dak van het Sportpaleis!

  Zangeres Micha Marah klom vorige week samen met enkele doedelzakspelers dapper het dak van het Sportpaleis op om op te warmen voor Music Show Scotland. In november maken zij samen Antwerpen onveilig met een indrukwekkende ‘indoor pipeshow’. Daarvoor moest onze Vlaamse ster natuurlijk de muzikanten ontmoeten én de locatie van bovenaf keuren.

Met welke uitdagingen krijg je als 55-plusser te maken? Wat biedt de toekomst?

Hoe kan je je leven vergemakkelijken? Wat biedt de toekomst voor je net iets oudere dag? Wat met de zorg- en dienstverlening? In het dossier ‘Senioren’ van Mediaplanet vind je oplossingen op deze en nog veel meer vragen. Margriet Hermans heeft het over haar leven en toekomst als senior, onze eigen Jean-Pierre Vyncke van SeniorenNet.be over de voordelen van het delen van een woning en Frances Lefebure over verliefdheid en relaties bij ouderen. Lees het dossier hier!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.