SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste je je oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op 26 oktober om 18.30 uur of 28 oktober om 14.00 uur. Schrijf je snel in via www.residentie-surleau.be.
 • Umberto Tozzi trakteert op een ’Ti Amo’-etentje

  Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de Italiaanse superster Umberto Tozzi een wereldhit scoorde met ‘Ti Amo’, een slow die ook bij ons uitgroeide tot een eersteklas tegelplakker. Naar aanleiding van dit heuglijke moment, is Tozzi momenteel met z’n liveband op wereldtournee en die brengt hem ook naar ons land! Hij trakteert twee koppels op een bijzonder etentje, gratis tickets én een ontmoeting!

 • Win een duoticket voor de Topcollectie Party!

  Na 20 heerlijke jaren is Guy De Pré gestopt met zijn legendarische Préhistorie Live-fuiven. Maar geen reden tot paniek, er is al een opvolger voorzien, en wat voor één! Tijdens de Topcollectie Party nemen Radio 2-dj’s jullie graag mee in een swingende party met dansnummers van de jaren ’70 tot nu. De eerste Topcollectie Party vindt plaats op 22 september in Café Locale Antwerpen. Win hier één van de tien duotickets!

 • Ruben Van Keer wordt Mozart in grootse spektakelmusical

  Het internationaal gelauwerde spektakel ‘Mozart! – de Musical’ zoomt in op de complexe, getormenteerde ziel van de briljante artiest en rockster avant la lettre. Na een intense casting werd de jonge Belgische musicalacteur Ruben Van Keer (27) gekozen door het internationale productieteam om de rol van Mozart te spelen in de Nederlandstalige bewerking. Dirk Brossé heeft de muzikale leiding voor zijn rekening genomen, en de prachtige livemuziek wordt gebracht door een 17-koppig orkest.

Zorgeloos en veilig investeren in parkings aan de kust.

Naast hotelkamers worden tegenwoordig ook parkings verkocht in bestaande kusthotels. Investeer mee in parkeergarages en profiteer van de vele voordelen, zoals een betaalbare instapprijs en lage onderhoudskosten. Dankzij de topligging van dit hotel vlakbij een wereldhaven, bent u zeker van een hoog bezettingspotentieel van de parking, het hele jaar door. Interesse? Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • Gek op klassieke muziek en lekker eten? Bestel nog snel je tickets!

  Het is bijna zover! Op zaterdag 26 augustus zet De Schorre in Boom zijn deuren open voor alle liefhebbers van klassieke muziek en lekker eten. Laat je tijdens Lekker Klassiek verrassen door het werk van topmuzikanten, verzameld door Jef Neve, en topchefs van njam! en geniet van een leuk dagje uit! Bestel nog snel je tickets en krijg een gratis glaasje cava aangeboden!

 • Music Hall pakt uit met mooie zomerkorting!

  Ben jij een echte cultuurfan met een voorliefde voor musical-, dans- of operavoorstellingen? Scoor dan nog tot en met 31 augustus 20% korting op de leukste familievoorstellingen, de mooiste klassiekers en internationale topproducties van theaterseizoen ’17/’18!

 • Dirk Brossé en Jef Neve op Lekker Klassiek: 2 kleppers in hun vak!

  Op zaterdag 26 augustus organiseren Studio 100 en De Schorre een gloednieuw festival: Lekker Klassiek. Curator Jef Neve kon niemand minder dan Dirk Brossé strikken om het grootse slotconcert te dirigeren. Daarnaast raakte bekend dat Jef Neve een nieuw kamerorkest heeft opgericht. Uiteraard zal dat orkest ook spelen tijdens Lekker Klassiek. Bestel hier je tickets!

Extra veilig in het verkeer. Wat als ze 's avonds niet meer thuis zouden komen?

Donker? Regen? Sneeuw? Laagstaande zon? Met het Clear Vision-scherm verbeter je je zicht in het donker, bij slecht weer en bij felle zon. Onmisbaar voor elke chauffeur. Zowel 's avonds, 's nachts als bij volle zon een verbetering van de veiligheid. Laat je geliefde 's avonds veilig terug thuis komen! Meer info & bestellen, klik hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.