SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

 • Helmut Lotti is back!

  Helmut Lotti is helemaal back in België! Zijn nieuwe plaat ‘The Comeback Album’ ligt in de winkel, het grootse ‘The Comeback Concert’ op 25 november in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen is helemaal uitverkocht en dus werd er ondertussen al een nieuw concert aangekondigd op 17 november 2018! Daarnaast zal Helmut deelnemen aan het nieuwe seizoen van het succesvolle VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

 • Tweede editie van Feest van Sinterklaas in ’t Kuipke Gent!

  Vorig jaar stond het Gentse Kuipke helemaal op z’n kop tijdens de eerste editie van het Feest van Sinterklaas. De massale belangstelling en de vele positieve reacties dwongen organisator Benelive Entertainment om een vervolg te brengen op zondag 3 december 2017. Dan vindt opnieuw het Feest van Sinterklaas plaats in ’t Kuipke, dit keer met SUPERPIET, Sinterklaas, Ketnet-Held en Qmusic-presentatrice Maureen, en de voormalige K3-zangeres Kathleen Aerts.

Sweex Virtual Reality-Bril Zwart

Bevestig uw smartphone in deze virtual reality-bril en ga helemaal op in een film- of gamewereld. Verstelbare lenzen en ergonomisch gevormde kussentjes garanderen een perfecte pasvorm en een indrukwekkende gebruikerservaring. Bestellen kan hier.
 • Cath Luyten strikt Buurman en bijna 75-jarige Rob de Nijs

  Vanaf 25 september kan je op Eén kijken naar een nieuwe reeks van ‘Buurman, wat doet u nu?’. Reporter en spring-in-‘t-veld Cath Luyten strikte opnieuw vier grote Nederlandse namen die toegang gaven tot hun privéleven. Naast gewezen wielrenster Marianne Vos, Flodder-actrice en gewezen playmate Tatjana Simic, en Doe Maar-zanger Henny Vrienten, springt vooral de naam van Rob de Nijs in het oog.

 • Umberto Tozzi trakteert op een ’Ti Amo’-etentje

  Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de Italiaanse superster Umberto Tozzi een wereldhit scoorde met ‘Ti Amo’, een slow die ook bij ons uitgroeide tot een eersteklas tegelplakker. Naar aanleiding van dit heuglijke moment, is Tozzi momenteel met z’n liveband op wereldtournee en die brengt hem ook naar ons land! Hij trakteert twee koppels op een bijzonder etentje, gratis tickets én een ontmoeting!

 • Win een duoticket voor de Topcollectie Party!

  Na 20 heerlijke jaren is Guy De Pré gestopt met zijn legendarische Préhistorie Live-fuiven. Maar geen reden tot paniek, er is al een opvolger voorzien, en wat voor één! Tijdens de Topcollectie Party nemen Radio 2-dj’s jullie graag mee in een swingende party met dansnummers van de jaren ’70 tot nu. De eerste Topcollectie Party vindt plaats op 22 september in Café Locale Antwerpen. Win hier één van de tien duotickets!

Op zoek naar een tweede verblijf of investering aan de kust?

Wilt u genieten van meer vakantie én extra rendement op uw spaargeld? Ontdek dan de vakantieverblijven van Holiday Suites Zeebrugge. Profiteer van een bewezen bezettingsgraad en geniet van het beste van twee werelden door uw verblijf te verhuren als u er niet bent. En dankzij de professionele uitbating van Holiday Suites hoeft u zich niet te bekommeren om de verhuur. Klik voor meer informatie.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie