SenNetRedactie

Vervang uw bad binnen 1 dag door een veilige douche

Kinemagic is de veiligste douchecabine voor senioren. Geplaatst binnen 1 dag door een vakman uit uw buurt. De voordelen: Zeer lage instap – 3cm - met antislip behandeling, ergonomische handgrepen, opklapbaar softclose zitje, Grohe kraanwerk, 50 jaar ervaring. De veiligste en voordeligste inloopdouche van België. Vraag vrijblijvend de Kinemagic folder aan.

 • Heb je echt een nieuwe partner nodig om gelukkig te zijn?

  Eenzaamheid, het is bijna een ziekte van deze tijd: mensen scheiden of ze verliezen hun partner. Situaties genoeg waarin mensen zich plots eenzaam voelen en wanhopig op zoek gaan naar een nieuwe levensgezel. Maar maakt dat je wel altijd gelukkig? Healingcoach Isabelle Lambrecht leerde dat je als alleenstaande minder eenzaam kan zijn dan in een relatie.

 • Wees op je hoede voor vriendschapsfraude. Hoe herken je het?

  Een online vriendschapsverzoek van een bloedmooie vrouw of een beestig knappe man? Lieve woordjes en bezorgde vragen via chat? De vraag om elkaar echt te ontmoeten als jij het vliegtuigticket betaalt? Ja, hoor. Je hebt te maken met vriendschapsfraude. Frons toch even je wenkbrauwen als je nieuwe online 'vriend' je om geld vraagt, en laat je niet vangen.

 • Hart gezocht: hoe ontmoet je een potentiële nieuwe partner?

  Misschien ben je al een tijdje vrijgezel, maar vind je nu de tijd rijp om opnieuw te gaan daten. Een ‘goed lief’ vinden, hoe doe je dat eigenlijk? Wat is de beste manier om een nieuwe partner te ontmoeten? Psychologe Julie Maertens van Altero geeft je enkele nuttige tips om je kans op een nieuwe liefde te vergroten. Ze vertelt je hoe je je het best gedraagt als begeerlijke single en welke trucjes kunnen helpen om een date te versieren.

Oproep: herkennen ouderen zich in de programma’s van VRT?

Hoe divers is het VRT-journaal? Komen ouderen hier eigenlijk voldoende in aan bod? Herkennen de kijkers zich in de programma’s? Klopt de beeldvorming? En hoe zit dat bij de programma's van Eén? Die vragen onderzoeken enkele masterstudenten Journalistiek aan de KULeuven. En daarvoor hebben ze jouw mening nodig! Neem hier deel aan de vragenlijst.

 • Hoe verwerk je een relatiebreuk? Deze tips zetten je op weg – deel 2

  In goede en kwade dagen. Het zijn woorden die makkelijker teruggenomen worden dan vroeger het geval was. Algemeen wordt aangenomen dat zowat 1 op de 3 huwelijken strandt. Ook bij 50-plussers zien we meer en meer echtscheidingen. Een relatiebreuk is sowieso een pijnlijk gegeven voor beide partners en kinderen. Wat kan je doen om de breuk goed te verwerken? Relatiecoach Ilse Reynders geeft enkele praktische tips.

 • Hoe verwerk je een relatiebreuk? Deze tips zetten je op weg.

  In goede en kwade dagen. Het zijn woorden die makkelijker teruggenomen worden dan vroeger het geval was. Algemeen wordt aangenomen dat zowat 1 op de 3 huwelijken strandt. Ook bij 50-plussers zien we meer en meer echtscheidingen. Een relatiebreuk is sowieso een pijnlijk gegeven voor beide partners en kinderen. Welke aspecten maken het moeilijk(er) of makkelijker? Relatiecoach Ilse Reynders gaat dieper in op het verwerkingsproces bij een relatiebreuk.

 • Is jouw partner je rots in de branding?

  Bij je partner wil je je veilig en geborgen voelen, maar daarvoor moet jij je ook kwetsbaar durven op te stellen. De ene kan dat al makkelijker dan de andere, en veel heeft te maken met het hechtingspatroon dat je als kind geleerd hebt. Als jullie echter allebei die kwetsbaarheid erkennen, is er plaats voor meer intimiteit in de relatie. Relatiecoach Ilse Reynders gaat dieper in op de veilige verbinding die partners met elkaar (wensen te) hebben.

‘Pink Floyd XXL’ komt op 24 april naar Antwerpse Elisabethzaal

Met 12 artiesten en een indrukwekkende klank- en lichtshow, is ‘Pink Floyd XXL’ de grootste en meest gewaardeerde tributeband van de Benelux. Zanger Bert Heerink krijgt in Antwerpen de steun van Durga McBroom (USA) die meewerkte aan verschillende Pink Floyd-albums en regelmatig het podium deelde met David Gilmour en Roger Waters. Boek nu je tickets voor ‘Pink Floyd XXL’, een uniek spektakel dat elke muziekliefhebber moet zien!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.