Arrangement

Rotterdam

117,5
euro
Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' en beleef de authentieke sfeer.
meer info
Arrangement

Doenrade

69
euro
In een groen dal in het landschap omgeven met landerijen en bossen verschuilt het kasteel zich en opent haar poorten voor de ontdekker van deze Limburgse parel. Hotel - Kasteel Doenrade werd gebouwd rond het jaar 1117 en is daarmee één van de oudste kastelen van Limburg.
meer info
Arrangement

Koblenz

69
euro
Het plaatsje Lahnstein is de ideale reisbestemming voor een weekendje weg. De prachtige rivierdalen en het middengebergte bieden allerlei ontspanningsmogelijkheden.
meer info
Arrangement

Aalst

69
euro
Ontdek de historie van de charmantste stad van Vlaanderen, struin over de Grote Markt en bewonder het stadhuis en het schepenhuis. Ook de St. Martinuskerk, een pareltje van Brabantse gotiek dat ook een schilderij van Rubens rijk is, is zeker een bezoek waard.
meer info
Arrangement

Schin op Geul

89
euro
Grenzeloos genieten in een moment van rust… De ligging van dit hotel, onder aan de Sousberg in Schin op Geul, is zelfs voor Limburgse begrippen bijzonder te noemen. Een plekje met geheel eigen charme.
meer info
Arrangement

Wismar

99,5
euro
Het familiehotel Alter Speicher is gelegen in het stadscentrum van de Noord-Duitse historische stad Wismar nabij de Oostzee. Je logeert op 4 wandelminuutjes van het Marktplein en de historische Nikolaikirche.
meer info
Arrangement

Aardenburg

119
euro
In Zeeuws-Vlaanderen word je omringd door natuurschoon, eeuwenoude stadjes en culturele hoogtepunten. Brugge op 22 km en het Noordzeestrand op 10 km garanderen je een geslaagde vierdaagse!
meer info