Rondreis

Menorca

899
euro
Menorca, het op een na grootste eiland van de Balearen, heeft net als zijn grote broer Mallorca heel wat te bieden voor elke toerist. Je vindt er prachtige zandstranden, azuurblauwe baaien, heuvels vol pijnbomen, enorme rotsformaties, mysterieuze grotten, authentieke stadjes, indrukwekkende natuurgebieden en zoveel meer!
meer info
Rondreis

Mallorca

899
euro
Mallorca, het grootste eiland van de Balearen, is een van de populairste vakantiebestemmingen van Europa. De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat trekken jaarlijks miljoenen zonnekloppers aan.
meer info
Rondreis

Lanzarote

1.199
euro
Een heerlijke verblijfsvakantie op het meest noordelijke van de Canarische Eilanden, Lanzarote, met drie fantastische excursies inbegrepen, en een facultatieve fietsuitstap, klinkt geweldig, toch? Bovendien verblijf je all-in in een viersterrenhotel vlakbij een prachtig zandstrand!
meer info
Rondreis

De Balearen

1.495
euro
Maak kennis met de drie populairste eilanden van de Balearen: Mallorca, Menorca en Ibiza! Zon, zee, strand, prachtige natuur en boeiende culturen: wat wil je nog meer?! Kom helemaal tot rust op deze drie paradijsjes.
meer info
Rondreis

Andalusiƫ

1.399
euro
Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug tussen twee continenten, Afrika en Europa, en is het punt waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee elkaar ontmoeten.
meer info