Wonen

Thuis hulp of verzorging nodig?

Thuis hulp of verzorging nodig?Vroeg of laat komt er een moment in je leven dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat. Een opname in het ziekenhuis, de ziekte van jezelf of een familielid, kan ervoor zorgen dat dagdagelijkse taken een hele opgave worden.

Bescherm uw hebben en houden

Bescherm uw hebben en houdenAl is de woningverzekering niet wettelijk verplicht, ze biedt u een onnavolgbare dekking. Dit betekent dat als u eigenaar bent, de woningverzekering u beschermt tegen de financiële gevolgen van schade veroorzaakt aan uw woning of inhoud.

Al gedacht aan een Assistentiewoning?

Langer thuis wonen

Verhuizen

Preventietips

Wellness @ home

Wellness @ homeTwijfel je nog waarom je een spa in huis zou halen? op deze pagina's vind je ongetwijfeld meer dan genoeg redenen om de knoop door te hakken!

Zwembaden

ZwembadenDe eerste stap naar een eigen zwembad is op zoek gaan naar een goede zwembadbouwer. Tijdens de kennismakingsgesprekken wordt er vaak gegoocheld met diverse termen die betrekking hebben op de zwembadinstallatie. Met onze handige info kom je alvast niet onbeslagen op het ijs.

Sanitair

Koelkasten en Diepvriezers

Wist je dat koelkasten en diepvriezers, ouder dan 10 jaar, dubbel zoveel energie verbruiken als een toestel uit de A++ klasse? Laat die hoge energierekening voor wat ze is en ontdek de voordelen van energiezuinige toestellen!

Een woning bouwen

Bouwen kan op verschillende manieren. Je kan de handen van a tot z volledig zelf uit de mouwen steken tot al het werk voor je laten opknappen.

De ruwbouw

Vastgoed kopen

De afwerking

Financiële aspecten

Of je nu koopt, bouwt, renoveert of inricht, doorgaans heb je kapitaal nodig om dit project te financieren. Hiervoor moet je aankloppen bij een financiële instelling of kredietmakelaar. De hypotheekmarkt is uiterst ingewikkeld. Maar voor wie goed zoekt, is er wel een formule op maat om te kunnen genieten van het woonproject.

Uw woning verzekeren

Huisdieren

Thuis wonen kan niet, wat nu?

Liefst worden we in moeilijke tijden thuis opgevangen door onze familieleden. Vaak is dit echter niet meer haalbaar en kunnen we niet instaan voor deze specifieke noden. De zorg voor deze patiënten vergt een constante aanwezigheid en alertheid. Op zo een moment wordt al het andere naar de achtergrond verdreven, zelfs onze eigen noden. Tijdelijk of permanente professionele opvang kunnen dan voor beide partijen een welgekomen oplossing zijn.

Deel jij ook je woning met iemand anders?

Heb jij op latere leeftijd een bedrijf gestart?

De zoektocht naar een nieuwe partner: jouw ervaringen

Heeft jouw zoon of dochter Hotel Mama nooit verlaten?

Woon jij alleen in je eigen woning?

Is jouw woonvorm bijzonder?

De lichaamslijn

    De proporties

      De kleurenanalyse

        Onderhoud- en wastips