Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Oudere mensen klinken logischer dan normaal. Zelfs als je het niet wilt horen! Hou jouw geest open. Hoe moeilijk dit ook mag zijn. Zo kan je goed advies meepikken!
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Het is belangrijk dat je vertelt wat er op jouw lever ligt. Er gebeuren meer dingen dan jij je kan voorstellen. En jouw naasten moeten van jou horen als je met hen samenwerkt. Dit is goed voor iedereen!
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Als je vandaag met een nieuw project start, ben je zeker van het resultaat. Zelfs als het niet is wat jij verwacht. Duik er in met een open geest en zie waar dit jou brengt.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Je bevindt je in de juiste positie om voor jezelf te praten. Dit moet je doen voordat iemand anders voor jou spreekt! Wees assertief!
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Sluit jouw deur en overdenk de dingen. Wat de laatst tijd door jouw hoofd spookt blijkt eenvoudiger te zijn dan je dacht.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Een lach of een compliment helpt jou er zo bovenop. Bezoek de mensen om wie je geeft!
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Als het grote geheel jou neerhaalt moet je jouw blik op de kleinere dingen van het leven richten. Dit is een goede dag om na te gaan waar je echt dankbaar voor bent in het leven.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je bent ambitieuzer dan anders. En jouw laatste dromen kunnen een voorspellende betekenis hebben als je er werk van maakt. Dit is een goed moment om te bepalen wat jij wilt en er voor te gaan!
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Probeer dieper na te denken over wat jou de laatste tijd dwars zit. Het is misschien niet zo gemakkelijk voor jou om alle details te achterhalen, maar je ziet de vorm van het geheel.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Je zit boordevol sociale energie en moet in staat zijn om jouw vrienden te verzamelen voor een feestje of bijeenkomst. Of toch om samen de wijde natuur in te trekken.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Iets dat onbeduidend gemakkelijk hoort te zijn zorgt voor meer en meer frustratie naarmate je het probeert. Dit is het begin van een sneeuwbaleffect. Neem afstand en probeer het morgen opnieuw.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Het voelt alsof je het grootste deel van de dag op een podium staat. En je geniet er van! Je krijgt positieve opmerkingen van jouw publiek. Buig een extra maal en deel de liefde!

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Jouw ouders spelen een belangrijke rol in de activiteiten van deze dag. Zelfs als ze niet dichtbij zijn. Misschien moet je omgaan met een erfenis die vele jaren op de achtergrond gebleven is.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Als je op dit moment niemand ontmoet, maar dit wel zou willen, is het nu dat je iets moet doen of zeggen dat jouw zaak zo eenvoudig mogelijk maakt. Het resultaat verrast jou aangenaam!
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Gooi jouw oude takenlijstje weg en begin opnieuw. Dit lijstje bevat dingen die jou ophouden. Gewoon omdat je ze nooit zal doen. Nu heb je tijd voor nieuwe, leuke projecten.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Begin aan een nieuw project of sla een nieuwe weg in het leven in. Je hebt de juiste persoonlijke energie om jouw wereld te herscheppen. Als je dit wilt. Op liefdes- en familiaal vlak kan jouw leven een stimulans gebruiken.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Je hebt een dieperliggende intu´tie. Deze is misschien niet helemaal juist, maar je kan er toch op vertrouwen. Sta open voor signalen uit de verschillende kanalen.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Zelfs als je de hele dag in je eentje wenst door te brengen, met als doel om dingen gedaan te krijgen of alleen te zijn met jouw gedachten. Dan moet je nog steeds tijd doorbrengen met de mensen rondom jou! Alleen dan zal jij je goed voelen in het leven.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Het is belangrijk dat je flexibel bent vandaag. Hou jouw vrienden en collegaĺs ge´nformeerd over waar jij je bevindt en wees klaar om snel te reageren wanneer het zover is.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Probeer vandaag iets nieuw en anders. Eet ergens waar je nog nooit geweest bent. Experimenteer met nieuwe methoden om jouw huis te kuisen. Of kies zomaar een activiteit en geef deze een kans.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Jouw belangrijkste relatie maakt het leven interessant. Probeer tijd te maken voor een lange babbel. Ook als je niet echt een agenda hebt.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Gelijk waar je vandaag bent. Je zou veel liever ergens anders zijn. Dit is niet zo slecht. Tenzij je voor lange tijd ergens vast zit. Dagdromen kan een grote hulp zijn!
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Jouw gevoelens nemen wraak. Dit is het moment om over jouw gevoelens te praten. Zelfs als je niet goed weet hoe je hier aan moet beginnen.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Vandaag droom je van iets nieuw. Je krijgt een paar hints hoe je dit moet aanpakken. Jouw positieve energie is opgeladen en is klaar om losgelaten te worden.