Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Laat jezelf in de routine glijden. Dit kan jou helpen om vooruit te geraken! Op een bepaald punt kan dit gaan vervelen. Maar het is het waard als je niet moet overwerken of moet bijbenen.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Probeer plezier te vinden in jouw werk. Dit is gemakkelijker dan je denkt! Jouw geweldige energie helpt jou het juiste ritme te vinden. Je zal sneller vooruit gaan dan je voor mogelijk hield.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Wees niet teleurgesteld wanneer jouw naaste familie jou verkeerd begrijpt. Dit maakt deel uit van het leven. Af en toe moet je lijnen overschrijden.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Het is gemakkelijker om van je te laten horen. Zelfs in een kamer die gevuld is met alfamannetjes. Jouw gave om te zeggen wat gezegd moet worden, en het gezicht van anderen te lezen, maakt communicatie eenvoudig voor jou.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Zelfs als je bang bent voor de financiële kwesties moet je ze bespreken. Jouw mentale energie zit goed. Maak je dus geen zorgen over hoe je het zal redden.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je scoort veel meer punten dan je voor mogelijk hield. Misschien letterlijk, of op het werk of thuis. Een belangrijk persoon is terecht onder de indruk van jouw prestatie.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Gebruik jouw waarnemingsvermogen om te zien of je enkele hints ontdekt. Dit is niet zo moeilijk voor jou! Dit is misschien niet het beste moment om op basis van jouw kennis te handelen.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Vandaag hoor je iets wat jij helemaal niet hoort te weten. Maar het is geen ramp. Misschien kies je ervoor om dit voor jezelf te houden. Want het gewoon weten is al leuk.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je kan moeilijk om met een autoriteit. Misschien de baas, de overheid, of misschien jouw partner. Je moet hoe dan ook jouw gevoelens laten verbroederen met de realiteit.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Jij bent op jouw best wanneer je plannen maakt. Je maakt jezelf klaar voor een toekomstig succes! Gebruik die geweldige mentale energie om vooruit te geraken met iets spectaculair en levensveranderend.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je moet extra voorzichtig zijn in de buurt van collega’s en anderen. Dit kan een weerslag hebben op jouw carrière. Het is niet dat je hen zal beledigen, maar ze zijn gevoelig voor details.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Jij en jouw vrienden zitten op dezelfde golflengte. Speel of werk samen. Misschien moet je hen tot actie dwingen. Maar eenmaal ze gestart zijn, zijn ze niet meer te stoppen!

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Je bent speelser dan normaal. Dit betekent iets! Jouw geweldige creatieve energie bombardeert iedereen met sterke ideeën. En met geweldige spelletjes die het leven maken zoals het hoort te zijn.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Ontspan een beetje en laat anderen zich amuseren. Als je teveel kritiek hebt op anderen zal je hun aandacht verliezen. Soms moet je gewoon lachen en knikken.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Jouw mening telt echt vandaag. Veel meer dan anders! Zorg ervoor dat je van je laat horen en luister naar anderen. Je kan enkele nieuwe mensen bereiken als je ervoor gaat.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Volg die ingeving die reeds vroeg op de dag opduikt. Zelfs als het volledig gestoord lijkt. Je hebt een beetje gekheid nodig in jouw leven. Maar niet in die mate dat je er de rest van je leven medicatie voor moet innemen.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Het is een goed moment voor jou om te zien of je die grote prestatie kan neerzetten. Jouw energie is er goed voor! Misschien solliciteer je voor een job of waag jij je aan karaoke. Je krijgt er hoe dan ook een opkikker van.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Heb je ooit zo’n dag gehad dat het aanvoelt alsof je het werk voor één week gepland hebt in één dag? Dit kan moeilijk zijn. Maar je bent de juiste persoon om alles gedaan te krijgen.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Jouw hartenwens passeert vandaag. Dit is de aanzet voor nog betere dingen in de toekomst. Je wilt er misschien meteen opspringen, maar het kan geen kwaad om dit te koesteren.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Het is een goed moment om de baas zijn zin te geven. Als je teveel protesteert moet je misschien helpen bij het uitvoeren van zijn vreemde plannen. Verhef jouw stem een andere keer. Dan krijg je betere resultaten.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Het is één van die dagen dat je echt moet overwegen om jezelf beter te verzorgen. Koop iets leuk. Vraag iets extra aan jouw baas. Of neem een dag vrij en doe wat jij wilt!
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Werkkwesties steken de kop op. Gelijk hoe geïsoleerd jij denkt te zijn. Je moet tegen jouw wil aan politiek doen. Het goede nieuws is dat je niet de enigste bent die dit moet doen.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je zit vast in een grote strijd. Ook al voel jij je een nietige speler, toch hebben jouw beslissingen een grote impact op de toekomst. Doe wat jij denkt dat juist is.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Jouw vrienden of familie liggen uit mekaar en zijn ongelukkig. Maar het laatste wat ze nodig hebben is jouw advies! Hou afstand en laat hen even de leiding niemen. Later kan je hen gaan redden.