SenNetRedactie

Moeiteloos op weg met de elektrische fiets

Vind jij het ook leuk om met meewind in de rug te fietsen? Op een elektrische fiets krijg je continu dat gevoel. Naast comfort, zijn ook de milieuvriendelijkheid en snelheid (tot 25 km/u) redenen om voor een elektrische fiets te kiezen. Alleen is zo’n fiets vaak duur in aankoop. Daarom biedt Lidl nu een budgetvriendelijke e-bike aan! Met een bereik van 140 km worden ook lange afstanden kinderspel. Meer info?

 • Ontdek, ervaar en geniet van luxe en zeezicht in Oostende

  De Belgische kust strekt zich uit over 67 kilometer. Slechts een deel hiervan mag bebouwd worden. Dat zorgt ervoor dat betaalbaar vastgoed met zicht op zee steeds schaarser wordt. Crystal Residence schenkt je vandaag de mogelijkheid om er even tussenuit te knijpen met het volledige gezin in de oase van rust die haar luxeappartementen met zeezicht je bieden.

 • Een ellendig of wonderlijk leven? Daar kies je zelf voor

  Je overtuigingen zijn bepalend voor wat je doet, wat je voelt en wie je bent. Geloof je dat het leven vol ellende zit, dan zal je de bewijzen daarvan vinden. Ben je ervan overtuigd dat het leven wonderlijk is, dan zal je dat ook elke dag merken. Het goede nieuws is dat je je overtuigingen kan veranderen. Lifecoach Wim Annerel helpt je om te kiezen voor een positief leven.

 • Kopje koffie, het zwarte goud of gevaar voor je gezondheid?

  ‘Het zwarte goud’, een bakje troost of gewoon een kopje koffie. Dampend van de hitte en een gezellige geur verspreidend, wie kan eraan weerstaan? Maar is dat nu eigenlijk wel gezond, zo’n kop koffie? En mogen dat dan enkele koppen zijn of houden we ons maar beter bij een kopje per dag? Apotheker Piet Solie gaat op zoek naar antwoorden.

Goesting om een écht Antwerps icoon beter te leren kennen?

Ontdek in de Stadsbrouwerij alles over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Zet je lippen aan een De Koninck, Wild Jo en Tripel d’Anvers. Ga lekker shoppen of eten bij de verschillende smaakmakers op de site van de brouwerij. Klinkt als een goed gevulde en leuke daguitstap die zéker de moeite waard is, niet? Meer info.
 • Motivatie kwijt? Zo raak je in 10 minuten weer gemotiveerd

  Begin jij ook steeds vol overgave aan een nieuw plan? Een dieet, een sport, de grote kuis, iets nieuws leren of iets ouds afleren ... Verlies je al snel de motivatie waarna je het weer opgeeft? Je bent niet alleen. Veel mensen vervallen al snel weer in oude gewoontes en zijn nadien kwaad op zichzelf omdat ze niet volgehouden hebben. Het kan ook anders. Lifecoach Wim Annerel legt uit hoe je te werk gaat.

 • Waar komt de sudoku vandaan? Hint: het is niet Japan

  Een kruiswoordraadsel, woordzoeker, doorloper of legpuzzel. De naam van die puzzels geeft meteen weg wat je ermee moet doen. Maar ‘sudoku’? Daar weet je niets mee. Ondertussen kent iedereen het principe wel van de cijferpuzzel en wordt hij overal te lande erg gretig ingevuld. Waar komt die puzzel eigenlijk vandaan en wie bedacht ‘m? Verrassend genoeg was het geen Japanner.

 • Erkenning voor mantelzorgers: officeel statuut en betaald verlof

  1 op de 5 Vlamingen is mantelzorger. Belangeloos zetten zij zich in voor de partner, een familielid of een vriend die tijdelijk of permanent extra zorg nodig heeft. Die liefdevolle taak vraagt echter ook veel van de mantelzorger, en het is niet altijd makkelijk om de zorg te combineren met een job. Binnenkort krijgen mantelzorgers de erkenning die ze verdienen: er is betaald mantelzorgverlof op komst.

De Fab Four zijn terug: met korting naar The Beatles Revival

Bij een legendarische groep van wereldniveau als The Beatles hoort een even legendarische tribute band. The Beatles Revival is bijna een volledige kopie van de echte Beatles: hun look is perfect en ze klinken net zo authentiek als de echte Fab Four. Niet te missen dus! Dankzij SenNet en Neos kan jij extra voordelig naar het concert op 3 juni in Capitole Gent. Meer info en inschrijven?

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.