SenNetRedactie

Gratis boekje over valpreventie aan te vragen!

Weet u dat één op de drie 65-plussers minstens één keer per jaar valt? Een valpartij kan ingrijpende fysieke, sociale, psychologische en financiële gevolgen hebben. Daarom heeft Otolift samen met het expertisecentrum Valpreventie & Mobiliteit een boekje uitgebracht met heel wat tips en een zelftest om na te gaan hoe veilig uw huidige situatie is. Volledig gratis en vrijblijvend. Begin vandaag nog aan valpreventie en vraag het boekje aan!

 • Christoff special guest bij André Hazes!

  De blik van André Hazes staat al enige tijd gericht op 10 november. Dan maakt hij zijn grote concertdebuut in Vlaanderen en staat hij met zijn liveband in de Antwerpse Lotto Arena. De zenuwen voor dit concert staan bij André strak gespannen, maar de sympathieke Nederlander heeft zich alvast verzekerd van een ervaren steunpilaar naast én op het podium!

 • Seniorenvoordeelkaart niet zo voordelig als ze lijkt

  Heel wat 50-plussers hebben onlangs een mailtje ontvangen over de Seniorenvoordeelkaart. Voor amper 28,95 euro per jaar zou je hoge kortingen kunnen krijgen bij allerhande winkels, restaurants, reisagentschappen, energieleveranciers ... En je krijgt er nog een gratis welkomstgeschenk van 90 euro bovenop! Aanlokkelijk aanbod, ware het niet dat zelfs de FOD Economie oproept om je niet te laten misleiden en de kaart niet aan te kopen.

 • Kangoeroewonen: ‘Onze kinderen hebben hier voor altijd hun eigen plek’

  ‘Welkom in onze kangoeroewoning’, lacht Ria, en ik stap een grote woning binnen waar een ouderpaar en hun drie kinderen samen leven en toch apart. In de groene ring rond Aalst kochten Ria en Bert lang geleden een huis, en ze wisten toen al dat ze later (nu dus) ruimte zouden maken voor hun drie kinderen. En misschien komt oma ook nog in de tuin wonen.

Wat is duurzaam beleggen? En zijn we eigenlijk nog wel op tijd?

Duurzaamheid wordt almaar belangrijker in onze maatschappij. Steeds meer mensen zien het gevaar in van de klimaatopwarming, en zijn bereid om hun gedrag aan te passen om dit natuurfenomeen tegen te gaan. Jan Willem Hofland, Hoofd van Investment Centre bij ABN AMRO MeesPierson, de Private Banking tak van ABN AMRO in Nederland, legt uit wat de huidige trends zijn en wat duurzaam beleggen voor u zou kunnen betekenen. Lees verder.

 • Investeer in vastgoed met jaarlijkse opbrengsten van €6000

  Vastgoed vind je in alle maten en kleuren. Een buitenverblijf, een huis voor de kinderen, studentenkoten, de lijst is eindeloos. Je kan kiezen voor een vorm waarvan je zelf gebruik maakt, voor verhuur, of voor het beste van beide werelden. Je kan ook kiezen voor een permanent verhuurd appartement, waarbij je zelfs geen moeite moet doen als huisbaas. Wat is dan voor jou de beste optie?

 • Hoe buren voor elkaar zorgen: de opkomst van de sociale deeleconomie

  Bij noodgevallen en rampen schieten we massaal in actie om elkaar te helpen. Maar hebben we ook oog voor mensen in onze buurt die hulp nodig hebben? ‘Het is niet altijd duidelijk wie hulp nodig heeft, doordat mensen er vaak niet om durven vragen’, zegt François Gerard, oprichter van Helpper. ‘Dat taboe willen wij doorbreken, zodat wie ondersteuning nodig heeft, die ook krijgt.’ En dat pakt François aan volgens de principes van de sociale deeleconomie.

Vochtbestrijding in België: 1 huis op 8 heeft vochtproblemen

Steeds meer Belgen kampen vroeg of laat met vocht in huis. Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen: vochtplekken op de muren, natte kelder, schimmel of condens … Toch hebben ze 1 ding gemeen: Een grondige oplossing uitstellen, is nefast voor uw woning en gezondheid. Vraag daarom hier je gratis diagnose. Hoe sneller je vochtproblemen aanpakt, hoe beter voor je woning, gezondheid én budget.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.