10-daagse rondreis door 2 pareltjes van de Middellandse Zee!

Heb je zin om eropuit te trekken met een groep reislustige 50-plussers? Deze 10-daagse rondreis brengt je door Mallorca en Menorca, twee paradijsjes met prachtige zandstranden, indrukwekkende natuurgebieden en een uiterst interessante cultuur. Denk daarnaast ook aan het subtropische klimaat, en je weet dat je goed zit voor een ontspannende reis. Eerste vertrek: 19 mei. Meer info en boeken?
 • Hart gezocht: hoe ontmoet je een potentiële nieuwe partner?

  Misschien ben je al een tijdje vrijgezel, maar vind je nu de tijd rijp om opnieuw te gaan daten. Een ‘goed lief’ vinden, hoe doe je dat eigenlijk? Wat is de beste manier om een nieuwe partner te ontmoeten? Psychologe Julie Maertens van Altero geeft je enkele nuttige tips om je kans op een nieuwe liefde te vergroten. Ze vertelt je hoe je je het best gedraagt als begeerlijke single en welke trucjes kunnen helpen om een date te versieren.

 • Nieuwe musical 'Magdalena' vertelt schrijnend, waargebeurd verhaal

  ‘30.000 vrouwen wasten hun zonden weg in kloosters. Dit is hun waargebeurd verhaal.’ Na het succes van hun eerste productie ‘The Wave’ in 2016, presenteert het jonge productiehuis The Singing Factory met ‘Magdalena’ in maart 2018 opnieuw een niet-alledaagse musicalproductie. De musical belicht het verhaal drie meisjes die onder het schrikbewind van kloosterzusters in Ierland moesten leven.

 • Niet te missen Béjart-totaalspektakel!

  Na het enorme succes van de 'IXde Symfonie' in Vorst Nationaal in januari 2017, slaan Béjart Ballet Lausanne en Music Hall opnieuw de handen in elkaar. In mei keren ze terug naar Vorst Nationaal met de imposante jubileumproductie 't M et variations... - Boléro. Hiermee brengen ze een ultiem eerbetoon aan Maurice Béjart.

Test onze relaxzetels tijdens opendeurdagen 9-11 maart!

Kampt u met een fysieke beperking? Hebt u moeite om op te staan vanuit een zithouding? Hoog tijd voor een sta-op-stoel! De relaxzetels bieden prima zitcomfort en de kantelfunctie helpt u om makkelijker op te staan. Test het zelf uit, inclusief een hapje en drankje, tijdens het opendeurweekend: 9 en 10 maart van 11 tot 17 uur, 11 maart van 13 tot 17 uur. Adres: Bredabaan 259, 2930 Brasschaat. Meer info?

 • Zin om in maart een weekje naar de zon te gaan? Geen singletoeslag!

  Heb je dringend nood aan een beetje zon op je bol? Schrijf je dan nu nog snel in voor een van de drie geweldige promotiereizen van Organizacion Royal! Een weekje heerlijk genieten van het mooie weer op het Canarische eiland Lanzarote. Je kan kiezen tussen een fiets-, wandel- of verblijfvakantie, allemaal zonder singletoeslag!

 • Belangrijke beleggingslessen van een ervaren belegger

  Guido Van Herrewegen heeft bijna 40 jaar ervaring met sparen en beleggen. Als zelfstandige in een kantoor van het Gemeentekrediet maakte hij de, wat later zou blijken, fatale omvorming tot Dexia mee. Hij wierp zich op tot de specialist in sparen en beleggen en is twee jaar gedelegeerd bestuurder van VFB geweest. Ook nu blijft hij als bestuurder aan de kar trekken van de Federatie. Jan Reyns van VFB vroeg hem naar zijn beste beleggingslessen.

 • Gezond én lekker eten met diabetes, zo kan het ook!

  Meer dan 1 miljoen Belgen lijden aan diabetes of lopen het risico op korte termijn diabetes te ontwikkelen. Leven met diabetes is niet altijd makkelijk. Zo is het belangrijk het voedingspatroon, de medicatie en de fysieke activiteit op elkaar af te stemmen, zodat je de bloedsuikerwaarde onder controle kan houden. De diëtiste van ‘DiaBETER aan zee’ geeft enkele praktische tips om gezond én lekker te eten.

Een kleine rookmelder die je zonder zorgen beschermt

Op zoek naar een veilige rookmelder? Dan is de minirookmelder ASD-10Q van Cheyns vast iets voor jou! Door de lange levensduur van de batterij hoef je 10 jaar lang niet naar deze rookmelder om te kijken. Hierdoor is dit toestel niet alleen veilig maar ook milieuvriendelijk. Bovendien voldoet de ASD-10Q aan de laatste EN14604-voorschriften. Koop dus nu jouw rookmelder op onze webshop!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.