SenNetRedactie

Ga GRATIS naar Second Home Expo en vind je droomhuis in binnen- of buitenland!

Droom je ook van een vakantiehuis in binnen- of buitenland? Second Home Expo biedt je het meest complete aanbod onder één dak. Een tweede huis als interessante investering of voor een prachtige vakantie. Op de beurs vind je ook juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede verblijf. Je bent welkom van 29 september t/m 1 oktober in Brussels Expo. Download hier je gratis ticket!

 • Cath Luyten strikt Buurman en bijna 75-jarige Rob de Nijs

  Vanaf 25 september kan je op Eén kijken naar een nieuwe reeks van ‘Buurman, wat doet u nu?’. Reporter en spring-in-‘t-veld Cath Luyten strikte opnieuw vier grote Nederlandse namen die toegang gaven tot hun privéleven. Naast gewezen wielrenster Marianne Vos, Flodder-actrice en gewezen playmate Tatjana Simic, en Doe Maar-zanger Henny Vrienten, springt vooral de naam van Rob de Nijs in het oog.

 • Liefdevol zijn; de meesten doen net het omgekeerde

  Wie rechttoe rechtaan in het leven staat, krijgt al eens het label ‘liefdeloos’ opgeplakt. Als je bijvoorbeeld geen medelijden toont of bewust uit de ander zijn of haar emotionele speelveld (lees: het drama) blijft, kan er getwijfeld worden aan je liefde. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is dat echter net de manier om vol liefde te handelen.

Hoteldeal: Herfstkleuren op de Veluwe

Er even tussenuit? Pak je koffers en geniet van een luxueus verblijf inclusief een culinair diner op het mooiste stuk Nederlandse natuur, de Veluwe. In de herfst worden de bossen omgetoverd tot een bont kleurenpalet waar de zon doorheen piept en een ideaal decor creëert voor de fotoliefhebber. Fietsen, wandelen, shoppen… Hier vind je alles voor een geslaagd verblijf. Meer info en boeken?
 • Hoe vermijd je dat je armer wordt door te sparen?

  De inflatie daalt lichtjes maar blijft aan de hoge kant. Dat betekent dat het leven duur is en dat je euro’s minder waard worden. Door de lage rente op de spaarboekjes krijgen je spaarcenten ondertussen ook niet de kans om te groeien. Hoe zit dat nu en, belangrijker, wat kan je in zo’n economische situatie doen?

 • Met een waterverzachter zeg je vaarwel tegen kalk!

  Het drinkwater in België bevat op veel plaatsen erg veel kalk. Hard water veroorzaakt vervelende problemen zoals kalkaanslag, lekkende kranen en elektrische huishoudapparaten die het laten afweten. Ook kan het bij bepaalde mensen problemen met de gezondheid teweegbrengen. Als je dat wilt voorkomen, kan je een waterverzachter installeren.

 • Enge eenzaten en verdachte complottheorieën

  Mensen maken soms de raarste dingen mee, daar kan je vast van meespreken? Vreemd genoeg lijken sommigen gelijkaardige dingen te vertellen, waardoor er legendes ontstaan over bijvoorbeeld verdachte personen. Mysteries, complottheorieën, je kan het zo gek niet bedenken. Carl Bries neemt enkele beruchte en zeer geheimzinnige personages onder de loep.

Soepele gewrichten? Kies voor hoog gedoseerde kurkuma!

Door kurkuma enkel over je gerechten te strooien, kan je niet genieten van de heilzame effecten van het kruid. De dosis is daarvoor veel te laag. Kies daarom voor Curcumed® Bio PQ, 500 mg hoog gedoseerd kurkuma-extract (64/1!) met zwarte peper. De ideale combinatie voor soepele gewrichten én meer! Ook te koop in de apotheek, nu extra voordelig online. Actie: t.e.m. 2 oktober ontvangt elke 10de besteller een doos C-med met vitamine C er GRATIS bij!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.