SenNetRedactie

Ontdek de sleutels tot het succes van beleggingsvastgoed.

Wilt u uw geld goed laten opbrengen met een vastgoedinvestering, maar kunt u geen keuze maken uit de talloze mogelijkheden? Vier jaar geleden kochten een 90-tal mensen kamers in Hotel Mercure Oostende. Zij genieten momenteel van € 7242,08 opbrengst per jaar. Heeft u interesse in een investering in hotelvastgoed? Instappen in soortgelijke Mercure-projecten kan nog! Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • Warme thuis, lage rekening!

  Elektriciteit en verwarming zijn al lang niet mild meer voor onze rekeningen – maar toch kunnen we door een juiste investering dit zoveel mogelijk beperken. Zo heeft Aterno een innovatieve oplossing met een uniek elektrisch verwarmingssysteem waarmee je inzet op je eigen huiselijk comfort én een zuinig verbruik.

 • Creatief dreamteam bewerkt ultieme kerstklassieker Charles Dickens

  Music Hall trekt alle registers open met ‘Scrooge, de Musical’, een gloednieuwe versie van Charles Dickens’ ultieme kerstklassieker ‘A Christmas Carol’. Een van de mooiste en bekendste kerstverhalen ooit vraagt natuurlijk een groot acteur voor de hoofdrol, maar ook een meesterverteller. Perfect voor Warre Borgmans dus, die in de huid van de verbitterde en gierige Ebenezer Scrooge kruipt.

 • Kan je op oudere leeftijd nog een lening aangaan?

  Zou je graag nog een huis, auto of dure wereldreis aankopen? Hou er dan rekening mee dat je niet altijd even makkelijk een lening zal krijgen als je ouder bent dan 65. Kredietinstellingen willen zeker zijn dat je het geleende bedrag binnen de looptijd terug kan betalen. En dat is met een pensioeninkomen en een hoge leeftijd niet altijd vanzelfsprekend.

Exclusief vastgoed in Oostduinkerke

Woon omringd door de beste service, in een privépark. Beukenhof ligt op een droomlocatie vlakbij het strand. Winkels en terrasjes liggen om de hoek, maar eens in het uitgestrekte privédomein, komen de bewoners in een oase van rust. Moderne assistentiewoningen met mooie terrassen, een privérestaurant én een wellness met sauna en binnenzwembad maken van Beukenhof uw ideale thuis. Meer informatie.

 • Op deze spookplaatsen gebeuren onverklaarbare dingen ...

  Soms gebeurt er iets waar niemand een logische verklaring voor heeft. Carl Bries neemt drie mysterieuze plekken onder de loep die griezeliger zijn dan enge Hollywoodfilms. Hele dorpen die verdwijnen en honden die zichzelf te pletter springen. Spookplaatsen bestaan toch niet? Moeten deze verhalen toch eenvoudig uit te leggen zijn of is er iets bovennatuurlijks aan de hand?

 • Meer energie nodig? Help je lichaam een handje!

  Raak je ’s ochtends maar moeilijk uit je bed of ben je tegen de middag al toe aan een dutje? Om terug meer fut te krijgen, pak je het best de onderliggende oorzaken van je energietekort aan. Je kan je lichaam ook een handje helpen door zogenaamde ‘adaptogene’ kruidenextracten in te nemen. Apotheker Piet Sollie licht toe welke kruiden je energieniveau kunnen verhogen. Dan kan je weer vol levenslust aan je dag beginnen!

Zuinig, veilig & comfortabel: Aterno verwarming

Zuinig verwarmen zonder te besparen op je comfort? Ja hoor, het kan. Met Aterno geniet je elke dag van een warme thuis zonder je zorgen te maken over veiligheid, verbruik of onderhoud. Handig én aangenaam dus. Dit dankzij hun unieke accumulatorsteen die rustig verder verwarmt, ook nadat de elektriciteitstoevoer is uitgeschakeld. Meer weten? Download dan nu de gratis gids!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.