SenNetRedactie

‘Wildlife Photographer of the Year’ in het Zwin Natuur Park

Van 6/07 tot en met 4/11 is de 53ste editie van de prestigieuze tentoonstelling Wildlife Photographer of the Year, een bruikleen van het Natural History Museum in London, te gast in het Zwin Natuur Park. De tentoonstelling toont een uniek ensemble van ruim 100 uitzonderlijke natuurbeelden. De fototentoonstelling is inbegrepen in een standaardticket tot het Zwin Natuur Park. Alle info op www.zwin.be.

 • Het is weer zalig barbecueweer: zo maak je de perfecte hamburger!

  Niets geeft je sneller dat heerlijke zomergevoel dan een gezellige barbecue. Veel mensen kiezen steevast voor een stevige portie vlees met aardappelen in de schil, maar met een barbecue kan je eigenlijk alle kanten uit! Dankzij deze tips van foodblogger Judith Pagrach word jij de koning(in) achter de grill! Bovendien leert ze je 7 geheimen voor de perfecte hamburger. Het water loopt ons al in de mond!

 • Dit is hoe jij jezelf (on)gelukkig maakt

  Dit artikel van lifecoach Wim Annerel zal je waarschijnlijk moeilijk verteren. Ben je klaar om schoorvoetend zijn gelijk toe te geven? Want hier komt een uitspraak die je aan het denken zal zetten. En dat denken leidt mogelijk naar een andere levenshouding. En die houding naar meer geluk!

Investeer in betaalbare assistentiewoningen.

Ben je op zoek naar een veilige en toch goed renderende vastgoedbelegging? In de Leeuweryck vindt u beide. Deze betaalbare assistentiewoningen liggen naast het nieuwe woonzorgcentrum van Sint-Pieters-Leeuw en bieden jou een zorgeloos totaalrendement. Ontdek meer op de website.
 • Deze 2 woorden leren je om meer te durven in het leven!

  Vraag je je soms af waarom je nog niet hebt bereikt wat je wou in je leven? Wat houdt je tegen om te doen wat je echt wil doen, om je doel te bereiken? Heb je mensen rond jou die je vertellen wat je niet kan doen? Vertel je jezelf wat je niet kan doen? Is je droom aan het verwateren? Lifecoach Wim Annerel is ervan overtuigd dat twee simpele woordjes je het lef kunnen geven om je doel alsnog te bereiken!

 • De Romeo’s vieren 15-jarig bestaan met exclusieve theatertournee!

  15 jaar geleden speelden Chris Van Tongelen en Davy Gilles mee in de theatermusical Romeo & Julia. Daar begon backstage het idee van De Romeo’s te rijpen. Hun vriend was meteen enthousiast om mee te doen. Het was het begin van een onwaarschijnlijk Romeo’s-avontuur, dat in een stroomversnelling raakte toen het trio in het Nederlands begon te zingen. Met drie unieke theaterconcerten vieren De Romeo’s binnenkort hun 15-jarig bestaan!

 • Bilzen Mysteries strikt Joke Devynck en Jeron Dewulf!

  De avondattractie van Bilzen Mysteries is al een gigantisch succes gebleken. Daarom heeft de organisatie nu iets nieuws in petto. Vorige maand zijn op de historische site van de Landcommanderij Alden Biesen de filmopnames gehouden van de dagattractie van Bilzen Mysteries. Dat gebeuren wordt op 2 juli feestelijk voorgesteld en is een dag later toegankelijk voor het grote publiek.

Ontdek de pracht en praal van Rusland!

Vertrek in september voor een indrukwekkende 11-daagse rondreis door Rusland. Wandel over het Rode Plein in Moskou, laat je verbazen door het Kremlin, geniet van de pracht van de vele kloosters, droom weg in de Hermitage in Sint-Petersburg ... Een onvergetelijke ervaring in een fijne groep! Opgelet: je kan nog boeken tot 30 juni! Meer info?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.