SenNetRedactie

Vier nieuwjaar op zee! NY + luxecruise Bahama's!

Beleef een onvergetelijk Nieuwjaar op zee tijdens een luxecruise naar de Bahama's! Op 27 december neemt sympathieke reisleider Eddy van Organizacion Royal een kleine groep onder zijn vleugels voor een geweldige 13-daagse groepsreis: maak kennis met de wervelende wereldstad New York en geniet daarna 9 dagen van pure luxe op een cruise in vol pension naar de Bahama's! Meer info en inschrijven?
  • Topchefs over hun favoriete gerecht en muziek!

    Op Lekker Klassiek, het gloednieuwe festival van Studio 100 en De Schorre, kan je aan de foodstands heerlijke gerechten bestellen op culinair hoogstaand niveau. Daar zorgen de topchefs van kookzender njam! voor, die bovendien ook zelf aanwezig zullen zijn op 26 augustus in De Schorre. Chefs Jan Buytaert en Dominique Persoone werden alvast aan de tand gevoeld over klassieke muziek én lekker eten.

  • Semino Rossi deelt nieuwe succes-cd, ‘Ein Teil von mir’.

    Op z’n 55ste behoort Semino Rossi tot het ultieme kransje van populaire mannelijke schlagersterren die de voorbije 15 jaar een paar miljoenen albums hebben verkocht. Semino heeft z’n stempel gedrukt op de muziekwereld met 5 albums die allemaal goed waren voor een nummer 1-plaats in de Oostenrijkse charts en een top 3-notering in de Duitse en Zwitserse hitlijsten. Nu brengt hij een nieuwe cd uit!

Geniet op 26/8 van klassieke muziek én heerlijk eten op Lekker Klassiek!

Studio 100 pakt uit met een gloednieuw festival waarop klassieke muziek en lekker eten hand in hand gaan. Op 26 augustus geniet je in De Schorre in Boom van het werk van topmuzikanten, verzameld door niemand minder dan Jef Neve, én proef je heerlijke gerechten van de topchefs van njam!. SeniorenNetters worden tijdens het festival getrakteerd op een gratis glaasje cava! Meer info?
  • 2 minuten kunnen je leven veranderen!

    Een positief verschil maken in je leven hoeft niet altijd met een enorme sprong te gebeuren. Lifecoach Wim Annerel merkt dat het vaak de eigen overtuigingen zijn die ons het meeste tegenhouden om ons leven te verbeteren. Als je echter begint met kleine stapjes, kan je je leven veranderen in slechts een paar minuten per dag. Hier lees je al 5 van die stapjes die een wereld van verschil kunnen maken.

Dankzij de BrilClip verlies je nooit meer jouw bril!

Ben jij ook een van die mensen die steeds loopt te zoeken naar z'n leesbril of zonnebril? Vanaf vandaag niet meer. Met een BrilClip heb je je bril altijd direct bij de hand. Het brilclipje werkt met een paar kleine magneetjes die de clip op zijn plaats houden. In een paar seconden heb je dat eenvoudig aangebracht en verwijderd. Je hoeft dus geen speld meer te gebruiken, waardoor je geen gaatjes meer in jouw kledij krijgt! Vergeet die lelijke koordjes rond je bril, maar kies voor deze moderne en onopvallende oplossing. Bovendien is dit geschikt voor elk type bril. Koop vanaf nu jouw BrilClip op onze webshop! Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.