SenNetRedactie

Fiscaal sparen: is dat ook mogelijk tijdens het pensioen?

Langetermijnsparen is veruit de belangrijkste belastingvermindering waarvan je nog kan genieten tijdens je pensioen als je dan nog belastingen betaalt. Combineer pensioensparen met langetermijnsparen. Beide zorgen niet alleen voor een aanvullend vermogen maar bieden tegelijk fiscaal voordeel tot 30% op de stortingen. Klik hier voor meer info.

 • Ontdek, ervaar en geniet van luxe en zeezicht in Oostende

  De Belgische kust strekt zich uit over 67 kilometer. Slechts een deel hiervan mag bebouwd worden. Dat zorgt ervoor dat betaalbaar vastgoed met zicht op zee steeds schaarser wordt. Crystal Residence schenkt je vandaag de mogelijkheid om er even tussenuit te knijpen met het volledige gezin in de oase van rust die haar luxeappartementen met zeezicht je bieden.

 • Video: ‘Oud wijf’ geeft al rappend huishoudtips aan jongeren

  Voordat je in aanvalsmodus gaat: Liliane Simons (67), beter bekend als MC Lily, ken je misschien nog van haar 'Rap van de diversiteit' in Belgium's Got Talent eerder dit jaar. Nu is het ‘oud wijf’, zoals ze zichzelf noemt, helemaal terug. Met haar grappige raps wil ze de jeugd ‘de gouden raad van Tante Kaat’ bijbrengen met de hulp van een Antwerps bedrijf.

Maak de gratis Loua-trui voor je oogappel

Heb je hier ook zin in? Voeg je dan bij de andere Sewista’s van Fibre Mood! Met deze miniversie van een oversized trui steelt jouw ‘benjamin’ binnenkort nog meer de show. Met een even opvallende als eenvoudige steek is dit projectje in geen tijd klaar. Laat jouw versie zien op Fibremood.com en inspireer er mama’s en oma’s mee. Download hier het patroon, helemaal gratis!

 • Christophe Deborsu debuteert in majestueuze opera ‘Nabucco’

  Op 21 december 2018 brengt Music Hall Classics Verdi’s meest opgevoerde opera ‘Nabucco’ op de planken. Een opvallende en verrassende rol is weggelegd voor journalist en tv-gezicht Christophe Deborsu, die in deze majestueuze arenaversie naast een internationaal gerenommeerde cast zal staan. Deborsu neemt in deze ode aan de stille film de rol van flamboyante, manipulatieve regisseur op zich. ‘Gelukkig voor het publiek zing ik niet in deze opera’, lacht hij.

 • Help, mijn kat kruipt in de kerstboom! 7 tips

  Een huis vol afgevallen naalden, gebroken kerstballen en potgrond verspreid over de vloer. Bedankt, lieve kattenvrienden, voor deze verwelkoming na een lange werkdag. Herkenbaar tafereel? Om je deze ellende te besparen, ging ik te rade bij kattengedragstherapeute Joline De Jaegher. Katten en kerstbomen zijn een gevaarlijke combinatie - een versierde boom is toch het perfecte speelparadijs?! -, maar met deze tips kan je het aantal scherven wel beperken.

Oproep: Wat is jouw favoriete website of blog?

Naar welke websites of blogs surf jij regelmatig? Waarom vind je dat zo’n leuke website(s)? Kortom, waar laat jij je inspireren? Zijn er bepaalde onderwerpen die je op SeniorenNet onderbelicht vindt, maar die op andere websites wel aan bod komen? We zijn benieuwd naar jullie favoriete website of blog. Vertel er ons hier over of stuur een mailtje naar de redactie!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.