Waar vandaan: Culinair > Recepten > Cappuccino van kervel en zuring

Receptendatabank

Cappuccino van kervel en zuring culinair

Keuken: Belgisch Afdrukken
Cappuccino van kervel en zuring

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • peper en zout
  • 1 deciliter room
  • 1 stuk(s) fijn versnipperde ui
  • 4 deciliter groentebouillon
  • 50 gram jonge zuring
  • 150 gram kervel

Voedingswaarde


Bereiding

• Warm de bouillon op en doe de kervel, de zuring en de ui erbij.

• Laat de bouillon 15 minuten zachtjes garen.

• Mix de soep en doe ze eventueel door een zeef als u alle draadjes wilt verwijderen.

• Breng op smaak met peper en zout.

• Klop de room licht op en meng hem door de soep.

• Dien op in kleine, voorverwarmde kopjes.


Extra / Tip


Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (1)

Lekker
Dit recept lijkt me lekker, gezond en snel klaar, ik ga het snel uitproberen.
groetjes van greet
Greet , ingegeven op 19 maart 2009, 10:50

Bron recept: Copyright Standaard Uitgeverij. Receptuur en foto's Michel en Véronique De Meyer. | 34706 keer gezien | 2 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=308