Receptendatabank
Cappuccino van kervel en zuring
Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- peper en zout
- 1 deciliter room
- 1 stuk(s) fijn versnipperde ui
- 4 deciliter groentebouillon
- 50 gram jonge zuring
- 150 gram kervel
Voedingswaarde
Bereiding
• Warm de bouillon op en doe de kervel, de zuring en de ui erbij.
• Laat de bouillon 15 minuten zachtjes garen.
• Mix de soep en doe ze eventueel door een zeef als u alle draadjes wilt verwijderen.
• Breng op smaak met peper en zout.
• Klop de room licht op en meng hem door de soep.
• Dien op in kleine, voorverwarmde kopjes.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (1)
Bron recept: Copyright Standaard Uitgeverij. Receptuur en foto's Michel en Véronique De Meyer. | 34706 keer gezien | 2 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=308