Waar vandaan: Weetjes > Grapje van de dag

Grapje van de dag - Elke dag 3 fantastische moppen!


Eerst grapje van de dag

1945, twee duitsers worden boven engeland gedropt. Ze besluiten om een gezellige pub te bezoeken. Eenmaal binnen, vraagt de barman om hun bestelling "Two whiskey." Barman: "Dry whiskey?" "NEIN ZWEI!"

Tweede grapje van de dag

Moeder staat te douchen. Net op dat moment belt de postbode aan met een pakketje. Hij kijkt door de brievenbus om te kijken is of er iemand thuis is na een tijdje. Net op dat moment loopt de moeder naakt naar de brievenbus.
De postbode zegt: "he krullebol, is je moeder ook thuis?"

Derde grapje van de dag

Bedtijd

Jantje : "Mag ik nog wat lezen tot ik in slaap val ?"
Moeder : "Ja, maar geen minuut langer !"

Ontdek onze nieuwe rubriek Grappig of Schattig


Vorige 5 dagen

1) Waarom loopt een dom blondje altijd met een hond op straat? 2 weten meer dan 1.Twee bankiers die schipbreuk hebben geleden, hebben zicht vastgeklampt aan een houten plank.
- Kun jij het hoofd nog lang boven water houden, vraagt de ene na een tijdje.
- Wie haalt het nu in zijn hoofd om in zo'n situatie over zaken te praten?On-

Meester : "De meeste woorden die met “on” beginnen zijn woorden die niet goed zijn, bijvoorbeeld : ongehoorzaam, onaangenaam, enz.Kan iemand mij nog zo'n woord geven ?“
Jantje: "Ik meester : onderwijzer !"2) Een giraf komt terug in de dierentuin. 'Wat kijk je chagrijnig?' vraagt de bewaker. 'Vind je 't gek?' zegt de giraf: 'Ik kom net bij de kapper vandaan. Alleen m'n nek uitscheren: 750 euro!'Zij : "had ik maar naar de raad van mijn moeder geluisterd en was ik maar niet met je getrouwd !"
Hij : "Ik heb nooit geweten dat je moeder het zo goed met me voor had."Snugger

Jantje is bij de tandarts geweest. Moeder vraagt hem :
"Doet je kies nu nog pijn, Jantje ?" "Geen idee," antwoordt Jantje,
“de tandarts heeft hem gehouden."3) 30 Domme blondjes zitten in een vliegtuig. Opeens valt de vloer naar beneden. Alle 30 domme blondjes hangen aan de stalen buizen op een hoogte van 3 kilometer. Zegt de piloot: 'We zijn te zwaar 1 van ons zal zich moeten laten vallen.' 1 Dom blondje zei dat zij zich wel liet vallen en hij storte naar beneden. Dat vonden ze allemaal zo moedig dat ze met zijn alle begonnen te klappen.Een dikke dame wordt benaderd door een bedelaar.
"Mevrouw", zegt hij, "ik heb in drie dagen niet gegeten".
"Ik wou dat ik jou zelfbeheersing had", antwoord de dikke dame...
Beroep

"Wat ga je later worden, Joske ?" vraagt moeder."Vuilnisman !" antwoordt de kleine man. "Hou weet je dat zo zeker ?" vraagt moeder. Waarop Joske antwoordt : "Omdat je dan enkel op dinsdag moet werken."4) Wat is een dom blondje met zaagsel in haar hand volgens de nieuwe spelling?
Een extern geheugen!
Beukemans wordt met een bloederig gezicht naar het ziekenhuis gebracht.
"Dat ziet er niet zo mooi uit", zegt de dokter, "hoe heet u?".
"Miel Beukemans".
Dokter: "Bent u getrouwd ?".
"Ja, maar dit is het gevolg van een verkeersongeluk."Secretaresse

"Wie heeft tegen u gezegd!!," raast de chef tegen zijn secretaresse,"dat u hier de hele dag kunt luieren, alleen omdat ik u een paar keer gekust heb!?"

Lachend reageert de secretaresse: "Mijn advocaat!"5) Hoe meet je het I.Q. van een blondje? Met een luchtdrukmeter."Wat moet je doen om een succesvolle carrire op te bouwen in de beurswereld ?", vroeg men eens aan een bekende Duitse Bankier.
De oude heer antwoordde glimlachend:
"O, dat is heel gemakkelijk,
je moet altijd van pessimisten kopen en aan optimisten verkopen."De baas tot zijn personeel

"Beschouw mij niet als jullie chef, maar als een goede vriend die altijd gelijk heeft."