Waar vandaan: Actueel >

Actueel - Nieuw op SeniorenNet: juridisch advies!

Archief

SeniorenNet start met het geven van juridisch advies in een gloednieuwe rubriek.  Deze nieuwe rubriek kan je vinden op de homepage onder "In de kijker".

De juriste Solange Tastenoye geeft élke week een nieuw advies.  Zo zal je heel wat leren over juridische zaken als je de nieuwe rubriek volgt op SeniorenNet.

Maar we gaan verder dan enkel juridische artikels.  Ook ù kan naar ons vragen doorsturen.  Op het e-mail adres juridischadvies@seniorennet.be kan u algemene juridische informatie verkrijgen.  Bovendien zien we door de vragen die we op dat e-mail adres krijgen ook waar de interesse ligt van onze bezoekers, waarna we hierover een uitgebreider en gedetailleerder artikel kunnen schrijven en publiceren voor alle bezoekers van SeniorenNet.

Tot slot starten we ook met persoonlijk juridisch advies.  Je kan bellen naar het nummer 0902/12014 (€ 0,74/min), voor het relatief lage bedrag krijg je persoonlijk juridisch advies voor uw situatie door de juriste Solange Tastenoye.
Echter wel opgelet, advies enkel in verband met het burgerlijk recht.

Hopelijk kunnen we veel bezoekers bereiken met de duidelijke juridische informatie, zodat het ook voor ù allemaal duidelijker wordt!



Juridisch advies

SeniorenNet Juridisch advies - Burgerlijk recht

http://www.SeniorenNet.be/juridischadvies

Algemene
juridische informatie?
Mail naar: juridischadvies@seniorennet.be

Persoonlijk juridisch advies?
Bel naar:
0902/12014 (€ 0,74/min)

 

 

rss