Waar vandaan: Op zoek naar > Hobby & Cultuur

Op Zoek Naar > Hobby & Cultuur

Dezorgwinkel: “Omdat jouw Thuis onze Zorg is …“ Op www.dezorgwinkel.org kan u een uitzonderlijk gamma aan hulpmiddelen vinden die uw dagdagelijkse leven een stuk eenvoudiger maken. Je vindt er tal van producten die je helpen bij het uitoefenen van je hobby’s en vrijetijdsbestedingen zoals werken in de tuin, wandelen en sporten. Neem snel een kijkje op onze website! Alles wordt op een onopvallende manier en snel bij u thuis geleverd.
E-mail: info@dezorgwinkel.org

Talen leren met plezier, zoals u het nooit kon: met een altijd geduldige computer, multimediaal, alles-in-één (grammaticale + culturele uitleg, woordenboek, tekst, klank, beeld, zelfs text-to-speech) en aan uw eigen ritme waar en wanneer u wil. EU-gelabelde e-modules. CommArt Int: bedrijf van eigen bodem. www.commart.be Tel: 011 26 86 55 of 0495 77 73 66

Unigro.be Reizen, tuinieren, fietsen of klusjes doen … Unigro zorgt er voor dat u optimaal kunt genieten van uw vrije tijd. Neem dus zeker een kijkje op onze website en ontdek voordelig geprijsd tuingereedschap, kampeermateriaal, partytenten, travelboxen, alles voor uw huisdier, ... Veel surfplezier! Unigro.be!

Boottochten met uw familie, vrienden of vereniging ...
E-mail: boot@seastar.be of tel: 058 23 24 25

Aankoop en Verkoop van Postzegels & Verzamelingen
E-mail: oostvogels.vof@telenet.be of tel: 0499 18 99 38

Monumenten, cultuur, musea, 1000 jaar historie in 1 daguitstap.
E-mail: info@ijzertoren.org of tel: 051 50 02 86

Thuis Leren Tekenen
E-mail: info@sinopia.be

Boottochten met uw familie, vrienden of vereniging ...
E-mail: boot@seastar.be of tel: 058 23 24 25

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Annebelleke-anne Seeuws (48) uit Zwijnaarde-gent

Ik heb een blog op SeniorenNet. Ik vind het een gemakkelijke manier om een blog aan te maken. Erg gevarieerd... leuk om er in te surfen. Gemakkelijk om in je eigen blog te veranderen. En men heeft plaats en mogelijkheden genoeg om in de blog je eigen hoekje te maken. Je blog wordt door heel veel mensen bekeken, ook doordat het in Google of andere terug te vinden is! Ik vind het LEUK OM ER LID VAN TE ZIJN...DANK JE!

Meer over Annebelleke-anne Seeuws :
  • Kleuterbegeleidster in dagverblijf-stad gent
  • 48 jaar
  • Bezoekt ons meerdere keren per dag
  • Getrouwd
  • 2 kinderen
  • Hobby's: beren maken, handwerken-verzameling van torck-swan

Poll

Eten uw kinderen een warme maaltijd op school?