Waar vandaan: Op zoek naar > Immo & Vastgoed

Op Zoek Naar > Immo & Vastgoed

Vochtbestrijding: opstijgend vocht, condensatie en kelderdichting.

Contravocht heeft een expertise in het wegwerken van vochtproblemen, specifiek opstijgend vocht en condensatie. Wij bieden een efficiënte en blijvende oplossing voor vochtproblemen. Zo voorkomt u chronische gezondheidsproblemen dmv opstijgend vocht. U krijgt een vrijblijvende gratis diagnose. Wij contacteren u binnen de 2 werkdagen.
E-mail: info@contravocht.be of tel: 03 458 53 58

Te huur zorgappartementen met diensten op maat
Centrale ligging in Kortrijk en Oostrozebeke. Moderne appartementen (1 of 2 slks) met ruime terrassen, toeleiding naar zorg en diensten door CM-Zorgmakelaar, 24/24u SOS-dienst.
E-mail: verhuur@zilvertorens.be of tel: 056 53 13 09

Ter Bleuk: “Leven zoals thuis maar beter”
Nieuwe serviceflats - 4 woonpaviljoenen - centraal dienstenpaviljoen - aangepaste dienstverlening door jaren ervaring - wonen in de natuur met alle hedendaags comfort - kopen/huren/veilige investering(obligatie).
Bleukstraat 11 2820 Bonheiden.
E-mail: info@terbleuk.be of tel: 015/51.22.01

Home Sweet Home
Kom thuis in residentie Elsdonck of Van Rijswijck, twee adressen met serviceflats die een elegante atmosfeer en aandacht voor details uitstralen. Uitgebreide service- en ontspanningsfaciliteiten & een verfijnd restaurant. Contacteer Lamy Belgium voor meer informatie. Onze gegevens:
Plantin en Moretuslei 12 2018 Antwerpen.
E-mail: sylvie.skop@lamy-belgium.be of tel: 0499 078 117 of 0474 746 950

Te koop: appartementen, bungalows, woningen en villa’s in Spanje:
Costa Blanca, Calida, Almeria, a/d kust, ook eerstelijns en bankbeslag (Torrevieja, Calpe, Benidorm, Altea, Moraira, Orihuela Costa, Murcia, Alicante). Div. nieuwbouw met zeezicht in Zuid Italië. Persoonlijke begeleiding. www.masa.be Klik hier voor huurwoningen aan de Costa Blanca.
E-mail: info@masa.be of tel: 03/633.48.00

Vakantie en wonen aan zee
Immo Costa biedt een ruim aanbod aan appartementen te koop in Middelkerke, zowel op de Zeedijk als in de omliggende straten. Wij maken graag tijd om naar u te luisteren en u te helpen het juiste appartement te zoeken. Wij bieden u professioneel advies met het accent op kwaliteit & service!
E-mail: info@immocosta.be of tel: 059/31 49 49

Kies vandaag waar u morgen wilt wonen!
Serviceresidentie ParkHof, het comfort en genot van een modern appartement met de voordelen van een service op maat. Dit is een uniek en innoverend concept van serviceappartementen bij Leuven. Obligatieformule: Alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen. Wenst u meer informatie over dit project? Maak dan nu een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!
E-mail: info@vivisenior.be of tel: 016 581 581

Kijk je uit naar een flat met een adembenemend zicht?
Zeg je met plezier vaarwel aan het werk in de tuin, het herstel van de woning of al die trappen en wil je toch rustig en volop blijven genieten van de natuur, het water en de zon? Woon zorgeloos en onafhankelijk in onze stijlvolle residentie aan de Leie regio Kortrijk. Ontdek www.residentie-lago-maggiore.be
E-mail: lago.maggiore@skynet.be of tel: 0032 (0)479 30 6000

domoXim Vastgoed & Beheer
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de verkoop/verhuur van uw woning? Bij domoXim kan u terecht voor een gratis waardebepaling. We zorgen voor een een volledig verkoop/verhuurdossier dat voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Kantoren in Mechelen, Zaventem, Diest, Leuven & Evere.
E-mail: info@domoXim.be

Welkom aan de Spaanse Costa Blanca.
Uw Belgische makelaar, reeds 10 jaar te Calpe - Altea - Benissa - Moraira & omgeving. We helpen u de juiste woning aan de scherpste prijs te vinden. Uitgebreid netwerk van professionele partners met juridische en financiële kennis. Persoonlijke service ook na verkoop. Honderden referenties.
E-mail: info@cobatcostablanca.net of tel: 0034 618 422 979

Beleggen in serviceflats is een veilig alternatief voor de volatiele beurs.
Senior Invest heeft al 20 jaar ervaring in het bouwen en verhuren van serviceflats op toplocaties in Brussel en Vlaanderen. De eigen professionele verhuurdienst zorgt voor de verhuur van uw vastgoedinvestering. www.seniorinvest.be
J. Bordetlaan 160/1 1140 Brussel.
E-mail: info@seniorinvest.be of tel: 02 708 80 99

Te koop: appartementen, bungalows, woningen en villa’s in Spanje:
Costa Blanca, Calida, Almeria, a/d kust, ook eerstelijns en bankbeslag (Torrevieja, Calpe, Benidorm, Altea, Moraira, Orihuela Costa, Murcia, Alicante). Div. nieuwbouw met zeezicht in Zuid Italië. Persoonlijke begeleiding. www.masa.be Klik hier voor huurwoningen aan de Costa Blanca.
E-mail: info@masa.be of tel: 03/633.48.00

Wij zoeken voor onze klanten landelijke woningen, villa's, boerderijen, hoeve(s)tjes (voor paardenliefhebbers) in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Discrete en professionele verkoop. Tot 22u telefonisch bereikbaar. Tel: 0475 32 82 76

Herbron aan zee.
Keuze uit verschillende huurformules voor een kort of langer verblijf te Westende @ zee. Ontdek online prijzen, beschikbaarheid en foto’s op www.laplage.be
Distellaan 34 8434 Westende aan zee.
E-mail: info@laplage.be of tel: 059 30 15 13

Te koop: Uw eigen droomhuis in Frankrijk !
Wij bouwen uw vakantievilla geheel op maat en begeleiden u doorheen het volledige bouwproces.
Prachtige bouwpercelen in de Ardèche. Klik op de foto voor meer informatie!!!
E-mail: info@vwconstruct.be of tel: 0476/24.78.63

Vakantie in De Haan!
Ondek online prijzen, beschikbaarheid en foto's van ons ruime aanbod aan vakantiewoningen!
Leopoldlaan 19 8420 De Haan.
E-mail: info@woestyn.be of tel: 059/23.50.01

Huren of kopen van een vakantiewoning in Wenduine
E-mail: info@habitas.be of tel: 050 41 33 22

Vakantieverhuur-B&B en NU dé beste koopjes!
Uw professionele API* Immo-& Verzekeringsmakelaar, Costa Blanca-Zuid
E-mail: info@malimi.com of tel: 0034 966716459

Gemeenschapswonen Ninove 4 pers.
Zelfstandig wonen en toch niet alleen. Eigen privé leefruimtes.
E-mail: info@zelfstandig-gemeenschapswonen.be of tel: 0475/51.15.93

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Blondje (54) uit Herenthout

Ik ben meestal alleen, vooral aan de lange avonden had ik een hekel. In de SeniorenNet chatroom is het meestal gezellig en de avonden vliegen nu voorbij, alleen al daarvoor verdient SeniorenNet een dikke proficiat! en er is nog zoveel meer op de site!

Meer over Blondje :
  • Bediende
  • 54 jaar
  • Bezoekt ons meerdere keren per week
  • Getrouwd
  • 1 kind
  • Hobby's: dansen, lol maken

Poll

Gebruikt u meettoestellen (bloeddruk, cholesterol,..) om uw gezondheid op te volgen?