x

Beste SeniorenNet bezoeker, je kent ons al 14 jaar lang als de grootste website voor de 50-plusser in België. Bij ons werken slechts 9 mensen, maar we hebben wel 1,5 miljoen gebruikers. Onze kosten zijn echter wel dezelfde als van elke andere grote website: servers, elektriciteit, huur, software en personeel. Hoewel we inkomsten hebben van advertenties, is dit niet voldoende. We hangen af van donaties. Als iedereen die dit leest de prijs van een kop koffie zou doneren, kunnen we onafhankelijk en neutraal blijven. Als u SeniorenNet nuttig vindt, vragen we een minuut van uw tijd om het weer een jaar online te houden. Help ons alstublieft de fondsenwerving te vergeten en ons weer verder met SeniorenNet bezig te houden. Dank u wel!
€10   €20   €50   €75    €100   €250   €500   Anders: €

Waar vandaan: Helpcentrum > Vragen bronvermelding > Interessante fotodatabank! Mag ik een deel (of alle foto's) ook aanbieden in een eigen databank of website?

Vragen bronvermelding: Interessante fotodatabank! Mag ik een deel (of alle foto's) ook aanbieden in een eigen databank of website?

Neen, het is strikt verboden om een vergelijkbare fotodatabank te starten of een deel of alle foto's op te nemen in een eigen databank; ookal is deze databank al dan niet betalend en al dan niet intern. Ook al zou deze databank of website in het buitenland of in een andere taal worden gebracht.


Het is bijvoorbeeld (maar niet enkel beperkt tot) niet toegelaten om een eigen website te starten met bvb. alle foto's van deze fotodatabank op om zo gratis te laten downloaden door bezoekers. Doet u dit toch, dan heeft dit zeer zware juridische gevolgen.

Ook al is het niet de bedoeling van SeniorenNet, het is mogelijk om hiervoor wl toestemming te krijgen, u kan uw aanvraag richten aan fotodatabank-aanvragen@seniorennet.be. De toestemming geldt pas nadat wij schriftelijk hierop hebben toegestemd en de (eventuele) betaling bij ons toegekomen is. We behouden ons steeds het recht om aanvragen te weigeren, zonder opgave van reden.

Meer informatie over de voorwaarden is te lezen op http://fotodatabank.seniorennet.be/voorwaarden_downloaden.phpGerelateerde helponderwerpen:
De foto's worden toch gratis aangeboden, is het dan erg dat ik geen bronvermelding doe?
Ik heb een foto gebruikt met bronvermelding, moet ik dit nu ergens melden?
Ik heb nu foto(s) gebruikt, gaat SeniorenNet mij hiervoor geld vragen?
Hoe zet ik de bronvermelding van een foto op mijn website? Welke bronvermelding?
Ik heb een foto uit de databank gezien ZONDER bronvermelding!
Ik heb een foto zeer uitgebreid bewerkt met bvb. Photoshop, moet de bronvermelding nu nog?
Kan ik foto's gebruiken uit de fotodatabank?
Moet ik betalen om een foto uit de fotodatabank te gebruiken?

Ga naar het Helpforum om vragen te stellen, antwoorden te vinden en uw kennis te delen met anderen.

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Geert De Bleye (slow Hand) (53) uit Nieuwpoort

Het plezante vind ik dat je kan terugvallen op SeniorenNet als wij bepaalde problemen hebben, allerlei onderwerpen kunnen wij bespreken en een oplossing zoeken.

Meer over Geert De Bleye (slow Hand) :
  • Brandweerman
  • 53 jaar
  • Bezoekt ons meerdere keren per week
  • Getrouwd
  • 1 kind
  • Hobby's: muziek beluisteren en vertolken, iemand helpen waar kan heeft altijd voldoening

Poll

Drink je liever uit een flesje of blikje?