Mail van Microsoft-Nieuwe serviceovereenkomst.

Vragen/antwoorden betreffende e-mail.

pcekspeer
Lid geworden op: 06 aug 2010, 12:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

27 jul 2016, 15:38

U ontvangt deze e-mail omdat we de Microsoft-servicesovereenkomst aan het updaten zijn. Deze overeenkomst is van toepassing op een of meerdere producten of services van Microsoft die u gebruikt. We brengen deze updates uit om onze voorwaarden te verduidelijken en ervoor te zorgen dat ze transparant blijven voor u en ook bijkomende producten, services en functies van Microsoft blijven dekken.
De Microsoft-servicesovereenkomst is een overeenkomst tussen u en Microsoft (of een filiaal ervan) dat uw gebruik van de online consumentenproducten en services van Microsoft regelt.


Hieronder volgen een aantal van de meest opmerkelijke wijzigingen aan het Microsoft-servicesovereenkomst:

• Dekking voor bijkomende services (zoals GroupMe en Group Messaging) en nieuwe functionaliteiten en functies voor inbegrepen services (zoals Skype, Bing en ons Beloningen-programma)
• Verduidelijkingen dat uw werk- of schoolaccount door verschillende voorwaarden wordt gedekt
• Bericht dat u voor Xbox nu minstens eenmaal om de 5 jaar moet aanmelden om uw gamertag actief te houden
• Beschrijving van limieten voor dataopslag in OneDrive en factoren die het synchroniseren van en uploaden naar OneDrive services kan bemoeilijken



U kunt het volledige Microsoft-servicesovereenkomst hier lezen. U kunt ook meer te weten komen over deze updates op onze FAQ pagina via deze link. De updates van het Microsoft-servicesovereenkomst worden van kracht op 15 september 2016. Als u onze producten en services blijft gebruiken op of na 15 september 2016, gaat u akkoord met de bijgewerkte Microsoft-servicesovereenkomst.
We zijn ook onze Microsoft-privacyverklaring aan het bijwerken. Deze updates worden beschreven op onze FAQ pagina via deze link en worden van kracht op 2 augustus 2016.
Als u er niet mee instemt, kunt u ervoor kiezen om het gebruik van de producten en services te stoppen en uw Microsoft-account te sluiten voordat deze voorwaarden van kracht worden. Als u ouder of voogd bent, bent u verantwoordelijk voor het gebruik, inclusief aankopen, van de Microsoft-producten en services door uw kind of tiener.
Bedankt voor het gebruik van de Microsoft-producten en -services.

https://privacy.microsoft.com/nl-nl/privacystatement

https://www.microsoft.com/nl-nl/service ... oming.aspx

https://www.microsoft.com/nl-nl/service ... t/faq.aspx

Te nemen of te laten, dus.
:wink:
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/