SeniorenNet Forum Index SeniorenNet
Het forum voor elke 50-plusser!
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst     RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken 
 InloggenInloggen 

firefox

 
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Internet
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
vink151



Geregistreerd op: 24-10-2010
Woonplaats: Groot Kortrijk

BerichtGeplaatst: Vr 15 Nov 2013, 18:08    Onderwerp: firefox Reageer met quote

Hallo, ik werk met firefox
Voor een vereniging heb ik sedert jaren een website gemaakt.
De verslagen van onze vergaderingen verwerk ik in de website als pdf-bestanden. Sedert jaren loopt dit perfect.
Sedert gisteren heb ik problemen:
ik kan geen enkel pdf-bestand van websites meer openen.
De groene pijl rechts bovenaan geeft aan dat het bestand gedownload wordt maar er gebeurt niet.
Bekijk ik mijn website met internet explorer dan dan zijn er geen problemen.
Is in de laatste versie van firefox iets veranderd zodat geen pdf-bestanden meer kunnen bekeken worden?
Graag jullie hulp.



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: houthalen

BerichtGeplaatst: Vr 15 Nov 2013, 20:08    Onderwerp: Reageer met quote

vinkje

Als in FF klikt op Extra - Opties -Toepassingen, en scrollt naar pdf, wat staat er dan geselecteerd ? Al eens een andere geprobeerd ?

 

 
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Opera12.16/FF32.0.3/Chrome/Maxthon/Avast+Win firewall/WLMail 2012/OpenOffice4.1.0/BSA+Micros.SafetyScan+.Malic.Softw.Rem.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl-Superantispyw/MBAM/Ccleaner/AdwCleaner/JRT/Ixquick/Bing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
vink151



Geregistreerd op: 24-10-2010
Woonplaats: Groot Kortrijk

BerichtGeplaatst: Ma 18 Nov 2013, 11:05    Onderwerp: Reageer met quote

Hallo,
bij Opties\toepassingen staat er 3 maal: Adobe Acrobat gebruiken (in Firefox).
Ik heb dat veranderd in alle andere mogelijkheden maar het resultaat is hetzelfde. De pijl rechtsboven geeft aan dat er gedownload wordt en onderaan rechts verschijnt ook die mededeling naar er gebeurt niets.



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: houthalen

BerichtGeplaatst: Ma 18 Nov 2013, 14:41    Onderwerp: Reageer met quote

Hoi vink

-Laatste versie van FF in gebruik : 25.0.1 ?
-Je kon geen schermafdruk plaatsen van FF zoals het voorbeeld ? Wij weten niets van je pc hé, we weten niet welk systeem in gebruik is, we zien je scherm niet, is dus niet makkelijk te adviseren...
http://www.seniorennet.be/forum/viewtopic.php?t=155965
-Installeer de Nitro-pdf-lezer eens en laat die dat bestand eens openen ?
http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/Nitro+PDF+Reader+pdf+lezen-
-Heb je Acrobat echt nodig om bepaalde redenen ?
-Met systeemherstel teruggaan naar een dag voordat het probleem begon ?
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Opera12.16/FF32.0.3/Chrome/Maxthon/Avast+Win firewall/WLMail 2012/OpenOffice4.1.0/BSA+Micros.SafetyScan+.Malic.Softw.Rem.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl-Superantispyw/MBAM/Ccleaner/AdwCleaner/JRT/Ixquick/Bing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: houthalen

BerichtGeplaatst: Ma 18 Nov 2013, 15:17    Onderwerp: Reageer met quote

vink

Nog een vraagje ivm Adobe.
Heb je een Adobe-account en dus ook een ww in gebruik ?
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Opera12.16/FF32.0.3/Chrome/Maxthon/Avast+Win firewall/WLMail 2012/OpenOffice4.1.0/BSA+Micros.SafetyScan+.Malic.Softw.Rem.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl-Superantispyw/MBAM/Ccleaner/AdwCleaner/JRT/Ixquick/Bing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
vink151



Geregistreerd op: 24-10-2010
Woonplaats: Groot Kortrijk

BerichtGeplaatst: Di 19 Nov 2013, 11:24    Onderwerp: Reageer met quote

Ik werk met FF versie 25.0.1
Het probleem doet zich voor op de volgende website:
http://www.demunster.net/weda/
Ga daar naar de rubriek "WEDA"
Druk je op deze rubriek dan moet een brochure verschijnen in PDF-formaat.
Tot een week geleden was dit geen probleem.
Wat gebeurt er nu? (pas ontdekt)
op het scherm gebeurt er niets MAAR IN MIJN MAP "DOWNLOADS" vind ik die PDF-file en ik kan ze daar openen.
Werk ik met Internet Explorer dan werkt mijn website correct.



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Danny.



Geregistreerd op: 15-5-2003
Woonplaats: Vlaams Brabant

BerichtGeplaatst: Di 19 Nov 2013, 11:32    Onderwerp: Reageer met quote

Met Windows 8.1 krijg ik volgend te zien
 

 
Kan je hier eventueel ook niet kiezen?

Groetjes

Danny




_________________
Toen wij in 1958 huwden hadden wij niet veel, veel daarvan hebben wij nu nog steeds.
W8.1 Firefox (soms IE of Chrome)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
vink151



Geregistreerd op: 24-10-2010
Woonplaats: Groot Kortrijk

BerichtGeplaatst: Di 19 Nov 2013, 11:54    Onderwerp: Reageer met quote

 

 

Is dit het gevraagde beeld?

ik werk met windows 7



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: houthalen

BerichtGeplaatst: Di 19 Nov 2013, 13:24    Onderwerp: Reageer met quote

Vink

Je hebt mijn eerste antw. gelezen ?
Herlees het nog eens ?

Je eigen schermafdruk hierboven eens goed bekeken ?
Wat staat er als toepassing bij PDF ?
Daar staat toch te lezen : Bestand opslaan, toch ?
En dat doet FF dus ook, tenzij jij dat wijzigt.
En als je dat wijzigt zoals in mijn schermafdruk te zien is, dan opent die rubriek "Weda" zich ook hé.... zonder eerst op te slaan.
Klik eens op dat pijltje zoals je in mijn schermafdruk kunt zien ?
Krijg je hetzelfde ongeveer te zien hé, of niet ?

Deze vraag ook bekeken ?
....Nog een vraagje ivm Adobe.
Heb je een Adobe-account en dus ook een ww in gebruik ?......
D'er zijn onlangs bij Adobe zo'n 150miljoen wachtwoorden gehackt en op internet gezet....

En als je 5 minuten de tijd hebt, probeer eens, eenmalig, een onderschrift aan te maken ? Ook al lijkt het voor jou niet echt nodig te zijn, voor helpers is dat het enige houvast dat ze hebben hé. Ze hebben geen glazen bol héLaughing
Iedere pc verschilt namelijk van werking hé. Laughing Dus zijn de adviezen ook verschillend hé.
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Opera12.16/FF32.0.3/Chrome/Maxthon/Avast+Win firewall/WLMail 2012/OpenOffice4.1.0/BSA+Micros.SafetyScan+.Malic.Softw.Rem.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl-Superantispyw/MBAM/Ccleaner/AdwCleaner/JRT/Ixquick/Bing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
vink151



Geregistreerd op: 24-10-2010
Woonplaats: Groot Kortrijk

BerichtGeplaatst: Di 19 Nov 2013, 18:34    Onderwerp: Reageer met quote


PCEKPEER, duizend maal bedankt, mijn probleem is opgelost.
Hoe kon ik zo dwaas zijn, ik zat steeds aan de eerste regel (Adobe Acrobat Forms ..)te prutsen. Ja bij een 70-plusser valt zijn frank niet zo rap.

Ik heb nog een probleem met FF dat ik niet heb bij Internet Explorer.
Bij homebanking gebruik ik de KBC kaartlezer 2.0. (zie bijlage) Daarbij moet men de kaartlezer tegen het scherm houden om de barcode te lezen. Sedert een maand werkt dat niet meer bij mij. Iemand van de bank is langsgekomen maar heeft het ook niet kunnen oplossen.
PCEKPEER, een uitdaging ?  

 



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
pcekspeer



Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: houthalen

BerichtGeplaatst: Di 19 Nov 2013, 20:08    Onderwerp: Reageer met quote

Vink

Probleempje is alweer opgelost hé, de ouwe frankskes vielen gemakkelijker dan de huidge eurootjes hé Laughing
KBC en FF.
-Je kan de IE-site van KBC ook laten openen in FF hé, door dat in FF aan te geven. Is simpel maar... de KBC-kaartlezer moet natuurijk ook gewoon werken in FF hé.
Waarschijnlijk is er obstructie van een, of meerdere, add-ons, of probleem met cookies toestaan...
Weet niet welke extensies FF in gebruik heeft, maar mogelijk is de addon NoScript aanwezig ?
 

 
Als dat zo is, kopieer dan het adres eens vd KBC als je op IE bent hé.
Klik in FF op Extra - addons - extensies.
Klik bij NoScript op "Opties", klik bovenaan op "Toestemmingenlijst"
In het vakje plak je dan het adres van KBC en klik OK.
Herstart FF en test de KBC-kaart eens ?
Wink




_________________
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//Opera12.16/FF32.0.3/Chrome/Maxthon/Avast+Win firewall/WLMail 2012/OpenOffice4.1.0/BSA+Micros.SafetyScan+.Malic.Softw.Rem.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl-Superantispyw/MBAM/Ccleaner/AdwCleaner/JRT/Ixquick/Bing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Internet Tijden zijn in EET (Europa)
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Gh (52) uit Arendonk

SeniorenNet is een echt leuke site waar je vanalles op kan vinden. En als je niet oppast echt je tijd vergeet!

Meer over Gh :
  • Werkzoekend
  • 52 jaar
  • Bezoekt ons meerdere keren per week
  • Getrouwd
  • 1 kind
  • Hobby's: genealogie, lezen

Poll

De hospitalisatiekosten schieten jaarlijks in de hoogte! Hebt u een extra bijkomende hospitalisatieverzekering?