Waar vandaan: Geld & Werk > Goed doel

Goed doel

Wilt u een som geld schenken aan een goed doel?
Dat is geen probleem meer, je hoort overal in de media om de goede doelen te sponseren.

Wij geven enkele links van de belangrijkste goede doelen, met hun website.

Als we alle goede doelen zouden moeten opnoemen, dan zouden we een serieuze pagina hebben, daarom verwijzen wij u graag ...

Zonder geld tóch helpen
Iets doen voor het goede doel... Dat wil iedereen wel, maar iedereen denkt dat het geld moet kosten. Hier kun je gratis geld doneren aan een goed doel. Je hoeft alleen te klikken op de links die op de onderstaande sites staan, en vervolgens maakt een sponsor geld over!! Als je dus elke dag even langs gaat ben je goed bezig! Zo simpel is het!

Gratis donatie - Straatkinderen
Druk even op de knop en je doneert zomaar eventjes een halve gulden aan een straatkind. Naar welk land het geld gaat, vind je op de pagina (wisselt regelmatig).

Gratis donatie - The Rainforest Site
Als je onder de landkaart op de knop "Donate land" klikt, dan krijg je enkele bannertjes te zien.  Doordat de adverteerders hiervoor betaalden, kopen zij in ruil daarvoor regenwoud op.

Gratis donatie - The Hunger Site
Als je onder de landkaart op de knop "Donate food" klikt, dan krijg je enkele bannertjes te zien.  Doordat de adverteerders hiervoor betaalden, sturen zij in ruil daarvoor eten naar de derde wereld.

Gratis donatie - The Breast Cancer Site
Doneer gratis scans, om te voorkomen dat nog meer mensen sterven aan kanker. Red levens en klik op de knop "Donate Free Mammograms".

Gratis donatie - Free Donation.com
Hieronder kan u klikken op iedere link, je doneert dan rechtstreeks. Als je meer informatie wil voor je doneert, klik hier voor de homepage.

Gratis donatie - Save Rainforest
Red het regenwoud en klik op de knop "Save Rainforest". Hierdoor zorg je dat jij, maar ook je kinderen en kleinkinderen nog van deze wereld kunnen genieten.

Gratis donatie - Voedselhulp
Klik op de knop "Geef gratis een maaltijd" en doneer de mensen in de arme landen een beetje eten.

Gratis donatie - The Humanitarian Site
Klik op de knop "Click here to support Humanitarian Volunteer Work".