Waar vandaan: Levensdromen > Ervaring > Zwemmen tussen de dolfijnen

Levensdroom: Zwemmen tussen de dolfijnen

Beste mensen allemaal,

Ik droom er al bijna mijn hele leven van om eens tussen en met de dolfijnen te zwemmen. Ze aanraken, aaien en al wat ze graag hebben.
Velen zullen zeggen, maar dat is toch niet zo moeilijk meer.
Misschien niet voor de mensen die geld genoeg hebben. Ik ben alleenstaande moeder, en wordt samen met mijn zoon uit huis gezet. met het kleine inkomen een huis huren is al een hele toer. Voor reizen, laat staan naar de DOLFIJNEN is al helemaal niet haalbaar voor ons. Mijn zoon zou dat ook wel zeer graag doen. Maar bij mij is het echt iets dat ik wil doen voor ik er niet meer ben.
Ik heb ook een kleine handicap aan de heup, waardoor ik minder mobiel ben, maar eens je tussen de dolfijnen zwemt is dat toch geen probleem. Het klimaat en het gezelschap van die nobele dieren op zich is al heilzaam.
Men zegt soms, dat wanneer je je droom hebt verwezenlijkt het toch niet zo tof was als verwacht. Maar hier denk ik anders over. Het is echt iets waar ik van droom en wil waarmaken.
Het geluk van mijn zoon komt op de eerste plaats, maar daarna zou ik echt mijn droom willen beleven...
Aan je droom denken maakt al gelukzalig. Dus het is niet omdat het niet lukt dat je moet zitten kniezen. Blijven dromen en ik denk "Ooit lukt het wel".

Poppemieke (Stekene) , ingegeven op 16 februari 2007, 09:50

In totaal 2221 maal gelezen | 13 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (1)

Lann (Deurne)
Hallo, Ja zwemmen met dolfijnen is een echte levensdroom van mij. Maar het is de organisatie die zo moeilijk en waarschijnlijk duur is.Ik zit in een rolstoel, maar toch, in het water : het zou moeten gaan, ik ben er zeker van.Zo'n kontakt met die dieren moet iets onvergetelijk zijn.Ook snorkelen zou ik nog eens graag doen, maar waar dat kan , is het te warm voor mij. Ik verdraag maar temperaturen tot 25

Ingegeven op 17 februari 2007, 13:46 door LannReacties (1)

Zwemmen tussen de dolfijnen
Heb ik verleden week gedaan. Zalig

Josephine, ingegeven op 16 februari 2007, 15:16Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be