Waar vandaan: Levensdromen > Ervaring > GEVANGENIS

Levensdroom: GEVANGENIS

Ik heb een heel uitzonderlijke droom.

Ik ben vrouw en wordt in de zomer 60 jaar.
Gans mijn leven droom ik ervan om eens een dagje in een" gevangenis" te mogen doorbrengen, liefst in Antwerpen, daar ik er woonachtig ben.

Ik ben niet zinnens om iets stout te doen om in de gevangenis te geraken...
Ik kan het zelf niet verklaren waarom ik het leven in een gevangenis eens van dichtbij wil beleven.

Lieve mensen,oordeel niet verkeerd over me.
Ik ben een heel normale zelfstandige dame.
Heb wel verschillende gerechtszaken in Antwerpen gevolgd, misschien vandaar die interesse...!


Hopelijk kan iemand mijn "heel speciale droom" in vervulling laten gaan..?

Dank jullie, lieve mensen.

Eva (BERCHEM) , ingegeven op 16 februari 2007, 20:01

In totaal 2675 maal gelezen | 17 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (6)

Gevangennis
Hoi ik las je droom wel raar maar verstaanbaar je kan al eens proberen om tepennen met iemand uit de gevangennis in antwerpen ik ken er iemand mijn dochter en geeft je graag uitleg schrijf haar maar van looy carolien groetjes

Moesty, ingegeven op 03 juli 2008, 08:40

Wil je er één bezoeken in de U.S.A.?
Beste Eva,indien het voor jou financieel mogelijk is kan ik je helpen om één of twee gevangenissen in de U.S.A. te bezoeken.Het is natuurlijk niet te vergelijken met de gevangenissen in België.Daarom ook is het ook zo ongelooflijk interessant. Het is met niets te vergelijken. vb.om zes uur 's morgens buiten in de rij staan om dan om negen uur binnen te mogen en daar nog eens een uur te wachten om dan bijna gestript te worden en dan toch nog door metaaldetecter te moeten enzoveel meer. Waarom zo lang buiten staan wachten ? Omdat er honderden bezoekers zijn want er zijn duizenden gevangenen en wie eerst binnen geraakt heeft de langste bezoektijd. Wat hartverscheurend is ,is al die kleine kindjes die op bezoek komen bij hun papa en die ook uren wachten en super braaf zijn alsof ze goed beseffen waar ze zijn en dan hartverscheurend huilen als ze afscheid nemen van hun papa. Ik krijg er nog de tranen van in de ogen als ik eraan denk en het is zolang geleden dat ik daar op bezoek was. Ook babies worden daar gestript.Er zouden drugs in de pamper kunnen zitten. Dus als u eens naar daar wilt laat het mij weten. Hopelijk kan seniorennet je mijn e-mailadres geven.

Kristel, ingegeven op 23 augustus 2007, 14:58

Gevangenis Tongeren
Ik heb de oude gevangenis in Tongeren bezocht waar 3 personen vertoefden in een kleine cel, daar het wc moesten gebruiken, zich wassen, eten, slapen. Dat is zeker niet aangenaam vertoeven maar ik correspondeer thans met een gevangene die in Leuven zit en die heeft toch een cel voor zich alleen. Ik vind de tweede reactie wel kwetsend want Eva wil niet in een gevangenis gaan zitten, zoals de persoon uit de derde reactie zegt, misschien kan zij wel iets gaan betekenen voor de gevangenen, het zijn ook mensen.

Amber, ingegeven op 21 juni 2007, 17:49

Vrouwengevangennis
Ik heb een ervaring in een politiegevangennis. Het is een verhaal van 1982, ik was weg van mijn eerste man. om wat geld uit te sparen deed ik autostop van oostende naar oostduinkerke, ik moet bij een vriendin zijn op bezoek. Het was wat laat uit gevallen mijn bezoek en het regende ik kon niet overnachten bij haar, want ze woonde nog bij haar ouders. ik had maar een oplossing was gaan vragen in de politieburo of ik mocht slapen in de gevangennis. ze zij het is een kalme avond en de cellen zijn nog vrij.Ik konde een cel krijgen,de cel was niet groot 3 meters op 2 meters en er stonde een w.c.emmer. Toen ze de deur dicht deden was het pekdonker en ik lag op een hard plank met een deken en een hooftkusen. Heel goed heb ik niet geslapen, maar ik had een overnachting. s'morgen krijg ik van de politie een botterham cokolade en koffie. Ik bedankte hun om dat ze me hebben geholp, en ik deed weer autostop naar huis. Als in een vrouwegevangnis gaan, was het maar voor een week voor ervaring op te doen, moet ik je wel vertellen dat er daar veel lisbo,bisex zitten en als je nieuw ben word je lastig gevallen. Het is een aanrader om het eens te doen.succes

Kruidenvrouw, ingegeven op 14 juni 2007, 09:15

In den bak
Beste, Als u denkt dat het in de gevangenis zo prettig vertoeven is, dan raad ik u aan eens een bezoekje te brengen aan de oude gevangenis van Tongeren. Hopelijk veranderd u dan van gedacht.

Cipiertje, ingegeven op 20 februari 2007, 11:54

Contact
Beste Eva, Probeer contact op te nemen met de gevangenisaalmoezenier van de Begijnenstraat: Fred Sels. Hij weet misschien wel een middel om je kennis te laten maken met de gevangenis. Dat is niet zo eenvoudig om er binnen te geraken...! Misschien moeilijker dan om er uit te breken! Schrijf een briefje naar de pastorale dienst in de gevangenis, op zijn naam en vraag een afspraak om er met hem eens over te praten. Als je op internet zijn naam intikt kom je een goed artikel tegen over zijn werk in de gevangenis en hoe hij er tegen aan kijkt. Ik weet dat er ook een actie is om gevangenen te bezoeken en met hen te werken. Misschien is die roep naar de gevangenis niet alleen een 'levensdroom' maar ook een 'levenskeuze' die je nu waar kan maken, een levensroeping... Misschien zijn er wel gevangenen die wachten op een bezoekje van jou! Veel geluk met je levensdroom.

Tjaldur, ingegeven op 16 februari 2007, 23:29Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be