Waar vandaan: Levensdromen > Ontmoetingen / beroemdheden > Mijn lieve zus weer eens zien

Levensdroom: Mijn lieve zus weer eens zien

Mijn droom is mijn lieve zus die ik verschrikkelijk mis en meer als 17 jaar geleden met haar man is geemigreerd naar Aruba. Ook hebben ze een lieve dochter. Maar door financieŽle omstandigheden ( hoge ziekenhuisrekeningen en medicijnen, waar we geen tussenkomst in krijgen ) voor mijn partner die sinds enkele jaren in een rolstoel terecht is gekomen en ik elke dag met veel liefde verzorgd, zal het er nooit meer van komen hun te bezoeken, twee tickets daarheen zijn voor ons niet te betalen!
Zelf gaan we nooit of te nimmer ergens heen al jaren niet meer, omdat dit voor ons niet te betalen is en we op  "uitstapjes" en levensmiddellen ( eten en drinken ) moeten besparen voor de medicijnen
Zelf hebben ze het ook super druk met hun winkel op Aruba en ook niet de financieŽle middelen om even naar BelgiŽ te komen. Ze is het enige wat ik nog heb, mijn moedertje is enkele jaren geleden overleden toen heb ik haar voor het laatst een paar dagen gezien, maar dat waren geen fijne dagen vanwege ons moedertje.
Het gemis is verschrikkelijk vooral omdat we zo aan elkaar hangen en veel lief en leed met elkaar hebben gedeeld!
Zelfs een paspoort voor ons beide is voor ons niet te betalen.
Vandaar mijn levensdroom om mijn zus, zwager en nicht weer eens te mogen zien, zou ons de gelukkigste mensen op aarde maken.

Ans (Balen) , ingegeven op 18 september 2008, 11:36

In totaal 2957 maal gelezen | 14 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (3)

Webcam
Aangezien je hier post veronderstel ik dat je een pc hebt. Indien jouw zus er ook een heeft, dan zijn er mogelijkheden om mekaar echt te zien!! Zo zou je bv een eenvoudige webcam kunnen installeren (moet niet noodzakelijk duur zijn!). Je kan dan rechtstreeks met haar praten terwijl je elkaar ziet! Zij moet dan uiteraard ook zo'n webcam hebben. Nu, met ťťntje gaat het ook al hoor, maar alleen de persoon MET de webcam kan zichzelf laten zien hee! Je kan ook telefoneren via je pc, door SKYPE te gebruiken Hoe dat precies werkt weet ik niet. Je moet iets downloaden. Telefoneren is dan gratis!! Veel geluk met je levensdroom!!

Tante Lut, ingegeven op 13 december 2008, 11:42

Geachte L-jke
Bedankt voor Uw reactie. Op Internet spreken we elkaar wel eens, maar dat is toch iets anders als elkaar in levende lijve zien, vooral als je een super goede band met je zus heb! En als U mijn droom goed heeft gelezen zal U zien dat ook een last ticket voor ons niet te betalen is! En ik een invalide partner heb waar toch het e.e.a. voor te regelen moet zijn wil je een vliegreis gaan maken. U heeft Uw zus 10 jaar niet meer gezien, omdat ze niet met U wil praten ik denk toch, dat dit een geheel andere situatie is als die van mij.Wij konden van kinds af al niet buiten elkaar en naarmate we ouder werden en we beide een partner kregen is dit niet veranderd, alleen maar hechter is geworden.

Ans, ingegeven op 18 september 2008, 21:59

Mogelijk
Als je nu eens in een bibliotheek binnenstapt en daar vraagt of het niet mogelijk is een verbinding te maken met internet dan kan je je zus op het internet ontmoeten, ook in een cyber caffee kan je zoiets doen en ze helpen je met plezier verder, ook bij vrienden en kennissen kan je dit eens aankaarten, zoveel kost het niet, zeker niet als je het na de werkuren doet,ik hoop dat het je lukt, en mogelijk kan je ook eens horen bij een reisbureau voor de last tickets, die zijn ook niet duur, hopelijk lukt het wel, mijn zus woont een dorp verder en die heb ik al 10 jaar niiet gezien, ze wil niet dat ik haar nog aanspreek, het zei zo

L-jke, ingegeven op 18 september 2008, 18:09Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be