Waar vandaan: Levensdromen > Talen > Frans leren

Levensdroom: Frans leren

Ik heb vrienden in wallonie en daarom is het mijn droom om meer frans bij te leren

Vicky 6 (wuustwezel) , ingegeven op 17 februari 2007, 18:44

In totaal 6607 maal gelezen | 6 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (2)

Griet (Bellegem)
Waar kun je dat leren de franse taal in de ommegagsataal

Ingegeven op 24 september 2007, 19:38 door Griet

Azrim (ZWALM)
Ik zou ook graag de franse taal kunnen spreken, de doodgewone omgangstaal. In mijn beroepsleven heb ik nooit de gelegenheid gehad om Frans te moeten spreken. Ik zoek een mogelijkheid om gedurende een langere periode uitsluitend met franstaligen te kunnen omgaan. Ik heb de mogelijkheid om gedurende een maand of twee maanden in WalloniŽ of Frankrijk te verblijven maar dan moet er daar wel iemand zijn die bereid is om overvloedig met mij te communiceren. Ik wil geen schoolse manier om Frans te leren spreken maar wel door het gewone dagelijkse kontakt. De maanden maart en april en mei lenen zich daar voor mij het best voor.  Dit is mijn droom.  

Ingegeven op 18 februari 2007, 08:39 door AzrimReacties (6)

Ik geef ook Franse les via Skype
Dag, Ik woon in de buurt van GenŤve en geef Franse les. Ik ben vooral beschikbaar op woensdagochtend en op vrijdag. Meer informatie op www.coursdelangue.nl

Mary, ingegeven op 03 december 2010, 12:56

Frans via skype
Ik ben een franse native speaker en geeft franse lessen via skype

Jacquot, ingegeven op 15 januari 2009, 22:36

Frans leren via skype
Ik ben een franse native speaker en woon in Maastricht Ik kan u helpen

Jacquot, ingegeven op 15 januari 2009, 22:35

Frans leren via skype of messenger
Hallo Monique, Dat lijkt me een uitkomst. Frans leren via skype of messenger. Ik ben Nederlandse en woon in WalloniŽ en ben al geruime tijd op zoek naar iemand die af en toe een beetje frans met mij wil spreken. Mijn man heeft hier zijn werk. Maar ik zit hier de hele dag alleen thuis. Ik ben al wel eens begonnen met een cursus maar dat is ook niet direkt wat ik zoek. Ik wil gewoon praten over de dagdagelijkse dingen om vlotter te leren antwoorden en de juiste woorden te gebruiken. Mijn vraag is alleen hoe komen we in contact met elkaar? Het is voor mij de eerste maal dat ik deze site bezoek.

Franca., ingegeven op 11 juli 2008, 13:10

Ik zoek ook
Het is ook al enkele jaren een droom van mij om de franse taal te spreken, heb al enkele jaren les gevolgd maar spreken is en blijft voor mij heel moeilijk(heb geen talenknobbel)ik vindt nooit de juiste woorden om een goede zin te maken en dat enerveert mij matig. Het is ook omdat ik de kans niet heb om het regelmatig te gebruiken, daarom zoek ik ook een middel of iemand waarmee ik regelmatig zou kunnen praten of schrijven.

An, ingegeven op 29 december 2007, 18:06

Frans leren
Misschien is het mogelijk met elkaar te spreken door middel van Windows Live Messenger of Skype op internet. Ik woon nabij Brussel en ben goed tweetalig (nederlands en frans) omdat ik vroeger secretaresse was. Nu ben ik met pensioen.

Monique, ingegeven op 05 maart 2007, 11:42Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be