Waar vandaan: Levensdromen > Andere/overige > De ideale huishoudrobot

Levensdroom: De ideale huishoudrobot

Ik zou graag een levensechte huishoudrobot willen hebben, zodat ik de tijd zou hebben me met allerlei interessante dingen bezig te houden.
Een robot , bijna zoals in Asimov, die alles kan van het huishouden en die ge niet voortdurend moet bijprogrammeren als het werk verandert. Een robot die op het juiste moment de tafel begint af te ruimen en de afwas doet, die wast en strijkt en al jouw rommel en die van je huisgenoten opruimt, die de kleren weer in de kast legt op de juiste plaats. Die alles stofzuigt en dweilt tot in de hoekjes toe, spinnewebben van het plafond haalt, de ramen doet , afstoft en dit met een minimum aan lawaai zonder storende protest geluiden en zonder je bezigheden in de weg te zitten.
Daarenboven zou het leuk zijn als hij kwam informeren wat voor eten je wilde hebben, om hoe laat je op wilt staan en je komt wekken en je een tasje koffie komt serveren als je het vraagt.
Maar ja, dromen als deze kunnen niet uitkomen want zulk een robot moet nog uitgevonden worden en zelfs indien zoiets al zou bestaan, dan nog zou het te duur zijn om er mij ene te kunnen aanschaffen.

Bello1515 (Wommelgem) , ingegeven op 11 maart 2007, 01:09

In totaal 2042 maal gelezen | 11 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (5)

Hahaha
Het voordeel van een robot is, dat ge die kunt laten doen dan wat je wil, op 't moment dat je het wil en als die robot dan ook nog eens verstaat wat je bedoelt ('t probleem om hem juist te programmeren) 't ja ... 't zou af en toe voor een dagske te overwegen zijn... zoiets moppert niet of zegt niet 'k zal dat straks of morgen doen. Voor mij de beide dus.. ntje om te programmeren en ntje om tegen te praten. Eigenlijk zouden we de kans moeten krijgen om binnen 100 jaar eens even terug te komen ...alhoewel??? Voorlopig zullen we het dus moeten doen met de mogelijkheden die we hebben... Mijn waardering omdat ge mij wat humor bracht.

Ribbedebie, ingegeven op 13 maart 2007, 18:21

Liever een echte leefgenoot
Haha, grappige wens. Maar eerlijk gezegd heb ik toch liever een huisgenoot van vlees en bloed, ook al betekent dat dat we de huishoudelijke klussen tussen ons tween moeten verdelen i.p.v. ze over te laten aan zo'n vrolijk zoevend machientje.

Angel, ingegeven op 12 maart 2007, 19:03

Robotje
Inderdaad ,robotje zijn , al die dingen doen die hier opgenoemd zijn en dan nog voor de kinderen en nu de kleinkinderen zorgen .Bravo voor al die robotjes en voor mij ook .

Sunne, ingegeven op 11 maart 2007, 23:26

Leuke droom
Maar hoelang kan men zoiets volhouden. Zou de verveling niet vlug gaan toeslaan. Af en toe een dagske een robot zou ik ook nog zien zitten. Zich eens laten verwennen. Misschien een levende manusje van alles maar die zal niet zo gewillig zijn als een robot en ook eens graag uitslapen. Misschien maken onze kinderen of achterkleinkinderen zoiets nog mee. Als ge ziet wat wij in ons leven al allemaal hebben zien veranderen.

Ribbedebie, ingegeven op 11 maart 2007, 22:45

Grappig
Grappige Bello! Jammer dat we zoiets nog niet op de markt hebben... Het omgekeerde misschien: robotje spelen voor een ander??? Ook een ervaring! Mooie zondag nog!

Fretteke, ingegeven op 11 maart 2007, 11:05Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be