Waar vandaan: Levensdromen > Reizen > Trektocht door AustraliŽ

Levensdroom: Trektocht door AustraliŽ

Onze droom is om ooit een trektocht door AustraliŽ per motorhome te ondernemen. Daarvoor zouden wij zoīn lange en vermoeiende vliegtuigreis willen ondernemen. Het moet fantastisch zijn om door zoīn immens land te kunnen reizen midden de natuur en cultuur. Deze droom is voorlopig nog niet in vervulling kunnen gaan omdat mijn partner nog aan het werk is. En voor een reis naar de andere kant van onze aardbol kan je toch niet vertrekken voor twee weken? Maar binnenkort kunnen we daar terug beginnen over dromen vermits mijn partnerīs eindeloopbaan in zicht komt!

walsing mathilda

Walsing mathilda (Kapelle o/d Bos) , ingegeven op 14 maart 2007, 16:16

In totaal 1919 maal gelezen | 12 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (2)

Zeker doen!
Mijn vrouw en ik reden vanuit Brisbane met een 4X4 naar Cape York en keerden terug via de Outback. We sliepen in een Toyota Landcruiser met verhoogd dak die we huurden bij de Autralische firma Britz. We kampeerden op fantastische plaatsen en werden bijna iedere ochtend wakker gelachen door de Kookaburra. De schitterende natuur van Queensland is de moeite van een dergelijke lange reis absoluut waard maar ook de AustraliŽrs vallen best mee het zijn aangename mensen die onderling goed samenleven. Wel vonden wij ze erg racistisch ten opzichte van de Aboriginals de originele bewoners.

Rudy, ingegeven op 25 maart 2007, 22:12

Hallo Walzing Mathilda
Neen, voor 14 dagen moet ge niet naar ginder gaan... nog even wachten tot jullie beiden er voor een langere tijd onderuit kunnen... Het is niet zozeer een mooi maar wel een heel aangenaam land om rond te zwerven...'k Hoop dat jullie droom ooit mag verwezenlijkt worden.

Ribbedebie, ingegeven op 21 maart 2007, 00:47Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be