Waar vandaan: Helpcentrum > Uitschrijven > Ik heb mij nooit ingeschreven! Iemand anders heeft dat in mijn plaats gedaan.

Uitschrijven: Ik heb mij nooit ingeschreven! Iemand anders heeft dat in mijn plaats gedaan.

Indien u e-mails ontvangt, maar u heeft u zich hiervoor niet op ingeschreven en denkt dat iemand anders dit deed, is dit zeer onwaarschijnlijk. 

Voor de belangrijkste rubrieken (mailgroepen, forum, blog, foto-album, zoekertjes,...) wordt de inschrijving pas actief nadat er een e-mail naar het e-mail adres werd gestuurd en daadwerkelijk werd geactiveerd door te klikken op een link in de e-mail.
Enkel wie toegang heeft tot uw e-mail adres kan zo de inschrijving activeren.

Die persoon heeft dus toegang tot uw volledige e-mail, indien u dit niet gewenst is, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk het paswoord van uw e-mail adres te wijzigen; aangezien dan iemand anders er zomaar in kan.

Voor sommige inschrijvingen is er geen specifieke activatie nodig.  Voor bvb. de nieuwsbrief bent u onmiddellijk ingeschreven nadat dit wordt ingegeven op de website.  U krijgt echter altijd bij inschrijving nog een e-mail ter bevestiging.  U werd dus eerder verwittigd over de inschrijving.  In deze e-mail staat ook hoe u zichzelf terug kan uitschrijven.

Ook in het geval iemand anders zonder uw toestemming toegang had tot uw e-mail adres, kan u uzelf nog steeds uitschrijven.  Volg de procedures die eerder uitgelegd zijn in dit document.  Ook indien paswoorden nodig zijn kan je die opvragen via de procedures hierboven vermeld.

Meer informatie over uitschrijven, zie http://www.seniorennet.be/Pages/Overige/support.php?hulp=288Gerelateerde helponderwerpen:
Ik wil mij overal op uitschrijven
U weet uw paswoord niet meer om uit te schrijven?
U weet niet in welke rubriek u ingeschreven bent?
U weet niet naar welk e-mail adres het gestuurd wordt om je vervolgens uit te schrijven?
Je bent ingeschreven op de mailgroepen en wenst hierop uit te schrijven
Je ontvangt e-mails in verband dat mensen hebben gereageerd op je zoekertje en wil je hierop uitschrijven.
Je ontvangt de SeniorenNet Nieuwsbrief en wil je hierop uitschrijven

Ga naar het Helpforum om vragen te stellen, antwoorden te vinden en uw kennis te delen met anderen.