Waar vandaan: Thuis op Internet > Testen login

Testen login

Op SeniorenNet, maar ook op duizenden websites wereldwijd wordt er gebruik gemaakt van een systeem om in te loggen: met een gebruikersnaam en paswoord dingen kunnen doen. Zo op SeniorenNet is dit bijvoorbeeld bij het forum, mailgroepen, enz. het geval.

Indien je problemen hebt met een dergelijke dienst, kan je hier uittesten of het aan uw instellingen ligt of niet.
Klik op de knop "Test starten, klik hier". Heb daarna even geduld als alles wordt getest.

 

Er worden geen persoonlijke gegevens verstuurd naar SeniorenNet.
De test is volledig anoniem en de resultaten
worden niét opgeslagen bij SeniorenNet.

Wat doet deze test?

Er zijn verschillende technieken beschikbaar voor het controleren van een gebruikersnaam en wachtwoord en om bij te houden of u nu toegang hebt tot een deel van een website of niet. In deze test worden de verschillende technieken uitgeprobeerd en getest. Indien uw computer bijvoorbeeld geen cookies ondersteund (omdat u deze laat blokkeren), dan zal u waarschijnlijk problemen hebben met in te loggen op websites, dit is namelijk de meest gebruikte techniek wereldwijd.

Deze test zal zo'n 7 verschillende testen uitvoeren in een 3-tal categorieën en op het einde van de test (enkele seconden later) zal het u het resultatenrapport weergeven.

Indien uw computer alles toelaat, zal alles op groen staat, indien niet zal er aangegeven worden wat niet werkt. Indien er ook maar iéts rood staat in deze test, kan u op SeniorenNet maar ook wereldwijd op (tien)duizenden websites problemen hebben om in te loggen op een dienst. Er wordt dan uitgelegd wat je kan doen om het probleem te verhelpen.