Waar vandaan: Toerisme > Nederland > Promoties & reserveren

Promoties & reserveren

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Beleef een onvergetelijk verblijf bij Center Parcs!

Een wereld vol verrassingen waar elk park een eigen karakter heeft. Maar welk park u ook kiest, u kunt rekenen op professioneel personeel, een subtropisch zwemparadijs, culinaire verwennerijen, ongerepte natuur, spannende sportactiviteiten, comfortabele cottages en nog zoveel meer

Center Parcs biedt veel faciliteiten om een uniek verblijf te beleven. Heerlijk ongedwongen dineren in een sfeervolle omgeving in één van de restaurants en daarna een partijtje biljarten of bowlen. Alle parken zijn gelegen op prachtige locaties in de vrije natuur: in de bossen of aan zee. De mogelijkheden tot mooie wandelingen en fietsroutes zijn haast onbegrensd. U kunt zelfs duiklessen nemen onder begeleiding van een professionele instructeur.

Uw cottage is voorzien van alle comfort. Van open haard tot eigen sauna, afhankelijk van het cottagetype dat u kiest. Maak uw verblijf helemaal compleet door te genieten van onze arrangementen. Heerlijk ontbijten in het Market Restaurant of in uw cottage, het is maar net wat u zelf wilt. Bent u 55 jaar of ouder, dan profiteert u bovendien van de aantrekkelijke 55+korting! Kijk voor meer informatie in de Center Parcs Brochure.
 
 

Bezoek onze parken

Ontdek onze activiteiten

Bekijk onze aanbiedingen

Zoeken en reserveren

 
 


Bel voor boekingen en meer informatie 070-220 330 (€ 0,17 p/m). Of vraag de gratis Center Parcs Brochure aan!