groenten

Hier kan je met elkaar discussiëren of vragen stellen over je tuin, tuinieren, planten, vijver, en alles wat erbij hoort

Antanneke
Lid geworden op: 08 dec 2010, 15:44
Locatie: Lede

20 sep 2021, 17:40

deze groene pepers hebben we vandaag geoogst. ze zijn niet pikant. over welke soort gaat het hier ? en wat kan ik er mee doen ?
hartelijk bedankt en groetjes

image-85608360-…0920_052957134.jpg

Antanneke

Prima Vera
Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10

20 sep 2021, 17:52

Rauw verwerken, in soep, in spaghettisaus, in gewone sauzen(dan vooral tomatensaus). Groene paprika kan je voor alles gebruiken. Je kan ze ook overdwars snijden, eventueel eerst pellen, insmeren met olie, kruiden naar believen en een half uurtje tot 40 min in de oven op een 180 tot 200°. Altijd lekker. Je kan ze dan koud eten, ik laat ze dus afkoelen, doe er wat citroensap over. Gewoon als bijgroente bij je boterham met beleg of gewoon als hapje. Gewoonweg gezond.

Antanneke
Lid geworden op: 08 dec 2010, 15:44
Locatie: Lede

21 sep 2021, 10:54

bedankt voor de melding !!😃😃
Antanneke