Ban de islam uit het Westen

Hier is plaats voor discussie over politieke onderwerpen.
Bepaalde dwalingen verdwijnen pas als men ophoudt ze te weerleggen (Otto Weiss 1847)

socrates
Lid geworden op: 05 nov 2005, 19:32
Locatie: EUROPA

16 okt 2017, 10:29

URSULAMI schreef:Wie monsters vrij laat , in leven houdt , is medeplichtig aan de gevolgen

Het zou een mooie "geneeskunde" zijn , die zelf virussen verspreidt

.
Als je mensen tot monsters bevordert, mag je ze natuurlijk doden, het worden dan immers "onmensen" zoals de joden onder het nazi regime.
Vraag is dan : wie bepaalt wie een monster is ?
Laat het middel nooit het doel vervangen !

URSULAMI
Lid geworden op: 15 aug 2014, 09:33

16 okt 2017, 10:51

En ze dronken ...
Laatst gewijzigd door URSULAMI op 14 dec 2017, 09:48, 1 keer totaal gewijzigd.

socrates
Lid geworden op: 05 nov 2005, 19:32
Locatie: EUROPA

16 okt 2017, 10:54

URSULAMI schreef:U doet het telkens weer
U stelt zelf onschuldigen , in dit geval het Joodse volk in Europa , gelijk met bewezen terroristen
Zo kun je bezig blijven met het tegenspreken van gerechtigheid
De gevolgen zijn er naar

In Nederland is men ook weer aan het PRATEN , omdat een moordenaar niet wil meewerken aan een psychiatrisch onderzoek , en laat men zichzelf en de hele gemeenschap gijzelen door een zedendelinquent

Iedereen die uw "denk"wijze volgt , moest zich schamen
Maar jullie ego is te groot voor een normaal menselijk gevoel

Gek zijn is steeds weer hetzelfde doen en toch verbetering verwachten
Hoe dat U het weet !
PS: wie is jullie ??
Laat het middel nooit het doel vervangen !

davang
Lid geworden op: 01 okt 2008, 20:55
Locatie: 8300 knokke-heist

16 okt 2017, 20:06

Paul Siemons schreef:Er begint er toch al ene in ter zien naar wat een catastrofe we op weg zijn dank zij het beleid van zijn politieke vriendjes:

Burgemeester Hans Bonte bezocht vier Vilvoordse syriëstrijders in de gevangenis. Sindsdien maakt hij zich ernstige zorgen: “Ik hou mijn hart vast als ze vrij komen”
Hij ruikt enkel de komende verkiezingen, die kerel draait zich in alle richtingen...verder niets achter zoeken of er besluiten uit trekken beste Paul Siemons..
Wat niet al lachend kan gezegd.....

Wil.
Lid geworden op: 15 nov 2005, 19:41

19 okt 2017, 15:58

Op 2 november verjaart de Balfour declaration. Dat is de verklaring waarbij het V.K. in 1917 beloofd heeft om voor de Joden een thuisland te creëren.
Rond deze tijd organiseren de verzamelde Palestijnse verenigingen protesten allerhande om van de Britten te eisen dat ze zich verontschuldigen voor de grote fout die ze daar hebben begaan. De Palestijnen eisen dat de Britten die misdaad rechtzetten door te ijveren voor een onafhankelijke Palestijnse staat.

De Britten hebben die eis al van de hand gewezen en hebben laten weten dat ze fier zijn op de oprichting van Israël. Nu moet er nog vrede komen, aldus de Britten.

Men dient wel te beseffen dat er vóór 1960 nooit sprake was van 'Palestijns volk'. Er is nooit een koning of een emir van de Palestijnen geweest. Er waren enkel Arabieren die in een gebied woonden dat men met de term Palestina aanduidde. Het zgn. 'Palestijnse volk' heeft helemaal geen historie. Het bestond niet. Het is 'tot leven gewekt' door de Russen en Yasser Arafat die daarmee een tegengewicht wilden creëren voor de Amerikaans-Israëlische band.
AfbeeldingAfbeeldingpSorry, hoor, dat ik je beledigd heb; ik had moeten liegen.

Wil.
Lid geworden op: 15 nov 2005, 19:41

19 okt 2017, 17:26

Afbeelding

En nu zijn er zelfs een aantal "experts" die aandringen op het terughalen van de verloren zonen. Deze jongens gingen naar een kalifaat waar de verdorven regels van de democratie niet gelden. Nu willen ze terug en eisen de kans om hun onschuld te bewijzen voor een rechtbank die volgens die ongoddelijke regels werkt. Ja, ja ...
Bron: https://theoldcontinent.eu/is-collapse/
AfbeeldingAfbeeldingpSorry, hoor, dat ik je beledigd heb; ik had moeten liegen.

berretz
Lid geworden op: 08 jan 2014, 08:34
Locatie: 2070

20 okt 2017, 07:29

In de bijbel is er toch al sprake van Palestina, maar niet van Israel.

frits1955
Lid geworden op: 05 nov 2016, 14:48

20 okt 2017, 08:31

"Het zgn. 'Palestijnse volk' heeft helemaal geen historie. Het bestond niet. Het is 'tot leven gewekt' door de Russen en Yasser Arafat die daarmee een tegengewicht wilden creëren voor de Amerikaans-Israëlische band."

Met hetzelfde gemak kan je stellen dat het Joodse volk een 19de eeuwse uitvinding is van de zionisten en in 1948 een land hebben ingepalmd/ gekregen in de slipstream van de holocaust - een land dat voor westerse mogendheden moest en moet dienen als steunpunt tegen een Arabische wereld. Tegelijkertijd waren Europa en de VS verlost van een hoop fanatiekelingen die ze liever kwijt dan rijk waren. De claim van een bepaald deel van de joden op grondgebied in het Midden-oosten is gebaseerd op allerlei mythes - van een verzonnen diaspora tot schemerige godsdienstige overleveringen.
De voor sommigen ongemakkelijke historische waarheid is dat er inderdaad geen Palestijns noch een Joods volk bestaan heeft maar dat beiden afkomstig zijn uit een etnische smeltkroes - zoals dat zo vaak het geval is.

Wil.
Lid geworden op: 15 nov 2005, 19:41

20 okt 2017, 09:52

berretz schreef:In de bijbel is er toch al sprake van Palestina, maar niet van Israel.
Inderdaad, van de geografische regio Palestina, maar er was daar nooit een "Palestijns volk" .
AfbeeldingAfbeeldingpSorry, hoor, dat ik je beledigd heb; ik had moeten liegen.

Wil.
Lid geworden op: 15 nov 2005, 19:41

20 okt 2017, 10:43

frits1955 schreef:
Wil. schreef:Het zgn. 'Palestijnse volk' heeft helemaal geen historie. Het bestond niet. Het is 'tot leven gewekt' door de Russen en Yasser Arafat die daarmee een tegengewicht wilden creëren voor de Amerikaans-Israëlische band.
Met hetzelfde gemak kan je stellen dat het Joodse volk een 19de eeuwse uitvinding is van de zionisten en in 1948 een land hebben ingepalmd/ gekregen in de slipstream van de holocaust - een land dat voor westerse mogendheden moest en moet dienen als steunpunt tegen een Arabische wereld.
Er bestaat geen enkele vermelding van een Palestijnse koning, van een Palestijns opperhoofd of grote Voorman. Toon de bewijzen van het tegendeel.

Er bestaan wel degelijk bewijzen van Joodse koningen zelfs uit de periode van ver vóór onze tijdrekening. Er zijn legio vermeldingen van oorlogen tegen en bezetting van joods gebied. De joden worden op meerdere plaatsen in de geschiedkundige geschriften vermeld als volk. Dat is nooit het geval geweest met de Palestijnen tot zo'n 50 jaar geleden.

Vanaf het eind van de 19e eeuw hebben joodse intellectuelen het plan opgevat om te streven naar een eigen joodse staat. In 1917 werd de beslissing genomen door de Britten, die toen de controle hadden overgenomen na de val van het Ottomaanse rijk, om de Joden een eigen staat toe te kennen in het gebied waar zij historisch altijd zijn aanwezig geweest. Dat is zowat 25 jaar vóór de holocaust. Dat laatste fenomeen heeft ertoe bijgedragen dat het versneld tot stand kwam, maar de beslissing was al lang genomen.
AfbeeldingAfbeeldingpSorry, hoor, dat ik je beledigd heb; ik had moeten liegen.

maior domus
Lid geworden op: 25 jul 2014, 00:06

20 okt 2017, 10:54

Wil. schreef: Men dient wel te beseffen dat er vóór 1960 nooit sprake was van 'Palestijns volk'. Er is nooit een koning of een emir van de Palestijnen geweest. Er waren enkel Arabieren die in een gebied woonden dat men met de term Palestina aanduidde. Het zgn. 'Palestijnse volk' heeft helemaal geen historie. Het bestond niet. Het is 'tot leven gewekt' door de Russen en Yasser Arafat die daarmee een tegengewicht wilden creëren voor de Amerikaans-Israëlische band.
zeer juist.
De palestijnen zijn een verzonnen volk om de Joden een pad in de korf te zetten.
Hun arren moede en zogezegde onderdrukking worden zwaar overdreven door de media.
Daarom dat men ook van Pallywood spreekt.

De term Pallywood refereert aan de algemene aantijging dat veel gebeurtenissen door Palestijnse en Arabische cameramensen en videoteams zijn geënsceneerd, soms gebruik makend van uitrusting van westerse nieuwsagentschappen, en dat de resulterende beelden voor internationaal gebruik naar deze agentschappen worden gestuurd.
(Wikipedia)
Ondank is 's werelds loon

voorn
Lid geworden op: 27 okt 2006, 10:30
Locatie: Antwerpen

20 okt 2017, 10:56

300 jaar voor christus was Palestina onder de heerschappij der Ptolemeeën ( Egypte)
Sinds 198 v C onder de Seleuciden (Syrië)
Intocht in Palestina 13de eeuw vC
Gast

20 okt 2017, 12:22

voorn schreef:300 jaar voor christus was Palestina onder de heerschappij der Ptolemeeën ( Egypte)
Sinds 198 v C onder de Seleuciden (Syrië)
Intocht in Palestina 13de eeuw vC
Was het niet zo dat Palestijnen en Joden vreedzaam naast mekaar leefden tot zolang de Staat Israel nog niet bestond ? Problemen onstaan altijd wanneer extreem-rechtsen ( in dit geval zionisten ) de plak beginnen te zwaaien. De oppositie in Israel is WEL te vinden voor een samenwerking met de Palestijnen en voor tolerantie.

voorn
Lid geworden op: 27 okt 2006, 10:30
Locatie: Antwerpen

20 okt 2017, 12:37

De staat Israel bestond reeds voor christus en was verdeeld met Judea behorende tot het vroegere Palestina.
Gast

20 okt 2017, 14:04

voorn schreef:De staat Israel bestond reeds voor christus en was verdeeld met Judea behorende tot het vroegere Palestina.
Ja , en je moet Allah voor de rechtbank dagen dat hij diaspora(s) in gang heeft gezet. ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Joodse_diaspora)