andere browser

Vragen/antwoorden betreffende het maken van je eigen website.
marann
Berichten: 128
Lid geworden op: wo 24 mar 2004, 21:01
Locatie: Schoten

di 10 nov 2015, 16:54

Het probleem is weer terug. De ingebrachte verandering in "about:config" is weer op de oorspronkelijke setting gegaan?!!
Ik heb deze veranderd en terug ok behalve dat ik via FileZilla geen fotos kan upladen.
Wat doe ik mis?

mvg marcel
Wie op zijn afkomst pocht, is als een aardappel: het beste deel zit onder de grond.
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

di 10 nov 2015, 17:30

Beste marann,

Is je vrije webruimte niet opgebruikt bij je internet provider?

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
marann
Berichten: 128
Lid geworden op: wo 24 mar 2004, 21:01
Locatie: Schoten

di 10 nov 2015, 17:54

Ik verwijder de oude fotos en dan denk ik dat er toch ruimte vrijkomt. Hoe ik kan zien of mijn webruimte op is weet ik ook niet.

mvg marcel
Wie op zijn afkomst pocht, is als een aardappel: het beste deel zit onder de grond.
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

di 10 nov 2015, 18:34

Beste marann,

Waar (bij welke provider) staat je website?

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
marann
Berichten: 128
Lid geworden op: wo 24 mar 2004, 21:01
Locatie: Schoten

di 10 nov 2015, 19:00

mozilla firefox neem ik aan.
Wie op zijn afkomst pocht, is als een aardappel: het beste deel zit onder de grond.
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

di 10 nov 2015, 19:06

Beste marann,

Met provider bedoel ik bv. internet provider zoals Telenet, Proximus, ... of webhostprovider zoals one.com, ...

mvg,
Coderrunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
marann
Berichten: 128
Lid geworden op: wo 24 mar 2004, 21:01
Locatie: Schoten

di 10 nov 2015, 19:13

Sorry, ik host deze bij webcreating uit Nijlen
Wie op zijn afkomst pocht, is als een aardappel: het beste deel zit onder de grond.
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

di 10 nov 2015, 19:25

Beste marann,

Dan kan je best eens kijken op je webcreating account hoeveel je reeds verbruikt hebt want daar zijn verschillende pakketten te verkrijgen en ik weet niet welk pakket je hebt en/of eens horen waarom je geen foto's kan opladen met ftp connectie.

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
marann
Berichten: 128
Lid geworden op: wo 24 mar 2004, 21:01
Locatie: Schoten

di 10 nov 2015, 19:29

beste coderunner,

Zal ik doen. Ik laat nog iets horen.

mvg marcel
Wie op zijn afkomst pocht, is als een aardappel: het beste deel zit onder de grond.
marann
Berichten: 128
Lid geworden op: wo 24 mar 2004, 21:01
Locatie: Schoten

di 10 nov 2015, 20:21

@ coderunner,

Hoogst waarschijnlijk heb je het alweer bij het rechte eind gehad. Ik heb een resem hoge resolute fotos verwijderd en nu werkt het.
Zal een ander pakket aanwenden bij de webhost.
Vele dank voor uw hulp.

mvg marcel
Wie op zijn afkomst pocht, is als een aardappel: het beste deel zit onder de grond.
coderunner
Berichten: 1793
Lid geworden op: ma 27 mar 2006, 3:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

di 10 nov 2015, 20:29

Beste marann,

Ja hoge resolutie foto's nemen veel plaats in waardoor je webuimte vlug opgebruikt is.

Bedankt om dit te melden en dat was graag gedaan.

Tot de volgende.
Succes met je website(s).

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.

Terug naar “Eigen website”