Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 30 Maa 2016, 14:51 
Seniorennet.nl en alle subdomeinen ervan zijn momenteel even niet meer bereikbaar. Alle data is nog aanwezig en er zal dus ook geen werk verloren gaan.

We proberen zo snel mogelijk een oplossing te zoeken.
redpoppy
Moderator SeniorenNet

Geregistreerd op: 23-9-2004
Woonplaats: tussen Rupel en Schelde

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 16 Apr 2016, 15:58 
even een vraagje, zou het mogelijk zijn in dit forumonderdeel( forum van religie) de functies voor de moderators te activeren aub?Uiteraard indien mogelijk want er is veel werk, maar het is lastig als elke functie hier niet werkt.

de leden kunnen ook geen behoorlijke quote maken hier.
Ik heb dit recent afgesplits van een ander forum, maar iets verwijderen, op slot zetten.... kunnen de moderators dus niet.
de naam van de moderator vermeld bovenaan het forum: riepet is dus ook onbestaande.Alvast bedankt


Laatst aangepast door redpoppy op Zo 24 Apr 2016, 17:06, in totaal 1 keer bewerkt
Luister naar ieders kritiek ,maar behoud uw eigen oordeel (Hamlet)

I ♥ Seniorennet
timon


Geregistreerd op: 23-5-2003
Woonplaats: kuststreek

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 24 Apr 2016, 12:21  Onderwerp: Senioren foto album probleem
Ik wilde enkele foto's uit mijn eigen senioren foto albums downloaden, maar niettegenstaande ik ze toen heb opgeladen in JPG kan ik ze niet zien of openen na downloaden want ze zijn nu met de extensie PHP.
Daar staan zeldzame foto's bij, dus dat is meer dan niet leuk.
Hoe kan het dat dit veranderd is, want heb er voordien al regelmatig wel kunnnen afhalen ??
Maak niet stuk, als je het stuk niet kan maken.
SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 25 Apr 2016, 12:35 
redpoppy schreef:
even een vraagje, zou het mogelijk zijn in dit forumonderdeel( forum van religie) de functies voor de moderators te activeren aub?Uiteraard indien mogelijk want er is veel werk, maar het is lastig als elke functie hier niet werkt.

de leden kunnen ook geen behoorlijke quote maken hier.
Ik heb dit recent afgesplits van een ander forum, maar iets verwijderen, op slot zetten.... kunnen de moderators dus niet.
de naam van de moderator vermeld bovenaan het forum: riepet is dus ook onbestaande.Alvast bedankt


Vreemd waarom hij specifiek die user zou kiezen... Alle rechten zijn terug goed gezet voor dit subforum
redpoppy
Moderator SeniorenNet

Geregistreerd op: 23-9-2004
Woonplaats: tussen Rupel en Schelde

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 25 Apr 2016, 13:35 
Hartelijk bedankt, ja het is inderdaad raar dat die naam opduikt.Maar nu is alles dus OK Very Happy Luister naar ieders kritiek ,maar behoud uw eigen oordeel (Hamlet)

I ♥ Seniorennet
hoshinkido


Geregistreerd op: 1-3-2006
Woonplaats: in een woning

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 11:29 
wat scheeld er met sennet aub?
ik krijg geen normale startpagina van sennet,ik kreeg vonmorgen banner te zien... wij detecteren een blokker (ad bloker?) terwijl ik die helemaal niet op mijn pc heb. ook krijg ik geen enkele printscreen gepost in mijn bericht op het forum..ik ben niet aleen met dit probleem.
mijn vraag naar jullie toe....is sennet nog bezig met aanpassingswerken aub?. wat ik ook mis is google op de startpagina,dit was handig.
graag een antwoord van jullie aub,dank bij voorbaat Wink
acer G771O. 6ram,500GB SSD....2TB.hd W10 .64bit,2,67 ghz, anti virus bitdefender 2018 ,
explorer11 C.cleaner, .malware bytes.gadwin printscreen

telenet fiber
redpoppy
Moderator SeniorenNet

Geregistreerd op: 23-9-2004
Woonplaats: tussen Rupel en Schelde

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 12:03 
startpagina:
klik eens op het woord Seniorennet (juist voor rubrieken, actueel....)
Luister naar ieders kritiek ,maar behoud uw eigen oordeel (Hamlet)

I ♥ Seniorennet
SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 12:49 
We zijn inderdaad nog steeds bezig met enkele zaken nog op te lossen


afbeeldingen uploaden zou terug moeten gaan:
 

 
billyken999


Geregistreerd op: 3-1-2015
Woonplaats: belgie

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 13:00 
beste seniorennet mede werkers , het is gelukt kan weer een afbeelding erbij plaatsen mijn dank hiervoor ,
en nog een prettige dag

billyken
Ik hou heel veel van dieren en van de natuur en luister graag muziek
hoshinkido


Geregistreerd op: 1-3-2006
Woonplaats: in een woning

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 13:46 
inderdaad dat probleem is opgelost ,plaatjes posten:D
maar de startpagina is dit bij iedereen zo? Confused want ik zie maar de helft.
ik probeer eens eeen printscreen te plaatsen ,als u dit goedvind aub?
acer G771O. 6ram,500GB SSD....2TB.hd W10 .64bit,2,67 ghz, anti virus bitdefender 2018 ,
explorer11 C.cleaner, .malware bytes.gadwin printscreen

telenet fiber
hoshinkido


Geregistreerd op: 1-3-2006
Woonplaats: in een woning

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 13:52 
 

   

   

   

   

 


dit is wat ik krijg als startpagina...ik heb geen adblokker op mijn pc staan aub. mbgr
acer G771O. 6ram,500GB SSD....2TB.hd W10 .64bit,2,67 ghz, anti virus bitdefender 2018 ,
explorer11 C.cleaner, .malware bytes.gadwin printscreen

telenet fiber
lode


Geregistreerd op: 13-3-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 14:30 
Verschil tussen Internet explorer en Google Chrome

Openen van http://www.seniorennet.be/forum/ in Chrome

 

 

Openen van http://www.seniorennet.be/forum/ in IE11

 

 

Moet ik in IE iets aanpassen ??
1) HP Pavilion P6 2030 be/WIN 7 Home-Premium SP1/Intel Core i5 2500-3.3GHz/ 8Gb /HD1.5Tb /IE 11/MS Office 2013/ OpenOffice/ Eset Smart Security V9
SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 14:34 
hoshinkido schreef:

dit is wat ik krijg als startpagina...ik heb geen adblokker op mijn pc staan aub. mbgr



hoshinkido Zijn dit recente screenshots?

Kan je op de homepage eens ctrl +f5 proberen. Beschik je over andere browsers dan IE11 en daar eens in testen?
SenNet Medewerker


Geregistreerd op: 25-3-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 14:45 
lode schreef:
Verschil tussen Internet explorer en Google Chrome

Openen van http://www.seniorennet.be/forum/ in Chrome

Openen van http://www.seniorennet.be/forum/ in IE11

Moet ik in IE iets aanpassen ??


lode

is dit op alle pagina's zo dat het menu verdwenen is in IE ?


Wij krijgen jouw probleem nooit in onze testen, ook als we alle browsers eens overlopen zien we nergens zelfde probleem:

https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/tools/screenshots/#http://seniorennet.be/forum/


Heb je meer info van jouw systeem?
hoshinkido


Geregistreerd op: 1-3-2006
Woonplaats: in een woning

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Apr 2016, 14:48 
deze printscreens zijn een paar uur geleden gemaakt,maar het probleem blijft nog altijd gezelfde Confused
mvgr
acer G771O. 6ram,500GB SSD....2TB.hd W10 .64bit,2,67 ghz, anti virus bitdefender 2018 ,
explorer11 C.cleaner, .malware bytes.gadwin printscreen

telenet fiber

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.