geen internet in veilige modus

Vragen/antwoorden betreffende het Internet.
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

di 13 feb 2018, 17:45

Beste vrienden ,
wanneer ik naar veilige modus ga heb ik geen internet ik werk met windows 10 hoe kan ik dat oplossen,
Dank bij voor baat ,
Macao
verhaegen
Support SeniorenNet
Berichten: 4551
Lid geworden op: do 03 apr 2003, 19:48
Locatie: kapellen

di 13 feb 2018, 20:07

dan moet ge kiezen
veilige modus met netwerkondersteuning
inplaats van veilige modus
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

di 13 feb 2018, 21:41

Is dat veilige modus met netwerkmogelijkheden inschakelen .
Is dat wat je bedoeld Verhaegen want die mogelijkheid die jij beschrijft zie ik niet staan,
Dank bij voor baat,
Macao
verhaegen
Support SeniorenNet
Berichten: 4551
Lid geworden op: do 03 apr 2003, 19:48
Locatie: kapellen

wo 14 feb 2018, 9:29

macao schreef:Is dat veilige modus met netwerkmogelijkheden inschakelen .
Is dat wat je bedoeld Verhaegen
inderdaad het is die


ps.
die uitdrukkingen veranderen nogal eens in de loop der jaren , en in de loop van versies van besturingssystemen
vandaar ......
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

wo 14 feb 2018, 12:54

Afbeelding

Dit zwart venster krijg jij niet te zien?
Hoe probeer je op te starten in veilige modus?

--Waarom zou je die in veilige modus willen opstarten?
Problemen? Jij denkt ze zelf te kunnen oplossen?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

za 17 feb 2018, 17:00

pcekspeer schreef:Afbeelding

Dit zwart venster krijg jij niet te zien?
Hoe probeer je op te starten in veilige modus?

--Waarom zou je die in veilige modus willen opstarten?
Problemen? Jij denkt ze zelf te kunnen oplossen?
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

za 17 feb 2018, 17:05

Dag Pcekspeer,
Sorry vroor het laat beantwoorden wegens problemen,
Ik wou via veilige modus computer herstellen naar een vorige datum.
Ik dank bij voor baat,
Macao
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

za 17 feb 2018, 18:36

OK, maar

1--Je krijgt dat zwart venster niet te zien? Of toch wel?
Indien niet, vertel dan hoe je probeert op te starten in veilige modus.
2--Opstarten lukt nog altijd in normale modus?
3--Je wilt systeemherstel doen in veilige modus, waarom niet in normale modus?
Bedenk, als je zou willen herstellen omdat je weet of omdat je een vermoeden hebt dat er malware is binnen geslopen, dan kan je  die malware niet verwijderen door een systeemherstel. Wil je dus zeggen waarom dit systeemherstel?
:wink:
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

za 17 feb 2018, 20:05

Ik had op 5 januari KB 4056892 binnengehaald
Daarna zijn de updates aangeboden Kb4058258 en KB 4074588,
Ik kon deze laatste 2 updates niet installeren en kreeg telkens de foutmelding 0x80073715,
Daarom wilde ik naar een herstelling gaan voor 5 januari om dat KB 4056892 verhinderde om deze twee laatste updates te installeren,
Dat is de reden dat ik wou in veilige modus herstellen naar een eerdere datum,
Beleefde groeten,
Macao
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

za 17 feb 2018, 20:28

Nu weten we iets meer.

Lees wat Micros. weet te vertellen over KB 4058258, waarom dit niet wil installeren...blijkbaar...
Hetzelfde geldt voor KB4074588

Dus, doe eens wat Micros. vraagt.
Welke reactie krijg je?
:wink:
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

za 17 feb 2018, 21:15

Ik heb niet afgewacht wat micros te vertellen had maar ik heb het ondertussen opgelost :wink:
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

za 17 feb 2018, 21:16

Je reageert niet op de vraag of je dat DOS-venstertje krijgt, ja of neen?

Je hebt het zelf opgelost?
Hoe?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

zo 18 feb 2018, 8:00

Dag Pcekspeer,
Ik krijg dat venstertje te zien zoals in je printscreen
Nu de oplossing  van mijn probleem heb ik zo opgelost.
KB4056892 verwijdert
SoftwareDistribution  de downloadmap leeggemaakt
Via opdrachtprompt als administrator
Dism.exe  /online  /Cleanup-Image  /StartComponentCleanup
KB4058258 binnengehaald via update catalog
KB 4074588 langs de gewone weg ,
Dit was voor mij de oplossing ,
Groetjes Macao :wink:
macao
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 22 jul 2009, 11:16

zo 18 feb 2018, 8:00

Dag Pcekspeer,
Ik krijg dat venstertje te zien zoals in je printscreen
Nu de oplossing  van mijn probleem heb ik zo opgelost.
KB4056892 verwijdert
SoftwareDistribution  de downloadmap leeggemaakt
Via opdrachtprompt als administrator
Dism.exe  /online  /Cleanup-Image  /StartComponentCleanup
KB4058258 binnengehaald via update catalog
KB 4074588 langs de gewone weg ,
Dit was voor mij de oplossing ,
Groetjes Macao :wink:
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

zo 18 feb 2018, 10:45

verhaegen schreef:dan moet ge kiezen
veilige modus met netwerkondersteuning
inplaats van veilige modus
macao schreef:Is dat veilige modus met netwerkmogelijkheden inschakelen .
Is dat wat je bedoeld Verhaegen want die mogelijkheid die jij beschrijft zie ik niet staan,
Dank bij voor baat,
Macao
En nu vertel je:
Dag Pcekspeer, 
Ik krijg dat venstertje te zien zoals in je printscreen 

?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/

Terug naar “Internet”