Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
tommeke


Geregistreerd op: 28-10-2004
Woonplaats: limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 27 Maa 2018, 17:48 
Bij EDGE hoor ik ook niets 
Ik denk niet dat het aan de browser ligt ,  bij bij mijn oude Pc hoor ik het geluid al als ik op voorbeeld klik ;
Het enige verschil dat ik zie is dat op mijn oude PC frontpage 6 staat en op mijn laptop frpntpage 5 
mvrgt 
tommeke
Windows 10

Een dag niet glimlachen, is een dag niet geleefd
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 27 Maa 2018, 18:11 
Beste Tommeke,

Dan vrees ik dat er iets niet juist is/staat in Windows 10.
Als eens iets anders op die win 10 pc afspeelt bv. liedje, youtube, ... heb je dan geluid?

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
tommeke


Geregistreerd op: 28-10-2004
Woonplaats: limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 27 Maa 2018, 18:34 
Ja ik kan muziek afspelen in widows heb overal geluid;
In fronpage kan ik op mijn oude PC het geluid horen als ik op voorbeeld klik
maar op mijn laptop klik op voorbeeld dan hoor ik niets;
In FileZilleClient hoor ik het geluid ook

 

 
Windows 10

Een dag niet glimlachen, is een dag niet geleefd
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 27 Maa 2018, 19:10 
Beste Tommeke,

Bedoel je nu dat het geluid alleen niet werkt via Frontpage of ook via je browser?

Dan zal het aan je verouderde Frontpage 5 liggen die qua muziek niet compatible is met Windows 10 want op je oude pc staat Frontpage 6 en daar werkt het geluid wel.

Kan je dan ook Frontpage 6 niet op je Windows10 installeren?

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
tommeke


Geregistreerd op: 28-10-2004
Woonplaats: limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 28 Maa 2018, 17:56 
Heb nu frontpage 6 geinstaleerd maar nog altijd geen geluid !
Mvgrt
tommeke
Windows 10

Een dag niet glimlachen, is een dag niet geleefd
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 28 Maa 2018, 18:11 
Beste Tommeke,

Beantwoord nu eens deze  vraag a.u.b.:
"Bedoel je nu dat het geluid alleen niet werkt via Frontpage of ook via je browser?"

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
tommeke


Geregistreerd op: 28-10-2004
Woonplaats: limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 28 Maa 2018, 20:03 
het werkt niet in beiden
mvgrt
tommeke
Windows 10

Een dag niet glimlachen, is een dag niet geleefd
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 28 Maa 2018, 20:58 
Beste Tommeke,

Dus je browser (Chrome, Edge) geeft dus op geen enkele website klank, juist?

mvg,
Coderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 29 Maa 2018, 10:23 
tommeke,

Op je laptop, klik met de rechtermuisknop op
het geluidbestand merel.wav
Klik op Openen met
In de lijst klik op Windows Media Player
Als je die niet ziet staan
Klik dan op Kies een andere app
Zie je die nog niet staan
klik op Een andere app zoeken op deze pc
Zoek naar C:\Program Files\Windows Media Player
Klik die map open
Klik op wmplayer.exe
Hoor je dan het geluid ?

Sony
I ❤️ SeniorenNet
tommeke


Geregistreerd op: 28-10-2004
Woonplaats: limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 30 Maa 2018, 18:27 
Ik hoor het geluid met elke player op mijn laptop
maar als dat geluid in Frontpage plaats en op voorbeeld klik zoals het op de site staat dan heb ik geen geluid !
Ik heb de instellingen op mijn latop volledig hetzelfde in gesteld als op mijn oude PC waar het wel werkt
dat heeft ook niets opgeleverd , ik denk dat het met windows 10 te maken heeft , op mijn staat Windows 8
Mvrg
Tommeke
Windows 10

Een dag niet glimlachen, is een dag niet geleefd
coderunner


Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 30 Maa 2018, 18:36 
Beste Tommeke,

Beantwoord ook deze vraag eens:
Maar als je via de browser (Chrome of Edge) naar je website gaat die online staat, werkt het geluid dan wel of ook niet?
Je spreekt steeds maar via Frontpage.

mvg,
Coderunner

Edit:
Probeer anders het ook al uitgerangeerd programma (opvolger Frontpage) -> Microsoft Expression Web 4 <- is wel Engels-talig! Werkt onder Windows 10
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 31 Maa 2018, 11:06 
Tommeke,

html is html en als je in Frontpage een site aanmaakt dan
bewaar je die toch als een .html bestand.
Probeer dat bestand eens op je laptop in de standaard
browser, hoor je dan geluid ?
Beschik je op je laptop over een mp3 geluidsbestand
probeer dat eens ipv merel.wav
De code moet dan wel als volgt zijn
audio autoplay>
<source src="xxxxxxxxxx.mp3" type="audio/mpeg">
Your browser does not support the audio tag.
</audio

"xxxxxxxxxx.mp3" moet je dan wel vervangen door het
geluidbestand dat op je computer staat in dezelfde map
van het .html of .htm bestand

Sony
I ❤️ SeniorenNet
maior domus


Geregistreerd op: 25-7-2014


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 01 Apr 2018, 10:07 
Spijtig toch dat mensen zich niet eerst beter informeren alvorens een site op te zetten.
Frontpage is rommel.
resultaten behaald in het verleden geven geen garantie voor de toekomst.
tommeke


Geregistreerd op: 28-10-2004
Woonplaats: limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 01 Apr 2018, 10:31 
Mr Maior Domus

Gij zijt wel slimmer als ik maar zo een commentaar kan ik missen als kiespijn
Sony probeert tenminste wat hulp te bieden aan mensen die wat minder begaafd zijn als gij

Ik voel mij het best met frontpage 
Sony
Nu heb ik gezien dat ik meerdere browsers moet ingeven , nu staat er alleen IE in en daar heb ik wel geluid
aangezien ik mijn site open in google chrome werkt het niet
maar nu weet ik niet wat ik hieronder moet invoegen zie foto bij opdracht ?

 
 

 
mvgrt
tommeke
Windows 10

Een dag niet glimlachen, is een dag niet geleefd
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 01 Apr 2018, 11:12 
tommeke,


in het tekstvak naast Opdracht moet je het juiste path
invullen naar Chrome.exe of gemakkelijker
Klik op Bladeren
en zoek op je computer naar Chrome.exe
Die is te vinden op:
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\Chrome.exe
Klik daar op dan verschijnt het path in dat tekstvak
Klik op Ok
om het aangemaakte bestand te bewaren
plaats een vinkje bij:
Pagina automatisch opslaan voordat u het voorbeeld bekijkt
(dan heb je die al zeker in backup)
Klik nogmaals op OK

Sony
I ❤️ SeniorenNet

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in EET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.