SenNetRedactie

26 & 27 januari opendeurweekend Crystal Residence Oostende

Zoekt u een luxeappartement aan zee voor het hele gezin, op maat gemaakt, voor een betaalbare prijs? Crystal Residence biedt ruime en comfortabele appartementen vlak aan het strand. Eénslaapkamerappartementen starten al vanaf € 209.000. En voor die prijs geniet u van zeezicht, uw eigen terras, een privézwembad omgeven door een groene tuin én ondergrondse parking. Meer informatie.

 • Kangoeroewonen, een berg paperassen?

  Kangoeroewonen: dochter- of zoonlief trekt samen met de kinderen bij je in. Of beter: ze wonen samen met jou onder één dak maar ieder heeft zijn eigen woning. Gezellig dicht bij elkaar, gemakkelijk bereikbaar in nood en je kan de kleinkinderen veel zien. Alleen maar voordelen. Maar kan dat juridisch zomaar? En wat met al die papieren?

 • Wat doe je met een ongewenst cadeau?

  De feestdagen zijn inmiddels al twee weken achter de rug. De kerstboom staat terug op de zolder, je kater en je indigestie zijn alweer vanzelf verdwenen. Alles gaat terug zijn gewone gangetje. Maar die berg ongewenste geschenkjes, die ligt er nog steeds. Heb jij ook een geschenk gekregen waar je eigenlijk niet zo blij mee bent? Belandt het ergens in een kast of zijn er andere oplossingen? Wij geven enkele tips.

 • Zo woont de 50+'er in Vlaanderen. Hoe ziet de toekomst eruit?

  Een woonvorm vinden waar je je goed in voelt, is een belangrijke voorwaarde voor een hoge levenskwaliteit. Hoe wonen 50-plussers in Vlaanderen? Met die vraag in het achterhoofd gingen we aan de slag voor ons dossier 'Onder één dak'. Mensen in tien verschillende woonvormen vertelden ons over de voor- en nadelen van hoe zij leven. Maar zullen andere woonvormen zich in de toekomst opdringen? Hoe denk jij over woningdelen?

Nieuw op SeniorenNet: UiTtips met allerhande activiteiten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om vandaag, morgen, volgende maand te doen? Vanaf nu kan je op SeniorenNet snuisteren tussen duizenden UiTtips in Vlaanderen. Je vindt er concerten, theatervoorstellingen, beurzen, workshops en nog veel meer: voor ieder wat wils! Bovenaan de pagina vind je handige sneltoetsen ‘culturele uitjes’, ‘met de kleinkinderen’, ‘culinair’, ‘gezondheid’ en ‘fotografie & video’. Ontdek alle activiteiten hier!
 • Theesommelier Jessica Van Humbeeck finaliste voor ‘Belofte van 2018’

  De Aarschotse theesommelier Jessica Van Humbeeck kreeg van Markant, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen de titel ‘Beloftevolle Onderneemster van Vlaams-Brabant 2018’. ‘Ik ben fier, sprakeloos eigenlijk. Ik klink erop met een theetje’, dat was haar eerste reactie op het nieuws. Ze dingt daardoor meteen mee voor de nationale ‘Belofte van het jaar 2018’. Daarvoor kan je nog tot 31 januari je stem uitbrengen.

 • Oproep: dichterlijk talent gezocht voor de Poëzieweek!

  Liefhebbers van de woordkunst kijken vast al uit naar het einde van deze maand. Op 31 januari gaat de jaarlijkse Poëzieweek in Vlaanderen en Nederland van start met de Gedichtendag. De SenNet-mailgroep Hand in hand heeft naar jaarlijkse traditie weer een poëziewedstrijd in petto voor alle creatievelingen! Heb jij ook een vlotte pen? Waag je kans en verbaas iedereen met je dichtkunst!

Oproep: Doe jij mee met Tournée Minérale en wil je je ervaringen delen?

Op 1 februari start de derde editie van Tournée Minérale, een initiatief van De DrugLijn en Stichting tegen Kanker. Ze dagen iedereen uit om één maand lang geen druppel alcohol te drinken. Ga jij de uitdaging aan en wil je graag voor SeniorenNet verslag uitbrengen van je alcoholvrije maand? Laat het ons weten!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.