Wij doen het licht uit voor een beter klimaat! Jij ook?

Ieder jaar wordt op de laatste zaterdag van maart wereldwijd aandacht gevraagd voor de gevolgen van de klimaatopwarming. Het WWF roept iedereen op om op 24 maart deel te nemen aan Earth Hour en tussen 20u30 en 21u30 alle lichten te doven en elektrische apparaten uit te schakelen. Miljoenen mensen gaan dat alvast doen, en ook wij doen mee met deze symbolische actie door de startpagina van SeniorenNet zwart te maken! Gaat bij jou thuis ook het licht uit?
 • Vlaams ondernemersbloed: KnowledgeFlow

  Als je als klant een vraag stelt in een winkel, bv. over een bepaald product, dan verwacht je snel een duidelijk antwoord. Maar het is natuurlijk erg moeilijk om als werknemer op alle mogelijke vragen meteen een pasklaar antwoord te hebben. Dankzij KnowledgeFlow wordt kennis op een gebruiksvriendelijke manier verzameld, waardoor de werknemers niet fervent hoeven te gaan googelen om je verder te helpen.

 • Umberto Tozzi: ‘En zeggen dat ik eerst voetballer wou worden!’

  Het is al meer dan 40 jaar geleden dat Umberto Tozzi ‘Ti Amo’ uitbracht. Je weet wel: die Italiaanse tegelplakker waar menig verliefd koppeltje elkaar diep in de ogen keek in de jaren tachtig. Volgende week is de man die verantwoordelijk is voor zoveel liefde, de blikvanger op Het Schlagerfestival in Hasselt! Als kind wou hij voetballer worden, maar gelukkig is hij een andere weg ingeslaan!

 • Wij doen het licht uit voor een beter klimaat! Jij ook?

  Ieder jaar wordt op de laatste zaterdag van maart wereldwijd aandacht gevraagd voor de gevolgen van de klimaatopwarming. Het WWF roept iedereen op om op 24 maart deel te nemen aan Earth Hour en tussen 20u30 en 21u30 alle lichten te doven en elektrische apparaten uit te schakelen. Miljoenen mensen gaan dat alvast doen, en ook wij doen mee met deze symbolische actie door de startpagina van SeniorenNet zwart te maken! Gaat bij jou thuis ook het licht uit?

Hou je van fietsen en reizen? Tijd voor een fietsvakantie!

Heb je zin om binnenkort te vertrekken op een onbezorgde fietsvakantie op het betoverende eiland Mallorca? De fietsreizen van Eddy van Organización Royal 2007 zijn tot in de puntjes AF en exclusief voor senioren. Geniet van de perfecte afwisseling tussen panoramische, culturele en culinaire hoogstandjes in een kleine, toffe compagnie! Meer info en boeken?
 • Jan Smit en Hansi Hinterseer schrijven deze week muziekgeschiedenis!

  Aanstaande zaterdag 10 maart schrijven Jan Smit en Hansi Hinterseer muziekgeschiedenis. Zo viert Jan Smit 20 jaar carrière! Met zijn liveband en gastartiesten vult hij voor de allereerste keer het Antwerpse Sportpaleis. Ook Hansi Hinterseer weet opnieuw duizenden Vlaamse fans te bereiken voor een nog succesvollere doortocht dan de vorige in de Hasseltse Ethias Arena. Snelle beslissers kunnen de laatste concertkaartjes nu nog bestellen!

 • Dé beleggingstips van 'de man die zijn volk leerde beleggen'

  In 1958, 60 jaar geleden, kocht Roland Van der Elst (82) zijn eerste aandeel: Union Minière. De veel minder lucratieve voorganger van Umicore, ook berucht als Union Misère. Dat was dus geen succes. 60 jaar ervaring betekent ook 60 jaar veranderingen op de beurs meemaken. Geen wonder dat Roland een beleggingsgoeroe genoemd wordt, of zelfs 'de man die zijn volk leerde beleggen'. Jan Reyns van VFB vroeg hem naar zijn beste beleggingslessen.

 • ‘Ik ben te dom, ik kan dat niet.’ Wat is jouw excuus?

  De meeste mensen vinden altijd wel een reden om hun dromen niet na te jagen, om toch geen actie te ondernemen, om geen risico’s te hoeven nemen. ‘Ik kan dat niet’, ‘ik heb geen tijd’, ‘ik wacht op het goede moment …’ Excuses of smoesjes genoeg, maar die zijn nefast voor je leven. Lifecoach Wim Annerel confronteert je met typische excuses en spoort je aan om die kans toch te grijpen!

Hoteldeal: Brabantse gezelligheid nabij Breda incl. diner

Midden in het gezellige centrum van Etten-Leur vind je Vincents Bed & Bistro. Het hotel staat volledig in het teken van de kunst van Vincent van Gogh. Etten-Leur heeft een uigebreid winkelaanbod met vele gezellige restaurantjes vlakbij. Ook Breda ligt op slechts 20 minuten rijden. Reserveer jouw 3-daags verblijf incl. ontbijt, 3-gangendiner en meer met maar liefst 31% korting! Meer info en boeken?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.