SenNetRedactie

Veilig op het internet: geef oplichters geen kans!

Slimme criminelen proberen alles om online geld uit je zakken te kloppen. Heb je je laten vangen? Dat geld zie je waarschijnlijk nooit meer terug. Tenzij met de KBC-internetverzekering! Ben je het slachtoffer geworden van bedrog via het internet? KBC betaalt je het geld terug dat je verloren bent. Ook voor cyberpesten, reputatieschade, virussen en phishing heeft KBC slimme oplossingen. Meer weten?
 • Atlantia ziet ‘zijn’ brug instorten, profiteert Vinci?

  Vorige maand stortte in het Italiaanse Genua een snelwegbrug in. Bij de ramp kwamen 43 mensen om het leven. Ondertussen loopt er een onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor deze ‘doodslag door nalatigheid’. Wat betekent dat voor Atlantia, de Italiaanse privé-uitbater van de ingestorte brug? Het Franse bouwbedrijf Vinci blijkt groter en vooral solider. Zullen zij overnemen? Jan Reyns van VFB analyseert de situatie.

 • In De Standaard: het uiterst interessante themadossier ‘Senioren’!

  Op woensdag 19 september kon je een bijzondere themaspecial terugvinden bij je krant De Standaard. Je krijgt er een antwoord op uitdagingen waar 55-plussers vandaag mee geconfronteerd worden, leest leuke verhalen van onder andere Margriet Hermans én je kan onze eigen Jean-Pierre Vyncke herkennen in het voorwoord van het dossier! Heb je het gemist? Lees het volledige dossier hier gratis!

Laat je geheugen je in de steek? Geef het een boost met Ginkgo biloba!

Als je een jaartje ouder wordt, komt het al eens vaker voor dat je iets vergeet of dat je moeite hebt om je te concentreren. Cogniton® Focus is een voedingssupplement op basis van o.a. Ginkgo biloba, fosfatidylserine en vitamine D, dat het geheugen en de concentratie ondersteunt. Cogniton® Focus is verkrijgbaar bij de apotheek. Actie: bespaar nu tot € 20 met een maxipack! Meer info?

 • Bratwursten, dirndls en bier: de Wieze Oktoberfeesten zijn terug!

  Na een pauze van 32 (!) jaar worden op 21 en 22 september 2018 de Wieze Oktoberfeesten opnieuw gevierd in de Oktoberhallen van Wieze. De legendarische feesten, die op hun hoogtepunt 16 dagen duurden en meer dan 200.000 feestvierders naar Wieze deden afzakken, worden nu nieuw leven ingeblazen. Het wordt een uniek weekend vol muziek en ambiance, kip aan’t spit, dirndls, Bratwursten, special acts … en natuurlijk veel bier!

 • Hoe ga je om met ‘moeilijke mensen’ in je omgeving?

  ‘Het leven zou toch zoveel makkelijker zijn als ik maar niet met al die moeilijke mensen moest omgaan,’ zuchtte Carolien onlangs bij lifecoach Wim Annerel. Herkenbaar? Je kan anderen niet veranderen, maar je kan hun gedrag tegenover jou wel proberen te sturen. Denk eens na of je hun ‘moeilijke gedrag’ niet zelf op de een of andere manier beloont …

Met welke uitdagingen krijg je als 55-plusser te maken? Wat biedt de toekomst?

Hoe kan je je leven vergemakkelijken? Wat biedt de toekomst voor je net iets oudere dag? Wat met de zorg- en dienstverlening? In het dossier ‘Senioren’ van Mediaplanet vind je oplossingen op deze en nog veel meer vragen. Margriet Hermans heeft het over haar leven en toekomst als senior, onze eigen Jean-Pierre Vyncke van SeniorenNet.be over de voordelen van het delen van een woning en Frances Lefebure over verliefdheid en relaties bij ouderen. Lees het dossier hier!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.