SenNetRedactie

Vervang uw bad binnen 1 dag door een veilige douche

Kinemagic is de veiligste douchecabine voor senioren. Geplaatst binnen 1 dag door een vakman uit uw buurt. De voordelen: Zeer lage instap – 3cm - met antislip behandeling, ergonomische handgrepen, opklapbaar softclose zitje, Grohe kraanwerk, 50 jaar ervaring. De veiligste en voordeligste inloopdouche van België. Vraag vrijblijvend de Kinemagic folder aan.

 • Waag jij je aan cryptogrammen? 5 leuke weetjes

  Een cryptogram oplossen is goed voor je brein en het zorgt voor ontspanning. Toch kan het aardig moeilijk zijn om het juiste woord te vinden aan de hand van de cryptische omschrijving. Enkele weetjes over de cryptische puzzels, want weetjes komen altijd van pas voor puzzelaars. Ken jij een koning die overdag vrij is?

 • Yannick Bovy viert Nat King Cole met nieuw album en concert

  Op 17 maart 2019 was het 100 jaar geleden dat de Amerikaanse jazz-zanger, pianist en componist Nat King Cole geboren werd. De bariton met doorrookte maar fluweelzachte stem was voor de jonge Belgische crooner Yannick Bovy (32) een enorme bron van inspiratie. Hij brengt een muzikaal eerbetoon met een nieuw album ‘Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole’ én een gelijknamig concert op 8 juni in Stadsschouwburg Antwerpen.

 • Als thuis wonen lastiger wordt. Heb jij ‘het gesprek’ al gehad?

  Heb jij ‘het’ al besproken? Als thuis blijven wonen niet meer mogelijk is, dringt een verhuis zich op. Maar hoe breng je het gesprek daarover op gang? Ook al is het een onderwerp dat soms taboe lijkt, het is belangrijk om te weten hoe je vader, moeder of je partner tegenover een verhuis staat. Alleen zo kan je tot een oplossing komen die iedereen gelukkig maakt.

Oproep: herkennen ouderen zich in de programma’s van VRT?

Hoe divers is het VRT-journaal? Komen ouderen hier eigenlijk voldoende in aan bod? Herkennen de kijkers zich in de programma’s? Klopt de beeldvorming? En hoe zit dat bij de programma's van Eén? Die vragen onderzoeken enkele masterstudenten Journalistiek aan de KULeuven. En daarvoor hebben ze jouw mening nodig! Neem hier deel aan de vragenlijst.

 • Als je later niet meer helder kan denken: zorgvolmacht biedt zekerheid

  Sinds 2014 kan je met een zorgvolmacht bepalen wie je vermogen zal beheren als jij dat niet meer kan. Ondertussen zijn er al meer dan 100.000 Belgen die zo’n zorgvolmacht hebben laten opstellen. Sinds 1 maart biedt de zorgvolmacht nog meer zekerheid: nu kan je ook al op voorhand vastleggen in welk rust- of verzorgingstehuis je wilt verblijven en wie je mag verzorgen. Zo vermijd je dat iemand anders die keuzes voor jou maakt.

 • Wie is de beste puzzelaar van het land en wint 2.500 euro?

  Puzzelclub, de grootste Belgische puzzelsite, gaat elk jaar op zoek naar zijn PuzzelKampioen. De beste puzzelaar neemt een fantastisch bedrag van 2.500 euro mee naar huis. En dat door je hobby uit te oefenen … Al wat van je verwacht wordt, is lekker meepuzzelen met de woord- en cijferpuzzels op Puzzelclub.be!

‘Pink Floyd XXL’ komt op 24 april naar Antwerpse Elisabethzaal

Met 12 artiesten en een indrukwekkende klank- en lichtshow, is ‘Pink Floyd XXL’ de grootste en meest gewaardeerde tributeband van de Benelux. Zanger Bert Heerink krijgt in Antwerpen de steun van Durga McBroom (USA) die meewerkte aan verschillende Pink Floyd-albums en regelmatig het podium deelde met David Gilmour en Roger Waters. Boek nu je tickets voor ‘Pink Floyd XXL’, een uniek spektakel dat elke muziekliefhebber moet zien!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.