SenNetRedactie

De warmste warmte dankzij Aterno

De herfst (en dus ook winter) staat voor de deur. Koud, donker, regen. Dan wens je wel wat meer gezelligheid en warmte in huis. Met de elektrische verwarming van Aterno kom je altijd in een zalig warm huis toe. Comfort troef dus! Het systeem is daarnaast erg zuinig, veilig en gebruiksvriendelijk. Aterno biedt meer dan het beste, en daar kan je op rekenen. Ontdek nu alle voordelen en ontvang gratis onze brochure!

 • ‘Deze flat is mijn territorium, eenzaamheid ken ik niet’

  Een eigen huis, een plek onder de zon … Het gaat weliswaar om een ruim appartement in Aarschot, maar Godfried De Groe (67) verblijft er graag, in zijn eigen nest, omringd door foto’s, muziek en boeken. ‘Ik ben bijna 20 jaar geleden gescheiden. Gelukkig kon ik op mijn 55ste nog een degelijke lening op lange termijn krijgen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Maar ik wou écht een eigendom om in te wonen.’

 • Hedendaagse en poëtische arenaversie van ‘La Bohème'

  Weinig operacomponisten konden met hun muziek de emoties zo beroeren als Giacomo Puccini (1858- 1924) en weinig opera’s vinden zo vlot hun weg naar het hart als zijn tragische drama ‘La Bohème’. De opera vertelt een passioneel en tijdloos verhaal over arme Parijse kunstenaars die zich verliezen in de kunst en de liefde. Op 22 december brengt Music Hall Classics een verrassende, hedendaagse arenaversie van dit meesterwerk!

 • Blijven we hunkeren naar de romantische leeftijd?

  Een relatie is niet (meer) voor iedereen weggelegd. Steeds meer mensen in ons land blijven single, en velen van hen zijn 50 jaar of ouder. Single zijn is bijna hip geworden in 2018. Maar volgens relatietherapeute Rika Ponnet blijven we ons hele leven lang op zoek naar intieme verbondenheid. In haar nieuwe boek ‘Alleen met jou’ pleit ze voor de romantische liefde, een verlangen dat ingebakken zit in onze genen.

Gratis boekje over valpreventie aan te vragen!

Weet u dat één op de drie 65-plussers minstens één keer per jaar valt? Een valpartij kan ingrijpende fysieke, sociale, psychologische en financiële gevolgen hebben. Daarom heeft Otolift samen met het expertisecentrum Valpreventie & Mobiliteit een boekje uitgebracht met heel wat tips en een zelftest om na te gaan hoe veilig uw huidige situatie is. Volledig gratis en vrijblijvend. Begin vandaag nog aan valpreventie en vraag het boekje aan!

 • ‘Weihnachtsfest der Volksmusik’ op 22 december in Hasselt

  De klok werd teruggedraaid, de herfstvakantie is begonnen en dus loert Kerstmis om de hoek. Zaterdag 22 december wordt in het Hasseltse Ethias Theater een bijzonder kerstfeest gevierd tijdens het populaire ‘Wiehnachtsfest der Volksmusik’. De Nederlandse presentator-ondernemer Wijbrand van der Sande overtuigde ‘Immer wieder Sonntags’-presentator Stefan Mross om met het muzikale gezelschap mee de oversteek te maken naar Vlaanderen.

 • Op uitstap naar Tervuren met de mailgroep Fotografie!

  Half september trokken de leden van de mailgroep Fotografie voor hun laatste uitstap van 2018 naar Tervuren. Een gemeente die misschien wat minder gekend is als toeristische trekpleister, maar wel eentje met een bijzonder rijk historisch verleden. Om het nog niet te hebben over de bijzondere natuurlijke omgeving. Lees hier hun prachtige relaas!

 • Wat zijn de voordelen van een huisapotheker?

  In minder dan een jaar tijd hebben bijna 600.000 chronische patiënten een huisapotheker aangewezen. Zo kunnen ze gratis rekenen op persoonlijke begeleiding van een vaste apotheker zodat ze hun geneesmiddelen correct innemen. De nieuwe informatiecampagne ‘Mijn apotheker kent me, daar teken ik voor’ zet de voordelen in de verf van die kosteloze dienst die in alle apotheken van het land wordt aangeboden. Heb jij al een huisapotheker gekozen?

Gezond en mobiel blijven op hogere leeftijd?

Vroeger stond je als eerste in de rij om mee iets te gaan doen: gaan fietsen met de wielertoeristen, mee op skivakantie met het gezin, ravotten in de tuin met je kleinkinderen, … En hoewel je je mentaal nog steeds 25 voelt, heb je het gevoel dat je lichaam niet meer mee wil. En toch is wat beweging belangrijk voor je gezondheid. Comfortlift geeft je 5 tips mee waarmee jij meer gaat bewegen!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.