SenNetRedactie

Kies voor vastgoed met gegarandeerde verhuurinkomsten.

Wanneer u investeert in vastgoed met de diensten van een verhuurkantoor, hoeft u zich geen zorgen te maken over schade, het zoeken naar huurders en de huuradministratie. U koopt al een appartement vanaf €144.500 en profiteert direct, zelfs bij leegstand of wanbetaling. Met contracten van 9, 18 of 27 jaar bent u voor lange tijd zeker van inkomsten. Klik hier voor meer informatie.

 • 1 op de 20 mensen boven de 50 jaar krijgt darmkanker. Laat je screenen!

  Jaarlijks overlijden in Vlaanderen maar liefst 1800 personen aan darmkanker, dat zijn er ongeveer 5 per dag. Daarmee is darmkanker een van de dodelijkste en meest voorkomende kankers. Gelukkig kan het al in een vroeg stadium in de stoelgang worden opgespoord, waardoor in 90% van de gevallen de ontwikkeling naar een kwaadaardig stadium kan worden voorkomen. Daarom is het belangrijk je regelmatig te laten screenen.

 • Helmut Lotti is back!

  Helmut Lotti is helemaal back in België! Zijn nieuwe plaat ‘The Comeback Album’ ligt in de winkel, het grootse ‘The Comeback Concert’ op 25 november in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen is helemaal uitverkocht en dus werd er ondertussen al een nieuw concert aangekondigd op 17 november 2018! Daarnaast zal Helmut deelnemen aan het nieuwe seizoen van het succesvolle VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

Een kleine rookmelder die je zonder zorgen beschermt

Op zoek naar een veilige rookmelder? Dan is de minirookmelder ASD-10Q van Cheyns vast iets voor jou! Door de lange levensduur van de batterij hoef je 10 jaar lang niet naar deze rookmelder om te kijken. Hierdoor is dit toestel niet alleen veilig maar ook milieuvriendelijk. Bovendien voldoet de ASD-10Q aan de laatste EN14604-voorschriften. Koop dus nu jouw rookmelder op onze webshop!
 • Tips om gezond te blijven sporten

  Sporten is gezond! Dat weten we allemaal. Ook als je een jaartje ouder wordt, is het belangrijk om te blijven bewegen. Wel moet je de soort sport en de mate van inspanning aanpassen aan je persoonlijke capaciteiten. We gaan hier in op de voordelen van sport voor mensen op latere leeftijd en we geven tips om gezond te sporten.

 • Vlaams ondernemersbloed: GreenPulse

  Bart Tommelein heeft gelijk: zowel particulieren als bedrijven kunnen hun verantwoordelijkheid opnemen om het klimaat te helpen. Het Vlaamse GreenPulse helpt daarbij in binnen- en buitenland door aan particulieren de mogelijkheid te bieden mee te investeren in een groots zonnepaneelproject. Zo kunnen zij genieten van een eerlijk en stabiel rendement als valabel alternatief voor het spaarboekje.

Trek een tissue door zijn neus: superhandig en gevoel voor humor!

Wie kent niet de bekende beelden van Paaseiland? Deze zijn nu ook terug te vinden in de originele en beroemde Moai zakdoekjeshouder van Hero Sugimoto! Plaats een zakdoekendoos aan de achterkant van de houder en trek de zakdoek door de neus van de Moai. Dit is niet alleen superhandig, maar toont bovendien jouw gevoel voor humor! Bestel nu jouw Moai zakdoekjeshouder op onze webshop!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie