Receptendatabank
Appeltoast met kaneel en nootmuskaat
Caloriearm | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- 2 appels
- nootmuskaat
- PH Kandijsuiker & Kaneelmolentje
- 1 eetlepel(s) Vitelma Finesse
- 2 eetlepel(s) esdoornsiroop
- 4 sneetje(s) volkorenbrood, getoast
Voedingswaarde
1 portie = 1 el / kcal 153
Bereiding
Schil de appels en snijd ze in stukjes.
Stoof de appelstukjes aan in de vetstof en voeg de esdoornsiroop en eventueel wat water toe.
Laat koken tot een puree en kruid met wat nootmuskaat en kaneel.
Laat het geheel afkoelen en smeer het op de volkorentoast.
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 3404 keer gezien | 6 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=149